Tankar från en lobby

Ännu en dag i Mombai(stavas tydligen inte alls med y jävla autostavning). Vi har gått en jädra massa, sett ännu mer, druckit shakes, ätit löjligt billig lunch, hängt på starbucks, käkat dyr falafel(15 spänn) och druckit mer shakes.

Dagen i korthet var det där alltså. Roliga anekdoter och orelevant info kommer här: Det har varit snuskigt varmt idag och vi trodde mer än en gång att vi skulle smälta bort. Blir inte klok på hur billigt det kan vara att äta om man håller sig till de underbara gatuköken, idag kostade lunchen med dricka och påfyllning för två 15 kr. Och då var det jävligt gott dessutom(vilket typ allt du kan köpa på gatan är). Har äntligen prövat sockerrörsjuice med ingefära och lime, vilket typ verkar vara standard-drycken för indier i denna delen av landet. Mycket gott, förmodligen löjligt nyttigt och kostar 1 kr glaset. Stort glas alltså.

Livet känns inte alltför svårt just nu. Det svåra är nästan att få pengarna att gå åt när man bara är på ett ställe och bara äter. Idag till exempel så lyxade vi med starbucksfika och en onödigt dyr middag(återigen så räknas alltså 35 kr för två med dryck som dyrt) och ändå ligger vi under vår löjligt låga speciella dagsbudget på 1000 rupier för två.

Saknar att träna väldigt mycket. Det är så svårt att få kvalité på det lilla man gör här. Dels för att det oftast inte finns några bra utrymmen, för att det alltid är så varmt osv. Ursäkter jag vet men hemma är man så van att kunna ta på sig speciella kläder, ladda med speciella saker, träna där det finns a/c på ett riktigt gym. Bortskämda svin är vi! Hoppas verkligen vi kan ramla över ett strandgym någonstans. Tills dess får det räcka med armhävningar och situps.

Nu ska jag lira lite iPhonespel innan mobilen dör. Ha ett fint liv där hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0