Hard workwork.

Ytterligare en anledning till att älska att jobba på bondgård: Fruktansvärt regelbundna arbetstider(ajroni)

Skulle börjat 9, blev till 12.00 pga väder, vilket i sin tur gjorde att jag hoppade in i duschen klockan 22.02 efter genomförd arbetsdag. Härligt.

En sak som faktiskt utan någon som helst ironi eller sarkasm brukar vara bra med att jobba här ute är att det är mycket varierande arbetsuppgifter där man ser vad man gör. Som att måla, klippa gräs, såga ved och annat allmänt småtrefligt kroppsarbete. Packa silo när man kör ensilage är inte ett sådant. Tänk er att man ska samla upp allt gräs i ett betongfack, och att man sedan ska pressa ihop detta så mycket som möjlig för att det ska gå i så mycket som möjligt. Detta görs med lastmaskin och innebär att man spenderar fulla arbetsdagar med att köra fram och tillbaka över samma jävla hög med gräs hela dan och försöker göra den mindre men den växer ofrånkomligt hela tiden. Jag försökte göra en uträkning på hur många gånger det rör sig om som man åker över den där jävla högen, gick åt helvete men tror att det snittar på kanske 1500 om dan. Lägg på en oventilerad lastmaskinshytt och vi börjar få ett jobb som heter duga...

Men pengar är ju pengar liksom, så jag ska trösta mig själv med att det fortfarande inte är för sent att inhandla lite godis för löjligtöverpris på Shell. Så det så.



Glada och smått stolta Smögenresenärer på väldgästningsbesök.

Kommentarer
Postat av: Ella

Godis på Shell är bra skit! Låter ändå som en helt okej helg duh.

2010-07-20 @ 19:48:09
URL: http://backha.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0