Tipsingtipsing!

Inspirerad av Andrew så tänkte jag göra också göra en liten tipslista. Eftersom jag är ett bortskämt as när det kommer till att matlagning(mamma <3) så tänkte jag ta något som jag kan desto mer om: Träningsmotivation!

Tips nummer 1: Har du ingen motivation att träna, TRÄNA DÅ! Det kommer kännas så djävulskt gött efteråt och då kommer du kunna göra det en bra motivationshöjare tills nästa gång du känner dig trött och sliten. Dessa dagar är dessutom prestationen inte det viktigaste utan att man gör så gott man kan för dagen. It will do wonders
in the future!
Tips nummer 2: Underhållning. Träning kan bli långtråkigt, främst löpning(ej inkluderat orientering) och gym kan bli väldigt enformigt och tråkigt. Se då till att ha något som fördriver tiden. Detta tipset är ju på intet sätt världsrevoltionerande men o så effektivt, MUSIK helt enkelt. Spela sådant du blir glad av, partymusik likväl lite mer klassiska tongångar funkar definitivt. Radio är lite utav en underdog men kan faktiskt lyfta långsamma gympass till episka upplevelser, så länge det är P3 du lyssnar på(givet).
Tips nummer 3: Var flexibel! Orkar du verkligen inte springa den vanliga rundan, ta då en annan väg tillbaks. Det kanske blir kortare men du kommer kanske falla in i annat tempo i stället för den vanliga tråkiga lunken och det funkar! På gymmet, GÖR DET DU KÄNNER FÖR! Skit i alla program för att pumpa ur det allra sista ur tricepsen, det kommer inte hjälpa dig ett skit ändå(förrens du lägger om hela din kost och satsar allting på resultaten, då får detta effekt), kör lite av varje, eller mycket av allt. När du är trött är du klar, svårare än så är det inte. Vila då en dag emellan istället för att gå till gymmet vareviga dag och pumpa någon liten del.
Tips nummer 4: Multitaska! Nu menar jag inte att du ska bajsa, blogga och skriva dikter samtidigt som du försöker sätta nytt pers i knäböj(definitivt inte). Snarare att du ser till att du har någon(men helst några) att träna med. Umgås, garva och löjla er igenom passet istället för att vara stenseriös(det finns ingen anledning till att vara stenseriös vareviga träning, du mår bättre av lite garv(true story) än kunna ta lite mer i bicepcurl). Sen får träningen gärna även flyta ihop med att ni kanske drar ut och fortsätter hänga och göra dumma saker. För av erfarenhet så har man som roligast i goda vänners lag när man är lite småtrött och euforisk efter ett träningspass i goda vänners lag.
Tips nummer 5: Saft. Saft i vattenflaskan är guld. När du tror att din sista dag är kommen och du ligger och kippar efter andan, varenda muskel i hela kroppen gör ont. Tänk dig då en klunk av farmors saft. Schbäm(bäst effekt uppnås om det är lite av en lyxvara och inte blir en vana)
GLHF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0