En gång till

Fin helg ändå, när man kan titta tillbaks på den såhär på söndag kväll. U21-kvalet gick helt ok. Började att tagga till som fan och möta falkenberg i första. Vi förlorade ganska stort, som man kunde väntat men vi förlorade inte på egna misstag utan på det dem gjorde bra. Sedan mötte vi Svedala, riktigt sviniga att möta. Men vi spelade bra och hade vi bara tagit ett set kunde det gått hur som helst, men förlust därmed. Sedan var det bara två lol-matcher om placeringar.
+ För dagen var att kroppen kändes så jävlar fräsch de två första matcherna, spelade bra. Sedan var hela laget med i matchen, händer inte alltför ofta.
På kvällen led jag av standard-efter-volleyboll-huvudvärk. Så det blev inget med Tensta men väl lite kaffe och bulle med Laggan och Tholle.
Idag har jag åkt snöbräda och försökt hitta lite goa känslor där. Får ju till åkningen bra men behöver väll nöta rails och hopp som vanligt.
Har myst med laggan lite nu.
Sitter och försöker komponera ytterligare en jibb-lista, det går sådär... Kanske bättre att bara lyssna på radio. Två stora prov i veckan som jag knappt kommer hinna plugga på. Kämpa Göran.
Men sedan är det skidskola, Hemsedal, Österrike som gäller. FINT LIV.
Puss på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0