Det blir lätt så

Ja, ingen uppdatering -> Mycket roligt att göra istället!

När jag försöker tänka efter så är det fan mycket spårat som har pågått sen sist. Studenten som sagt, skolavslutning, Rossö med ett spårat gäng, förkylning och gud vet allt.

Fokus kommer att läggas på två saker i följande inlägg: Rossö och Förkylning.

Glada i hågen färdades fyra glada(några smått bakfulla) ungdomar(unga vuxna för de som vill) i fredags till den så mytomspunna västkusten för att tillbringa helgen där. Närmare bestämt på en plats som kallas Rossö. Det storhandlades-isch på spårat vis, käkades tacos, sågs på film, handlades igen, glassande i solen, bad, mat, öl, bad, dusch, sova, frukost(och en sådan frukost sedan, självaste knugen hade varit imponerad!) och sen lite städande innan vi snart befann oss hemma igen på söndagskvällningen. Givetvis mätta och belåtna efter ett matstopp på Max i Trollhättan. Värt och nämna är att efter det tillkommit två mycket välkända Falköpingsprofiler under lördagen så sov 6 personer på ett litet ohyggligt varmt och svettigt loft tillsammans med okänt antal myggor. En upplevelse utöver det vanliga, helt klart. Fruktansvärt rolig helg, sådant som för en att fundera över om vintern är så bra som jag vill tro...

Förkylning: Ett helvete. Slutar aldrig. Säkert snytit utt 10-tals liter slem(blir väldigt mycket mer när man föreställer sig den mängden snor i 20 halvlitersflaskor...), snor, blod och gud vet allt sedan studenten och ingenstans finns ett tillfrisknande att skymta. Men det är ju bara att fortsätta kriga, som den viking man vill påstå sig vara(ville bara få gnällt lite)

Idag har jag varit en duktig son och målat lite hus och nu ska jag vara en duktig VK:are och sälja lotter. Giedogömen(fyfan vad tråkigt).

Men jag har hört att det ska hända rätt roliga saker imorgon så jag överlever nog ändå... hehe



BÄM

Lite student



3 bilder = >3000 ord. (Notera även kulörskillnaden på min skjorta, epic)

Student 2011, hell yeah

Nu ska vi se lite... fått ett litet glapp i uppdaterandet här igen. Måndags kväll lämnade jag senast värdefull information ur mitt liv, och nu undrar alla självklart: Vad fan har hänt sen sist?

Jo det ska jag ta och berätta för er små barn. Konserten på Sommarhemmet gick askalas, Petra garvade bara lite. Sen blev massagen inlämnad. "Kämpade" mig igenom två hårda skoldagar. Hade körövning i en halv evighet i Torsdags.

Så nu är vi på banan igen. Ialf tills den stora dagen för många utav mina kära vänner, nämligen studenten. Började semitidigt med att stryka osv, sen åkte jag till skolan för att hämta upp några kostymer som skulle användas under avslutningen. Stämmningen i Odenhallen var fantastisk. Lipade nästan när Anders höll tal. Sjöng som ett jävla as mest hela tiden, allt för att hedra de kära 92:orna. Sen var det lite studentmottagning osv, men hann även med en powernap hos mormor på kvällen då jag hade vaknat med feber och ont i halsen och kände att lite vila skulle låta mig gå ut hårdare under kvällen.

Sagt och gjort, jag gick ut hårt. Det shottades en hel del. Det dansades ännu mer. Kramar och grattis till varenda student inom räckhåll. Det sprutades champange(gratis självklart) och det som inte ville sprutas ut hällde jag helt sonika över mig själv. Som gjort(har haft champange i ögon och näsa i två dar snart). Det var en så jävla bra kväll att den inte förtjänar att beskrivas. Inga ord kan ge den .... ja, här skulle ett ord in som jag tappat. Men ni fattar nog ändå.

Sen bakislördag, fast jag inte var bakis på något vänster utan mest bara lite sliten och äcklig i största allmänhet(vilket jag ändå är varje dag liksom).

Idag har jag gymmat och nu ska jag åka och se om det är något roligt att titta på balen, pussokram!

Hamen

The end of an era has come.

Mitt hotmail-konto är låst efter många om och men och jag vet inte hur många skräpmail som skickats iväg från det heller. Hoppas jag kan låsa upp det så att jag kan terminera det för all framtid. Dags att börja vuxen-livet på riktigt med en lite mognare mailadress.

Något som medför lite problem är att jag(vi) imorgon har konsert på sommarhemmet och jag kan inte en enda jävla stämma och allt det ligger på mailen... körd hejhej. För att inte tala om hur mycket kuk jag kommer få på kemin, men hey. Det löser sig nog på ett eller annat sätt. Är trött som ett as. Får damp på alla jävla helvetes flugkukar. Ska mörda lite innan sängen tror jag.

Videobloggandet är på g, kan bli episkt.

Försöker åtminstone ibland


Note to self:

Drick inte 1 l energidryck när du ska hämta folk mitt i natten. Det är överambitiöst. 0.5 l hade räckt gott och väl. Men sova är ju för veklingar.

Jag är en vekling.

Kommer dö vid lunch.

BMI.

El Chiefo

Det är så jävla fint att vara funktionär för FMK, gratis mat, gratis fika, gratis brun-utan-sol(damm). Har varit chef över varvräkningen, funkade kalas(som vanligt). Känner mig fan lite cool när jag sitter där i buren ändå. Som tur var tittade inte solen fram så ofta, då hade jag nämligen lidit en långsam och svettig död(sitta instängd i en glasbur liksom). Nu ska jag nog ta tag i mitt liv städa lite, måste ju vara feint nu inför studenten(say vad?). Sen kanske jag ska träffa min söte bror, sova en stund och sen dra en nattlig utflykt till Skövde för att hämta upp några (ialf då) förmodat otörstiga fotbollspöjkar. Vad gör man inte?

Sen har jag planerat morgondagen på följande vis: Gå upp tidigt, springa alt. gymma, tvätta varenda bil vi äger och har, sola om tid finns och sen åka och förudmjuka Floby VK:s elit genom att vinna femkampen. ENSAM. Ja, ni hörde.

(Man kan ju drömma ialf)

What?


GMDH



This song... somehow... makes my dick hard

Så lätt

Då var vi en skolvecka närmare studenten(</3) och även våran egen avslutning kommer närmare. Soft.

Bara det faktum att jag kommer saknar studenterna något djävulskt. Jag skulle helst av allt frysa tiden som det varit nu den sista tiden av vårterminen, allt har varit kalas. Jag skulle kunna leva resten av mitt liv så, ingen storing ens. Men man kan ju inte få allt, tyvärr.

Igår så var det megasoftande i skolan(som vanligt numera), engelskan är klar, biologin är klar, svenskan är klar, matten är klar, bara kemin kvar. Fina.

Tar tag i mitt liv och orkar inte vila på ännu en planerad vilodag, ska bara låta kvällsmaten skjunka undan lite sen så ska Kayanorna få plågas lite i löparspåret. Kvällsolen inspirerar ju till stordåd men gårdagens gym gör sig påminnt genom ovanligt mycket stelhet i gluteus maximus(röven(nej, jag försöker inte verka cool med att glänsa på latin)). Sen är det ju det vanligt med dampande Tibialis Anterior och Patella. Men det är ju bara att höja volymen och springa fortare. Standard.

Imorrn så offrar jag en ledig dag för att hjälpa min älskade morfar och den kanske inte riktigt lika älskade, men ändå omtyckta motorklubben att arrangera en serietävling. Förhoppningsvis innebär detta att klicka på en knapp var 20:nde minut och sitta och titta på tävlingen resten, inte så farligt ändå.

Lagfest på Fredag också. Femkamp och mat på Wrågården... kan bli blodigt med tanke på hur diskussionerna efter nickfotbollen ser ut... och nu är det yxkastning som står på schemat... wish me luck

RSS 2.0