Snart dags

Tänker ju på att det snart dags för studenten. Och la Dolce Vita. Och det kan man ju inte leva utan en flashig bil och häftig båt. Och självklart kommer pappa köpa detta till mig. Därför är jag snäll och länkar det jag vill ha så att han slipper tänka själv, är jag inte den perfekta sonen? EHE
http://www.blocket.se/skaraborg/Sea_Ray_185_sport___2012_52_knop_omg_lev_39062110.htm?ca=13&w=1
http://www.blocket.se/skaraborg/Stingray_185_LX_2008__svensksald_i_nyskick__40081250.htm?ca=13&w=1
http://www.blocket.se/skaraborg/Bmw_m6_40642659.htm?ca=13&w=3
http://www.blocket.se/eslov/Porsche_Carrera_Cab_ev__byte_40641002.htm?ca=13&w=3
Så, det tackar vi för. Om jag måste välja... Porschen. Man behöver ju faktiskt inte allt... EHE

Livet

Jag är ju lite utav en vinterfantast. Men att vakna upp till knädjupt puder, det är ju inte allt här i livet.

Att spendera en halvslapp dag i skolan, lite trista lektioner, lite fantastisk rolig idrott, lite solande, lite fin skollunch, lite glass på lektionen. Det är fint.

Sedan att gå från att vara helt klibbig efter att legat i solen, gå in och käka lite våfflor, ta en sval dusch, dra på sig ett par slappa shorts och en tischa och bara sätta sig ute i den lite svalkande kvällssolen.

Att bara sitta. Inte tänka. Lyssna på biltrafiken som hetsar förbi. Titta på fåglarna. Studera katterna som smyger runt och försöker hitta en bra plats att lägga sig på. Bara få sitta och va lite. Det är underbart.

Även fast man egentligen är döstressad över jobb, inlämningar, planer för framtiden osv så är det bara så mycket bättre att leva just precis i sekunden.

Åh. Jag älskar det här.


Tänka, tanke, tank

Tror jag löst det här mysteriet med att ju längre tid det går emellan inläggen desto jobbigare blir det. Det är ju exakt samma som att städa(vilket jag inte heller gör speciellt ofta... ehe), städar man ofta blir det mindre att plocka iordning och bloggar man ofta behöver man skriva mindre.
Nu lämnar jag ju giganto-luckor på flera timmar, dagar, VECKOR! Utan att någon av er har en aning om vad lilla jag håller på med. Vadför spratt jag spelade omvärlden idag osv.
Lite tråkigt för just nu händer det ju ganska mycket roligt hela tiden... men just därför är det svårt att ta sig tid att skriva.
Ialf.
Vädret är ju som bekant helt jävla fantastiskt. Varmt så jag vet inte vad. Har gått i linne och shorts och ändå svettats i stort sett hela dagen. Sitter här alldeles klibbig och go nu. Ja, jag ska duscha.
Även skickat in en intresseanmälan till Volvo om att jobba där. Hade varit jävligt sweet att få jobb där. Då kan en börja snacka pengar. Men den som lever får se.
Tänker att jag ska försöka släppa allt det och verkligen bara NJUTA den sista tiden innan studenten och det riktiga livet tar vid. Utan att få panik. Det låter nämligen väldigt skönt att bara chilla lite. Och håller vädret i sig kommer det inte bli så svårt.
Behöver träna mer. Får göra det när jag är arbetslös.
Men man kan ju ialf lyssna på bra musik även fast man är hopplös och förlorad som människa.
Allti nött som käringa sa

Snuttan

HEJ SNUTTAN! Har du saknat mig?
Om jag ska vara helt ärlig så har ialf jag saknat dig.
Sporadiska inlägg är det nya svart.
Det senaste som hänt är att jag varit på en långweekend i Stockholm, Ons-Sön. Vi solade, grillade, dansade, drack, handlade, spelade biljard, käkade frukostbuffe och gud vet allt! En jädrigt bra minisemester skulle man kunna kalla den.
Idag har jag suttit i en brassestol vid 47:an i höjd med Bilia och druckit öl. Vi har kört "DuTutarViDricker", och det har ägt!
636 tutningar under de dryga 9 timmarna vi satt där. Tutningar från bland bilar, motorcyklar, cyklar, lastbilar, minibussar, linjetrafik, taxis, brandbilar, ambulanser, kranbilar och även en bandvagn. HURCOOLT?
Har varit ett fantastiskt sätt att spendera denna måndag må jag säga.
Nu är jag lite lätt vimmelkantig efter mycket sol. Känns konstigt utan solbrillor framför ögonen och utan tut i öronen.
Kollar nog på något skräpigt program på kanal 5, typ Svenska miljonärer innan jag somnar som ett litet nöjt barn.
Kramisar!
"Min mage är full!"

WOOWEEEOOP!

Nu jävlar. Nu har inspirationen slagit mig hårt i huvudet.
Gårdagen var en mycket bra dag! Trots det faktum att jag fylld 19 vårar. Ett år närmare halvvägs till 4Ö.
Fick många hjärtliga gratulationer, kramar, blommor, väska, sulor och en celsius. Frågor på det?
Fick äntligen lyfta på träning!!! Åh vad kul det var! Körde typ 50 set på lagom vikt i ren eufori. ÅHVADROLIGTDETVAR.
Sedan hade vi lite kaffe och kak-kalas hemma hos mig. Ett glad och gulligt gäng intog uterummet under kvällen.
Idag har jag börjat pilla på lite inlämningar och varit en halvbra människa, skällt ut Palme för att han inte har koll på något och gjort CAE-speaking. Vilket gick, jag vet inte. Det kunde varit värre ialf. Sedan gjorde vi den näst sista körövningen innan SM, det kommer nog bli bra. Rektigt bra!
Nu sitter jag här och taggar så att jag skakar med den här fina låten pumpande i öronen. Tack Kajsa för det tipset!
"ÅHVADBRA"

"Allt är inte bajs som glimmar"

Än en gång tror jag mig funnit inspirationen. Sedan loggar jag in... och vips så är den som bortblåst.
Det är tråkigt då det finns så mycket roligt som händer under en dag som skulle kunna vara roligt att skriva ner, både för de som tittar på bloggfan och mig själv när jag någon gång läser arkivet på bloggfan. Men jag ids ju aldrig.
Helgen har varit fin. Coachat små barn i Volley2000. Blev så stolt idag när de spelade asbra och går löss på "Serveäss mitt i räva" helt utan att jag hetsat dem innan. Fick nästan en liten tår i ögat. Det är sådana stunder det äger att vara Coach Göran.
Har haft lite körövning också inför nästa SM. Kan bli bra det här till slut. Lär jag mig bara texterna så... ehe. Kommer verkligen sakna fredagsensemblen insåg jag idag. Vi hade ett sådant där gyllene ögonblick när jag och Palme bara går bananas och cepar och garvar och försöker sjunga en stämma vi absolut inte kan på ett språk ingen hört talas om. Fina stunder. Nästan som förra året när eliten fortfarande var kvar.
För snart 19 år sedan mötte min redan då kala hjässa för första gången solljuset, en fin dag i Maj 1993. Om 68 minuter är det dagen F. F som i födelse.
Det är intressant hur denna dagen gått från en av de absoluta höjdpunkterna(Jul, nyår, skolavslutning osv) till att mest vara en dag där man glider runt och får en herrans massa notifikationer i mobilen från facebook. Hade jag haft det aktiverat hade jag fått det åtminstone.
Men det är väll trevligt.
Tänkte att jag kanske kunde bjuda på kaffe och kaka här hemma hos mig imorgon kväll om någon som läser detta är intresserad.
Nu kom jag förövrigt på att jag glömt köpa min present från mamma och pappa. Aja, den får väll komma när den kommer.
Nu ska jag sova. Grattis på mig själv i förskött.
Festar man och är stupfull i Strömstad kan man se ut såhär

PLL

Skulle vilja göra en upprättelse. Igår så länkade jag två filmer. Båda ägs och distrikueras av Pia Lovisa Liedholm. Dessutom vill jag påstå att hon är en fantastisk människa på otroligt många sätt och vis. Samt att hon äger på att hälla ut musli och skratta sig igenom hela lektioner och dagar.
Tillägnar detta inlägg till ovan nämnda Qvenna. Varsegod.
"Min enda vän i världen"

Tuesday

Idag har vissa trott att det varit twittertorsdag och härjat runt på samma sociala medium hela dagen och förargat människor så som jag gör mest varje dag.
Men det var ju inte det jag skulle skriva om, nejnej!
Jag tänkte mer skriva om att jag hann springa en mil, stretcha, bada och duscha innan klockan slog 9 imorses. Idrott B kan göra under ibland. Förövrigt så njöt jag verkligen de sista 2,5 km. Då ökade jag takten och kände hur kroppen svarade utan det minsta gnäll medans solen sken mellan träden. Fint liv. En mil på strax under timmen är jag nöjd med.
Sedan lyckades jag knåpa ihop min historiainlämning innan utsatt tid. Bra Victor. Blev nog faktiskt lite nöjd med den till och med, vem kunde gissa det? Hoppas bara Maria känner samma...
Sedan satt jag av naturkunskapen innan jag tillsammans med några av mina kära klasskamrater avnjöt solen. Bollade gjorde vi också. Svettigt blev jag med. Inga skrällar där.
Solat mest hela eftermiddagen och nu har jag så gott som gjort färdigt min engelska-redovisning. Problemet är mest att jag inte riktigt håller mig till det jag skrivit och freebasear mest med det jag vet. Powerpointen hänger inte riktigt med i svängarna när jag börjar prata om bakterier innan meat factories.
Men det går nog bra. Hoppas jag.
Nu ska jag få umågs med söt-Laggan lite innnan vi laddar inför fredag igen!

The one who is it

Jag är ju inte den som är den.
Denne någon som yttrar det här, och den på följande satsen i mening är just ofta den som är just den. Och så och i detta fallet.
Jag är ju inte den som är den som inte kan ordbajsa. Men är inne i en tung ordbajs-period nu. Eller bara det att jag inte sitter så mycket vid datorn. Mest när jag behöver söka jobb, plugga eller masturbera.
Angående det sista tänkte jag att jag kanske kunde trolla bort någon. Men nu såhär i efterhand ångrar jag lite det i vissa ögon grova tilltaget att beskriva vad jag gör framför min dator. Men men, lagt kort ligger som Linus säger. Och vad fan, jag är ju inte den som är den. Speciellt inte när jag blir lite intoxikerad av kol2väte5syreväte. Osv.
Nu blir ju detta ett ganska meningslöst inlägg i raden av meningslösa inlägg. Hade jag bara kunnat göra sådant här oftare kanske man kunde påstå att jag har en blogg.
Ialf.
Jag och Anders äger på att transportera oss från punkt A till B när vi är på lyset. Ibland resulterar det i garage och bilhoppande och ibland i erotisk dans i rondeller. Lite vad man känner för. Punkt på det.
"This is Anders, he has got a fluga on"

RSS 2.0