Fjutboll

Fotboll, för andra dagen i rad. Vart är jag på väg?

Den som det visste... problemet är väll nästan att jag uppskattar det. Sedan att jag kollat på matcherna med ett gäng riktigt goa gubbar gör självklart sitt. Och chips.

Men till mitt försvar sket jag ju faktiskt i förlängningen för att sova... och se hur det gick. Helvete.

Imorgon ska jag göra saker. Typ köpa skor. Mest för att jag kan. Och för att hitta ett par bra. Typ.

Sedan ska jag försöka smörja in mig hos Ann-Britt igen. Kan gå bra. Kan gå mindre bra. Kör ba.

Det slår mig dessutom att Norlie & KKV har gjort det igen med "Där jag hänger min hatt". Känns som det kan bli låten som jag kommer minnas min student till. På gott och ont. Alla förfester, beachmatcher, efterfester, bakfyllor och alla andra tillstånd.

Nu ska jag sova. På riktigt. Puss



"Jag är för full..."

Kurrikurripluttön

Jag överlevde fredagens bakfylla(från helvetet(egentligen från jäger men sak samma)) och överlevde en synnerligen trevlig helg(inte så svårt som man kan tro) och har överlevt måndagen. Bra Victor
Är förkyld. Snorig som ett svin och feber. Ont i halsen till och från. Det äger inte, dessutom har det bara blivit värre hittills. Inte bra.
Men vad gör det? Då kan man ju vara hemma och skriva engelska-inlämningar och sjunga på låtar som jag ska kunna.

Och snyta mig 2 ggr i minuten.
Det är halvkul.
Hampus "Hampe-Stampe" Eckerlid hade också lagt upp lite fina bilder från en trevlig kväll i Mars. Skidåkning i Falköping när den är som bäst. Eller något.
Skidor är kul men jag föredrar, nja det är kul bara

Fylleinlägg

Jag har kämpat hela veckan att ta mig tid till att göra ett inlägg som skulle resonera kring min nuvarande existensiella kris angående studenten mm. men nu när jag är lite berusad så kan jag göra ett inlägg utan att "skämmas" vilket gör mig till en dålig människa. Men vad fan ska man göra. Ludvig har en jättefin macbook. De bästa texter görs ju på foreign ground som Däckarn sagt en gång i ett fantastiskt .txt dokument. Fast speciellt bra blir den ju inte. Jag lyckas inte supa bort mina sorger riktigt utan det blir snarare att jag i fyllans grumlighet ser klart och deterministiskt på livet. Samtidigt som det uppstår en dualism på metaplanet i och med att jag ett flertal gånger insett att livet går ut på att ha roligt och inget mer. Men det är ändå så svårt att ta livet för vad det är. Nu tar jag itu med alldeles för stora frågor för min sinnesstämning men jag bryr mig inte ens. Känner av lite skrivkramp såhär på fyllan, vilket antagligen är ett bra tecken. Sen kan jag ju även säga att just i denna sinnesstämning så bryr jag mig inte speciellt mycket om styckesindelning ni tre som läser detta får läsa ett långt osammanhängande stycke.
Så byter jag stycke bara för det och tänker behandla mitt icke-ickebloggande lite. Jag har ju tidigare vidnämt att jag faktiskt tycker om att blogga/skriva prosa men det är ju så att jag ofta finner det svårt att hitta något att skriva om eftersom att jag dels är så självkritisk och dels är så okreativ. Nu kom Philip och skrattade åt mig. Bäst att jag slutar!
HEJ DÅ!

Skäms

Problemet med mig är att jag är jag. Det blir nästan alltid alldeles fantastiskt tydligt på bakfyllan. Då blir jag mitt rätta jag. Gnällig. Käftig. Trött. Ironisk. Osv. Men jag vill ändå påstå att jag är ganska rolig.
Det var alltså lite festligheter igår. Ganska mycket. Firade att vi nu bara har 50dagar kvar av den bästa tiden i vårat liv. Inga konstigheter.
Jag blev berusad. Jag dansade.
Idag så mår jag som jag bör. På riktigt för en gångs skull.
Men, sådana här dagar bygger karaktär. Bra Victor

Motivation...isch

Onsdag.
Började 9.30. Överraskade till och med mig själv genom att gå upp tidigare än jag behövde för att koka ägg och steka bacon. Bra Victor. Frukost like a boss.
Drog in till skolan och improviserade lite på miljöprovet. Kan bli intressant att se hur det blir rättat. Mycket intressant.
Vi fick tårta för konserterna i slutet av dagen. Lyckades klämma i mig två stora bitar och någon sorts maränggrej för allergiker, som inte ens var god. Vem fan orkar deffa liksom?
Träningen idag. Alltså... vet inte riktigt vad som hände... började som vanligt med fotboll. Det första som händer är att Erik nästan har ihjäl Karlen. Stämningen blir då lite tryckt, kanske ganska naturligt efter mordförsök. När det släppt så kör vi lite defence och anfall. Eller ja, jag kör defence och knackar boll. Sista 4Ö minuterna kör vi backspike och det är här det börjar hända grejer. Jag börjar hoppa lite lugnt för att inte slita på ljumsken och försöker satsa på pass och defence. Men innan jag vet ordet av så slår jag, tar mottag och passar som om jag vore volleybollguden själv.
Hmm... det där med volleybollguden blev kanske lite mycket men det kändes ialf helt sjukt bra. Länge sedan jag kände mig så bekväm på volleybollplanen, och då hade jag ändå ont idag. Bra Victor. Riktigt bra.
Får se till att få två sådana dagar nästa helg så ska nog det bli ett fint SM-slutspel.
Nu taggar vi förfest till 4Ö-dagars, även känt som 50-dagars imorgon! Shit will hit the fan

Here we go

Helvete. Förstår inte vart bloggandet tog vägen?
Det är ju inte direkt så att jag fyller ut dötiden med något annat, vettigt. Det jag gör är ju egentligen att kolla twitter och spela iPhone-spel.
Och det är ju faktiskt kul att läsa bloggar. Bättre än twitter. Inser det när jag läser Pias blogg. Det kan ju faktistk vara så att jag på något vis lyckades överföra alla mina bloggskillz till henne. För jävlar vad hon bloggar käringa. Bra Pittan.
Vad gör jag själv nuförtiden då?
Jo, det vanliga. Går i skolan och sitter mest av lektionerna. Spelar iPhone-spel. Käftar med mina älskade kamrater. Fan, jag är ju lite av ett svin när jag är i skolan. Hoppas folk förstår att jag egentligen är snäll. Och glad över att få delat denna tiden med dem.
Sedan tränar jag. Det tycker jag är kul. Något som är mindre kul är att jag har ont i ljumsken. Förmodligen någon sorts sträckning om man får tro Fröken Yngve. Vila är det som gäller. Jag hatar att vila. Avskyr. Bättre blir det ju inte av att det är SM nästa helg. Inte det minsta bättre. Men jag tänker göra allt jag möjligen kan och förhoppningsvis lite till och sedan hålla tummarna för att det inte förvärrat skadan så mycket.
Imorgon har jag prov. Har läst häftet en gång. Borde läsa mer. Ska läsa mer. Kommit in i en dålig trend med läsning innan prov men har ändå fått bättre resultat än vanligt. Höga VG och MVG. Hände där?
Har mer arbeten framför mig än på länge. Känns lite tungt. Men det mesta är sådant som är kul när man väl kommer igång. Typ.
Studentmössan kom idag. Den känslan jag väntat på uteblev. De flesta mössorna som delades ut var dessutom fel, inklusive min. Men vårat älskade elevråd har redan lyckats lösa så att vi ska kunna få rätt utan att skicka tillbaks mössorn. Bra där.
På torsdag är det 50-dagars tills champangefrukost, avslutning och allmänt ägande. Mycket blandade känslor.
Men livet känns bra. På riktigt. Framtiden är osäker. Men det löser sig tänker jag.
Kram.

Österrike -12 #2

Så då var jag hemkommen från ännu ett besök i ett land som vi inte alls är granne med på något vis. Men Österrike har många fördelar förutom den nackdelen att det ligger så lång bort. Till exempel så finns det väldigt höga berg som oftast levererar ganska mycket fin skid och brädåkning november till maj. Sedan finns det jättesmidiga skidbussar att ta vart man än vill. Och sedan är ölen billig och god(Väljer att inte nämna det faktum att spriten är billig och tillgänglig, vet ju aldrig vem som läser detta!).
Så, vad ska jag säga om resan?
Den har varit bra...
Åkte med hela familjen och vi bodde i en asfrääsch lägenhet i Fulpmes i början av Stubai-dalen. Vi har druckit öl, åkt skidor och jobbat superhårt på googlebrännan. Dock så kommer jag nog att förlora det vad som jag och Wolff tog del i. Jag valde ju nämligen att ta av googlesen flera gånger under de dagarna jag var där... dåligt Victor. Men vad gör man inte.
Åh. Jag önskar att jag kände en oerhörd inspiration till att skriva någonting underbart och fantastiskt som skulle göra att ni kunde förlåta mig för att jag är så dålig på just det.
Men det har ialf varit väldigt kul att åka skidor. VÄLDIGT KUL. Carva skulle jag nog kunna göra in i oändligheten. Det är så tillfredställande på något vis.
Satt och funderade över livets allvarligheter på flyget hem. Det finns mycket som är svårt. Mycket som är alldeles för stort att greppa. Hoppas att jag någon gång i livet kommer kunna samla alla ideer och tankar till en ordentlig slutsats. Och skriva en bok om det.
Men just nu vill jag sova.
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN åka till Rossö och äga. Men först ska jag tvätta bilen och packa upp. Och ner.
Åh, har för höga ambitioner om den här bloggjävelen. Tur att det inte är så många som läser den.
Men jag bjuder er på denna godbiten ialf, puss

Adventures in Transition II: Episode III from banks gilberti on Vimeo.


RSS 2.0