Åh just det!

Käkade thaimat också, nomnomnom

Vad fan är det här egentligen?

Livet är lite för jävla bra just nu känns det som. Men hey, vem är jag att klaga? Det är ju rätt giedo ändå.

Började dagen med massage(win), sen lilla uppkörningen med Jörgen. Gick riktigt bra, hade fått en sådan där lapp som det står kör på om det hade varit på riktigt. Herr Thorell hade bara några minor invändningar som jag ska försöka rätta till på dirren.

Sen var det utv-samtal, gick också bra. Sköter mig tydligen rätt bra och är tydligen trevlig. Fint.

Sen sjuka diagnoser i matten som fukkade ur. Blir glad om jag får ett poäng. Men nu vet jag ju ialf att jag måste plugga(som om jag inte visste det, bah!)

Sen steka lite med grabbarna grus och lira boll i solen. Biologi. Sjuk fredagsensemble. Sen hem och käka gröt innan jag flög till träningen.

Spelade bara inne idag och det var rätt konstigt att komma tillbaks efter några gånger på sand. Men det löste sig. Kan till och med utöka listan på smashar som jag är helt och fullt nöjd med till hela 3 stycken under min "karrriär"(innan var det 1(sen spelade vi ju på 2.35 idag men det väljer jag att ignorera))

Så livet känns rätt fint nu, solen skiner mest hela tiden och nu kommer snart lönen. Fifan vad fint.



*winkwink*

Fyfan

Asså jag vet fan inte vad som flugit i mig.

Jag är glad...

På riktigt.

Och det finns inte ett snökorn i sikte...

Är nog sjuk.

Lovet var soft, fick jobbat lite(cash money), fick åkt lite långbräda, fick grilla lite. Soft

Helgen spenderades till stor del i traktorn. Men igår fick jag sällskapa med NV:es finest(Fröken Liedholm, Fröken Kroogh och självklart Herr Söderholm) och vi lirade beach, käkade glass, käkade mackor och kollade fotboll. Najs, fo shizzle.

Idag har jag softat sönder tyipsifsisch. Fyra lektioner innan lektioner innan lunch och sent mest bara massa degande innan träningen. Som var jävligt soft, vi var fyra pers och spelade beach på allmän begäran (:D). Herr Gegerfält passade även på att ta upp sin mycket framgångsrika volleybollkarriär och överraskade med att nästan överglänsa sina tidiga meriter på en gång. Dock verkar har fortfarande ha lite problem att hålla fokus uppe i mer än 30 sek i sträck. Underbart. Har inte haft så här roligt på en träning sen the Golden days med Lilja! Sen att ligga på en madrass i en tom flobyhall tillsammans med tre andra halvnakna killar och göra situps är ju bara fantastiskt.

Körlektion istället för sovmorgon imorrn och sen halkan, kan bli bra


Ja

Nöjd är jag, som det håriga, svettiga, skäggiga as jag är.

Videobloggens era har börjat

Hej och hå

bögfasoner

Sweet nights

In och titta på när Laggan gör bort sig och umgås med alla andra idioter som jag tycker väldigt mycket om. Och så åka lite longboard i den svala vårnatten. Kej jag medger att det är rätt soft, men inte mer.

Perfekt att glida till


Sweet music

Uppe med tuppen(isch, klockan 9)

Hjälpa pappa och sätta på dubbelmontaget och sen byta däck på moders bil. Sen lite harva runt lite(hehe) innan lunch och sen bulta. Bonnigt, men pengarna rullar in och sitta i en luftkonditionerad traktor med P3 på ohälsosam hög volym är helt ok. Speciellt när det är fredag och det är allt från Jasons spellista till LAF, guld. Alltid lika ruligt när det är hiphop-fredag och man får lite ny musik.  Tråkigt bara att det mesta är för underground för spotify...

Får väll se vad kvällen kan bjuda på, ska försöka få fatt i min käre medförfattare till den här jävla bloggen och umgås lite med denne. Alltid trefligt.

 



Enjoy fuckers

Frågan är

Österrike recap, shoot!

Torsdag 14 April: Klockan ringde(skulle ringt) 03.10. Men själv låg jag vaken med magsmärtorna från helvetet, semikul. Sov säkert minst 30 min den natten. Men ialf, en skål yoghurt och en dusch senare var vi på väg genom mörkret mot Landvetter. För första gången någonsin var det fullt till varenda incheckningsautomat så började resan med att köa, asnajs. Sen lyckades mor bara få ut sin biljett till Frankfurt, för den andra hade tydligen försvunnit i cyberspace. Men ialf. Flyget avgick i tid och vi var i Frankfurt halv 9 och där satt vi och njöt(led i mitt fall pga av ovannämnda kassa mage) i 2.5 timmar tills vi fick borda Frankfurt- Innsbruck flighten. Kändes som en rätt onödig resa egentligen när vi knappt fått ner den utdelade chokladbiten innan inflygningen började, men rätt smidigt. Helt klart. Syster väntade på flygplatsen och efter gemensamt kramkalas fick vi skjuts med den o så saknade Mazdan(mamma har saknat den...) till hotellet där vi inkvarterade oss snabbt. Sedan pizza och rundtur på stan där vi bland annat hann med att hyra skidor och bräda till Torsten und moi. Så vitt jag kommer ihåg var vi i säng rätt tidigt då vi skulle vara uppe när frukosten började.

Fredag 15 April: Upp 7, frukost 7.30, avresa till Stubaier 8.15(men blev snarare 8.40 pga icke förklarliga händelser). Solen sken ikapp med mitt leende och jag trodde nästan jag skulle börja gråta när vi kom över den första kammen och fick se snö igen, fint. Jag fick hänga rygg på Hampus och Carlos hela dagen, inte fy skam då de båda hade kört precis allt som var möjligt under säsongen. Så till min förvåning fick jag en mycket fin dag UTANFÖR pisterna. Lite förvånande var även att den kära hyrbrädan gick så bra som den gjorde. Lunch inmundigades på en restaurang mitt i backen, fint att käka på pappas pengar i solen no doubt. På kvällen käkade vi ute, har för mig att det var Stiftskeller och rumpstek den kvällen... men jag lovar inget.

Lördag 16 April: Upp 7, frukost 7.30, avresa till Topspitzl 8. Det blev på allmän begäran en ny glaciär på lördagen då de flesta(jag) ansåg att det var roligare att se så mycket som möjligt. Efter den lite längre färden upp(1.5 h) så packades vi in i bergbanan(som för övrigt gick under jord, rätt avesome) och dök upp tusen meter högre upp. Solen sken som aldrig förr och vi åkte det mesta som gick att åka, fint. Fick även hänka på Torsten några och och blev riktigt stolt över det jag fick se, det kanske finns hopp för den där ungen ändå... Lunch blev hamburgartallrik i solen + någon sorts halloncheesecakeischthang, gott var det ialf. Efter vi åkt till stängning och även haft en liten tävling i pulkabacken begav vi oss tillbaka mot Innsbruck och middag. I säng tidigt, slitna som vi var jag och bror.

Söndag 17 April: Lite sovmorgon(om man nu kan kalla att pappa går upp 8 och börjar väcka alla andra för sovmorgon) sen frukost och avfärd till ett sjukt slott som låg precis utanför stan, vilket jag också tappat namnet på. Där spenderades det några timmar och vi hann även med en klassisk picknik i slottsträdgården. Solen sken givetvis. På kvällen åkte vi till en restaurang som låg strax ovanför staden med fantastisk utsikt. Var nog i särklass den mysigaste restaurangen jag varit på, den enda belysningen inomhus kom från levande ljus. Maten var oklanderlig och efterrätten likaså, me like. Sedan tog vi en promenad tillbaks till hotellet och nattade oss själva.

Måndag 18 April: Shopping stod på schemat, först skulle syster tydligen handla skor och efter en fika i solen mitt på Mariatheresenstrasse så började alla(förutom mor) traska bort den "lilla" biten till Burtonstore. Efter vi gått den "lilla" biten så spenderades en stund att gå runt och rycka och klämma på diverse saker ur hela Burtons sortiment, heaven on earth. Tråkigt nog var det ju slutet på säsongen och jag hade hunnit köpa allt jag kan tänkas behöva samtidigt som de var 30-50% rea på allt därinne, taskigt. Men fick ialf fyndat en hoodtröja som jag blev kär i vid första ögonkastet. Sedan promenade tillbaka, lunch på Rössl bestående utav sallad och vitlöksbröd. Sedan prövade jag och bror att gå slakline med Hampus, trökigt kul. Sedan tog jag mig för säkerhets skull en runda till i affärerna och utkämpade en vild innre kamp som slutade med att jag inte köpte den Oakleyjacka som jag ville ha.

Tisdag 19 April: Upp tidigt, packa det sista, sen flygplatsen. Det strulade direkt när våran förflyttning från ett senare flyg inte gick att se i datorn även fast biljetterna stämde, så vänta i 50 min dirr. Sen kom vi till slut igenom tullen och kunde shoppa lite billiga mentos(<3) innan vi hoppade på planet. Sedan i Frankfurt ändrades gaten i sista stund utan att någon info gick fram, men vi hittade dit ialf och var rätt uppstressade. Men det var ju ingen fara för att när vi till slut kom ombord så var vi tvunga att vänta en timme på att ett anslutningsflyg skulle komma fram. Kul, verkligen. Men vi kom hem till slut, dock inte bagaget som tydligen fastnat i Frankfurt. Gött att slippa släpa på det iofs. Sedan lunch/middag på Max i Borås och sen hem. RIktigt fint, riktigt fint.



Over and out

En ny sida, eller ja tom ialf

Tänkte bara säga att jag är hemma igen.

Trodde kanske jag skulle mötas av något krystat linus-inlägg i vilket han förklarade hur dålig han är på att skriva om saker utan substans. Som ägg.

Men intet nytt på östfronten som käringa sa... eller hur det va

Haft det jävligt fint ialf.

Sitter just nu och lyssnar på semideprimerande musik och tänjer gränser för vad min stackars kropp och själ klarar av.

Men det är ju lugnt, för har ju bara dubbel körlektion imorrn.

No biggie.



Det stchkr i Innsbruck

Österrike, herå

Klockan kommer ringa 03.10, jag kommer flyga upp ur sängen för att skynda mig till flyget. Ses på tisdag!

Duger i krig, helt klart

Hm, vad har hänt sen sist?

Jo, det har varit torsdag och jag hade sovmorgon.

Sen var det fredag, och jag hade sovmorgon. Sen var det träning som slutade 8 och direkt efter gentlemannamiddag som började 6(tog för övrigt 15 min att ta mig från förrtätt till efterrätt via huvudrätten, coolt). Lite semifylla och mest bara lite gött häng. Tjatade med folk utanför dagnys hela kvällen typ, helt ok.

Lördag, biologiplugg och falafel med pojkarna.

Idag, dubbla gympass. Började dagen med att ta en springtur i solskenet, nästan lite för bra för att vara sant. Dock svettigt, men man kan ju inte få allt. Gymmet gick bra och nu sitter jag här och njuter för att jag varit så jävla duktigt och pluggat biologi helt sammanhängande utan avbrott i 1+ timmer. Det har aldrig hänt, nånsin. Vädret har ju varit utom denna värld, satt ute på trappan och förundrades över de ljumma vindarna förut. Hade nästan glömt känslan.

Nu ska jag göra minsta möjliga och tagga för prov imorrn. Sen prov på onsdag och sen är det Osterreich som gäller. Fint som snus!

Livet är helt ok, helt klart.



C2H5OH

Wednesdays im tpl

Näe inte riktigt, sovmorgon en timme. Två lektioner sen håhåhååål, sen två lektioner och heråå. Rätt okej. Drog en så fruktansvärt underbar powernap i soffan innan träningen också, bästa någonsin. Skulle bara kunna ligga och snooza i 20 minuters intervaller en hel vecka. Känslan man får när man inser att man får somna om istället för att gå upp är ju som honung för själen. Isch. Men ni förstår vartåt det barkar i alla fall.

Två pers på träningen, undertecknad och Herr Ekstrand Junior. Bäddat för elitprestationer alltså. Gick faktiskt rätt bra allt som allt, får ju se mig slagen ute på kanten gång på gång men skyller på att den där juniorjävel har lite reach-fördel. Som det långa as han är liksom.

Sen är dt faktiskt helt okej att massage är inställd både imorrn och på fredag. Inte för att det är tråkigt på lektionerna med snarare för att sovmorgon aldrig sitter fel. Upp 10, ta på sig kläder, dra till skolan och käka lunch och du är färdig för en heldag. Asnajs!

Sen närmar ju sig Österrike, påsklovet, körkortet och värmen sig med stormsteg! Trots att jag fortfande håller fast vid ståndpunkten att jag hellre hade haft -20 och snöstorm året runt kan jag hålla med om att bruna ben på stranden är rätt kalas också.



Just fukkin your mind, no biggie

Så sjuk



-10 föllah, fint

Semifint

Måndagmorgon osv.

Måndagar är ganska mycket en pain in the ass. Fast en slapp sådan(hehe). Hål mest hela tiden och ett jävla väntande på lektioner och mat. Massage är den bästa kursen som finns, period. Bli masserad i 40 min innan man kliver ut i solskenet fullpumpad med endorfin, cystin och gud vet allt. Bra känns det ialf.

Tänkte väll vara duktig och åka iväg till Floby en sväng och hetsa mina små barn till stordåd. Sen ska jag nog stressläsa lite körkortsteori så att inte Fredrik dödar mig imorrn.

Rätt ägd jag blev när jag bokade in en lektion 08.15 på en dag då vi egentligen är lediga... men då kan jag ju passa på att lyfta lite skrot. Beach 11 osv.



V.I.G.I As Good As It Gets

-



Sommar, mjäh

Mainstream, how about no?

Igår var det fredag(my god) och det var lika soft som vanligt. Eller jag nästan bättre faktiskt. Började med massage och jag lyckades på något sätt hustla till mig en 20 min extra ryggmassage, något som jag drömt våta drömmar om sedan länge. Blev så mindfuckad efteråt att jag knappt gick att kontakta på säkert en timmen, gick runt i min egen varma, mjuka och avslappnade värld. WIN! Under den tiden hann jag med att ha matte och käka tacos. Sen var det biologilabb, som avklarades på 5 min eftersom man har iPhone. WIN! Sen körlektion, parkering. Och blev faktiskt lite stolt över mig själv när Fredrik sa att han var imponerad, och sen tillade att han faktiskt menade det för en gångs skull. Sjukt. Hem, äta, träna småbarn, hem, äta. Och vad hände sen?

Nej, inte fylla som alla andra "normala" 17-åringar. Jag satt framför datorn och planerade dagens gympass. Alla två.

Lördag(läs idag), gick upp 07.30(entimmessovmorgonmagad) och slängde i mig lite vitaminer och gröt. Sen in till stan, springa halva slingan innan gymmet. Pressa mage, rygg och ben tills bristningsgränsen innan jag drog hem och käkade. Nu sitter jag här i soffan och väntar på att maten ska sjunka lite innan jag drar in och kör lite discogym(överkropp).

Inga direkta planer för resten av dagen, lär ju vara rätt nöjd med att bara få sitta ner och ta det lugnt efter nån timme till på g-ymmet. Så fuckers, hur nyttiga har ni varit idag?



Saknar inte alls sjuka kvällar efter en dag i skidskolan... eller

RSS 2.0