Stokad

Dåligt glad man blev när de har bestämt sig för att vi ska sjunga the anthem of my life med kören: Don't stop believin'! Hade jag fått välja en enda låt jag skulle få lyssna på resten av mitt liv hade det blivit den! Sjunger dock inte det episka Journeyorginalet men den nästan lika episka Gleecovern. Bara tanken på den får ett leende på mina läppar. Sjukt bra

Episk musik när den är som bäst


ambitiöst...

Jag hade en någorlunda (i mitt tycke) intressant tankegång om något tidigare i dag. Tanken flög således genom huvudet på mig att jag kanske skulle ta mig i kragen och göra en större utläggning om denna nämnda tankegång. Dock uppstod en ganska stor problematik här framåt kvällskvisten då denna tankegång helt har försvunnit och ser inte ut att komma tillbaka heller.
Det är ingen större skada skedd och jag tror med största sannolikhet att jag kommer repa mig från detta avsevärda nederlag som jag nu genomgått. Då det uppstår en viss tragik när inte närminnet vill samarbeta till fullo.
Istället för en större filosofisk utläggning får ni en länk, samtidigt som jag får önska er en fint fortsatt kväll och vecka.
Säkert sex är bra sex vänner!

Underbara Onsdag

Kan ha varit den bästa dagen på länge.

Vaknar klockan 9 helt utsövd till ett strålande höstväder och mor meddelar att det är avresa mot Gällstad inom en timme, avesum!

Så en ultraportion gröt senare så tog jag mor och bror in mot stan för att plocka upp älskade Markus innan vi styrde kosan söderut. Dåligt kul att övningsköra var det också, gah! Kan inte vänta tills körkort!

Väll framme så sprang vi runt på Lager och hittade en del smått och gott. Skank tischa, Phat Fram hoddie (3xl sjuk oversize förövrigt), två par jeans och några farfarströjor. Då hade juniorgöransson tröttnat och krävde sibylla innan han gick vidare. Rätt underskattat ställe förövrigt. Sedan flög vi runt lite tills vi tills slut hamnade i Logo factory och jag fick mig ett vinterställ som inte går av för hackor(mackor hihi). Utan tvekan dagens och kanske till och med årets bästa köp tillsammans med Frogskinsen. Sedan hem, packa upp, plugga på biologi, sova, äta lite kolhydrater och flyga iväg till en ganska gemytlig träning. Lite ris och lite ros. Dampade dock lite och rev sönder tröjan, hulkenstyle... kanske var lite onödigt så här i efterhand men då kändes det som det rätta. Jaja, den oranga volley2000 hade nog gjort sitt ändå, rip.

Nu får jag lite damp på att spaghettin klumpar sig vilket gör att det går segt att äta, irriterande som satan. Men taggar skola för fullt. Det går bra nu, redigt gött.



Jag inaction

Episkt

 

 

Kan vara det bästa någonsin

http://www.youtube.com/user/mattmulholland26#p/a


Sjuukt taggad

Sitter här och studsar av överskottsenergi.

Men ialf skolan: Matten fattar jag typ, Biologin är sjuk, Engelskan är en bit av kaka (Mvg på min redovisning förövrigt), Intervaller på idrotten är gött, tusen gånger bättre än svenska, fysiken är sjuk och svenskan har vi med Ugglan, enough said.

Så snabbt gick det att sammanfatta en skoldag. Schvårt.

Men nu studsar jag som sagt runt är löjligt glad, förmodligen för att vi är lediga imorgon... förmodligen för att jag ska ut och flyga med min mor och älsklingsbror (den hårige) och att jag slipper Ugglan (Epic win)

Men nu ska jag spela 7 omgångar Bejeweld Blits innan jag ska klippa gräset innan jag ska plugga fysik, latin och engelska innan jag ska träna. Gött liv.

Food's gonna rock your world

Montags gefählt mir nicht. Nicht at all.

Hundra lektioner innan lunch och sen sluta två timmar efter de andra, inte så gied.

Men har faktiskt tagit hem läxor och jobbat idag, sammanhängande i 33 minuter. Stolt som få.

Ännu mer beundrandsvärt när man inser att jag drog ner pwrnapen till 19 min.

Träningen gick bra, dock lite trött i ryggen på grund av svettig rehab som utförs dagligen för all framtid.

Nya skorna kändes bra, dock var de nya svettiga gjutna sulorna något små för de nya skorna... så det behövs en lösning snabbt innan mina tår dör.

Men risgrynsgröt med hallon och kanel, en liter bonnamjölk och en proteinshake gör min kväll.

Laggan och tholle kan förövrigt vara de kördaste människorna någonsin.



Svettigt, men mättande


Surt

Sitter här och känner in min surhet, lite sur för att jag inte kunde se på volleybollen, lite sur för att jag var tvungen att jobba, lite sur för att jag försov mig, lite sur för att jag inte hinner rehab idag heller.

Men glad för att Linus, Tholle och Kentan är trevliga att dinera med, glad för att jag har godis, glad för att jag kan ta en powernap, glad för att jag inte behöver vara bakfull, glad för att jag har massa topgear, glad för studiedag på onsdag.

Kind of miss this shit


Idol?

Vem fan behöver idol när det finns banan, glass och topgear? Och stelnande chokladsås på tub? How cool is that? Och postens piké, unbeatable



Posten pålitlig partner


Sågad vid fotknölarna

Det är alltid lika givande att komma till sjukgymnasten och bli sågad vid fotknölarna för att man gör fel. Trycker lite där, böjer lite där och vips så vet de vad du gjort fel och vad du ska göra för att det ska bli bättre. Exakt så vill jag också bli, veta vad, varför, hur det blir som det blir och hur man åtgärdar det. Sjukt intressant faktiskt. Och så kostkunskap på det, eget gym och det kanske kan bli något lönande till slut. Men nu ska jag iväg och döda mig på övningar, bara för att komma hem och göra lite mer. Löv it.

Kids


Ojojoj

Dagen har varit ambitös från start! Började med att jag drog på mig träningsoverallsbyxorna och gick de 9 m i regnet och blåsten för att koka mig en schmal portion gröt. Som alltid, dock orkade jag för första gången inte byta byxor till något mer ambitiöst som sig bör då man ska idka inlärande, så det blev helt enkelt flanell och softbyxor. Passande i regnrusket, dock inte lika rockigt om man ska ha skolkort... men vad gör det om man ändå är och tränar när man ska ta det? Inget större skada skedd... rockigt med idrottskläder på inviduella kortet ju. Hoppas bara att jag blir infälld med min egna pose.

Nu tänkte jag bättra på dagen med att ta en liten pwrnap innan jag ska ta tag i hälsopedagogiken och förhoppningsvis kunna slutföra den idag. Men allt detta är ointressant i jämförelse med vad som händer i morgon bitti!

Nämligen årets första sovmorgon!

09.30 har aldrig sett så bra ut som på mitt schema.

Dock insåg jag precis att den lektionen är kemi... i vilket jag ligger sjuka mängder uppgifter efter... som skulle varit klara senast tills imorrn... det var det tagget.

Så sant

En klok man sa en gång "Tisdagarna är värst, Måndag är bara uppvärmningen."

Denne kloka man är min far, han om någon borde ju veta.

En klok kvinna sa en gång "Går det ens att tänka på träning när klockan är 06.52 och regnet öser ner?"

Denna kloka kvinna är min mor, hon om någon borde ju veta.

Taggar slingan i regnet, och vem fan behöver långbyxor?

Åh yes



Brapartiet tycker om bögar, enough said

Jamenvisst

Måndag, underbar dag. Fysik, matte och svenska direkt på varandra innan lunch. Sen svettig biologi och lite latin. Helt ok, men fortfarande fittigt. Men sen sov jag min vana trogen en timmer så fort jag kom hem följt av laddande av massa kolhydrater och annat gott innan träningen. Vilken faktiskt gick ganska bra. Riktigt bra om man skulle vilja tro bitterfittornas urfader Erik Ullemark. För er som inte har träffat våran eminenta passare på riktigt går det inte riktigt förklara storheten i hans bitterhet men ialf. Han sa så mycket som citat "bra träning idag, du kanske kan bli något trots allt". Jag svarade ödmjukt att han såg lika lovande ut idag som han gjort sedan -87.

För övrigt så är ju valet åt helvete. Pinsamt att folk kan rösta på ett parti utan politik med argumentet "Det kan vara bra att få in lite nytänkare i riksdagen"... Jojo, lika bra som att låta påven sitta med i idol-juryn. Jag blir fan mörkrädd. Men tror på att alliansen kan göra något bra av de kommande 4 åren, hoppas om inget annat. Inte för att jag skulle röstat på dem om jag kunnat. Inte för att jag egentligen ville rösta rödgrönt. Utan för att jag vill att folk ska få det bra i allmänhet och Sverige som land i synnerhet. And that is all.

Sitter här och sjunger Seasons of love för pojkarna i Skype och känner mig romantisk denna regniga måndagskväll när löven faller utanför. Vad gör man inte...



Brapartiet ska bli större än SD nästa val, utan någon politik alls

Another day in the rest of my life

Vinylafton hos Gabriella startade av kvällen igår. Fruktansvärt trevlig tillställning måste jag säga, även fast poltiksnacket tog över lite väl mycket ibland... Noterbart var även att jag och Markus fick äran att vara volymvakter. Kända för att vara lugna och tysta i intoxikerat tillstånd som vi är så gick det alldeles särdeles bra. Om jag får säga det själv.

Sen hade jag ju tänkt sammanfatta resten av kvällen skriftligt, vilket jag gjorde. Utan att klicka på den där förbenta "spara och publicera"knappen. Så nu skiter jag i det här och kollar på Kungarna av Tylösand ist. Som idol, fast med mer bröst, bira och brudar. Vinnande koncept.

Nämen

Se på fan, vad har vi lärt oss idag?

Jo att när man har en dålig dag och mest av allt vill omplacera ens lillbrors huvud tills hans rektum så är det inte helt omöjligt att man gör en bra träning. Noterbart.

Svettigt (bokstavligt faktiskt för en gångs skull) möte efteråt. Men jag fick ju en glass som avnjöts i duschen. Dagens achivement förövrigt. Kommer hem från träningen tjugo i tio. Kött, pommes och grönpepparsås står på bordet och chillar. Helt ok, även placerat i en tallrik för optimalt mofflingsförmåga. Livet har gjort en idiotvändning återigen. Taggad för tiefriday för resten av mitt liv också. Kan bli bra.



TieFriday- Soon in a town near you!

Gött ändå

Hatar livet idag, baggig.

Precis läxat upp min familj om deras undermåliga matvanor och drar och tränar.

Känner på mig att det kommer bli en sån där träning igen...

Indeed, it's a tuesday

Politiskt debatt med världens bögigaste miljöpartist hör nog till dagens topp fem.

Frågan är ju bara vem som snackade minst skit utav politikerna?

Taggar inför engelska redovisning imorrn, och att jag behöver renskriva hälsopedagogiken.

Saknar min syster också. Massa. Eller lite ialf.

Hon är ju faktiskt rätt söt ibland.

Går nog i släkten det där.



Approval of sister

Åh herregud

My face goes like dotdotdot...


Update

Träningen gick askalas(läs inte)

Käkar den svettigaste maten sen syskonen hedehös

Men skype med mina favoriter löser alla världsproblem

Valinfo imorrn, bättre än engelska ialf

Peace




Kotletter, överkokta makaroner och oidentiferbar sås med en touch av tomat

Festelse

Diana Princess Consuela Wagelin levlar 18 idag, hipp hipp hurra! Mycket treflivg festelse och schvåres inkommelse med Johanna i släptåg. Mor fyllde 45 igår, den elfte september. Tårta och goer mat bled det opch en del umgåelse med släkten. "Jag har ätit tårta hela dan"

Men ändå fick jag i mig lite till. Helt ok ändå.

Ska köra halm om 8.9 timmmar

Inte ok, vill ju hänga med gänget fortfarande.

Gött ändå.



Och inga byxor har jag på mig

And that is all!


Så det kan bli

Kommer hem från skolan, övertaggad som sig bör på en fredag. Åkte in och gymmade ut det sista som min kära kropp orkade med. Sedan var det idol hos maggan med laggan. Max-reklamen skapade dock ett litet oväntat sug efter en lyxshake... och vad gör man inte om sätter sig i epa:n med linus och tar sig en sväng till Max. Endast 50 min. Enkel resa...

Höjdpunkten var väll ändå hemresan, min baklucka har sällan varit så använd. 50 min på ett tefat funkar tydligen

Nöjd

Jag pwn:ar på tetris, cee lo green i lurarna, jag har inte gjort latinet, jag har träningsvärk, det är fredag. Jag älskar livet och livet älskar tillbaka



Me and Markus, we are atleast happy pandas

Förlåt

Tänkte göra en fantalonisk vlogg om när jag är övertaggad pch dricker mjölk. Men den tog slut. Förlåt

High on training goddammit

Schleten måndag, alla fittiga volleybollare slutar 13.15. Jag har latin till 15.20, gimengömengubbe. Men det är ju bättre än kemi så vafan. Kom hem, pwrnap dirr. Vakna, äta allt inom synhåll, ladda kolhydrater, volleyboll, mat = Fantaloniskt glad Victor. Helt okej träning, trodde jag skulle dö efter 5 min men as far as bad goes it could have been a lot worse. Kommer ihåg varför jag egentligen gör skiten också. De här fantastiska 30 min efter träningen när man flyger på lila taggmoln. Helt ok.

Och sen lite kalla makaroner, iskall lilamjölk och Adam Smith på det. Guld

(Här skulle det länkas en video(som förövrigt betyder jag ser på latin) men den fanns ju inte, bollocks)

Måndagmorgon

07.40 6/9 2010

Sitter och väntar på att stordatan ska vakna till liv så jag kan skriva ut mitt fantaloniskt värdelösa schemat. Träningstart för volleybollen ikväll, taggad som få. Men förbereder mig för en värdelös träning, som det sig bör efter ett sommarlov utan boll. Lyckades med konststycket att lägga färdigt stengången i helgen, på bekostnad av knän och rygg men det blev ju rätt snöggt ändå. Kanske till och med kan få upp en bild på skapelsen om tid uppstår. Det har varit en rätt treflig sysselsättning stundtals då solen legat på och spotify shufflat fram något extra episkt ur min smått fantaloniska uppdaterade spellista. Livskvalite= stenläggning?

Men nu tror jag minsann datorn från helvete är färdig för utskrift. Puss


Ambitiöst!

Relativt händelserik dag ändå. Skola. Missa tåg. Komma till Stenkullen. Shredda. Nästan langa 5a. Battle med Nille. Dansande och luftbilskörande i väntan på pendeltåg. Kolla på stjärnorna med Måns i väntan på nästa tåg. Bli frågad utav random brudar om man är bög. Prata vidare med dessa. Komma hem till stan. Åka hem till måns. Få på sig en mankini. Dra ett strög. Åka hem. Värma thaimat
.

Det rullar

Sitter här 30 min innan skolan och är ovanligt tillfreds med livet. Var i Skövde igår och beställde om telefonen, var tydligen inga kymmer. Åsnan som hade skickat iväg beställningen förra gången hade tydligen glömt att bocka i en ruta i ett schletet formulär. Rätt gied ändå.

Max är fan tio gånger bättre än donken någonsin kommer att bli, expresskassa, vitlöksburgare, lyxshakes och gratis kaffe. Enough said.

Jag hatar mitt schema men är ändå inte hälften så trött som jag borde vara när jag kommer hem från skolan efter 240 lektioner och minst lika många uppgifter. Bara jag kan överleva kemi b så löser detta nog sig.

Det är redan torsdag dessutom, dagarna flyger fram när du faktiskt gör något vettigt... även fast biologilabrationerna aldrig har verkat så långa...



Tigerstyle

RSS 2.0