Dag 6

Sista dagen har varit najs. Riktigt najs. Åkning i Zillertal Arena. Skog med sjukt mycket roligt att åka på. Fin snö. I princip ospårat hela dagen, om man ute räknar med våra konversationer i liften då förstås... Ehe!

Har käkat fantalonisk hemmagjord falafel och druckit special-RedBull. Nu ligger jag i sängen och är trött.

Vill egentligen inte åka hem. Det är ju fan såhär man ska leva. Det enda jag saknar är lakrits, och det är inte säga lite iofs... Men får väll se om jag kan glömma min sorg på 100-dagars imorgon. Studenten närmar sig med stormsteg. Skratta eller gråta?


Men hallå

Läste precis någonstans meningen: "Skulle inte vilja vara någon annanstans än där jag är just precis nu"

Och tamejfan är det inte så jag känner med när jag tänker efter?

Att gå upp tidigt, sätta sig i en bil till ett skidsystem och bara kötta hela dagen lång med duktiga och motiverade åkare. Sedan sätta sig i bilen och åka hem. Äta, duscha, dricka öl och sova.

Livet de'luxe

Jag känner det att väderprognosen hånar mig. Sol i helgen och sen snö tre dagar i rad. Det är som gjort för att jag ska "missa" flyget och stanna tills april.

Men det blir väll inget med det...

Övriga noteringar att jag inte under de senaste tre dagarna upplevt känslan av en torr handske. Impregneringen i de jag har är som bortblåst. Sedan att element är bortprioriterat och golvvärme är det som ska hålla folk levande i vätan/kylan rockar inte. Alls. Så det blir blöta handskar imorgon också.

Kom-ihåg: KÖP EN JÄVLA PJÄXTORK


Hejochhå

Eftersom bloggappen hatar mig så får ni stå ut med dubbelbilder. Och att det underbart fina inlägget jag skrev försvann är ju inte så rockigt.

Men vi har haft en jävligt bra dag med sol och asfin snö! Hikeat rätt mycket så är ganska slut men fyfan vilken åkning. Rätt mycket större linjer idag än igår. Har verkligen haft svintur med snön och vädret.

Har käkat pasta med tomatsås och druckit öl med syrran nu. Härnäst väntar något roligt streamat program och chips. Livet är gött


Dag 5


Dag 4

Vaknade lååångt innan klockan ringde idag. Vred mig som jag vet inte vad. Men var ändå hyffsat pigg vid frukost. När man klev utanför dörren stod regnet som spö i backen.

Men när vi sladdar in på Silkch parkering så börjar våra förhoppningar besannas. Väl uppe på toppen ligger det minst 20 cm och det har hela tiden fyllts på under dagen så de sista åken var det nog närmare 50. Har kunnat åka ospårade skogsåk i princip hela dagen utan att behöva gå någonting. Helt jävla fantastiskt. Pumpat puder så det stått härliga till. Och så att jag x antal gånger fått skägget dekorerat med snö. Haft all den åkning jag bara kunnat vela ha. Branta linjer, flacka linjer, djupa linjer, studsiga linjer. Förmodligen den bästa skiddagen i mitt liv, på bräda förstås.

Nu ska här duschas, puss!


Dag 3

Oh merry Saturday!

Eller något... Vaknade långt innan klockan ringde idag igen. Av någon konstig anledning som jag inte riktigt förstår men ändå. Trött som ett svin på vägen till backen men lyckas inte somna.

Väll uppe så kommer vi till en mycket vindpinad glaciär där snöförhållandena lämnade mycket övrigt att önska samtidigt som solen för det mesta lyste med sin frånvaro. Ändå lyckas vi skrapa ihop 1,5 bra offpist-åk, några bra pist repor och några laps i parken. Sedan tog jag och syster lååånglunch när de andra var ute och roade sig med en topptur.

Var så jävla seg efter lunch. Kom aldrig riktigt igång och gick in och satte mig i slutet. Planen hade varit att dra direkt efter alla kommit ner men pga laviner så stängdes vägen ner av så vi fastnade där till stängning. Men inga sura miner för det, möjligtvis trötta.

Hade en gnutta feber när jag kom hem och fick så djävulskt ont i magen. Det gick över strax innan maten serverades, vilket var jävligt bra för hade inte velat missa den måltiden för allt smör i Småland! En blandning av nöt, fläsk och kyckling som grillats och sedan flamberades vid bordet samt lite Goa söser, klyftpotatis och grillad majs. Preeetty sweet om jag får säga det själv.

Mycket trevlig middag med mycket trevligt sällskap.

Nu ligger jag i sängen och drömmer och den snön som förhoppningsvis kommer täcka hela Tyrolerområdet imorgon när jag vaknar. Taggar som fan på skogsåkning imorgon, febern kan gå och dö! Eller så får jag hjärtattack och dör med flaggan i topp. Låter som en win-win. Bra Victor


Dag 2

Vaknar upp tio över sju. Letar upp lite frukost i den halvt oorganiserade kylen min syster besitter. Packar in mig i bilen och åker iväg med Syskonen Cederholm till HochZillertal. Riktigt fin dag idag, RIKTIGT fin dag. Kört några kanon-repor offpist. Hikeat lite inom systemet för att hitta guldkorn. Jobbigt men o så värt det. Dock är jag helt jävla slut i benen. Kunde knappt ta mig ner från berget i slutet på dan. Baksidorna kändes mest som misshandlade fettklumpar, vilket de typ är iofs...

Ikväll har vi käkat, tjötat och spelat sjuka sällskapsspel som jag förlorat hårt på. Igen. Nu är jag så trött att jag knappt orkar tänka. Och min syster gnäller på att jag sprider mina saker. Orkar inte svara.

Hoppas ni har haft en fin fredag. Det har tamejfan jag.


Snilleblixt!

Lösning på alla(!) världens problem är inom räckhåll!! Under tiden vi inmundigade våran måltid så slog en lösning på det problem jag upplevt under hela den senare delen av dagen. En lösning som medför lite småsaker som att rädda världen...

En vanlig dag i Österrike. Du är där när liften öppnar. Backarna är fina och pistade, livet leker. Du kan utan några som helst problem ligga på och carva tills benen inte orkar mer.

En vanlig dag efter lunch i Österrike. Nu har varenda människa som helst bara vill sitta inne och dricka öl också hittat ut i backarna. Och de som alltid trott att de kan åka skidor. Och de som inte kan någonting alls. Alla dessa individer åker och sladdar sönder varenda sluttning i hela systemet och lyckas på bara några timmar förstöra närmare 200 pistkilometer. De bygger puckelpister. Vilka knappt går att forcera. Inte på det sättet man vill ialf. Inte på skidor. Inte på bräda.

Så varför ska alla dessa människor bege sig ner till Alperna för att åka i backar som de egentligen inte klarar av? Som är för långa för att de ska orka åka hela vägen ner i ett svep? Varför stannar de inte bara hemma i den lokala backen och kanar runt där?

Där stör sig ingen på dem. De är inte såpass brant att de måste sladda som något hämtat ur Fast and Furious. Det är närmare. Billigare. Listan kan göras lång.

Hur ska då detta kunna lösas?

Svaret är sladdskatt!

Innan du släpps ut i systemet får du åka ner i en backe. Kan du inte åka på kant får du betala extra. Massor av extra(eller åka i speciella backar eller kanske inte åka alls, har inte riktigt kommit fram till det optimala). Vad händer då? Jo, de stannar hemma. Låter de utförsåkarna som verkligen kan utnyttja de stora systemens fulla potential göra det dagarna i ända. De sparar pengar. Sparar i princip hur mycket resor som helst(bilar, flyg, färjor). Hur kan detta vara dåligt?

Glöm fettskatt, det är Sladdskatt som gäller!


Dag 1

Dagen har varit bra. Vi åkte till Kitzbühl. Åkte härifrån 07.30 och var framme strax efter 9. Sedan åkte vi några åk pist sedan drog jag och en av killarna ner i skogen ut från systemet. Det var några plus så det var ganska tung snö men jag tyckte det var så jävla kul ändå. Fick sådana här fina mjuk-snösvängar. Sedan tog vi oss tillbaka till liftarna. Lunch med hela gänget. Efter lunch försökte vi ta oss till en del av systemet med bara friåkning, men vi kom fram till att man var tvungen att åka buss där så det sket sig. Hann inte mer så vi åkte ner till bilen. Vi körde lite av det berömda störtloppet. Svinbrant! Sedan åkte vi till Hampus syster som också är här och käkade Fajitas, apgott! Sedan kom vi hem nu. Helt ok dag. Det har varit ganska varmt men mulet, semikul

Nu ligger jag i soffan och mofflar godis innan jag ska hoppa in i duschen. Fint liv.


HiHo

Fin dag idag. Började med att vakna utan att klockan ringer när den visar 08.05, tror att jag missat lektionen. Blir ledsen och glad för att jag slipper gå upp. Kollar schemat för att se när nästa lektion börjar. Ser att lektionen börjar 9. Fakk lajf.
Packat klart allting, köpt lösgodis, tränat, kollat roliga videor. Bra uppladdning inför något som nog kommer bli en fantalonisk vecka i Paradiset. Längtar inte efter att bli tvungen att ta tag i livet när jag kommer hem men den dagen den sorgen.
Tyngdlyftning. Helvete vad gött det är. Lyfta metall-klumpar på en stång på olika sätt tills man inte orkar mer. Konstigt i teorin, jävligt kul i praktiken. Händerna svider gött nu efter två träningar i rad. Fick idag även sällskap utav Herr Samuel Larsson, förjävlago snubbe.
Nu kan ni njuta av detta "ägiga" klipp. Ses om en vecka Sverige!
WINNING

Pictures

Kom ju på det att en bild säger mer än tusen ord, så bifogar jag massa bilder motsvarar det ju några timmars knappande på telefonen. Enjoy


Härliga livet

Haft en fantastiskt, fantalonisk långweekend i Hemsedal med världens goaste gäng. Fantastiskt underlag i backarna dagarna i ändå. Sol och snö om vart annat. Fittvattenfall-spyor, tranor, skator, sprit-tömning, världens bästa burgare, jättar.

Skulle kunna orda om allt det som hänt i evighet, men det är ju så förnedrans pilligt att skriva blogg på iphonen så ni får nöja er.

Atm sitter jag på samhällen och funderar över hur jag ska hinna allt jag måste hinna innan jag sätter mig på flyget imorgon 08.50

Livet eger


Hashtagg: Trött

Lång dag i schischuiuilan idag. Mycket roligt. Mycket bra barn. Bra Barn. Många idioter till kollegor som jag gillar väldigt mycket. Bra Idioter. Lite brädåkning som jag gillar väldigt mycket. Bra B-räda. Lite skidåkning efter avslutad dag i sjukt regn. Bra skidor.
Nu slötittar jag FVA-edits och njuter av att skidskolan börjar 10. Bästa sen skivat bröd. Puss.
Mindless Ninetofive - Freeride

UNP - Second Look - Freeride

iShred - Freeride

For the Fun of it FVA - Freeride
Tagga Hemsedal, Österrike
Niseko Express - Freeride

Hänt där?

Nu ballar det fan ur igen. Jag trodde att jag nått något sorts maximum av Feel-good känslor i fredags, men tji fick jag!
Denna dagen har varit helt cepe-bra!!
Men för att ta det hela i rätt ordning... Igår så var det skidskola och sen drog eliten(Jag, Philip och Filip) upp till Bredablick för lite afterski. Lite gulasch och några öl senare var jag redan rätt go. Sedan hem till Wolff, lite mer mat,  lite mer dricka, Bond, utgång på Dagnys, cepande, gång till stationen, i en random säng(hos Wolff) klockan 3.
Efter en stunds skönhetssömn fick jag köra några återställare, skyller på Wolff och hans sista minuten shots!
Var trökigt seg på morgonen och fick inte i mig någonting i frukost-väg men när vi kommer upp till backen och möts av sol, vindstilla och nollgradigt. Då vet man. Då spelar det ingen roll hur mycket man drack eller hur lite man sov. Då eger man ändå.
Underbar dag i backen med bästa eleverna. Utsåg till och med lille Oscar till min gosesnuffs! Tråkigt att det var hans sista dag....
Sovit en stund. Ätit tacos. Duschat. Så nu börjar man känna sig som människa igen. Bra Victor.
Det här dygnet har varit awesome. Och om ni inte förstod det, jag har haft samma underställ på mig konstant sedan igår. Skidskola, afterski, middag hos wolff, utgång, skidskola. Svettig och go!
Är så jävla taggad på livet. Detta är verkligen den bästa tiden på året. ÅHVABRA!
BIGBADWOLFF

Beautiful day

Åh, idag har varit en fantastisk dag!
Vaknar för tredje dagen i rad(!!!) utvilad, och med en mycket god natts sömn i ryggen. Sen att solen skiner och det är några grader kallt gör ju bara min dag bättre!
Reiligionslektion och sedan lite spel i cafeterian innan Becka Assio ringer och säger att jag har ett pris att hämta i F-Cafeterian. Lommar dit i undran om vad faen det handlar om. Väll där räcker Sjöberg över en stor burk med fruktkarameller, en kram och ett grattis till Årets Ållebergare. Fan vad fett. Blev väldigt glad och rörd. Känns väldigt konstigt men samtidigt bra att bli framröstad till något sådant. Tack alla ni sötingar som röstat! Priset passar ju faktiskt bra för jag älskar ju att ge, så det blev en hel del bjudning under dagen. Drog en Alla-hjärtans-dagfika med grabbarna i F innan lunchen, nämnas ska ju också göras att den andra halvan av denna bloggen fullkomligt krossade allt motstånd i kategorin Årets Frisyr. Föga förvånande men en nog lika imponerande bedrift ialf. Grattis Markus/Emil/Laggan!
Men på samhällen hände det sjuka saker.
1. Gewers OCH Sean är samtidigt i skolan, PÅ EN LEKTION. Kors i taket. Hände där? Sedan så erbjuder de sig att göra det grupparbete vi får i uppgift att göra. I was like: WHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAATT?? En dag av överraskningar. Ville bara krama de små gullisnuttarna.
Så jag slutade ännu tidigare än jag borde. Satte mig i matsalen och sällskapade med Herr Garenfeldt och Mr Däckarn. Diskuterade skidor, lov och framförallt rövar. Älskar de där två med.
Livet fortsatte att leka när jag åkte upp till backen för att hjälpa Conny i uthyrningen. Fick den STORA äran att skjutsa hem Viggo i Byttmobilen, sådana upplevelser växer inte på träd. Sedan vallade jag skidor i någon timme innan jag begav mig ner till affären. Det var pang på direkt, men var riktigt, riktigt roligt idag. Full rulle och goa gubbar som jobbade. Så bra.
Dagen har som sagt varit underbar. På alla möjliga sätt. Kunde inte tänka mig ett bättre slut på veckan/början på helgen.
Dessutom har Junkyard skickat mina byxor. Fint.
Nu ligger jag i sängen och ska nog dra på en film. Skidskola imorgon.
Gå ut hårt och bara öka. Hoi.
Best of the Best

Mr Goeransson

Fick ännu ett samtal från flygbolaget angående min specialbokning, eller ja att jg ska ha med mig skidor. Idag blev jag lite mer förvarnad på att det skulle bli ett samtal på engelska än igår eftersom de inte ringde med dolt nummer idag. Kan bara ge all heder åt de (förmodligen söta) tjejerna som ringer. Jättevänliga och förklarar så att till och med jag förstår. Känns verkligen som en kundservice av rang!

Nu har jag ialf fått det extra bagaget bekräftat på 3/4 flyg och det sista flyget väntas bekräftas i nästa vecka. Taggataggataggataghatagga!


Bra fast dålig

Helt okej tisdag ändå.
Började med donkenfrulle och sedan en sväng till skövde med Agnezoni och Mr Oscar BK. Jag skulle köpa mig ett par flashiga färgglada Völkl-stavar som jag trodde fanns på Stadium, vilket de inte gjorde... men Oscar köpte ju en buff så resan var inte helt i onödan. VÄll hemma i FKP så åkte vi och hämtade ut mitt paket med jacka och byxor. Jackan satt perfekt och var så svingo som jag trott, byxorna var däremot lite så så returnerade dem och hoppas på ett par välpassande XL i retur. Sedan drogs det en lunch-fika på Bagarn innan jag fick börja min skoldag med kör.
Sedan var det lite tjöt om projektarbetet, som vi snart behöver lägga in en rejälv jävla växel på.
Byttan-jobb. Var lite lugnare än vanligt idag. Ganska skönt. Fick sålt lite fina pjäxor och grejer. Kändes bra.
Åkte till Gustav och käkade soppa innan träningen -> WINNING!
Tyngdlyftning gick väll okej. Körde hela stöt. Funkade ok. Sedan körde vi stötdrag komplexa och stötdrag. Tick till 2*2 på 140. Kändes bra. Sedan var det en rejäl urladdning på benen. Knäböj fram. slutade med 4:or på 80 och 2:or på 90 och det gånger 4. Inte kul alls. Men det gick. Även fast jag var jävligt seg. Sedan lite bänk, axlar och standard-bicep med Elin. Roligt träning.
Tryckt i mig alldeles för många pannkakor med grädde och sylt nu. Mår lite illa. Borde plugga samhäll nu. Får se om jag orkar. Annars får ni önska mig lycka till imorgon. Puss på er.
Brun och go

Såpass

På't igen. Har inget vettigt att blogga om, men jag tänker att massa random-inlägg om ingenting tillsammans ändå kan ge illussionen av en välmående och fungerande bloggosfär?
I vart fall så är det jävligt fint med löning och att vara ledig till 12.25 imorgon.
Sedan har vi projektarbetestid. Som vi kommer behöva jobba röven av oss på. Kämpa Göran.
Men jag ska åka till Skövde och köpa svinigt tuffa stavar så det gör inget. Puss på er.
Tråkigt go

Im sssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaarryyyyy

Asså förlåt snuttarna, att jag är så dålig på att vara intressant och rolig.
Eller, nej. Jag är inte alls ledsen. Vill ni mig något så får ni väll följa twitter. För helvete.

En gång till

Fin helg ändå, när man kan titta tillbaks på den såhär på söndag kväll. U21-kvalet gick helt ok. Började att tagga till som fan och möta falkenberg i första. Vi förlorade ganska stort, som man kunde väntat men vi förlorade inte på egna misstag utan på det dem gjorde bra. Sedan mötte vi Svedala, riktigt sviniga att möta. Men vi spelade bra och hade vi bara tagit ett set kunde det gått hur som helst, men förlust därmed. Sedan var det bara två lol-matcher om placeringar.
+ För dagen var att kroppen kändes så jävlar fräsch de två första matcherna, spelade bra. Sedan var hela laget med i matchen, händer inte alltför ofta.
På kvällen led jag av standard-efter-volleyboll-huvudvärk. Så det blev inget med Tensta men väl lite kaffe och bulle med Laggan och Tholle.
Idag har jag åkt snöbräda och försökt hitta lite goa känslor där. Får ju till åkningen bra men behöver väll nöta rails och hopp som vanligt.
Har myst med laggan lite nu.
Sitter och försöker komponera ytterligare en jibb-lista, det går sådär... Kanske bättre att bara lyssna på radio. Två stora prov i veckan som jag knappt kommer hinna plugga på. Kämpa Göran.
Men sedan är det skidskola, Hemsedal, Österrike som gäller. FINT LIV.
Puss på er.

Livet 2.0

Har precis bokat en resa till Österrike vecka 8, känns inte helt fel. Väntar med stor spänning på att min nya jacka och byxor ska komma. Tänker sluta kvällen med att äntligen titta igenom den oerhört hyllade Art of Flight. Så känns mitt liv just nu. Sen är det löningsdags också. Bra Livet.
Mums!

Amenjo

Vi kanske bor i Sveriges tråkigaste stad, men utsikten en kall februarimorgon är inget att klaga på


Livet på en pinne

Livet känns fint idag. älskar att det är vinter och kallt. Klädde ut mig till tomtenisse och gav mig ut i skidspåret den givna timmen. Kändes helt ok för att inte åkt längd på säkert tre år. Vallan var ok(eftersom jag överlåtit det åt proffsen(Hagström)). Kände att jag inte hade tekniken locked down men det gick på envishet.

Nu sitter jag och tinar upp i Cafeterian och längtar efter mat. Underbaart!

Livet är gött.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387542.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387586.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387586.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387586.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387586.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387606.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_187387606.jpg" class="image">


Misantropism

Landet utav drömmar och möjligheter där en man som denne kan bli senator

RSS 2.0