Asså det rullar på

Feelgood-vibbarna är maxade atm. Jag är inte så svårflörtad på den fronten egentligen... lite gym, lite bastu och så lite aprikoser, lite frusen smoothie. Fyfan vad fint. Sen har ju solen pumpat i mig D-vitamin också. Och fått lite Oxytycin då jag anmälde mig som frivillig på massagen, avesum.

Ja, massagen jag fick var la det enda vettiga på hela dan egentligen. Trodde jag började 10.20, var där då. Började 11.25. Solade lite. Snackade om hormoner på biolgoin, slutade tidigt. Solade. Fick ovan nämnda massage i 25. Solade. Körövn i 60 min. Sen hem. Sola/sova. Mat. Gym. Bastu. Present.

Fan glad. Känns helt okej med att ha gjort 1/3 av veckan redan. Resten är bara giedo. Det är fan beach som gäller Torsdag-Måndag. Är taggad till tusen.

Men nu ska jag låtsas plugga på engelskan, kanske läsa lite i världens bästa bok. Sen är det fan sängen. GIEDO



Bäst på fest. Vi är vad vi dricker. Herå

Söndagsmys

1.5 bananer
1/2 burk frusna hallon
1 Mango
2 Kiwi(s)
1 Apelsin
+ yoghurt och glass i lagom mängd
= Smoothiegasm.

Fan fint. Oså lite topgear på det, har varit värre

Game on, bitch

Livet är som ett ägg, hårt utanpå och kladdigt innanför.

Helgen har varit fin. Druckit öl, sålt a-traktor, käkat lyxshake, träffat Linder och Alex, gymmat och sprungit. Typ det. Får ju inte glömma backislördagen som gick också, fan fint att vakna klockan 7 och inte kunna somna om. Då sätter man ju sig och kollar två säsonger av Nitro Circus. Givet.

Gymmat och sprungit idag. Även hunnit med att åka till Skövde(känns som det är det enda jag gör nuförtiden) med mor och Torsten. Sen har mor fått sig en fantalonisk present också. Massage i 4Ö-isch minuter. Billigt och bra.

Behöver ju(fast tvek) plugga engelska men skiter nog i det och gör något ovettigt här vid datorn istället. Eller kanske går in och hetsar mor till att laga lite mat. Jag dör ju(faktiskt nästan sant)

Taggar för en tre-dagars skolvecka och sen SOOOL och värme. 29 grader på måndag, duger fint.


Så bra



Som gjord

It was friday

Som gjord fyllah, jag vet inte hur det gick till, inte vad som hände(fast jo) men jag vet att livet är gött, världen är stor osv.

Fyllan är som gjord för att flyga runt och umgås med alla. Eller säga "nu tar vi det jävligt passivt" till alla man möter. Eller bli bjuden på korv. Fan fint. Druckit resorb. Godnatt honeypies.



Given

SG

En vis man sa en gång: "Jag suger hellre kuk än röker"

DVN

Masserat i en timme-isch, gymmat, haft körövning och lagt upp en st blå mazda och en röd volvo på blocket. Då kan jag springa. På berget. För att det är gött.

Hört talas om att det skulle förtäras öl osv ikväll... kanske får ta dubbla rundor...

Men hey

Lagom till att jag är på väg ut igen efter tandborstning och kvällsbajsning så börjar det, årets första riktiga vårregn.

Luften är frisk och ljummen och regnet strilar sakta ned. Ingen vind. Det är så att man bara vill sitta på verandan hela natten och njuta. Bara sitta tyst och känna hur behagligt livet kan vara när det sätter den sidan till. Som att fyllas upp av naturlig harmoni(sötsliskigt, jag vet). Eller sitta med någon och diskutera livets stora, mellan och små frågor. Allt från meningen med livet till meningen med vänstertrafik. Snö och vårregn. Nästan lika bra. Just sayin. Så sätter mig not utanför trappen och läser världens officiellt sämsta bok(The Red Pony) och njuter. Livet på ett stenblock den 26:e Maj i regnet, fan fint

Jävla fitta

Det är vad jag är. En gnällig jävla fitta.

Sitter här hemma och tycker synd om mig själv för att jag inte har något vettigt att göra och är så ensam. Liksom bäm, nu har jag inget att plugga på och då är det synd om mig. Det är fan inte synd om mig. Jag fick G på matten, behöver aldrig mer lösa en integral. Jag har fått körkort, jag har fått en jävla bil, jag har ett eget jävla hus, jag har världens sjukaste vänner(på ett bra sätt) osv. Jag ska fan inte klaga. Jag ska fan vara nöjd.

Men det är nog lite min grej det här med att sitta och våndas över hur miserabelt allt är, har varit och kommer att bli. Ialf när jag inte känner att jag har något vettigt att fylla min dag med. En ä som en ä för att en ente ble som en sulle(läses med fördel med en västgötsk dialekt)

Dagen i övrigt: Fick massage i 80 min, något stört jävla gött. Lullade runt i lycka hela förmiddagen. Stört jävla go mat, kyckling med ris och 4Ö goa sallader typ. Me likey. Sen lite kör. Lite eng. Lite solande(den jäveln kikade ju fram en stund) innan vi fick tillbaks ovan nämnda prov. Tyvärr ingen nakenchock i år, till allas förtret självklart. Men jag är nöjd ändå. Sen skrev vi sjuka biologiprov. Gick nog askalas. Det enda jag inte kunde komma på vad fan anemi var. Vilket förövrigt är järnbrist. Vilket kvinnor lättare får pga en viss blodförlust en gång per månad... ni vet

Tog tag i mitt liv och drog med Lajnus ut på en promenad på berget, fick även med en Magdaleta. Sen prövade vi den nya super double super shockerisch shaken på Donken då Johan Tholin tillslutit sällskapet. En besvikelse för övrigt. Shaken alltså, inte Johan...

Men nu ska jag dra in och bajsa. Sen tagga inför träning och 4Ö-fylla imorrn, livet på en pinne.



4Ö-fylla när den är som bäst

Där ser man

Dagens lärdom: Glöm inte den halvfulla påsen med bilar på studsmattan i 3 dagar(speciellt sådana dagar då det regnat och hatt sig). De blir nämligen oätbara. Bummer.

Dagens har spenderats mest i cafeterian där det våndats över att tiden går så ini helvetes långsamt när Ugglan bestämmer sig för att vara sjuk och därmed förlänger våra håltimmar. Goes.

Kommit in i en ny fas. Ditchat min egen musik och börjat lyssna på käre Linus elektrisk-lista för att mixa upp saker och ting.

Förundras över hur mycket tid man får över när volleybollen inte tar tid längre. Mest gjort ingenting hela veckan. Och ändå så har jag haft fullt upp på något vänster, det stämmer ju inte. På allt så kommer jag inte ha något att plugga på från och med imorrn och så ska jag vila Tor-Fre. Får väll börja virka eller baka...

...Vänta nu. Jag tror jag kommit till en insikt. Kvinnor har för lite att göra, därför tycker de om handarbete och att baka... Kanske. Jag är inte 100 % säker än... men det är en hypotes.

Sedär bara, i samma sekund som jag kommer till insikt messar Ann-Britt att det är tårta innan fredagsensemblen imorrn. Det måste vara ett tecken! 



Oh you

Good Morning Fkp

Föredelen med sovmorgnar. Captain Obvious says: Sova längre.

En förutsättninge för att det ska funka är dock att man kommer ihåg dem, inte bara den första timmen till 9 utan att matten inte existerar egentligen utan är lika reell som Laggans deltagande i denna blogg. Men jag är inte bitter.

Söndag, Max. Måndag, Max. Tisdag, Sibylla. Tur att jag inte käkar mycket skräpmat, BMI. Tog med Laggan och Thollis på en tur i V50:n till Gällstad igår, mest för att vi kan. Blev endel handlat, men intalar mig att jag faktiskt behövde det mesta...isch(jag har ju inga shorts eller skjortor liksom. För att inte tala om min akuta t-shirt brist)

Födelsedagspengarna är numera ett minne blott, men pengar gör en inte lyckligare. Så länge de ligger på hög. När de spenderas däremot... Då tar det hus i helvete. Eller ja, om man nu kan beskräva välbefinnade så...

Biologiböckerna ligger och stirrar på mig bredvid datorn.

*Kastar dem åt helvete(även kännt som under soffan)*

Så, nu känns det bra igen.

Börjar om 90 min. Ska bajsa, kanske sova lite till, packa träningskläder, bajsa, hitta kläder. Sen kanske jag får ta tjuren vid hornen och gräva fram bokjävlarna också. Då kan jag ju träna med gott samvete sen ialf.

På tal om bajsa, har insett att vi inte gör ett piss i skolan nu när matten inte finns. Man sitter och skriver av boken och petar på palme för att få tiden att gå. Sovmorgon och håltimmar finns i överflöd och skolan känns mer som "ett gött häng" än något annat. Hur fan kommer det här sluta? Jag menar det är treor som ska känna så... Men det kanske bekräftar Palmes teori om att jag inte tillhör NV09a längre. Utan snarare skulle få hänga med treorna ut och fira. Men jag är fortfarande tveksam till hans argument, som alltid.

Mindfukket som uppstår när man går upp, drar på sig närmsta klädesplagg(idrottsshorts(skräll(näe))) och ska gå in och käka frukost, bara för att mötas av en vägg av i det närmaste horisontalt(!) regn. Man står där i någon sekund medan man väger för och nackdelar för att springa halvnaken genom skiten eller orka leta upp något som skyddar mot den djävulska vätan. Sjuka saker.

Men för i helvete, nu har detta blivit alldelels för långt och ointressant. Twitter skapades ju av en anledning. För att få bort sådan här skit. Nu drar jag och bajsar.



DKJB

Chacha, intressantes

Hej, hallå, tja, åh hallå. OSV

Söndag. Fakking beautiful.

Men vafan, nu ska vi för i helvete inte gå händelserna i förväg.

Fredag. Upp okristligt tidigt för att sitta på en buss med kanske världens sjukaste, krulligaste elevrådsordförande och andra idioter. En resa till städernas stad, Västerås. Smaka på det liksom. Mmm, Västerås. Avesum. Två luncher, kycklingsallad och tacos. Bara en sån sak kunde göra min dag liksom.

Det var ju förövrigt kör-SM som var skälet till allt ovanstående och det som kommer att stå efter detta konstaterande, ville bara få det konstaterat. DVDK.

Övning på scen i 15 min, blev lite mindfukkad när man insåg hur sjukt stort det var. Freakkin avesum som käringa hade sagt. Sen lite mer övning i ett sjukt rum. Sen lite slötittande på småkörerna innan det var dags på att dra på sig den fantastiskt Fredags-outfiten som slagit modevärlden med storm. Överallt är det svart med vita hänglsen, men det är en annan historia.

Ialf, åter till tävlingen. Jag och mina kära andrabasbröder fick inviga scenen genom att flyga fram innan framträdandet och flytta flygeln. Heftigt. Sen var själva framträdandet ganska smärtfritt, roligt osv. Men det var ju ingen vidare publik tyvärr. Dock är det ju juryn som ska få en upplevelse... inte vi goddammit.

Sedan flög vi runt på sjuka köphus och sjöng på BR(Facebook) och lite annan flashhmob-isch-shit. Klockan slog 7 och vi hade hunnit fylla magarna med lite kvalitetsburgare från Jensens och vi satt uppradade längst upp på andra parkett. Sedan var det en transportsträcka fram till mitt urgrundsvrål när vinnarna blivit upplästa. Ja, vi vann.

Delad etta med Lunds Kulturskola. Men hey, vårat namn lästes upp först!

Urfakkelsen som följde efteråt är svår att förklara, det är ju någonting med SM och guld kombinerat som får Herr Göransson att tända på alla cylindrar. Fint.

Och efter bussresan kan jag nog nästan påstå att jag förlorat en vän eller två som försökte utnyttja tiden till sovelse... Men vafan, det är ju kul att gapa.

Sen var besvikelsen stor när jag inte ens var hes igår, betyder att jag inte försökte ordentligt(vilket jag gjorde).

Sjuka kalas med trevliga diskussioner om allt från pudersnö till diesel till förintelsen. Och tårta. Givet.

Idag så har det chillats till max... på Max. BÄM. Fan gott.

Nu så fukkar jag på livet och vet inte vad jag gör. Men tror att jag sätter igång en idiottränings period start nu. Bara för att jag kan. När man inte har någon matte liksom. Men sova, herå. Må gud vara med er.




Två bilder säger mer än en jävla massa ord


T

Intensiv dag vill jag påstå. Började med att göra Matte D på något som kan vara rekordtid i svensk utbildningshistoria. Beräknad tid: 4 tim. Utnyttjad tid: 1.5...isch.

Fan gött att det är slut nu, håller alla tummar och tår för att det blir g bara. Främst för att jag ska slippa göra om det men så är det ju även så att jag och min käre kompanjon Gewers lovat varandra om att vi får VG båda två så ska det springas igenom skolan. Nakna...

Och nu tänker ni: Ah, för det lär ju hända.

Ja, det kommer hända. Får vi VG så kommer A-huset aldrig mer bli sig likt. You've got my word.

Sen efter den fantastiska lunchen så åkte jag hem för att plocka upp mor och far för att åka till Skara och kolla bil. Dum som jag är provkörde jag en sjuk fullutrustad Opel Vectra 2.2 CDI Combi som fick det att vattnas i munnen. Så den kära V50:n kändes inte lika självklar längre... ialf tills vi fick fram skattesatserna. Då blev det Volvo ändå. Hämtas på måndag. Fina.

Sen har det varit genrep inför kör-sm. Det gick väll helt ok. Responsen från publiken var väll sådär. Bra, men det var bättre ifjol. Det hade ju velat te en jädra prestation för att slå fjolårets bidrag men vafan. Vill ju vara bäst. End of discussion.

Men nu är jag ialf jävligt T. Så drar nog och sover. Fräsch som jag är liksom. Hoy.



Picture somewhat related to topic. Not

Livet är gött

Bra gym, slut på matten imorrn, köpa bil. Fan fint fan


Hej hopp i lingonskogen osv

Det är fan fint ändå.

Började 9 med Eng B speaking nationella, flöt på som fäen. Fick Martha att skratta, säker betygshöjare. Dagens fjäskartips: Kan du få lärare att skratta på flera språk är du på god väg.

Sen lite mer Matte D, står mig upp i halsen by now. Ska bli så gött att skriva skiten imorrn, och förhoppningsvis aldrig mer behöva hitta intervaller till integrander. Min våta dröm typ, no more maths.

Sen flög vi lite på kemin.

Keekade 2 gånger dagen till ära. Jag menar, tacobuffe är fan inte illa pinkat på en onsdag.

Sen tog jag med mig mor på en liten billetar-tur som tog oss till Fkp och Skara. Tror mig hittat något som kan ta mig från A-B ett tag framöver. Ska ta en liten tur med familjens ekonomiansvarige(far) imorrn och se om det kan bli något handlat!

Haft en spekulant på den fagra Epan också, håller tummarna för familjens matansvarige(modern i huset) samtycker med de två andra. Hade varit skönt med lite mer plats i garaget liksom :3

Nu ska jag fjöla i mig lite kek innan jag ska vara en dålig människa och träna istället för att plugga. Beach 2011 > Proffesor i Matte 2066. Just sayin. Men har dammsugit så är semibra ändå, herå

Livet är som ett ägg. Hårt utanpå och tvåfärgat inuti. Det mesta är kladdigt, sen tror du dig hitta något med mer substans men då är det slut.

Chacha

Förlåt. Men det har varit körigt(hehe fått körkort, kört mycket hehe(kul kille))

Katrineholm och U-19. Käkat Burger King, varit på Godisakuten(twice), spelat 7 matcher, vunnit 2(käz), blockat ett antal bollar(lät som det var många, men knappt), dödat en antal bollar(samma visa här), skrikit och hoppat tomt jävligt många gånger(faktiskt).

Svårt att blocka ner Mårten. Nej. Kändes jävligt bra ska ni veta.

Sen är det ju mest lite kuriosa som hänt. Typ som när jag och Henrik förgyllde(förstörde) bussresan upp för övriga medresenärer när vi sjöng x-antal disneylåtar med ordentligt tryck och otroliga falsetter. Finns faktiskt film på detta när jag tänker efter... kanske något som borde delas med cybervärlden.

Annat som bör nämnas är vi lyckas förstöra ännu en oskyldig själ. Dennes namn var denna gång Patrik Ödvall. Patrik och Marie, förlåt. Men det vill gärna bli så, det kommer naturligt...

Min luftmadrass har även varit på topp(läs botten) under helgen så det ska bli rent ut sagt ljuvligt att få byta ut ett stenhårt golv i Duveholms gymnasiets samhällskorridor mot min kära säng. LOVELY!

Och nu, stunden ni aldrig trodde skulle komma... JAG HAR PLUGGAT MATTE.

Helt oprovocerat. Efter en hel dags aktiviter. Efter sjuka matcher, körövningar, bussresor och gud vet vad. Dock tog det hela knappt 25 min innan inspirationen tog slut. Men hey, rom byggdes inte på en dag aight.

Så nu taggar jag en slackerdag i skolan. Foppatofflor och träningskläder. FAN FINT FAN.

(Ber om ursäkt för att jag inte har någon fin bild att förgylla den här skiten med ännu, men stay tuned!)



Alltid något. Volley 2000. Lägg märke till hur jävla hårda coacherna är
.

Drivers license, hell yeah

Körkort. Fan fint.

Exited as fuck. Det är vad jag är, fortfarande. Körningen gick askalas. Inte ens svårt. Asgo gubbe. Vi tjatade mest om motorcyklar och snö typ. Fina.

Varit i Skövde med LagganPiaTholle och käkat Max(<3) och joyshoppat lite klä'r. Fan stekiga lila shorts. Sen har jag gjort ytterligare en i raden av sjuka träningar. Vete fan vad det tagit åt mig. Det ska inte vara så här roligt att spela volleyboll.

Men jag har ialf fått min födelsedagspresent av mamma(som jag själv fick beställa dagen innan jag fyllde år). Goes beachboll. Nu är det fan game resten av sommaren.

Woopwoop!

Livet är fan en enda stor...

Ja vad fan är det egentligen?

Stora frågor, men BMI. Det är jävligt soft atm. Det vet jag ialf.

I lördags så coachades det hårt och stektes en hel del mellan matcherna. På kvällen började vi med pizza i solen utanför chili och efter det gick det utför rått hårt.

Tappade räkningen lite efter 2 öl, det var olja och bodybuilding. Ankor. Kiwi. Flyga in 30 sek på Plantis innan vi vänder hemåt och sitter i bastun halva natten. I säng runt 4. Upp 5 för att dra i sig lite resorb, sen lyckades jag aldrig komma tillbaks till sängen så drog till hallen runt 06.30 med lite drygt timmen i sömnväg, fina.

Gick förvånade bra. Ialf fram tills andra matchen... COach Göransson försvann spårlöst i ca 3 min... och i omklädningsrum nr hade något "hällt" ut massa proviva i duschen... typ.

Sen efter vad som verkade som världens längsta dag blev jag mer eller mindre medsläpad till Kinnarp för lite beachspelande. Och efter det blev det grill. Hemma runt 23. Var rätt sleten.

Klarade teorin igår, blev fan glad. Var på 2 lektioner efter det. Körde lite bil. Tvättade bil. Grillade med NV3:orna. Spelade beach. Drack alldeles för många koppar kaffe klockan 22. Somnade helt oförklarligt därför inte innan halv 4 och vaknade kl 6 prick. Så nu har jag duschat och käkat och väntar på att klockan ska bli 09.45 och jag ska infinna mig på Thorells... exited like fuck.



Standard

It's goin down

Klockan är 21.12. Jag fyller 18 imorrn. Står och ska förbereda världens mest spejsade mackor tills imorrn. From here on, the only way we're goin is down

Omagad

Fökkin löv them Wednesdays...(fast semitvek(skrev förövrigt Tuesdays först och blev lite mindfukkad på mig själv eftersom jag egentligen vet att det är onsdag))

Började 8 istället för 9 med matte(skräll). Efter matten hade vi lite matte. Efter matten lite kemi. Efter kemin lite projektarbeteskuk. Efter projektarbeteskuken så hade vi engelska och efter engelskan hade vi matte.

Det var ju inte så svårt, right?

Förövrigt så kommer jag, gewers, palme och sean göra världens bästa projektarbete. Vi kommer antingen dö eller bli biffiga som aldrig förr(för alla utom mig lutar det mest åt det förstnämnda :3 )

Sen har jag kört lite b-il. Gick riktigt bra, nästan så att jag vågar tro på ett körkort om en vecka. Gjorde nog den bästa fickparkeringen världen någonsin skådat. Det sa bara schmack så stod jag där. Så bra att jag bjöd mig själv på en pingvinstång(som mamma betalade men ändå). Nu ska jag försöka få huvudet ur röven och plugga körkortsteori(Lär gå jävligt bra)

Slutar 16.30 imorrn, tidigaste hittills denna veckan. Can't wait!

(Drar väll lite hemmagjorda cheeseburgare nu, så att det knullar i munnen!)



Såhär kan man se ut


Okej, bra

Semigo dag. Hundra lektioner innan lunch. 120 min tråkig föreläsning. Totalt 180 min matte. Typ vad jag gjort sen 8 i morse.

Började förövrigt fint när jag nästan spydde upp gröten(twice) imorse för att jag var så trött.

Fick gymmat lite efter skolan också. Blev lite stolt över mig själv att jag lyckades klämma in en hel 24' efter 4Ö timmar utan mat. Fortsätter det såhär så är jag ju snart färdig för beach-11.

Fukkade ur och snaggade rent huvudet också. Ollonskalle hejhej.

Nu är det pastagratäng, köttfärsås, macka med kebabsås som gäller. Herå



Pollenallergi>Intoxikation

DBFU

Asså det så stört att det är sjukt på 4Ö vis.

Ville bara få det saft.

Ah, saft.

Och hör sen.

Började 8 idag, var aspigg och fräsch. Fast kanske mest jävligt snygg. Spenderade 5 min att få över byxbenen över vaderna(funkade när jag smörjde in dem, ascoolt). Sen fukkade det ur som vanligt. Fattade fan på matten. Softade as på hålet. Flög på svenskan(Ugglan sa att jag sög och att jag var bäst i hela jävla världen i samma mening). Biologin fukkade ur. Fattade saker. Sen lite mat. Lite mer hål. Lite stretchning på massage. Ägde Pelle lite när han misslyckades med att trycka ner mitt ben(och så blev jag lite glad när han sa att jag var förvånande vig). Sen lite mer matte(totalt 2.5 h bara idag) gock kalas. Sen direkt till Floby, träna småbarn. Sen träna själv. Fukkade ur och servade som aldrig förut. Lika sjuka servar gjorde jag som att Jan har sjuka barn, så sjukt var det. Blev fan glad. Fick beröm av Per. Fukkar ur nu för att jag fått kebab och är glad och trött och mätt och dum i huvudet och väntar på att min jävla magnesiumtablett ska lösas upp. Vilket förövrigt var enda anledningen till att jag satte mig och ordbajsade lite här. Så enjoy you fukking fucks.



Fan go, som mitt ansikte. BÄM
(Ber om ursäkt om vissa läsare finner detta inlägg stötande(Tss, skoja BMI))

Tjalol, sunday motherfukker

Efter regn kommer solsken.

Helgrecap: I fredags så skrev jag färdigt min essä på rekordtid och hängde med lagganpiamaria och käkade bullar och dominerade på kubb.

Lördagen började med arbete, sätta potater är fan fint. Ett jävla planerande senare så hade jag hämtat upp både Pia och Anders och börjat bärtza. Det gick utför/uppför mer eller mindre direkt och kvällen/natten var helt klart lyckad på alla vis. Det ballade ju ur rätt mycket hos herr sundh, just the way I like it!

Idag började dagen sådär när jag går upp för att insupa lite luft och undvika spya men det var rätt gemytligt att sitta på trappan och lapa sol klockan tidigt(7-8) när man fortfarande var full. Sen var det lite spårande innan herrarna S-Holm och Wendel försvunnnit hem till respektive. DOnken var given, sen lite allmänt urfakkande och nu sitter jag här nyduschad med en kopp te i min nytvättade Ugli. Fan fint.



And och bärtz, fint. Nu är jag hungrig

RSS 2.0