ÅH FAEN

Kom på att jag har ju faktiskt en fullt fungerande webbkamera, så jag kan ju delge er med lite fläshiga bilder på min flääshiga nya klocka och min flääääshiga nya skjorta. Bra va?
Frågor på det?

Rövabös vad tiden går!

Nu är det nästan skamligt länge sedan jag lade upp ett inlägg som inte diktades i synnerligen onyktert tillstånd liggandes på ett köksgolv.
Men till mitt försvar vill jag hävda att jag bannemig haft fullt upp.
Kompisjulafton, vanlig julafton, fest, kalas, bio, Skövde osv.
Har haft en alldeles ypperlig jul! Många uppskattade presenter, till exempel ett par löpartights, ett kort på världens finaste pojkar(Ja, självklart är det Anders och Agne) och ett munspel, bara sådär. Och oj, höll på att glömma! En jättefin klocka av Torsten(the real one) och Eva!
Har hängt endel med Pittan nu när hon varit hemma, fruktansvärt gemytligt. Det var även väldigt trevligt att träffa massa "Oldie-NV:are" i söndags, man vet att man är kass när man får träffa eliten
Igår kväll tittade jag på The Stig-Helmer Story med Mr, Mrs och Junior Wolff samt en kusin Wolff. Filmen var sådär, kunde gjorts betydligt bättre men bioupplevelsen var som alltid mysig.
Idag har jag njutit av ledigheten = sovit hyffsat länge och spelat tv-spel tills ögonen går i kors. Sedan har jag hunnit säga adjö till min syster som åkte tillbaks till Innsbruck. På eftermiddagen tog jag med Torsten(the fake one) och Anders till Skövde för lite "shopping". Jag fick två skjortor, främst för att jag var i ett så himla akut-behov av just skjortor... ehe... Erik köpte ett spel, en tischa och en svinsnygg skjorta! Anders gick inte loss så mycket utan nöjde sig med en flashig skjorta från MQ som han dessutom betalade halva priset på, bra Anders.
Nu har jag varit på tyngdlyftningsträning. Jävlar vad kul det är att lära sig nya saker, speciellt när det innefattar fysiskt arbete. Försöker verkligen dammsuga in alla tips jag får för att kunna verkställa dem på bästa sätt. Bra Victor. Fick även anledning att inviga mina tights. Vissa kanske skulle påstå att det är bögigt. Visst kör i vind ba. Men det är också jävligt gött och har man inget att dölja, så varför inte? Ehe...
Nu ska jag ladda för ett dygn fyllt med TV-spel, film och cep. De inbjudna är .... BABABRBBABDABBABBA(Trumvirvel i text)... ERIK "GULLESNUTTEN" WENDEL, OSCAR "BK" JOHANSSON, ANTON "AGNEZONI" AGNESSON, EDVARD "SNYGG-EDVARD" FREDÉN OCH SIST MEN INTE MINST... ANDERS "RJSV" SÖDERHOOOOOOOLM!
Frågor på det?

Skistoppers...

Jag hatar dom...
asefwgaear
(Behövde använda lagringsplatsen, lol)

Ialf

Är det någon gång man ska blogga är det väll ändå nu. Ligger på köksgolvet efter en smått omtumlande kväll. Bra

Förlåt, bajspaus.

Därså

Ialf, så skönt att få träffa alla underbara människor. Blir glad. Blev väldigt berusad en stund också. Blev pinsamt. Men sedan löste sig det med. Käkat yoghurt nu och undrar hur det kommer kännas imorrn. Puss på er fina! Go fortsättning


"Livet har sina sjuka stunder"

Vaknar och känner mig som hämtad ur the Living dead. Stressar för att inte vara pinsamt Palme-sen till samhällen. Självklart messar Palme-svinet tre sekunder innan jag kommer in i klassrummet och hetsar, bara för att han råkade komma in fem sekunder innan mig, svin. Fika och lek på första lektionen. Och efter detta spårade dagen ur. Urfakkelse dagen lång och bara massa roligt cep i matsalen och cafeterian bland annat. Han köpa den näst sista julklappen och dra en liten fika med Palmelito, Wolff och Ingesson gled förbi dessutom(Winning).

Mer lekar på engelskan(frågan är om hålet på 4Ö år var värt det...) och sedan körövning. Gustav hetsar och säger att det är massa folk på byttan och knappt någon personal, jag går tidigt från övning och stressar ner som en idiot och flyger in igenom dörren... Inte en människa där knappt. Helvete Gustav.

Efter Byttvi så tittade jag med några andra sjuka idioter på estetarnas julkonsert. De var duktiga men musiklärarna(självklart med Per och Charlotte i spetsen) stal showen i vanlig ordning. Bland annat med ett riktigt häftigt acapella nummer av Ding dong merrily on high, burk-style! Hoppas det kommer upp video på detta inom en snar framtid.

Sedan blev jag medtvingad till donken. Ja, faktiskt! Jag ville hem och äta men Anton sa att han bjöd mig om jag kom och... ja, jag är ju inte den som är den.

Lite härligt snöbollskrig med grabbarna innan jag styrde kosan hemåt. ÅH vad jag älskar snö och framförallt att bete mig som om jag vore fem igen!

Pittan kommer hem imorgon, fint liv.



Fina grappar

"När en' ändå höller på"

I söndags så vaknade jag upp med två svettiga pojkar i sängen som kastade in snö under mitt täcke.
Det hela började egentligen kvällen innan då vi(Anton, jag och Anders) hade varit på bio, varit på max och fukkat ur på Ica Maxi. Efter det styrde vi kosan mot Casa del Goran och tittade på A-team innan vi sött insomnade på varsina sovplatser.
Efter det något brutala uppvaknandet söndag morgon så låg jag i sängen och myste medans pojkarna ägnade sig åt lite krigsföring, i form av videospel. Närmare bestämt lite Fifa. Sova vidare var därefter inget att tänka på...
Pojkarna gav sig av strax innan lunch och jag gick upp och åt frukost innan byttan. Efter byttan så drog jag direkt till gymmet och körde lite mer mage och axlar, mest för att jag kan.
Efter träningen försökte jag plugga lite samhäll men det gick väll... sådär om jag ska vara ärlig...
Idag vaknade jag och kände mig riktigt tillfreds med livet, alltid bra att starta dagen så! Vi såg på film första lektionen och andra lektionen var vigd åt Redovisningar i svenska B, som jag redan gjort, alltså var jag ledig fram tills samhällen klockan 13 då vi skulle ha prov...
Det känns som att får jag IG någon gång så är det bannemig nu. Massa hitte-på-frågor som man inte ens kunde ordbajsa något på, inte bra.
Sen hem och träffa Sara som precis kommit hem från Österrike. Så gosigt att träffa henne igen! Tycker ju faktiskt om henne en hel del... även om det tar emot att erkänna. Sedan tog jag med syster och bror till byttan. Det var meningen att vi skulle fixa pjäxor till Torsten, vilket vi gjorde, men jag lyckades även lura på min kära syster ett par nya pjäxor. Eller ja lura och lura, hon hittade ett par jävligt bra. Bra där.
Sedan så lurade jag iväg mig själv på tyngdlyftningsträning(eller styrkelyft, glömmer ju alltid av vad som är vad!) med Gustav. Vi invaderade träningslokalen med öppna sinnen. Kjell-Åke tig oss under sina vingar och lärde oss allt han kunde... eller försökte lära oss en del. Vi var tydligen lite utav naturbegåvningar båda två, känns ju roligt det. Får väll se vart detta ska ta vägen men det verkar riktigt kul att kunna träna på det sättet istället för att gå ensam på gymmet och låtsasträna.
Bra Victor.
Fan, glömde ju nämna dagens andra hemvändare! Jocke Sundh passade på att tittat in i skolan, saknat den lille gulltotten. Helt otroligt hur lite som har ändrats på ett halvår, det är som han aldrig åkt. Bra Jocke
Nu vill jag bara att Pia ska komma hem och att det ska bli lov. Sen är det SG.
GOSINGAR!

Woopwoop

Så nu har jag jobbat och gymmat. Jobbet gick bra, var glad och trevligt och det var kul att jobba, bra!

Och sen gymmet, jävlar vad jag körde!

5 min cykel
4 min rodd
Knäböj: 1 set 8*60
2: 8*80
3: 6*90
Hamstringcurl: 4 set 15*50
Benpress: 1: 10*109
2: 10*123
3: 8*140
4: 10*160
Vadpress: 4 set: 15*123
Situps: 3 set, 50, 30, 20
Mage-pulldown: 3 set: 12-10*86
Benlyft: 3 set*15
Stående rodd: 3 set 15-12*60-50
Omvända flyes: 3 set 15*36
Sittande rodd: 3 set 8*110
Shrugs: 3 set 8*60
Sne-bänk + bänk(back2back) totalt 8 set 8-6*50-40
Chins: 3 set*6
Dips: 2 set*15
Bicepcurl: 4 set 10-7*15-10
Triceppress: 2 set 8-6*50

Så... Det var nog bannemig allt. Det kändes inte så mycket när man skrev ner det... Fan också. Men trött blev jag. Bara för att bli pigg igen. Jag har något sådant tix att när jag är svintrött och börjar se slutet så blir jag pigg och börjar fackaur. Ari tittade lite konstigt på mig när jag stod där och Max-hoppade mellan de sista bicce-tricce-setten. Var fan roligt. Tror jg lyckades kompensera för en veckas bortfall av träning. Bra Victor. Nu ska jag leka med Anton och Anders. Bara Anders kommer någon gång... Skynda Anders


+ i kanten

Okej då, om Yr stämmer så kommer det snö imorgon och på söndag. Då kommer det bli mysigt. Då tänker jag gå på jul i stad och mysa. Bra. Men jag behöver fortfarande träna... #tjockolycklig

Friday im in..

Fredag kväll och jag sitter här hemma i soffan med gröna mysbrallor och mysmössan. Känner mig lite seg. Inte så ledsen eller något utan mest bara seg och trött. Som någon sugit ut allt energi. Väntar bara på att det ska bli snö och lov. Vill inte. Det är jag och musikhjälpen ikväll. Eller jag och en film. Behöver träna. Så därför äter jag nog lite chips. Åh. Pust.
More like thumbs down

Flyger förbi

Tiden går fort. 10 min. Några timmar. Dagar. Veckor. Månader. Jag kommer ihåg när jg låg på en madrass i gympasalen första dagen på gymnasiet. Pratade med Jocke, Palme och Johanna i väntan på att få ett första mentorsamtal. Det är 2,5 år sedan och det kunde lika gärna varit igår. För ett år sedan gick jag runt med världens bästa ensemble-gäng och lussade och sladdade runt med epan mellan varvena. Snön låg vit och julstämningen var på topp. Strax innan sommaren så tog Torsten(inte Erik-Torsten) mig lite åt sidan och frågade mig om hur det kändes att jag skulle få gå tillbaka till gymnasiet. Han undrade om det kändes jobbigt när så många av mina vänner inte längre var där. Mitt svar var något i stil med att jag tänker inte så mycket på det utan kör mest. Nu har det gått ett halvår. Halva trean klar. 5/6 av hela gymnasiet. Jag förstår inte vart tiden tar vägen. Och jag vet inte heller vart jag ska ta vägen. Försöker stanna upp och ta in allt runtomkring mig men saker verkar bara svischa fortare förbi. Jag har absolut ingen aning om vart jag kommer att vara, eller vad jag kommer att göra om ett år.

"Jag ser hur livet rinner bort
Hur tiden alltid är för kort"


<3

Livet känns inte som ett speciellt roligt äventyr just nu. Massa saker som man önskar att ingen någonsin borde få uppleva, allra mindre människor man älskar och bryr sig om. Det gör ont att veta att sådant här händer. Tänker på er <3


Det man inte har i huvudet

Förundras lite över dagen. På något vis kände jag mig mer trött och sliten idag efter 4Ö timmars sömn än igår, då jag förmodligen fortfarande var full och hade legat på ett svettigt golv och kramat en svettig volleybollare... går det ens?
Luciatågen idag var... ja, inte på topp kanske. Det var väldigt tunnt på tenor-fronten och de som var där gjorde så gott de kunde. Man hade behövt den beryktade Anders-Oscar-Edvard-trion, då hade det blivit åka av.
Basarna gjorde väll det vi brukar göra, äga. Bara Palme som plötsligt fick för sig att göra lite egna stämmor och sen stå fast vid att det minsann alltid varit så. Han är så söt när han gör så.
Var verkligen ur-seg på Byttan. Försökte att hålla mig ifrån kunderna för att inte skämma ut mig själv. Spenderade mesta tiden med att plocka fram varor.
Mitt mål var att försöka gå på volleybollträningen också men jag kom fram till att det är nog bättre att jag gör det en dag då jag inte skulle dö innan jag fått på mig skorna. Låter det ok?
Känner mig nästan lite matt på känslor efter helgen. Det har verkligen varit ett gäng actionpackade dagar. Saknade flickvänner som gjort comeback på hemmaplan, svettiga luciatåg och otroliga klassfester. Kommer livet någonsin repa sig efter detta?
Svaret på den frågan är nog ja. Kommer bara snön så drar nog saker och ting igång... vänta bara.
One trick wonder

EHE

Sova 12 timmar på en onsdag är skönt. Det är skönare än att tvinga sig upp och gå på miljö och samhäll. Men jag kan ju inte missa psykologin så jg planerar att gå upp och äta lite pizza-rester innan 13.05, frågor på det?


Lusseålle/Ållympiaden eller även känt som the best day of my life

Alltså, jag trodde att saker skulle spåra. Trodde att jag skulle bli trött. Trodde att det skulle vara jobbigt.
Det var allt detta men framförallt har jag aldrig någonsin tidigare haft såhär jävla roligt under loppet av knappa 24 timmar.
Igår så plockade jag upp lite rövare och vi var i lokalen runt halv 8. Började dricka så smått och folk droppade in, den ena mer utklädd än den andra. Blev så varm och glad i hjärtat när jag såg hur hela klassen gått in för det så hårt. Sist kom självklart Ali Baba själv(Palme) och festen var snart ett faktum. Det dansades, trots att jag glömt söka danstillstånd(!), det dracks och garvades i alla möjliga hörn. Stämningen var på topp! In droppade också 5 stycken gula, glada, älskade NV och SPe:are till allmänhetens jubel. Man skulle nästan kunna säga att de är lite som våra bonusklasskamrater.
När folk började bli fulla som svin och när några spyor lagts så rörde sig vi i en nästan samlad trupp till Dagnys. Jag stannade självklart till på Statoil för att få mig en go'korv, och jävlar vad go den var! Bra där Victor.
Stod utanför och drack lite kaffe och åt bullar med Ny Generationarna och skrek på folk jag kände innan jag smidigt gled(hoppade) in i kön och gick in och ägde! Shottarna haglade tätt och kung i baren är ett attribut som jag nog skulle vilja tillskansa mig. Kung på dansgolvet var som vanligt Samuel. Det var riktigt mycket folk och bra tagg. Nämnas bör ju göra att detta var mitt första Lusseålle någonsin(!). Jag har ju alltid annars varit tvungen att vara duktig och nykter för att stå och gapa mig hes i strut och särk på morgonen...
De två sista timmarna var en enda stor dansdimma och jag hade så djävulskt roligt så jag knappt tror det själv. Jag triggade igång spontansånger hela vägen uppför trappan, utanför Dagnys, på Happy Time, på vägen till Lokalen, i Lokalen. Ja, ni kanske ser mönstret. High on alcohol and life.
Hängde en stund utanför och var farbror Gunnar(Alltså när man är asglad och flyger runt och pratar med alla man känner). Var i lokalen runt tre och sedan vet jag inte riktigt när jag hamnade på golvet mellan Johan Mårtensson(heders NV:are för natten) och Emma W, men jag vet att det var skönt att ligga ner. Endel krigade vidare, och en del ... ja, jag vet inte riktigt. Tappade lite kontakten med omvärlden.
Tio i sju så sätter livet igång igen. Vaknar förvånasvärt pigg och alert, knappt full...fast... jo. Turbanen hänger på trekvart och jag ser ut som jag inte badat på några månader. Står där och älskar livet och mina klasskamrater som ligger däckade i hörn runtomkring mig. Passar på att trycka in iPhonen i stereon och väcker liv i festen med "I'm sexy and I know it", fanns det något annat alternativ liksom? Hulkar i förebyggande syfte i mig en laddning Treo och dricker ur en svettig ciderflaska som stod i något hörn för att komma till liv. Dans-sopar undan den värsta skiten och skriker taggande saker till mina medmänniskor. Folket som inte krigade så hårt som undertecknad och gick hem och sov droppar in allt eftetsom och strax innan halv 8 beger vi oss till tävlingen med stort Å.
Känslan som uppstår när man går in i en fullsmockad foaje i Odenhallen. Fylld med spritluktande Mimare, slitna Avatarer, taggade Indianer, fulla Robot-Unicorns, odrägliga Cowboys(fast söta), sömniga Grannar-i-Beck och självklart en hop med röviga rövare! Ni vet, den känslan. Folk skriker och hejar, folk däckar i hörn och lärarna står och funderar över varför i helvete de gör detta varje år...
Lagom till första start har alla blivit gemensamt trötta men så fort startskottet går så lyfts nivån. Man lägger i den där extra växeln där allt är möjligt. Cepar, skriker, svettas, hånar och hejar. Jag var vildsint därinne. Vi började starkt med två solklara segrar i Kuddkrig och Trampbilarna. Sedan får vi två andraplatser i Twister och Frågorna. Detta ledde till att vi efter alla grenar i gruppspelet låg lika med våra ärkerivaler i Teknik...
Särskiljningen skulle ske genom en extra omgång kuddkrig. Alla andra klasser skickades upp på läktarna och vi andra samlades i mitten. Första gången vi körde valde jag att avstå efter som jag inte kände mig så optimerad för dennagren men när insatserna höjdes kände jag att det var dags att gå all in. Här någonstans gick jag in i "the zone". Det enda som fanns i mitt huvud var vinst.
Jag mot Gustav. Rövare mot Indian. Oduschad mot Duschad. Volleybollare mot Skidåkare. Natur mot Teknik.
Första ronden går jag ut aggresivt. Vi fejkar båda varsin gång innan jag försöker gå på kraft och går själv först i golvet tätt efter Gustav. 1-0. Fördel Teknik.
Andra ronden. Båda är passiva. Gör några viftningar var men inga anfall. Vinglar till lite men ordnar upp det. Står och stirrar varandra i ögonen. En uppercut liknande utfall mot huvudet på Gustav. Den träffar men jag går ner i backen först. Ridå.
Jag tar av mig hjälmen. Lägger ner kudden. Känner hur tomheten stiger inom mig. Det här fick inte hända.
Men det skickas in direkta protester från NV. Gurra var nere först säger dem. Domarna dömer om.
1-1.
Bara att försöka samla sig igen. Ser en chans att vinna ära till NV igen.
Tredje ronden. Vi står där och stirrar på varandra i något som känns som en evighet. Båda vinglar lätt. Vi vet vad som står på spel. Gustav är oerhört passiv och hans klasskamrater manar honom till att avakta, inte anfalla. Jag spelar inte så. Jag är aggresiv. Tänker att nu skiter jag i detta och måttar ett slag samtidigt som han vinglar till. Tyvärr så får detta slaget honom snarare i balans och jag går ner.
Känner mig dålig men är det någon jag skulle förlora mot så är det Gustav. Inga hard feelings. Bara jobbigt.
Teknik vinner till slut hela skiten och HP tar hem utklädnaden. Vi är trötta och går tillbaka och städar.
Lämnar av lite folk. Köper mig en pizza. Sätter mig hemma i fotöljen och njuter. Mat och vila. Stilla och lugnt. Family Guy på tv. Pratar lite med Pia. Sover. Vaknar.
Har fortfarande kvar samma underbara känsla i kroppen när jag står och svabbar golvet i lokalen som när jag nästan exakt ett dygn innan började förfesten. Bra livet. Bra fest. Bra NV.
Långt och jävligt blev detta. Jag är trött nu. Men fyfan vad kul jag har haft. Älskar det. Det finns ohyggligt många fina bilder. En del kommer nu. Puss.
Löv jo gajs

Dimma och strutar

Helgen har varit fin, riktigt fin! 
Tänkte sammanfatta de största händelserna i kronologisk ordning, som sig bör.
Fick krama Pia för första gången på mer än 3 veckor(en evigheeeeet) i fredags kväll. Fick gå på stan och visa Ellinor Falköpings bästa sidor(nakenhet och fylla enligt Borgmästaren(Martin Erkenborn)). Vi besökte båda bergen och byttan, eller de tre B:na som det är vida känt som...
På kvällen festade vi. Jag började att leka DJ hos Mårten. Känslan när man får spela vad man vill på en fest utan att det kommer några brudar och gnäller för att det inte låter som det som spelas på MTV. Bra där. Sedan tog jag mig vidare till Wolff, där jag han med att dricka glögg och öl och tugga i mig en banan med skalet på.
Inne på Dagnys var det bra drag, men när Hoffmaestro spelade ballade det ur. Tyckte inte det var så roligt att stå där och knuffas fram och tillbaka utav arga, fulla, idioter som tror de är så himla arga, fulla och tuffa. Men det var roligt ändå! Eliten var ju så gott som samlad. Jag, Pia, Palme, Anders, Erik, Maria, Wolff, Zkillan osv... och självklart lilla söta Ellinor som fick uppleva Falköpings uteliv när det är som... ja, det tar ju emot att säga bäst men ehe.
Vi tog oss hem och i säng utan några större missöden. Väll inne i huset tappade vi bort anders men det var väll ett mindre problem.
Var väldigt seg på följande morgon. VÄLDIGT seg. Jag kände mig lobotomerad. Men det löste sig(någorlunda) efter jag hunnit stressa i mig några pommes och lite kebab och stod i ett tält på torget i klänning och sjöng. Sedan gjorde vi ett luciatåg på Åsle Tå, ett på Bergsliden och till slut den stora finalen i St Olof. Det var förövrigt riktigt roligt att få sjunga på ett ställe med bra luft, fantalonisk akustik och bra publik. Bra Kyrkan.
Sedan så missade Pia och Elli tåget i skövde, på något jävla vis, så då fick jag sova en natt till med Pia...(NVT... eller?). Imorse lyckades de däremot komma på tåget och jag fick åka hem och sova en timme innan jag återigen begav mig till stan.
Mitt svenska nationella muntlig(bra ordföljd) gick bra. Pratade nästan helt utan anteckningar och jag höll mig mycket bra i tidsramen, och då improviserade jag väldigt mycket. Man vet att det går bra när man ändrar talet as you speak.
Nu råkar jag ta lite ledigt för att sova. Lucia kl 17 och sedan är det pants down- go to town som gäller. Taggad som as. Lusseålle, här kommer NV09a!
Coola, arga killar

Bättre

Sådant här gör mig glad. Alltid glad.

Jag lägger ner

Alltså ska det behöva vara såhär? Det har inte regnat såhär mycket på hela hösten. Nu kommer det. Alltså regn i December är inte ok. Jag skulle kunna leva med regn varenda dag hela året men Dec-Mars är det snö som gäller. Det kan ju inte finnas en endaste liten människa som föredrar sådant väder vi haft idag framför sådana dagar med fantastiska soluppgångar när snön gnistrar vit över staden. Jag blir deprimerad. Skärpning vädret.
Och inga minusgrader återigen... jag vill inte mer.

Ungefär så här

Min dag: Upp för tidigt. Lucia på Kurorten 08.00. Pellviks 09.00. Gymmet 10.00 Lunch 11.20 Bredablick 12.30 Byttan 15.00. Middag no.1 17.30. Dagnys 21.00. Pia 21.30(här kommer även middag no.2 inmundigas). Frågor på det?


Gooooooood mooooooooooorning Gökhem!

Men hej hallå god morgon. Luciatåg på g. Först kurorten, sedan Pellviksvi. Har jag tur hinner jag gymma innan Bredablick klockan 12.30... eller så gymmar jg innan jobbet. Sedan kommer Pia idag. Livet är fint. Det regnade inatt istället för att snöa. Tråkigt. Snön ligger kvar ändå. Bra. Har vi tur kommer snön ikväll. Bra.

God jul Victor

Letar man på Byttan vet man aldrig vad man kan hitta. Men med dessa på skallen kommer du i backen kunna titta
God jul önskar Victor


Scwoosch!

Ungefär så kändes min dag. Det kan inte varit så länge sedan jag ilsket kravlar mig upp ur sängen och muttrar något i stil med "fan ta den där jävla miljön"... eller något sådant. Snoozade som sig bör lite för länge så att jag var tvungen att lägga på ett litet kål för att hinna till ovan nämnda miljökunskap. Bra Victor.
Men efter det har dagen bara gått framåt och blivit bättre. Lars pratade inte så mycket om jordens undergång, jag lyckades nog förövrigt få in en smart fråga. Vi spelade lite volleyboll på gympan. Knäet höll och det var länge sen jag hade så kul på en idrottslektion i skolan. Med det sagt vill jag säga att jag i regel har väldigt roligt på idrotten. Film på psykologin. En improviserad redovisning och mycket cep på med grund i stället för de sedvanliga "smått" uttråkande föreläsningarna och sedan slutade skoldagen med att lyssna på några tal på svenskan.
Fredagsensemblen gick bra. Ingen cepade. Inte ens jag. Och jag var inte ens trött. Bra Victor.
Dirr ner till byttan. Ganska lugnt idag igen. Lite pillande där och här. Det värsta var nog en ung dam som inte verkade lyssna eller tro på ett enda ord jag sade för allting ifrågasattes och drogs till sin spets. Om det så nu gällde färgen på ett belag eller vad skillnaden på längdskidor och trälappar med remmar var. Men jag löste nog detta ändå till slut.
Tror att de flesta som gick ut från affären kände sig nöjda med sina köp.
De fläääshiga googles:en som jag pushade på att vi skulle ta hem hade kommit så jag gav mig själv en tidig julklapp, inte helt fel på en torsdag.
Läste precis en mycket fin krönika om alpresor, även om du inte bryr dig alls så kan det nästan vara värt bara för att den var så fint skriven.
Imorgon är det lite småsnuskigt tidig revelj för att göra den roligaste luciadagen. Nämligen den dagen man både får leka på kurorten och få godis på Pellviks.
Saknar 92:orna när jag tänker på lucia. Saknar Anders, Oskar, Edvard och Agne. Fina grabbar. Undra vad de gör nu för tiden?
Och bara för att hittar jag inte den fina bilden.. eller jo, NU!
I freakkin löv you guys

Foreveralone

Har man skaffat en mysig nersatt fotölj, då vet man att man är illa ute #foreveralone


Så gosigosigt

Full fart idag. Började 8 med en mycket intressant föreläsning om sparande och aktier, blev så biten att jag gick med i Unga Aktiesparare. Får väll ta tag i det och tjäna några miljoner. How hard can it be?
Sedan gym. Psykologi. Kör. Lite donken med Mårten och Palme för att lugna nerverna inför Lucia. Första framträdandet var på församlingshemmet SPF. Gick faktiskt bra. RIktigt bra kanske till och med. Bra respons från publiken. Sedan var det på ålderdomshemmet avd. Trätorget. Då känner man också att man gör en god gärning, en del började till och med gråta för att de tyckte de var så bra. Det är så att det nästan gör lite ont i hjärtat när man ser det, SÅ FINT!
Sedan var det bara att lämna av ett gäng vid skolan och racea ner till byttan och storma in i särken. Fick endel kommentarer, men det är ju just därför man ska handla på byttan. För att personalen är så jävla FONKV. Bra Byttan.
Som tur var det inte jättestressigt idag. Kände att alla de jag hjälpte idag blev nöjda. Blir glad när jag känner att folk blir glada över att få hjälp. Glad av att hjälpa. Bra dag Victor.
Nu ska jag låtsas plugga miljö. Tror faktiskt att om det vill sig riktigt illa imorgon kan jag behöva se mitt första IG. Men det är ju förstås bara om Lars väljer att vara jävlig och ge världens svåraste prov. Men det skulle han väll aldrig få för sig... eller? Jag kan säkert trösta mig med att jag kommer klara mig bättre än Sean. Alltid nått som käringa sa.
"I make this shit look good"

Stjärna för livet

Star for life- Aids free that's me!
En organisation som sysslar med att kämpa mot aids och hjälpa barn att få gå i skolan och uppnå sina drömmar. Huvudsakligen jobbar de i Sydafrika men även gränsande länder. Vill du veta mer såå...
De var alltså för och med dessa organisatörer vi gjorde en välgörenhetskonsert i Skövde Arena i Söndags.
Jag fyllde min bil med basar och tog mig via 26:an till Skövde, det gick lagligt, lovar mamma. Väll framme så har vissa individer inte köpt någon mat utan tänkt leva på luft hela kvällen. Efter vi åtgärdat detta så trycks det upp över 400 körsångare på ena långsidan i Arenan och repet börjar. Mycket av det vi gjorde satt inte alls bra, eller inte alls. Lite gjorde vi för första gången, så känslorna var blandade inför kvällen. Jag och Gustav klämde oss i ett par 158/164 tröjor och fick många blickar på oss när vi gled runt i kulisserna, om de var för mina kylslagna nipples låter jag vara osagt...
Konserten. Alltså konserten. Det var bra från början. Stämningsfullt och mäktigt. De var ju en ganska stor organisation så att säga. Men någonstans i mitten lyftes nivån till något jag aldrig tidigare upplevt. Publiken ställde sig upp och klappade och skrek och kören klappade och taggade och allt ballade ur. På ett otroligt häftigt sätt. Jag kan inte beskriva känslan för den som inte var där, men ni missade något ialf. Jag har inte hört någon som beskrivit det som något annat än de häftigaste de dem gjort. Min bror sade innan han gick och lade sig på kvällen: "Det här var det häftigaste i hela mitt liv."
Och sedant är det så himla fint när man tänker på det vi faktiskt hade samlats för, att hjälpa andra. Andra som är mer utsatta än vi och måste kämpa för sin dagliga överlevnad.
Om jag skulle säga att jag mitt uppe i all extas inte fick en liten tår i ögonvrån skulle jag ljuga.
Det finns ännu inga bra filmer från konserten men lille Erik var där och fotade lite ialf. OCh eftersom jag är lite lat så lägger jag bara upp en bild, resten finns här!
Sometimes, I get a good feeling... YEAH

Inte bra, men okej kanske?

Vet inte om jag skulle säga att jag är en bra människa. Speciellt inte idag. Men jag har faktiskt skrivit ett PM och låtsas läsa på lite om miljökunskapen. Och jag har ringt och uppdaterat Per om knäproblemet. Och jag missade inte tiden hos sjukgymnasten, och jag var inte så jobbig på luciaövningen, och... det var nog dagens goda gärningar.
Nu har jag legat här i min Ugli och fryst om fötterna i snart en timme. Jag är hungrig.
Och sa jag att jag fryser om fötterna?
Hur faen kan jag, världens (inofficiellt) svettigaste människa frysa om fötterna. Jag spenderar ju mesta tiden på dygnet med att svettas men nu, när jag sitter här inne i värmen, DÅ fryser jag. Det var det värsta.
Första luciaframträdandet imorgon, ska bli kul, på riktigt! Sedan jobbelijobb. Kan bli en kul dag. Bra Victor.
Och förresten, det är snö ute. Detta informerade Pia mig om imorses innan jag kommit ur sängen och ännu mindre tittat ut, så nu vet ni. Bra Pia.
Gosigt

FB- Frukostblogg

Tror bestämt att jag kommer få lägga manken till nästa vecka. Rehabträning, färdigställa(och påbörja) svenska B muntligt, prov i miljö(förmodligen standard Theng-prov), luciatåg i mängder, audition, byttanjobb, färdigställande av grupparbete i samhäll. Men det var nog det. Nerskrivet kändes det inte så mycket, bra Victor.
Ska träna innan lunch, hetsöva efter lunch och halv två ska jag fylla min bil med basar och sen fucka ur hela kvällen. Bra plan.


Bra dag

Stressigt på byttan, donken till lunch, cep på A6, inhandlade julklappar(slut på pengar), mer cep, fika, spela, sova. Bra dag.



Hopp och lek

Quote

"A humorist is a person who feels bad, but who feels good about it." - Don Herold
"A sense of humor is a major defense against minor troubles." Mignon Maclaughlin
"It is a miracle that curiosity survives formal education." -Albert Einstein

"Basically my wife was immature. I'd be at home in the bath and she'd come in and sink my boats." - Woody Allen

"Being the richest man in the cemetery doesn't matter to me. Going to bed at night saying we've done something wonderful, that's what matters to me." - Steve Jobs

"I am the greatest, I said that even before I knew I was." - Muhammed Ali




Think alike

Sitter här i soffan och funderar på livets allvarligheter. Kommer inte fram till något alls. Förmodligen är det för att jag störs av facebook, mobilen och att jag försöker öva lite på sjuka låtar jag ska få göra på någon extra audition på Onsdag. Livet känns bra. Solen skiner och jag har fått ta på mig mina solglasögon. Jobb på byttan snart. Sen är det en rolig helg, en rolig(höhö) vecka och sen kommer Pia och Ellinor hit. Awesome. Känner mig lite som Svalkar Vinden låten(#sistpåbollen), bra låt, bra björnstammen.
"Livet är som ett ägg, hårt utanpå och kladdigt inuti"

Korv

Inser att jag måste börja variera mina rubriker först och främst. Alla börjar med hej, helvete, hamen, så'atte eller ngot sådant. Frågan är ju hur många som läser rubriken...
Jag är trött. Riktigt trött. Somnade precis. Tappade boken i golvet och vaknade igen, bra Victor.
Det har varit en ganska intensiv dag.
Började med världens längsta redovisning på miljön. Efter det var det dags för de efterlängtade 80 längderna i bassängen på Odenbadet... Men det var inte ens hälften så jobbigt som jag trott, inte tog det lika otröstligt lång tid som förväntat heller. En timmes plaskande och sen var jag klar. Enda problemet var att mitt knä låste sig om jag simmade ryggsim i mer än en längd åt gången, ett fis-i-vinden problem, helt klart. Sen psykologi. Go' mat till lunch, bra skolan. En fantastiskt lång Med-grund lektion. Lite svenska och ett väääldigt långt körrep. Höll på att bryta ihop flera gånger under detta rep, främst för att jag var trött och sedan för att det tjafsades och gnälldes angående lucia, igen. Kände mig hur bitter som helst och undrade i mitt stilla sinne varför i helvete jag låtit mig luras in i detta i år igen, men efter vi övat igenom de två sista låtarna kände jag att det faktiskt kan bli fint ändå. Var nog mest trött. Bra. Sedan toppade jag av dagen i stan med att köra rehab-passet(vilket är det jobbigaste jag någonsin gjort på gymmet, aldrig fått så ont under ett pass. Men bra ont.) och lite axlar. Sedan tog min dag ännu ett steg i rätt riktning när det serverades pannkakor i samma stund jag klev innaför tröskeln hemma.
Och nu sitter jag här, lite nyvaken och lyssnar på Carls julskiva och undrar hur fan jag ska klara provet i medicin imorgon. Somnar med boken i hand när som helst. Längtar tills nästa fredag. Bara så att ni vet. Puss
Simma är kul men jag föredrar att bada

RSS 2.0