Snö fifan


Söndag fifan

Vaknade kl 12 och gick ut och skottade snö i 4Ö min och sen stekte jag mig ett par burgare och taggade match.

Far och mor var i götet då gubben skulle operera ögat så jag fick äta ensam, lite sorgligt men vad gör man?

Hemmamatch mot Göteborg var det som gällde. Kändes rätt segt på uppvärmningen men kom igång rätt bra mitt i första set. Vi spelade rätt dåligt första set men desto bättre i andra. Jag brände viktigaste läget i världshistorien i tredje och sen förlorade vi fjärde.

Rätt go match ändå, bra tagg.

Men främst var detta tagg pga deras jävla idiot till passare som betedde sig som ett jävla svin matchen igenom. Jag har aldrig någonsin varit närmare att puckla på någon i hela mitt liv. Det var inte direkt någon diskret kille heller så domarna hörde och såg precis allt men det var tydligen okej att göra så...

Detta ledde till att jag kanske taggade över lite och gjorde en bra sak för att följas av någon idiotsak.

Jobbig förlust, men för en gångs skull känner jag faktiskt en tröst över att vi är bättre människor.

Dock ska vissa av hans lagkamrater ha cred för att de bad om ursäkt för hans beteende, något som de inte borde göra men de hedrar dem. Dessutom att det var ett tidigare hatobjekt som gjorde det gör det hela lite annorlunda. Har ju ändrat min uppfattning om denne individ ialf.

Som tur var fanns det en del snö att skotta när jag kom hem så jag slapp ta ut min ilska på någon annan än skyffeljäveln.

Borde plugga fysik nu men tror inte det kommer fastna något ändå, provet på onsdag kommer säkert gå jättefint...

I've fakkin missed yoooou

Underställ, I have fukkin missed you!!!!!!!!!!

Fy fan vad gött det är att glida runt i tall-tee och underställ. Som onani för hela kroppen.

Vart i backen och hjälpt Ugli-gänget släpa fram rails till deras railjam på Lördag.

Såg förövrigt rätt fint ut med snö så långt ögat kunde nå, och inte blev det sämre av att yr hade fel gällande nederbörden. Den kom idag och inte nästa måndag. Det gillas.

Men nu tar jag nog en tupplur så här på eftermiddan, främst för att det är löjligt gött.



Pic unrelated, but o so funny

Ain't nothin but a beatdown

Började dagen extra tidigt idag då det var konserter för gymnasiet och åttagård på morgonen.

Duscha, stryka skjorta och kyla redbull tar ju sin tid menar jag. För att inte tala om att sjunga upp, det är fan det goaste som finst. Fast ne

Ännu bättre är det nästan när man möts av ca 2 pers i publiken. Förstår inte varför de fortsätter envisas med att lägga gymnasiets konsert tidigast, de kan ju lika gärna skita i den.

Men ialf, småbarnen var en mycket duktig publik. Applåderade som en hel armé typ. Fint ändå.

Naturligtvis var tagget inte lika bra som igår kväll men tycker ändå vi gjorde yttterligare två fantaloniska konserter.

Sen råkade vi sitta kvar i kyrkan i 4 timmar så vi missade mattediagnosen, rackarns...

Eller så kanske jag drog och gymmade istället. Inget vet riktigt. Men om det nu var så att jag gymma så kändes det rätt segt. Inte varit där sen förra torsdag och så förkylning kvar i kroppen som förmodligen gjorde sitt. Men ey vad gör man inte.

Vart och tränat mina små adepter också. Faktiskt trevligare än man kan tro, de är för jävla goa ändå.

Fast det blir väll så med en så fantastisk tränare. Självklart Larsa jag syftar på, jag är ju mera ett bihang i ledarstaben. Så säger ialf årets matchhäfte...

Men nu tänkte jag skrälla till det och stanna hemma och slöa istället för att leka i snön med grabbarna. Lamt som fan men min kropp tackar mig förhoppningsvis imorrn (just nu hade det varit fint att springa runt på DH och dampa med Linus och Samuel menmen)

Grattis till SötLinus också som har namnsdag dagen till ära, han kanske kan få en McFlurry när han kommer tillbaka om han har tur

The Last Templar gör förhoppningsvis min kväll.

Dagens låt måste förövrigt vara Death 9000 med Mux Mool, fin omväxling mot all negerdunk som rullar runt atm.

Fint däh


Hell yeah!

Fantastiskt fabulös torsdag vill jag påstå!

Började dagen kl8 med ett step/styrkepass på Nordic Club med hälsopedagogiken, rätt fint. Hade världens milfigaste instruktör också, jävligt fint vill jag lova! Skulle kunna gå upp 4 varenda dag och köra 4Ö pass om dan bara jag hade haft henne. Kanske ska byta till Nordic nu när kortet på Badet går ut... tål att tänkas på!

Rätt svettig dag i skolan med kör, eng och ma.

Sen var det kör för hela slanten, hann med en donken och skjortstrykning på mindre än 20 min. Det måste fan vara något sorts rekord?

Första konserten gick bra, nästan fullsatt.

Andra konserten gick bättre, mer eller mindre fullsatt. Basarna gick loss under sista halvan, trodde jag skulle spränga något på sista delen av Haleluja. Fan det bästa jag gjort idag, och då kan man räkna in milf-träningen också och förstå episkheten i detta!

Tänk dig när då står och vrålar/hejjar på ditt lag, eller när du blockat ner en ful idiot och skriker som en ännu fulare idiot. Precis den känslan får jag i kören, när man bara släpper loss och tar i allt vad man klarar av. Samtidigt som 60 andra personer gör det runt det, och det låter vackert och inte som ett jävla bröl. Det är fan fina grejer...

Men nu ska jag sova så jag orkar upp 06.00 imorrn, morronkonsert biter fan.

(Inte ens lite sugen på att joina sötlinus på DH och dampa loss, det kan jag göra med Palme)

Bögarnas fel

Bögarnas fel


Ursäkta

Ber om ursäkt för den något undermåliga uppdateringen på senaste tiden. Är nog främst för att jag är en ganska dålig människa.

Skolskjutsarna är inställda imorrn. Jävligt dåligt tycker jag själv. Jag har åkt skolbuss sedan lågstadiet och de har aldrig ställt in en enda gång och då har det varit jävligt mycket värre än det är atm. Dessutom måste jag ju till skolan då jag har 4Ö viktiga saker att göra, så jag kan inte skolka som alla andra lirare heller. Inte ok!

Såg något väldigt gulligt på fejjan förut också, min kära syster hade skrivit en fin kärleksförklaring till mig. Dock påstår hon att det var en så kallad ansiktsvåldtagning(facerape). FÖrstår dock inte hur hon kan påstå något så banalt när jag befinner mig flera hundra mil ifrån henne... 8-)

Sara GöranssonDet kan inte vara lätt att vara lika smart, stark och snygg som min käre älsklingsbror Victor Ingemar Göransson! Han måste vara den bästa människan någonsin ♥

Uglisuit har börjat göra reklam för sitt railjam, kommer nog bli jävligt bra! Taggar som få!

Fortfarande ett jävla gnäll på folk som inte har kommit till insikt om den fantastiska enheten 4Ö. Och de kan heller inte acceptera att det inte går att förklara vad det är då det snarare måste upplevas...

Träningen gick förövrigt rätt bra, trots att jag hade med mig fel skor... igen. Rockade ju gamla skor på matchen i Söndags, lite pinsamt.

Taggar inför Bodystrike på hälsopeddan imorrn bitti. Sedan en fittigt lån dag som avslutas med konserter kl 18 och 19.30. Blir nog fint

Livet känns allmänt jävligt bra, efterträningslycka för all del men det känns rätt gött för det.

Ska försöka skriva något ovärt varje dag från och med nu... så att lufs blir glad




Snagg och snö

Måndag morgon tänkte jag skriva, så kom jag på det självklara faktum att det faktiskt är tisdag. Pinsamt.

Vaknar utav att jag kväver mig själv och har 4Ö graders feber. Sen hoppar jag rätt ut i den största snödrivan man kan tänka sig. Inte så rockigt som man kan tro så jag gick och la mig igen. Rätt fint.

Nu tänkte jag kolla lite Big Bang Theory och bli frisk så att jag inte missar 4Ö saker i skolan, hoy


Derbydags

Vilken fantastiskt underbart slö helg det har varit hittills, tv-spel, flöt och odencup. Även en del sjukdom har hunnits med. Inte ens gymmat har jag gjort... nämnvärt är att jag inte vet sista gången jag både avstått gym och volleybollträning på samma vecka...

Har gått och blivit olidligt taggad inför morgondagens drabbning mot RIG B i Freja A kl18. Hoppas bara att jag vaknar pigg och fräsch imorgon bitti, eller ja idag rättare sagt. Utan snuva, hosta, feber eller med en krånglande axel.

Sen in och kolla finalerna i Oden, sen hem och tagga och sen lössgång. Hoppas verkligen bara att axeln inte fukkar ur för så här spelsugen har jag inte varit på länge!

Men nu blir det väll sängen som de andra rediga gossarna, hoy


Torsdag på fem min?

Har haft en ganska gemtylig dag ändå. Började med sjukt långa svettiga labbar i a-huset, huvudet hänger ju inte med efter 3 timmar i möglet asså...

Sen matte innan dagens första mcflurry med sötpojkarna Palmieee och WIlow. Fint däh.

Sen sjuk körövning som gick åt helvete. Cashade ut till min Ugli suit, taggar nu. Sen hem, två timmar pwrnap, dusch, skjortstrykning och sen småstress in till stan och öppet hus.

Tre låtar och vi satte en halv typ. Inte så bra kanske. Men rätt gemytlig stämning förövrigt öppet hus i all ära.

Sen blev det donken med Tenenbaum, Ekström, Larsson och Tholin. Salig blandning som jag gillar skarpt.

NU tänkte jag sova sönder. Känner ändå att livet är helt ok, sjuka planer och inre glädje. Bådar gott



Mer random blir det inte, enjoi

Sova, ja tack

Ytterligare en underbar sömnlös natt, ytterligare en svettig portion gröt, ytterligare en svettig facebookstund. Det är nog fan morgon igen.

Tröttnar snart lite på att bara kunna sova på höger sidan, inte sovit ordentligt på snart tre veckor. Det tär lite ändå.

Idag är det en fantastisk dag, vi slutar ett. Vi har dubbla labrationer och matte innan dess.

Men åh nej, vi har ju 4Ö körövningar också. Så vi slutar 17. Fint däh. Hoppas verkligen att jag hinner hem och dö en timme innan konserterna ikväll. Annars kommer jag bli en ledsen panda.

Träningsvärk har jag konstigt nog idag också. Kan nog inte vara för att vi hade box på gympan... och definitivt inte för att jag gymmade efter det...

Men nu kommer jag defintivt vara sen till matten. Hoy




Usch, snö tack!

Måndag, as good as it get's

Fin måndag på många sätt, fittig på endel. Men det är la som det ska vara.

Rätt slapp dag, fysik, matte, svenska och bilogi. Sen extrakörövning och lite intervju för Diggit med trevligt folk.

En schnabbt sammanfattad måndag.

Träning började rätt dåligt, var hyffsad på mitten och svajig i slutet. IG+ totalt kanske... skulle dock vilja skylla den lite på min brist på näring då jag endast fick i mig två koppar kaffe och en brownie på hela eftermiddagen, lite på att axeln dampade men mest för att jag är en dålig människa.

Floby Vk är ju dock utrustade med en lagdoktor som fick klämma på axeln lite och kom fram till att ont i axeln egentligen heter Supraspinatus Inpincment. Det låter det.

Skulle tydligen fixas med lite sjukgymnastik och en spruta. Fint däh

Men nu tror jag det blir lite Big Bang Theory innan det blir sängen. Lär ju inte somna på nån timme nu ändå, fint att äta ordentligt klockan 21.30 på kvällen. Förstör inte alls sömnrutinerna.

Taggar Box på idrotten imorrn också, gött att få slå lite på gewers på lektionstid.



Syskonkärlek

They rape everybody out there

Soft dag, upp 11, lunch hos morföräldrarna vid 12.30, samling i Flobyhallen 13.30

Trevlig middag med släkten, tråkigt bara att jag missade efterrätten och tårtan... men får la ta igen det en annan dag...

Var ialf jävligt taggad på att spela... igår kväll. Idag var jag mest bara allmänt seg och axeln gjorde ont som kuk under hela uppvärmningen och matchen. Men det gick ju vägen ändå, 3-1 är ju en vinst som alla andra. På ett personligt plan så var det la ett godkänt ialf, fick några goa block och servade bra genom hela matchen. Fint dä.
Nu är det ju dock fokus på RIG borta nästa söndag. Årets utan tvekan roligaste match! Hoppas att alla kommer sitta bänkade i Freja A klockan 18.00 nästa vecka, kan bli en riktigt bra match. Får hålla tummarna för att Gewers och Sean är med också så att det blir riktig blodskamp. Förlorarna kommer ju få ett helvete resten av året... definivt om vi vinner ialf...

Suttit och kollat på youtubeskit hela kvällen och Linus nekade precis donk till förmån utav firande av sin far. Det får la vara godtagligt en dag som denna. Så jag drar la på en film och lägger mig i sängen och myser. Vem sa att söndagar inte kunde vara bra?



The Goodlookin Brothers - Known from the www

Tough life


Fyfan, det blir inte bättre än såhär. Go'natt


Du har nått som andra inte har

Åh, just det. Jag har ju mina fantastiska ugnsbakade chips från OLW. Gör min dag

Probably the best commercial in the world


Let it grow, let it grow

Underbar, fantastisk, fenomenal, otrolig. Alla är ord som definitivt inte passat in för att beskriva min lördag so far.

Slapp, svettig, långsam. That's more like it sadly.

Upp vid halv elva, dra ett glas mjölk och en av mors underbara kanelbullar till frukost. Rätt fint. Sen topgear fram till lunch då far drog fram det tunga artelleriet i form utav sitt fantabaloniska potatismos med tillhörande korv in a bröd. Fina grejer...

Sen dess har det gått utför, inte lämnat soffan för en sekund. Hunnit igenom en halv säsong topgear, Public Enemies och lite av fjolårets snöporr.

Men vad ska man annars göra en dag som denna, fyfan vad härligt väder...

Vem kan föredra det här framför snö?

Börjar väll tagga inför morgondagens match mot Arvika. Skönt med hemmamatch om inget annat. Ska man döma av veckans träningar kan det nog gå riktigt bra... men bara för att jävlas kan det säkert lika gärna gå åt helvete. Men den som lever får se som käringa sa.

Har ialf kommit fram till att jag vill vara John Dillinger och gå runt med hatt, rock och kickass-kostymer dygnet runt och att jag inte förtjänar ett snagg idag heller. Främst för att jag är en sån dålig människa...



Fukkar på livet och låter skägget växa

Se på katten

Där ser man, har tydligen fått en av dagens komplimanger på den fantaloniska ållebloggar-sidan. Citat: "Victor Göransson - Skön snubbe som alltid tycks vara glad. Han driver även en rolig blogg som vi tidigare tipsat om här. Definitivt värt att kika in på :)"

Rätt skönt att någon uppskattar min dumglädje här i höstmörkret... och att någon faktiskt tycker mina pinsamma försök till humor här kan klassas som roligt. Fan det drar vi nog en nap på!

Håltimmar fukkar mitt liv

Hatar hål, var det illa igår var det värre idag. skola 8-16.30 och 2 lektioner + 2 körövningar... gött liv.

Men vad hjälper inte lite fredagsgym mot?

Sovelse, herå



Randomised, herå

Fyfan va gied

Underbar dag på många sätt och vis! Skulle haft hälsopedagogik i C-huset(aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!) på morgonen men vi kom överens med oss själva om att för våran personliga säkerhets skull att de skulle förläggas till den trygga sidan utav Hollendergatan och det kära B-huset. Fint som snus. Sen trodde jag att jag hade en och en halvtimmes hål innan kören... satt som vanligt i a-cafeterian och lättade upp/fukkade ur livet för folk. Förlåt där, men jag är faktiskt sån av naturen. Sen flög jag ner till F i hopp om att jag inte väntat förgäves på kören(Ann-Britt "trodde" att hon skulle hinna dit)... men uppenbarligen hade jag det. Så ytterligare 90 mins hål... inte ok. Blev döligt sur då jag kunde gymmat 4Ö gånger om på tre timmar. Men det var ingen fara, för jag fick jävlas med Becka och hoppa runt och skvätta vatten med Däckarn, det gjorde min dag lite. Tre timmars hål är fan inte bra för psyket...

Sen var det film på engelska, sprängda saker som vanligt på matten och sen kemin... först gjorde Jan det farligaste han någonsin gjort: Låta NV09a gå loss med tändstickor och eten i kemisalen...

Och till slut efter fruktansvärd väntan och tankar som gått mellan hopp och förtvivlan fick vi reda på det mytomspunna Kemi B provet...

Jag fick självklart mitt sist och hade då hunnit se Sean få 2 poäng (IGIGIGIGIGIG), Gewers 6.5(IG). Så mitt hopp var inte på topp som hon sa... men när jag ser hur första sidan langar in full pott så släppte alla spärrar. SLutgiltigt blev 11 poäng och två från VG och tillika två poäng från Jonthan Elofsson som jag anser som en jävel på kemi. Dessutom sa Jan att detta nog var det svåraste provet i hela kursen... Dåligt glad jag blev.

Sen var det gym för hela slanten, Laggsor bangade pga lathet/slöhet/tränigsvärk/läxor eller någon annan svettig ursäkt, ingen vet riktigt. Men jag började segt och trött i kroppen och knoppen efter en så känsloladdad dag men pga min brist på umgänge så kunde jag köra intensivt så det blev en ordentlig pump till slut ändå, och när den tog slut så var jag pumpad på energi och körde ännu mer. Döligt illgött när man dör i hela kroppen och bara är lycklig...

Sen tvingade Anders mig att köpa en påse godis, lång historia... den slutade med att jag trodde att jag skulle få slöa i soffan hela kvällen.

Men sen kom jag som tur var på att det var årsmöte för Floby Vk på schemat. För att sammanfatta mötet så vill jag bara påstå att vi har den bästa/goaste/sjukaste/svettigaste styrelsen någonsin och jag gillar det skarpt!

Men nu när jag ordbajsat så här mycket så tror jag det är dags för lite topgear, creds till den som faktiskt har läst igenom skiten. Hoy!



The Who – Baba O'Riley - Remixed Version

som onani för öronen

Underbart!

Frågan är om det finns något bättre än en bra träning? Blir ju inte sämre av att man får korv med bröd hemma.

Kan förövrigt varit en av de brutalaste nickfotbolls matcherna någonsin på uppvärmningen, hade nästan ihjäl Martin 2 gånger och Svarre en gång... helt utan mening till och med... det är fan fin uppvärmning. De som inte spelat nickfotboll med Floby Vk har inte levt, just sayin.

Kändes ovanligt fräsch i bena också, eller flög ialf som en jagade jude. Känns så underbart när allt bara klaffar.

Om jag har en sån här dag på Söndag får fan Arvika passa sig!


Saknar min syster lite... och vill vara i Österrike nuuhuhuhuhuuu!



Redig öldrickare till syster

Inte så illa för en onsdag

En go pwrnap efter skolan, inte för att jag var spec trött utan mest bara för jag kan. Spårade drömmar men vad gör man?

Sen fick jag lite nostalgiflashbacks när jag drog i mig en gorbys för första gången på några evigheter. Det var fan bättre förr asså.

Sitter och kollar igenom alla snowboardfilmer jag hittar och planerar sjuka planer. Rätt gött

Sen tycker jag att den nya Jibb-listan börjar arta sig. Mycket go blandning och löjligt bra låtar overall. Inte fy skam för en Onsdag.

Men rullar väll iväg till träningen nu, tråkigt bara att jag glömde pengar till Simons jävla lotter idag igen. Han kommer döda mig...



Jibb 2.0 fakkin epic

Jag kan knappast bli gladare

Det finns inget underbarare än årets första ordentliga snöfall. Även fast du vet att det kommer vara slaskigt och jävligt inom en snar framtid så blir man påmind om hur mycket man faktiskt älskar vintern. Jag började ju inte direkt dansa segerdans imorse när dörren frusit fast och jag fick gör en ninjaattack för att komma ut... varpå jag landade i årets goaste driva utan strumpor. Sen var det ju bara ännu ett plus att jag försovit mig 25 min, men vad fan gör det? Mor fick en go utskällning för att hon försökte vara trevlig vid frukostbordet också... mitt vanliga "muntra" morgonhumör hade knappast blivit bättre.

Men sen satte jag av mot skolan och kom på hur fantastiskt det är att åka 740 i nysnö. Det går att göra allt, förutom att köra rakt fram. Fina, lyckades hålla mig på vägen hela vägen till skolan och sen satte jag den i en go driva på parkeringen, men det var ju ett senare problem. Jävligt fint stod den ju ialf.

Skolan var slapp och go, matten är sjuk, ugglan är konstig och fysiken spårad. Men vad gör man inte?

Sen fick jag skjutsa hem Herr Sundh innan jag flög hem för att hämta hem en extra handduk. Lyckades faktiskt ta mig ut från parkeringen utan någon skottning, tror Jocke blev mäkta imponerad av min juck-kunskaper...

Gymmet gick fina, mina två favvo-tuttar var ju där och förgyllde dagen. Linus töntade sig lite med sina sjuka dubbelvolter ner i det blöta sen också. Inte ens kul att försöka hänga med där längre... tur jag fortfarande har honom i knäböj.

Lyckades med bedriften att sätta mig en den enda drivan som fanns på gårdsplanen också, var nära att dampa ur innan Torsten kom och gav mig ett handtag. Allt väl... Tills jag skulle vända och pärlan satte sig igen... jävlig tur att jag var trött efter gymmet annars hade jag fan kastat iväg hela skiten åt fanders. Men lyckades ta mig ur där sen också, så nu står hon och skäms i garaget.

Löjligt lycklig över det faktum att det är vitt ute. En känsla djupt nere i magen som påstår att allt är möjligt nu...

Funderar på att samla ihop Sveriges största snöhög imorrn och sen bygga Gökhems största Bigjump genom tiderna. Kan nog funka...

Började ju nästan gråta när jag kollade in den senaste Euro Gap filmen, det är fan omöjligt vackert. Jussi Oksanens part här är till och med nästan bättre än den episkt fantaloniska i Pictur This. MUST SEE!

CheCheCHECKITOUT!


Rullar

För en måndag efter ett lov så har det faktiskt inte varit så jävla illa. Somnade knappt på varken fysiken,matten eller biologin... knappt var ordet.
Hade lyckats att få VG+ på antikens jävla litteratur utan att ens öppna en bok. Det är fan dagens win! Jag dillade som inget annat och plockade poäng på saker jag inte ens visste fanns. Kanske kan vara ett vinnande koncept...

Efter som yrkesprogrammet flugit ut på sin APU nu så har vi ingen Latin och det är så jävla underbart att sluta 13.15 ist för 15.20 på måndagar. Två timmar powernap och ändå hinna med att läsa igenom biologin innan träningen gynnar som fäen. Träningen som förövrigt började illa och slutade på en riktigt bra nivå. Kanske kan vara början på en bra period nu igen.

Sen har ju Karlsson o co äntligen fått igång sitt UF-företag ordentligt och börjat langa ut sina suits.

Check it out! ---> http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=100473566685201&v=wall

Men nu drar jag nog en dejt med kudden så jag är fräsch o go inför morgondagen, hoy

Drop the hammer

Måndagmorgon, taggad som aldrig förr. Förkyld sådär lagom mycket för att man inte kan med att stanna hemma, spec om man funderar på hur mycket man missar på en dag. Jag lär ju dö på matten. Men dagens glädjeämnen är ju att Ny Generation ska langa kladdkaka hela dan och att halva klassen ska skriva kemiprov. Som alla bra människor gjorde enligt tidsschemat innan lovet... medans de dåliga människorna gör ett vad vi förväntar illsvårt prov idag. Jag kommer sitta där och njuta när det kommer ut från klassrummet helt förkrossade. Måndagsnjutning som heter duga.

Bästa sättet att komma ur sängen


Det tar sig sa käringa

Men, nu är det ju bara ett halvår kvar när man tittar efter lite bättre i kalendern! 7 November- 7 Maj

Lär gå olidligt långsamt...



Jag hade inte tackat nej...

Årets julklapp!

NU har jag hittat den, årets julklapp! En Fiat 500 Abarth, det mest gocart liknande du kan köpa för pengar. Låt er inte luras av Fiats tämligen ointressanta modellutbud i övrigt, det är det 6 sista bokstäverna som gör all skillnad. ABARTH!

Visst är 134 häst inte så mycket att hänga i julgranen men när det sitter i en bil som är lika stor som en telefonkiosk och väger ungefär lika mycket går det undan ändå. Sen råkar det jag ju spanat in mig på en lite speciell modell som bara är för mycket. Precis som jag vill ha det...




Fy fan vad löjligt härligt. Detta är fan en antisnoppförlängare när det blir som bäst... ialf om man jämför med Mercedesen som var upp här för ett tag sen...

Och om nu någon bryr sig så var det säsongens sista riktiga bortamatch idag. Kungälv stod för motståndet och vi blev söndermanglade. Ialf psykiskt. Men vad hade man förväntat sig utan vare sig första eller andrapassare närvarande... Simon gjorde ju så gott han kunde vilket ger honom all heder. Själv sög jag som aldrig förr. Men vad hade man förväntat sig efter fredagens upptåg...

Kaj Railjam 2010

Det var samling hos Linder kl 12 och efter lite huvudkliande lyckades vi packa in all skit i den "lilla" A6:an, 6 par skidor, 3 brädor och tillhörande skit... det blev ganska fullt. När vi kom fram till den fantastiska staden Lidköping så hade Alex och co. gjort det mesta utav grovjobbet. Startramp, kick och rails var på plats men det återstod ändå en hel del skottande för att få det åkbart, men vad gör man inte?

Hann med både en fika på rådhustrappan och en kebabtallrik innan det hela satte igång kl 5. Och även de två första åken som var löjligt nerviga, har nog aldrig haft sån puls. Ever.

Den första halvtimmen var det lite trevande åkning för alla men sedan släpptes det loss på de flesta spärrarna, och kön till startrampen slingrades över torget. Det var väll ungefär i samband med att alla kännde på grejerna som jag chuckade den första backflippen, som för alldel slutade på höger axel och knäna men satte ju den på tredje försöket ialf.

Sen var det stenhård kamp i nån timme tills jag hann med att få dagens fetaste felskär i kicken och jag drog ytterligare en landning på höger axel. Då tog jag det lite lugnt och drog fram tigerbalsam ur min kära bag. Och för första gången på ett tag så var det ju inte spec långt till närmta kylande isklump.

Men sen var inte tagget riktigt det samma, först och främst för att man började bli lite schleten men döligt skönt det var att få gå på snö igen.

Linder lyckades ro hem Oldschool-priset, Lill-Oliver drog hem dagens gap med en löjligt stor 450 på kinken och Alex blev tilldelad dagens ladd för sin 270 försök upp på kinken.

Over-all en mycket lyckad dag, som vi kan se tillbaka på. Just nu sitter jag lite som i en bakfylla, fast illamåendet är utbytt mot smärta.



That's it - That's all

Avesum

Fantaloniskt jam, sammanfattas lite snabbt nu så kanske jag kan gå igenom det mer vettigt efter några timmars välbehövlig sömn. Jag dog och laggan flög typ. Fint däh



Bild 1 -> Bild 2
Alltså det som händer på bild 1 medför åtgärderna på bild 2
Fukkad axel in ma heart

Taggar

Igår kväll fick jag klart för mig att jag tydligen skulle på railjam i Lidköping idag, helt ok.

Så nu sitter jag här i sweetlinne och kalsonger och taggar till den dampigaste musiken jag hittar, fina.

Kameran är laddad, brädan är vallad och brillorna är putsade. As ready as it get's!



två, tre, TAGG!

Killen med mest grejer vinner

"Han som har mest grejer när han dör vinner"

Börje "Bullen" Kjellner, min högt älskade morbrors syn på livet är rätt enkel. More is more




Vad fan

Åhh vad skönt med sovmorgon när det inte går att jobba tänker Victor, åhh vad bra tänker mamma. Då kan han hjälpa mig att handla.

Först ringer käringa 4Ö gånger utan svar och sen skickar hon ut torsten för att väcka mig, bara för att han ska få skiten.

Inte ett bra sätt att starta dagen på vill jag lova, jag vill bara ha ihjäl något. Snabbt.

Kvällsgym, fint det

Suttit i traktorn hela dagen idag med och tjänat ihop till brödfödan, helt ok ändå att sitta i den varma hytten med P3 på stereon när det är äckligt novemberväder utanför. Helt ok som sagt och efter 10 timmars arbetsdag så satt det helt ok med ett svettigt gympass med linus.

Men nu, det här det bästa ljudklippet någonsin. Från morgonpasset i förrgår, Kodjo går loss i slutet. Måste lyssna, måste, måste, måste, måste, måste!

Annars kan du lika gärna dö.

Så lyssna.

Jag grät av skratt.

Det kan ha varit bästa avslutet på ett program av någon sort någonsin.

Så lyssna.

http://sverigesradio.se/sida/play.aspx?ljud=2710496



Killen kan sin skit

Start of an era

Började första dagen på lovet tidigt som sig bör med att jobba. Plöjning stod på schemat idag, bonnigt och manligt så det liknar inget. Men pengar är fint.

Tränat småbarn också, som jag belönade med en banan var för att de lyckades kasta upp bollarna i taket. Sound's great aight?

Sen studsade jag lite hoppmatta med pojkarna innan jag fann mig själv här i soffan med en gigantisk redbull och en påse fruktopia. Kanske blir lite topgear innan jag charmar upp kvällens offer, kudden.

Så skräpigt men ack så bra!


RSS 2.0