HJÄLP!

Snabbt, ge mig två bra anledningar till att inte köpa denna jackan och dessa byxor! Jag behöver dem ju inte, men så snyggt kit för så lite pengar gör mig GALEN!!

Tjolahoppsansa

Ännu en fin dag. Solen skiner som aldrig förr. Precis som det ska vara när jag ändå inte kan åka skidor. Men det är rätt fint att leva dagar som den här.
Har rockat Byttan-pike i skolan idag. Som en chef. Eller ja, jag har ju mest varit på byttan idag egentligen. 50 min lektion, 2 timmar byttan, 1 timme lektion, 1.5 timme byttan, 40 min lektion, 3 timmar byttan, 2.5 timmar träning. Min dag i ett nötskal. Eller på en textrad om man så vill.
Gick riktigt bra på träningen faktiskt. Började med styrkeryck, körde rätt många set på 4Ö. Tekniken sitter inte riktigt 100%, men ibland smäller det till och man känner hur lätt det blir med en gång. Sedan körde jag ryckdrag, komplexa. Hamnade till slut på treor på 90. Kändes riktigt bra. Sedan så bröt vi schemat och körde tunga knäböj istället. Det tyngsta var 3 tvåor på 105. Heldjupa. Gosigt. Sedan lite axlar och till sist bicep med Elin. Tyngsta på hela passet. Jävlar. Eller något.
Hade en så jävla go känsla efter passet, ville bara fortsätta in i oändligheten. Önskar jag hann träna mer..
Imorgon är det fjollyboll och sedan är det också U21-kval på lördag, något jag råkat förtränga. Men som tur är det på hemmaplan i år. Se till att ha vägarna förbi freja!
Insåg också att jag börjar 8 imorgon och har tre timmar hål efter den lektionen... kanske ska dra upp och åka lite skidor med de små barnen eftersom de jävlarna har friluftsdag. Det gör jag nog faen... bra Victor.
Men puss på er snuttisar, nu ska jag sova.
Fina saker.

Babes

Har insett att ni kanske vill se en bild på mina nya flickvänner. De omnämns ju faktiskt allt som oftast nuförtiden. Så här kommer dem! Sen får ni en bonusbild på ett bagageutrymme fyllt av livets goda ting! Och till allra sist en jävligt snygg jag, bra Göran


Snowgasm

Idag har jag åkte på en känslomässig bergochdalbana. Började med att vakna nästan 2 timmar innan klockan ringer och kan inte somna om. Drömde mardrömmar hela natten och hade en allmänt olustig känsla i kroppen. Ville inte gå upp alls... men upp kom jag ändå. Jag är faktiskt inte den som är den. Första lektionen var Engelska och ett prov på de första 5 kapitlena. Gick nog bra.
Sedan var de religion som gällde. Och åh vad glad jag blir när jag går in i FM108 och jag ser Gewers sitta längst bak, längst in på sin vanliga plats! Där dog egentligen alla olustkänslor och jag ville bara kyssa honom(vilket jag inte gjorde utan gav honom X antal bamsekramar istället). Insåg först nu hur mycket jag saknat den lille parveln.
Lite mer strölektioner. Slutade 14.50, ner till Byttan dirr. Wolff kommer dit tidigt och vi snackar och tittar och klämmer på skidor i nästan en halvtimme, och väl det. Han får med sig tre par testskidor att köra på under kvällen för att se hur de känns. Sedan rullar det på som vanligt. LÖJLIGT mycket folk för att vara en sketen måndag men så är det. Gjorde bara bra affärer idag. Sålde mycket saker som jag tror de drabbade kommer bli riktigt nöjda med. Älskar den känslan. Blev tvungen att vara kvar till 7. Så tyckte att meningen med att bege sig iväg till Floby hade försvunnit mer eller mindre. Drog istället hem och hämtade pjäxor och dylikt och joinade Wolff i sin teståkning, och OM jag gjorde rätt val! Backen var mer eller mindre perfekt och jag gillade alla de 3 skidorna han testade, även fast de alla var väldigt olika så trivdes jag med att ha dem under fötterna allihop.
Riktig guldkväll rakt igenom. Det är inte många gånger man får chansen att testa så bra skidor i sådana backar med så bra vänner och med så lite folk. Baby I like it.
Imorgon så kommer det förmodligen bli en hel del byttan-jobb. Har lovat att jag ska hjälpa till under alla de tusen timmar hål jag har. Men det ska bara bli kul. Hoppas jag kan hinna köra något åk på de allra fetaste Legend skidorna också... kan bli fett.
Började dagen i botten, avslutar på toppen. Bra Victor
Babes

Skrällar!

Nu har jag kommit till en sådan punkt i tiden där jag tänkte göra en sån där skräll som kommer en gång i kvartalet ungefär. För just i detta tillfälle sitter jag med en fruktansvärd bakfylleångest påbyggd av en stor skopa av minsantropi.
Det ämne jag tänkte ta upp och försöka skildra min syn på det hela just nu är all den hemska ghettofieringen och segregation i samhället som är så fel och hemsk och den klassiska onda högern för att inte tala om människor med kapital oberoende av politisk åskådning som står till skuld för att samhället delas upp.
Nu vill jag inte smutskasta någon eller peka ut någon specifik grupp utan inom någon form av ramar hålla det här inlägget sakligt (Men detta har jag redan indirekt gjort då jag med ett visst mått av ironi benämnt ena halvan av vårat politiska spektra med negativ värdeladdning) man behöver inte ha ett speciellt sofistikerat intellekt för att komma underfund med konceptet att om vi har två olika jobb varav jobb A inte kräver någon utbildning och är därmed mer lågavlönat än jobb B som kräver X antal år på högskola osv vilket kommer resultera i olika löner för de olika individerna som kommer arbeta med dessa jobb.
Genom att ha konstaterat detta så kan vi även konstatera att i de allra flesta fall så kommer de här individernas årslöner att skilja som så att en av årslönerna kommer vara lite högre än den andra för att en utav de två har utbildat sig och den andre inte. Det var väl heller ingen svår tanke att ta in? (Retorisk fråga du behöver inte svara) Men då kanske vi kan så långt som att säga att den individen som kommer ha mer pengar kommer kunna bo i ett lite finare hus och antagligen även göra det för att mycket vill alltid ha mer. Vilket betyder att så länge vi har någon form av inkomstspridning i Sverige så kommer folk bo i olika områden där det kostar olika mycket att bo. För att kunna ha en jämn spridning av befolkning skulle vi behöva idka en regelrätt och ren planekonomi så att alla invånare i Sverige skulle ha samma lön, vilket jag tror är en ganska generell opinion att kommunism fungerar inte.
För hela grejen att peka ut områden och säga "här bor folk som tjänar mycket pengar tillsammans i fina hus så kan vi ju absolut inte ha det" är i mina ögon ganska meninglöst. Har en person mycket pengar så har han det och det är inte mer med det(märkte att denne person helt plötsligt blev av maskulin karaktär vad sexistisk och ojämnställt av mig). För människor som gör sådana utpekanden bygger bara på den segregation som redan finns genom att peka ut människor på ett sådant sätt.
Sen inser ju även jag att allt inte är frid och fröjd med ett så splittrat land men det finns ju inte så mycket man kan göra. Höja skatterna ännu mer astronomiskt än de 55% folk betalar som når översta skattetaket eller jag ser inga sätt att lösa det grundläggande problemet med att vi faktiskt har en inkomstspridning i Sverige.
För att komma till en punkt.
Håll käft sköt dig själv och behandla alla som du själv vill bli behandlad så tror jag vi får ett så trevligt samhälle som vi någonsin kan få för det perfekta samhället finns inte.

Bäm

Lång dag. Vart i backen sen 10. Åkte lite själv. Haft 3 lektioner. Tejpat stukade handleder. Provat lite skidor. Lekt med kusiner.
All energi rann i princip av mig den sista timmen och efter jag lyckats ta ur inneskorna på pjäxor och boots så fastnade jag på golvet i badrummet. Jag orkade inte ta mig upp. Där låg jag tills Pappa kom 30 minuter senare, då hamnade jag i en soffa istället. Det fanns verkligen ingen energi kvar i kroppen. Blev helt apatisk. Lyckades komma upp och få i mig lite föda. Mamma hittade lite dextrosol i ett skåp också, bättre än knark. Nu är jag lite mer levande ialf men det är knappt.
Känns som jag hamnat i en liten dipp. "Rent objektivt världens sämsta människa", lite så.
Orkar inte ge mig ut i Falköpingsnatten. Låter andra sköta det. Får lite migrän-känningar på allt ockås. Gömen... nja.

Nine hours

Började dagen med lite religion. Fin lektion med bara massa diskussioner, helt i min smak.
Sedan skickade jag in psykoligin. Samhäll och en föreläsning på engelskan. Så mycket för skolan. Sedan tog dagen vid känns det som. Jag åkte upp till backen och hjälpte till att lägga iordning alla grejer, torka pjäxor, skidor osv. Där var jag klar lagom tills att butiken öppnade så då var det bara att börja igen. Kom därifrån vid 7 och åkte upp till backen igen för att ställa iordning det sista. Sedan när klockan var 19.36 kom jag hem och kunde stoppa något i mig. Man blir hyggligt seg efter 9 timmar i rad utan någon mat eller mellanmål eller någonting alls.
Nu ska jag göra absolut ingenting innan jag lägger mig i sängen. Kommer somna så fort jag blundar.
Ska försöka vara i backen hyffsat tidigt imorgon och åka lite innan skidskolan. Taggar för skidtesterna, woopwoop!

Påt igen ba

Bara för att... Cepar det så cepar det


Im lövin it

Fördelen med att ha bloggdippar är att man kan bli bättre igen. Som nu när jag är smart och bloggar från telefonen -> kan ladda upp nya freeescha bilder som faktiskt har med inlägget att göra.

Det har varit en ganska lång dag. För ganska exakt ett dygn sedan låg jag här och taggade inför en torsdag. Och det var en torsdag. Började dagen med ett pass på Atlantica med Idrott B-gänget. Gillar pass alltså. För jag blir oftast positivt överraskad av hela upplevelsen. Tror att det ska vara ett helvete. Men det är ju faktiskt kul, och jobbigt på SAS gång.

Sedan var det lite lallande på lektioner, naturkunskap o räva-historia. Sedan gjorde jag en runda powerjobb uppe i uthyrningen på håltimmen. Tillbaks till skolan för MedGrund(2 timmars lektion 13.55-15.55 suger) och efter det fredags-ensemble. Den senare gick faktiskt överraskande bra, bra Victor. Bra kören!

Sedan var det upp till uthyrningen igen, göra klart.

Strax efter sex kommer min käre vän Anders. Jag hade bett honom ta med en banan som jag kunnat stilla lite av min hunger med(stressig dag + 2 kronor på kortet = hunger), vad fiskar han då inte fram om än Big Tasty Bacon med plusmeny. Alltså sånt där. Jag blir bara lycklig. Han känner mig bättre ån jag själv gör.

Efter lite speedätandet körde vi på i backen och jg försökte sprida lite kunskap om carvingens ädla konst. Vilket är lite motsägelsefullt efter som jag inte själv bemästrat det, men det spelade tydligen inte Anders någon roll. Han lärde sig massor ändå! Riktigt roligt att se!

Sedan drog vi till donken och möts v fyra lurviga(vissa ialf) figurer. Tholle, Laggan, Philip och Linder sitter och myser över en kaffe. Så en gofika senare alltså...

Riktigt bra dag idag. Hoppas morgondagen inser att det är bäst att prestera om den vill komma med i historieböckerna!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403698.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403698.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403710.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403710.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403715.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403715.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2012/pic_186403754.jpg" class="image">


Livets fina stunder

Då vart det ännu en kvällsblogg på g, när annars ska jag iofs hinna skriva dem...
Lagom intensiv dag i skolan. Dubbla miljölektioner, intressanta diskussioner på religionen och ingen historia. Då hann jag istället börja på min psykologiinlämning som ska in på Fredag, bra Göran. Sedan var det byttan och det var ännu en ordentlig dag med mycket att göra. Dessutom sög jag till mig ett par riktigt fräscha Salomon-pjäxor som byttes in. Kunden i fråga hade köpt dem nya förra säsongen men tyckt att de var för hårda... vilket gav mig ett par nästan nya pjäxor! Winning! Sedan hade jag lite tur i oturen eller något, men det blev ingen volleyboll när jag väl kommit ut till Floby efter jobbet. Det var nämligen endast 3 tappra riddare där som tänkt bära tränings-fanan högt... och det blir ingen fet på som käringa säger. Så vi gav upp det och då passade jag på att dra hem, käka lite gröt, byta om och sedan provköra de nya pjäxorna. Till en början var det illa. Sen blev det bättre och till slut mycket bättre än bra. Det enda som känns lite jobbigt är att när jag tog av mig dem så insåg jag att jag inte haft någon känsel alls i stortårna... men ska det vara tajt så ska det. Har man en fot som är 27.5 så ska man bannemig ha en 27.5:a. Så det så. Därför tänker jag fortsätta med denna pjäxan. Så det så.
Fick förövrigt ut ett par snäppet längre skidor från uthyrning och tillsammans med pjäxorna så BOY om det kändes bättre. Fick ju till carvingen. På riktigt! Kan jag nöta lite framöver så kanske jag kan säga att jag kan carva innan säsongen är slut. Bra Göran.
Nu ska jag sova som ett svin. Blir en lång dag imorgon med. Inget jobb i butiken men grejande i uthyrningen efter Fredagsensemblen. Livet är gött.
"Det är gött att vara gangster", Sa torsten när skethuset brann

Tisdag, fin dag

Alltså att ha sovmorgon till 12.25 är nästan löjligt. Man behöver inte sova så länge så är det bara.
Två lektioner i skolan, och en långfika och hetsläsning av bok på donken däremellan.
Byttan. Riktigt roligt idag också. Älskar att jobba när det är saker att göra hela tiden. Kommer upp i varv och förvandlas till världens mest servicevänliga människa. Så mycket att jag står kvar och pratar pjäxor och skidor med en kund 30 min efter stängning, fast det var ju iofs mest roligt och intressant.
Sedan var det ett hårt pass i gymmet som gällde. Frivändning, stötdrag, knäböj osv. Riktigt bra pass.
Nu har jag kollat lite intressanta videor som jag ska länka, finns mycket tänkvärt som nämns.
Får be alla som drabbats för min otroliga överenegi idag om ursäkt. Jag vet inte vad som kommer över mig. Jag försöker mest vara rolig. Och sprida lite glädje. Osv. Har nog en släng av ADHD. men...
Här, titta och begrunda.
http://www.videofy.me/89mg1tcz/365919
http://www.videofy.me/89mg1tcz/365954
Här, titta och begrunda. En stilstudie av discogymmare.
YEAH BUDDY

Fäkk

Nu trodde jag att jag var smart. Njöt av att haft en fantastiskt fin dag med skola, extremt roligt jobb och en helt sagolik träning. Innan jag fortsätter vill jag bara klargöra följande: Jag älskar att jobba på byttan. Det är så jävla bra affärside bakom och den inställningen vi hela tiden ska förmedla. När chefens motto är "vi är aldrig omöjliga, vi löser det" så går det knappast annat än trivas på jobbet. Åh. Jag älskar det.
Sedan att få träna utan någon träningsvärk, what so ever i kroppen är fan bättre än guld. Träningen kändes så snuskigt bra idag att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Efter regn kommer den underbara känslan av att slå en boll jävligt hårt i golvet och känna att det inte ens var svårt. Åh. Bra skit.
Men detta var bra bara tills jag såg att den senaste videon från Traveling Circus. Åh. Jag blev påmind om vad det är jag gillar att göra allra allra mest. Nämligen spendera dagarna i glada vänners sällskap pumpandes osannolika mängder puder. Åka runt och cepa och lukta svett och äta konstigt och sova konstigt och lukta konsitgt och åka massa skidor. Åh. Jag vill bara vara där så mycket att det känns som min egen kropp nästan flyttats dit endast med hjälp av tanken. Det gör ont. På riktigt. Jag vill bara ut. Kan inte beskriva det. Jag dör.
Meningen med livet

Livet- en åskådelse

Vad är meningen med livet? Finns det liv efter döden? Är det fel att stoppa snoppen i en annan mans stjärt? Att tycka att alla ska med? Att inte gilla snö? Att inte gilla lakrits?
Okej, jag borde slutat efter den första. Men ändå.
De senaste veckorna har måndag, tisdag och onsdagar sett ut så här: Frukost, skola, jobb, träning, hem mellan 21-22, käkat färdigt mellan 21.30-22.30 och sen rakt i säng. Vad är meningen med livet när man lever så? Jo, att man gör så mycket man möjligen kan under sin vakna tid och hela tiden är igång. Inte ödsla bort tiden med att uggla framför facebook eller powernappa. Ju mer man gör under en dag desto piggare blir man.
Det är en del av det som är viktigt i livet. Å andra sidan är det bra att kunna improvisera. Typ som att man bestämmer sig att man ska åka och våldgästa Pia torsdagkväll. Och sen gör man det och stannar hela helgen och bara njuter av att göra minsta möjliga. Och kolla på Cosmonova(rätt awesome skit förövrigt).
Sen på tal om inget, snö och 10 minus är underbart. Går runt och myser. När solen strålar över vita vidder då vet man att livet är bra. Får jag bara min jacka snart så blir det njutning på hög nivå, bra livet.
Sen att jag börjar 12.35 imorgon är ju bara ytterligare en fin parentes. Godnatt på er!

Det är som det är, men ändååå

För att vara Onsdag så är det väll ändå rätt bra energi kvar i den "gamla" kroppen.
Började dagen med en 10-minuters sovmorgon. Det låter inte mycket för världen men att med gott samvete kunna snooza en gång till, HEAVEN!
Film om försurning i världshaven i miljön. Precis som ni anade kommer detta leda till våran undergång. Världens längsta samhällslektion om ekonomi, tro det eller ej men jag spelade inte en enda gång under denna 90 minuters lektion! Jag var till och med aktiv och ställde frågor och diskuterade och massa. Bra Victor.
Dock kanske man ska tillägga att jag somnade på historian istället... men det tar vi inget extra för!
Det var ganska lugnt på byttan, fick reda på att det inte finns en enda av den jackan jag ville ha i landet... Sååå då får jag ta en svart istället för röd... helvete. Men as far as bad goes it could have been worse.
Hade kunder till ca 18.20 så jag la i en extra växel för att hinna ut till Floby 18.30, men jag var ombytt och klar tjugo i. Bra Victor.
Träningen gick sådär, en del dåligt och en del bra. Ett bra centeranfall. Känner mig väääldigt seg i benen, inte spänstig för fem öre... kämpa Göran.
Nu ska jag titta magnus betner-klipp på tuben... så hoi!
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Hamen

Då var jag på rätt sida utav dagen. Jobbat, tränat och käkat. Ligger i sängen och försöker hålla mig vaken för att kunna delge er med lite super-intressant information om mitt liv. Så som att jag kommer bli tvungen att göra en komplettering för att få MVG i psykologin. Nästa gång jag hör en lärare säga: "Ja, jag vill ju ge dig MVG. För jag vet ju att du kan"...

Gjorde en bra insats på byttan, hade mycket energi. Kul.

Träningen gick okej. Lite är sämre och lite är bättre. En del teknik sätter sig och andra inte men det är jävligt roligt ialf. Det jag körde gav jag allt på. Tror att jag kommer ha fin träningsvärk i magen. Man vet att man tar i bra när man låter som om man föder barn

Övrigt som snurrar i huvudet är att jag vill åka skidor och bräda. Och jag är löjligt avis på mormor och morfar som drar till Thailand i 2 veckor imorgon. Får tvinga dem att ta mina mått och sy upp en kostym åt mig när de är där nere, bara för kompensation.

Träffade Laggan/Linus/Markus/Björnen för första gången på riktigt länge idag. Vi tog en gammal hederlig donken-fika. Mysigt att träffa den gamle galten igen.

Nu ska jag sova. För helvete. De är fint med 8-21 dagar. Imorgon är det ju dock lugnt och fint med 8-18, livet leekkeeer


Måndag... Åh nej...

Sitter just nu och "lyssnar" på en genomgång om hur man styr en marknad. Jäättee-intressant.

Känns som måndag morgon idag, förmodligen för att jag tog en sjukdag igår. Vaknade och lät och kände mig som något som Frankenstein meckat ihop. Så gårdagen gick i NHL 11:s tecken, fint.

Känner mig som världens sämsta elev. Trött och ouppmärksam. Har inte rätt böcker med mig(för att jag inte orkade hämta böcker i skåpet). Och det faktum att jag sitter och bloggar säger en del...

Har inga höga förhoppningar på denna dagen. Vill mest ha den gjord så att jag kan sova.

Puss


O boy!

Gud vad gott det är med varm choklad! Sådär snuskigt varm så att den nästan bränner hela vägen ner i halsen. Det är fan fina grejer. Livsnjut sådär.
Två dagar i rad nu har jag haft världens jävla träningsvärk, på riktigt. Jag nästan inte kunnat lyfta armarna över axlarna utan att skrika högt av smärta. Resa sig gör man knappt om man behöver det. Men men, no pain no gain som farsan säger... eller ja, han säger mer saker som: "Hej hopp i lingonskogen", "Jak kom ju med bussen igår" och "livet på en pinne"... men ni förstår principen.
Det är också livsnjut att gå och lägga sig i soffan inne i stora huset, gosa ner sig under en filt och kolla på collegebasket. Somnade nästan... ehe. På tal om collegebasket, HELVETE vad duktiga de är. Och biffiga. Och de är typ 19. Önskar jag kunde se ut så nästa år.
Det drar ihop sig till skidskola i helgen. Jag och Herr Wolff den halvgamle ska skola 5 stycken småttingar till stordåd. Sedan ska jag även få snöra på mig bootsen och lära ut lite haschplanka, FREAKKIN AWESOME. Det kan bli en riktigt jävla bra helg.
Jag är taggad.
Bluethumb

Det här med att

Det här med att jag skriver klart psykologi-inlämningen natten innan den ska in, ingen bra framförhållning

Det här med att jag inte festar på 150-dagars, ångrar det redan

Det här med att det faller ofantliga mängder snö i alperna, jag vill åka dit så mycket att det kryper i kroppen på mig

Det här med att det regnar ute, jag börjar nästan bli van. Har glömt av att sakna snön

Det här med att jag återigen glömt läsa ut en bok i engelskan, kass framförhållning... Igen

Det här med att det är så kul att jobba och veckans dagar inte vill räcka till, det måste vara ett I-landsproblem

Det här med att jag kommer sakna skolan något så ofantligt, är nästan sjukt

Det här med att jag inte har en aning om vad som händer efter jag tagit studenten, det stressar mig

Det här med att jag snart har gjort de kanske 3 bästa åren i mitt liv, gör mig fundersam

Det här med att blogga i sängen, det blir bara flummigt

Ialf, jag vill verkligen bara dra ner till alperna och få pumpa lite puder. Inte tänka på något annat än var jag ska lägga nästa sväng och försöka hitta någon luft mellan allt puder som yr omkring. Tänk va skönt och enkelt livet är då. För att inte säga underbart. Men att stressa i ihop inlämningar och lyssna på när regnet slår på fönstret den 11 Januari, det är också kul.

Sedan det här med att jag är dålig på att ladda upp bilder, bra på att hitta foto-partners och att alla goda ting är tre, bilderna talar sitt tydliga språk. God natt


Tusen och en natt

Det känns som det är minst tusen intressanta och hyffsat roliga saker som jag skulle vilja skriva här om. Det blir ju lätt så när man inte är så frekvent som man önskar.
Har ialf haft några väldigt trevliga dagar uppe i Stockholm hos Pia! Vi har shoppeleliloppat, ätit, bajsat, hyllat småkronorna osv. Maria bidrog även till gemytligheten under lördagen innan hon drog vidare till den jobbigt lycklige Jakob af Kleva. Jobbigt lycklig för att de har nere i Österrike där han befinner sig fått nästan 1 m snö på några dagar. DET ÄR FAN INTE RÄTTVIST! Men kul för dem ialf. Och för min syster. Som får åka puder. Helvete.
Vi har också kollat på gladiatorerna och förundrats över hur folk kan vara så stora och välrtränade.
Nu tappade jag tråden lite här...
Men ialf, har haft en underbart jullov med många fina stunder med många fina människor. Och as we speak så faller snön ner från himlen och gör livet nästintill komplett. Sedan att de ska bli regn på onsdag väljer jag att ignorera tills dess...
Straffarmhävningar pga av en dåligt utförd övning på volleybollen idag. 160 st skulle göras. Började med 30, 20 och sen gick det utför. Insåg att det är inte alltför ofta jag utför just denna halvtrevliga övning. Kämpade på tills allting skrek och jag inte orkade lyfta mig. Sedan gjorde jag några till. Och några till. Avslutade faktiskt det hela med att för första gången göra armhävningar på knä. O-M-G. Kom förmodligen inte över 120 men vad gör det, nu vet jag ju vad jag behöver träna på.
Har inga fina bilder att dela... så puss!

Vill du gråta lite?

Hamnade på tuben och kollade träningsvideor igen... detta blev en liten avstickare... och det kanske inte är gud-meddelandet som jag vill föra fram men... titta. Gråter som ett barn. God natt.

Höhö

This is funny, IMO.

"Stjärna på det"

Go'träning. Gjorde såpass bra knäböj att jag förtjänade en stjärna + Att jag knäckte Elin för att jag tog mer än henne, Bra Victor.
Nu är det äckelpommes, prinskorv och bacon som gäller. MAT ÄR GOTT!
Hade även ett mysigt samtal om Assassins creed med lillebrorsan. Så kul att kunna prata som jämlikar om något, dagens gos! Klarade förövrigt det idag så får väll försöka komma över nästa del i serien så att jag kan få reda på hur det slutar, GAH vilken spänning!
Frågan är om jag inte ska mysa till det med lite glögg sen... det är ju trots allt några dagar till trettondagsafton.
Jag och Arnold

Hmm..

Hur ska jag plocka ikapp tiden nu då... det är inte bra att ha halva veckor(och mer därtill) mellan inläggen. Det är lite som att äta glassi solsken... eller nja, dålig liknelse.
Men jag har shoppat i Jkp med Söt-Anders. Vi käkade en väldigt överskattad och dyr grillbuffe. Blev bitter för att jag inte köpte thai som jag först tänkte. Somnade på vägen hem. Gosigt.
Tv-spelsdygnet var alldeles fantastiskt. Kommer nog defintivt bli en uppföljare på detta. De uppgraderingar som kommer göras består av mer energidryck och mer tv-apparater.
Sedan har jag invigt Arenabadet i Skövde... knappt ett år efter alla andra. Detta gjorde jag i sällskap av Mr Johan Palmenäs, Herr Hannes Wolff och Lille Andrew Mcdreamy. Fyfan vad kul vi hade. Tror inte att några andra gjort så mycket roligt och delvis(tydligen) otillåtna saker under så kort tid på ett badhus. Bra pojkar. Självklart avslutades kvällen på Max med en underbar Friscoburgare.
Om ni vill läsa mer om allt det här så hänvisar jag er hit, någon har bloggat alldeles fnatastiks ks  t om många av ovan nämnda upplevelser.
På nyår så var jag i Skövde med Pia och Maria för att "sista-minuten-shoppa" nödvändigheter som strumpbyxor, ägg och saft... ehe.
Kvällen spenderades hos Herr Lindman i sällskap med en hel drös utflugna Studenter ur NVA och E klasserna... och eftersom jag nästan kan ses som lite av deras maskot hade jag lyckats smickra mig in. Fruktansvärt trevligt, god mat och förkrossande segrar av mitt lag i lekarna. Lyckades även spräcka, eller snarare massakrera mina kostymbyxor under ett dansnummer till Sexy and I know it... Kan vara fjolårets bästa. Och mest udda... men eftersom jag är PRO hade jag självklart förberett ett par reservbyxor.
Det dracks Champagne och kramades och oroades för raketer i huvudet under tolvslaget. Vi spelade även in en hälsning till Victor Alexandersson, hoppas verkligen att saker kommer fortsätta att utvecklas åt rätt håll.
Sedan drog vi ner till Dagnys och tryckte ur den sista lilla energin på dansgolvet, utan att spräcka några byxor.
Söndagen passerade som sig bör utan några större aktiviteter, mest gött och gosigt häng.
Tränade volleyboll igår och det kändes faktiskt bra. Skulle väll inte vilja ge någon creed till tyngdlyftningen riktigt än men kände mig oförskämt lätt och ledig. Bra Victor.
Sedan hoppade jag på ett pizzakäkar-gäng bestående av gamla godingar så som Stridh, Lufs, Berggren och Karlen. Sedan åkte vi ut i vildmarken till Casa del Klen och spelade lite FIFA och snackade skit. Underbart att få hänga med de gamla gardet igen, har ju trots allt kännt majoriteten utav dem i hela mitt liv. Nämnas bör också göra att förra veckans FIFA-spelandet nog färgat av sig. Lyckades pressa de flesta och till och med vinna. Bra Victor!
Nu ska jag vila lite innan det är dags för tyngdlyftning. Svinigt taggad.
Imorrn drar jag upp till Stockholm för att titta på fåglar. OSV. Puss.
Bara tattade bilder, dåligt Victor

RSS 2.0