Ska du med upp på lite... vahetere...vahetere...

Sitta i solnedgången efter träningen och ta igen sig med en shake, chorizo och potatissallad. Är inte det livet så säg? Precis så vill jag leva om 50 år, kanske byt ut proteinshaken mot en öl och lägg till en kvinnlig livspartner så kan jag leva med det. Sista träningen, tråkigt men lär ju inte tröttna på boll under sommaren ialf. Borde förbereda mig för muntliga tyska nationella imorrn, men har verkligen ingen motivation. Har nog kommit underfund med att det går åt helvete hur jag än gör, så varför stressa i onödan? Glider la ist. Har införskaffat mig ena nyer skjorta te studenten osså. Känns gömen... börjar dock fundera om man inte skulle dra en vit skjorta och svarta jeans på det istället... bara för att jag kan liksom. Passade även på att lagra upp med lite mer linnen. Men herrejävlar,  Xl-linnena slutar 15 cm ovanför knäna på mig. Det är fan långt till och med för mig. Tajta som as är dem också, känner mig sig som en stor hårig korv typ. Men det kunde ju varit värre... de kunde varit prickiga.

Ämnesbyte!

Min käre volvo har levt sitt eget liv den senaste tiden, skramlat och skumpat som aldrig förr. Faktiskt värre än vanligt. Så jag lämnade den i morfars händer idag, närmare bestämt kl 12.30. Klockan 16.00 ringer han och berättar att ett hjullager var slut, vilket hade gjort att bromsarna hade legat på, vilket i sin tur ryckt bort beläggen, vilket gjort att luften gått ur. Men detta hade han hunnit åtgärda alltihopa, plus att han hade insett att mina framdäck var i stort behov av förnyelse. Då de faktiskt liknade slicks mer än nått annat, så då bytte han helt enkelt till vinterdäcken ifram i väntan på nya däck. Så just nu har det blivit minst 40 gånger coolare att åka epa med mig. Fälgarna i fram är vita och sommarfälgarna i bak. Ser sådär ut, om inte säga förjävligt. Skulle lagt upp en bild på skapelsen om inte kameran var urladdad. Kommer ist en sådan under morgondagen. Nu taggar jag sovmorgon till 11 imorrn, det kan nog inte ens de däringa mediamupparna toppa. Känns skönt.

 

Grattis i efterskott på mors dag kära mamma!

Tycker faktiskt ganska mycket om dig ialf.


Click, click, click, click.

Mm, humöret har stigit lite sen sist. Började med att få tillbaka matteprovet, VG. Känns okej ialf. Sen slapp vi svenskan, och har jag tur så kommer jag få sovmorgon till 11 imorrn. Eller ja, jag kommer ta mig sovmorgon till 11 imorrn. Vare sig ugglan vill eller inte. Sen degade jag runt tills klockan slog 11.15 och NV09a samlades för att genomföra ett fysik A-prov på krafter & tryck. Kändes också helt okej, med tanke på antalet timmar jag la ner på att plugga ialf. Nu sitter jag här med tyska, engelska och lite matte och försöker ta tag i det hela. Går inte jättebra. Men ska nog förflytta mig ut på studsmattan istället för att få upp motivationen lite.

Sista bollträningen för i år kommer avnjutas (!) ikväll. Eller ja, om man inte räknar med jävla förberedande-landslags-läger-bajset om två veckor. Kommer nog spränga bröstet, men det får det vara värt. Kanske borde ta en powernap också, bara för att liksom. Kanske borde ta med datorn ut och lyssna på lite Bisop Allen. Nae, just det. Batteriet har gett upp helt nu, känns gömen. Har även hört att Linus skulle dra till med ett videoinlägg framemot kvällningen, tror inte det är nått ni vill missa!





Team Green.

Mmm, bittermåndag.

Måndag morgon, tiden då vädret statistiskt sett är bättre och finare än gårdagen och humöret ligger och skvalpar ner vid fotknölarna.

"Det ser ut som du sålt smöret och tappat pengarna."

Ovanstående term är myckt vanlig hemma hos familjen Göransson, kan dock inte riktigt ordagrannt förklara dess ursprung men innebörden är ialf att man ser ut som man helst skulle vilja ligger några fot under marken. Ungefär så känner jag mig idag, vet inte riktigt varför dock. Är väll förmodligen baksidan av förra veckans formtopp. Livet måste ta ner en på jorden igen. Det har slått lock för örat, igen. Typ 10 gången i år. Därför vaknade jag inte av att klockan ringde 15 cm ifrån mig, inte heller när mor kom och gastade. Först när far tar tag i problemet och ruskar liv i mig vaknar jag upp. Klockan visar på 07.30. Sen dess har jag ätit den värsta portionen gröt nånsin och tittat på min underbara dator som hunnit krascha tre gånger än så länge. Känns skönt. Borde varit i skolan nu. Borde pluggat mer igår. Borde städat. Borde sluta skriva nu. Borde ta tag i denna veckan innan det är för sent. Mmm, måndagar.


'
Goes, glaes, bittermåndag.

Pro friend a my is.

Gräset ska klippas, halva färdigt nu. Så passade på att avnjuta en Citronellaglass och mysa med lite glitch mob i pausen. Sen ska det pluggas fysik så det står härliga till, och om jag mot all förmodan inte har dött av pluggandet så kanske jag borde städa lite i den här hålan. Börjar se lite väll hemtrefligt (läs skitigt) ut. Vädret är väll rätt okej ändå, går att köra utan tröja, men risken för förkylning känns rätt stor så jag tar det säkra före det osäkra. Är förövrigt ensam hemma, mor, far och bror är på klassbollen. Detta innebär att jag inte fått nån lunch, och hade förmodligen inte fått nån frukost heller om jag inte droppat förbi laggan imorses (läs kl 12.) och passat på att sno till mig lite fil. Ska nog dra en donk1runda med pojkarna ikväll, veckans catch-up med andra ord. Gör väll ett ryck nu och klipper lite sånt där grönt. Fan vilket intressant inlägg ändå.

 

Fabulous Sunday Activities.


Regn, regn, regn.

Ligger väll i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot fönsterrutan, njuter av ledigheten till max. Förundras även över hur värdelös min batteritid på datorn är egentligen. 100 % laddning blir 1 timme och 5 min. Pretty worthless skulle jag vilja påstå. Så fort jag fått i mig lite lunch så bär det av till gymmet med Markus. Dock känns det som det mest kommer att simmas och bastas idag men det är väll en sån dag tror jag. Kanske skulle överraska mig själv lite med att plugga lite innan lunch, fysik och engelskagrammatik som hägrar.

Undrar om det bara är jag som är pessimistisk eller om studenterna är höga eller någonting, för minst en gång i timme är det en överlycklig 91:a som postar något på facebook i stil med: "Åhh, vad underbart! SMHI:s hemsida visar 25C och strålande solsken 4 Juni, åhh lyckliga dag"
Men när jag däremot kollar vädersidorna får jag snararare rapporter om 9 grader och spöregn... och detta finner jag lite roande. Kanske inte första gångerna, men nu när det händer hela tiden så börjar man ju undra.





The answer is in the sky.

Dagens stolpskott.

Regnet porlar ner och john blund våldgästar, philip sitter fast i tofta, laggan tar hand om carl, jag skjutsade hem en överförfriskad lirare, lördag idag.

Har äntligen tagit upp donkendillandet med markus igen, mellankaffe + mcflurry med smarties och dill om allt det mest ovärda man kan tänka sig. Kanske borde spela in diskussionerna som förs nån gång för att försöka förklara för omvärlden hur bra vi faktiskt är på att dilla. Kvarkar, psykologi, pedagogoik, cykel, brudar, mat, neurologi, lobotomi, bilar, datorer, nätverk, högskolan. Allt på en gång. Härligt. Men över och ut för ikväll.

 

Bromance


Amen ja.

Hamnade väll hos Markus, från en svettig håla till en annan liksom. Känns skönt.

Friday.

Sitter la här i pyjamasbyxor och svettig hoodtröja och njuter av helgen eller. Överlevde slingan, benen var stumma som aldrig förr men övriga kroppen kändes rätt fräsch ändå. Tiden var la inget att hänga i granen, plus två och en halv minut sen förra gången är ju inte så jävla kickass men jag kom runt ialf. Och jag slutförde HELA sträckan till skillnad från vissa andra (Gewers). Vilket förövrigt resulterade i att slynan kom in 40 sek innan mig. Inte okej.

Dagens taggnivå har sjunkit i takt med att fler lektioner har averkats och att vädret blivit sämre. Så just nu är den och skvalpar på en ganska låg nivå jämfört med veckans andra noteringar. Dagens damp blev ju ändå när jag fick tillbaka min svenskauppsats... G+... vad fan i helvete vill ugglan mig eller? Jag har skrivit VG+ på nästan allt vi gjort och enligt henne ligger jag på ett svagt G i kursen... hmmm... känns inte riktigt som ekvationen går ihop där. Kommer hon att ge mig G i svenska A så tänker jag inte svara för konsekvenserna. En mer blåst lärare får man ju leta efter...kan till och med tänka mig frivilligt ha Carolanne som lärare i alla ämnen istället för att ha ett med ugglan.

Men, gnäll gnäll. Snart är det ju lov och jag ska chilla järnet. Känns helt okej ändå.


Vill bara gå volleybollturkmadness på ugglejäveln.

 


Friday im in love.

Goes att vakna upp till strålande solsken för tredje dagen i rad. Inte för att det verkar ha någon som helst inverkan på hur resten av dan ser ut men ialf...

Uppe tidigt idag trots att dagens lektioner inte startar förräns klockan skola ha slagit 08.50, detta på grund av ett p.m om Romeo och Juliette som jag borde skrivit i måndags och ska lämnas in idag. Har inte läst mer än 4-5 av de 40 miljoner sidorna men det är väll tanken som räknas. Vilket betyder att jag bara dillar lite löst om någonting och lämnar in ett papper ialf. Funkar nog...

Taggar slingan också, blir överlycklig om jag tar mig runt. Känner mig lagom lätt och spänstig med två trästammar till ben, men det är la så det ska vara. Har ju som sagt droppat ganska betydligt sen förra veckans sjukdom så kanske flyger ialf, den som lever får se har jag hört.

Har för övrigt snöat in mig lite på glitch mob. Rätt go bbase och sköna melodislingor. Allt som behövs för att vakna till. Men skolan var det ja, mors!


På en torsdag.

Vad fan gör man på en torsdag egentligen? Till att börja med har man la lite svettig biologi och sen en rätt treflig körövning fram till lunch. Taggar studenten som fan förövrigt, lär bli jävligt bra. Sedan avslutar vi väll med lite kemi då jag får veta att jag får VG i kemi A och slipper att göra sista provet. Helt okej ändå, för en torsdag liksom.

Efter långa och djupa argumentationer med den käre Markus lyckades jag dock få honom att skända sitt nästintill obefläckade sinne med att skolka från programmeringen och gymma med moi ist. Allt för att min egen planering inte skulle bli förgäves. Kändes la rätt gömen på gymmet idag, inga ben för en gång skull då jag tydligen ska springa slingan imorrn och behöver all kraft jag någonsin kan komma att uppbringa. Blev istället fokus på något så fantastiskt som core, axlar,armar och bröst. Allt annat typ... och lite rygg blev det också om jag tänker efter. Dropsettade bänkpress också, inte jätterockigt att sluta upp med att inte kunna lyfta stången ens. Men men, go hard or go home liksom. Känns som ingen normal människa kan vara intresserad av vad jag gjorde på gymmet och ännu mindre orkar läsa om det men något som är värt att notera är att jag och markus sjöng "Inget stoppar oss nu (inatt, inatt)"  för full hals som två a-lagare i omklädningsrummet, duschen och bastun. Vi gladde väll alltid någon ialf. Men sen drog vi väll vidare och mötte upp fröken Ragnarsson. Sedan blev det glass och dill. Allt slutade som nämnt med pizza hos bihang (Philip) och ännu mer dill. Helt okej för en torsdag ändå. Taggar la helgen förövrigt.

 

 

Undrar om det går att bedriva forskning för att få fram varför vissa människor trivs bättre utan byxor...


Men du.

Louise är bäst, just sayin.

Ligger för övrigt och är svettig i philips soffa efter en flötig pizza. Känns skönt.

Säsongen är inte slut. Eller?

Några lyckliga jävlar någonstans kan fortfarande njuta av känslan av att glida fram på fruset vatten nerför backar och njuta av luftfärder och den njutning som skillnaden i g-krafterna medför. Eller nått. Men rätt go film ändå, feelgoodmovie-känsla som bara den!

http://www.newschoolers.com/web/content/viewvideo/id/303673/

Stuck in the eighties

Amen du.

Ja men du. Sitter la här i min älskade soffa igen och tar igen efter dagens prövningar. Började dagen med tyskaprov, som för övrigt inte var speciellt påfrestande för hjärnbalken. Sedan lite annat flum, typ fysik,kör,eng och sen avsluta dagen med ett litet matte prov. Mycket lättare än jag trodde, så känns rätt gömen ändå. Fick tillbaka nationella i eng också. Fullpott, 10.0 totallt. Känns la rätt okej ändå. Firade detta faktum med en donk1runda med min käre son. Lite lagom aktivitet för en onsdag. Känns som jag borde tillägga något intressant här i slutet för att få denna mediokra dag att verka som något som kommer förändra livet här på jorden så som vi känner till det. Men jag besitter inga sådana tankar idag. Känner bara att livet glider på jävligt skönt just nu, kan inte komma på en enda jävla sak att klaga på faktiskt. Är jävligt nöjd med skiten. Taggar inför helgen, nästa helg, Barca, volleyboll och sen lång härlig jävla sommar. Hoppas jag bara kan glida ända in i kaklet so to speak. Eller ialf sommaren ut... eller ialf tills mörkret åter sänkt sig över vårt älskade svearike och snön börjar falla och man kan plocka fram brädan och mysa lite. Men först sommar, sol, beach, brunaben, bad, schtek, svala sommarnätter och en och annan grillning som ska hinnas med. Åh, fan vad jag är glad.

Du får vänta ett tag till älskling, pappa ska schteka.


Beeeeachbiiiitcheeases.

Jamen du som tidigare nämnt hade vi idag en så kallad friluftsdag som självklart spenderades med på Odenbadets anläggning för beachvolleyboll. Kvicksilvret visade modiga 7 grader och regntunga skyar var ett faktum när jag flög hemifrån imorses iklädd shorts och tshirt. Hörde vissa klagomål om vädret från vissa håll, kanske även någon lyckades urskilja något negativt yttras om vädret från min sida också. Dock är jag tveksam.

Kan ju inte förneka att fötterna tog lite stryk i den lite småkyliga sanden, men det som inte dödar det härdar har jag hört. Sedan var det ju svårt att gå runt modslagen när sådan fantastiskt spel pågick överallt. En volleybollare fick styra upp det hela i varje lag (jag fick äran att tillhöra dessa så kallade volleybollare för dagen, jag kom ju trots allt in) Sedan var det blandad kompott med spelare av skiftande klass, men det som var genomgående var nog att alla gjorde sitt bästa och försökte ha roligt. En spelare stod väll i en klass för sig idag, vilket alla som var närvarande idag nog skulle hålla med mig om. Patrik Assio, mannen, myten, diskarn. Sådan spelglädje och aktivitet har nog aldrig skådats på en volleybollplan. Ingen gick säker för hans entusiasm, fråga hans lagkamrater bara. Sedan stod vissa andra händelser ut bland andra, Hylte-Torupderbyt mellan Johan och Rasmus, Linns takblock mot Albin (som han aldrig kommer att få glömma) själv stod jag väll för ett rätt smaskigt blockutanfall mot ett härligt nybörjarblock.

Frågan är om någon pallar läsa all den skiten, inget fattar ju inte vad ett nybörjarblock är, ännu mindre ett takblock. Börjar förstå Markus resonemang lite... känns dock som att man lika gärna bara kan fortsätta skriva om den skiten man vill istället för att gå ner i djupa argumentationer om varför man inte ska vara mainstream eller vice versa. Dock skulle ju detta kunna bli en ganska roande läsning om argumentationen fördes fram på ett sådant sätt att alla kan hänga med och härleda argumenten. Men njut nu av bilderna på volleybollturken utan att bry er om vad ett takblock är.





Fick ni inte nog av bilder här så kommer skiten snart att finnas tillgänglig på ansiktsboken. Enjoy!

Slaskig sörja.

Men du sitter väll här hos Markus och njuter av regnet och hans tidigare inlägg. Vem annars kan få ihop så mycket dill om att inte dilla. Sett honom moffla i sig en pizzaslice, sallad, bönor, bearneise, groddar, mjölk och keso. En brutal upplevelse. Men kontentan av detta inlägg är nog ändå att dagen till ära har Markus sjukanmält sig medans jag nyttjade den för att spela lite beach i goda vänners lag. Kommer kanske lite svettiga bilder från just detta evenemang till kvällningen om ni har tur. En ganska trevlig tillställning blev det trots allt, vädret lockade ju inte till några stordåd precis men alla gjorde så gott de kunde och hade framför allt jävligt kul. Vår käre Assio drog nog ner mest skratt ialf. Nu nalkar det ialf fall gym, Linus dillar om hur koffein tar sig in i kroppens alla hål och gör det gött. Känns som det kommer bli fokus på bastun idag, ialf om jag får bestämma. Mina håriga frusna hobbitfötter håller ialf med till fullo, mors!





 

Could we have a moment.


Ja!

Yes! I brist på annat att göra och att jag känner att Victor tagit ett ganska starkt överhuvud över denna blogg så har jag känt att jag borde ta mig i kragen och göra ett inlägg av en vettigare natur. Men jag finner det inte speciellt tillfredsställande att köra på standard modellen och tala om händelser och vardagen. Då jag personligen inte finner denna typ utav läsning speciellt intressant eller givande och en utav mina viktigare riktlinjer i livet är att leva som man lär och inte idka hyckleri. Då jag skulle finna det ganska ironisk om jag satt och skrev sådant som egentligen avskyr (Men ändå läser, hmm).
Följdfrågan på min grundliga tanke blev ju då, Vad ska man då skriva om? Och jag funderade ett tag gjorde väl dock ingen större utläggning. Men kontentan var i alla fall den att det visade sig inte så väldigt lätt att bara spontant välja ett ämne. Det kan ju vara en fördel med att köra på "standard" modellen. Då det smidigt kan övergå från semi ovärt dill till ett vettig resonemang och givande utläggning om något.
Men i alla fall så ville jag ju inte gå "dit". Vilket resulterade i andra tankegångar om varför jag inte kunde komma på något vettigt att skriva om. För jag känner ju att jag stundtals har en relativt god fantasi som borde gynna mig i en sån här situation. Men uppenbarligen så gjorde det ju inte det. Tankarna flyter vidare och jag undrar hur man lättast krystar fram en text. Jag skulle ju kunna sätta mig ner och bara rada upp slumpmässiga tankar.
Banan...
Inte fruktansvärt givande om jag får ge min åsikt. Jag skulle ju kunna gå in mer på djupa i dessa slumpmässiga tankar. Men vad finns det att hämta med att skriva en utläggning om bananer. Visserligen kan man ju finna viss komik i det och ändå få ut något utav det. Vid närmare eftertanke är det kanske inte helt fel att välja sådana ämnen. Men problem kan ju vara att man inte får igång någon diskussion och då får det blir en mer faktaorienterad text. Vilket jag då inte insitter tillräckliga kunskaper för och skulle endast ta mitt kära Wikipedia till hjälp. Vilket då inte skulle ge mig speciellt mycket. Då det är en ganska stor tillfredsställelse i att föra resonemang och faktiskt uppnå någon form utav logisk slutsats.
Men som ni ser så lyckades jag ju krysta fram en text om att inte kunna krysta fram en text. Så detta får vi väl hoppas tyder på att det skulle kunna ta sig.
(Nu ska leta fram en slumpmässig bild så ni inte bara får en vägg av text i ansiktet)
yeh

Im so gangsta, im so thug.

Blev ingen thaimat (djuuuuhuhuhuuuuup besvikelse), istället fick jag trolla ihop något utav det som köket hade att erbjuda för dagen. Menyn bestod av proteinshake till förrätt. Makaroner och porterstek med sås till varmrätt och nudlar till efterrätt. Känns som jag borde få något kulinariskt pris för den menyn.

Men inget gör la det när träning går bra. Spridde bollar som aldrig för på inbollning. Det var till och med illa för att vara jag, men ju längre träningen gick desto bättre gick det. Flög rätt gött också... kanske kan ha varit att någon tydligen skruvade ner nätet till 2.36 men jag tvekar på detta...

Hittade väll en liten rolig mapp med bilder från min kära webkamera också.



Kalas och Tjurskit.

Skönt med en jävligt slapp måndag, matte, svenska, kemi, biologi. Askalas.
Friluftsdag imorrn, beachvolley står på schemat. Äckligt jävla taggad, fattas bara att det blir schtekväder på det.

Har la simmat lite med käre Linus och nu väntar det mest ihärdiga plugget nånsin.
Kommer bli 70 min av blod,svett,andragradsekvationer,tempus.

Sen är det dags att lira lite volleyboll för första gången på snart 5 veckor tror jag... kan inte beskriva med ord hur lycklig jag känner mig över detta faktum. Börjar dock redan känna av skräpbröstet igen, men tänka på sånt kan man göra när man är gammal.

Känns och som jag nästan gjort mig förtjänt av lite thaimat efter träningen, om nu min kära plånbok vill samarbeta.

Känns förövrigt inte jätterockigt att alla lärare vill försöka klämma in minst ett prov i varje ämne till innan vi får njuta av ledigheten. Bara för att jävlas antagligen. Men jag tänker ialf jävlas tillbaka och köra skiten ur mig, överraska alla och sluta på topp!

Eller tänker jag det...


Naknakocken.

Läget var följande: Mor skänkte mig en trekvarts tårtbotten som hon inte skulle använda. Jag tänker då baka en tårta helt spontant, och under tidens gång så blev mina planer mer och mer avancerade och det slutade med nått som bara kan beskrivas med bilder. Eller möjligen spiraltrappstårta. Och Linus passade självklart på att föreviga det hela.
Min klädsel berodde på 1: Att jag inte hade nått skärp på mig, byxorna åkte alltså ner så kunde lika gärna köra utan.
2: Att jag inte ville grisa ner skortan.

Men enjoy.



Tight.

Bakglaes.

Gårdagen var rätt speciell på många sätt och vis. Det som var planerat sket sig på så många sätt det bara gick. Dock blev det i slutändan än rätt trevlig kväll. Lira lite basket smådragen med sin bror på central med lite gaalet folk är ju min nya favorit-fyllesysselsättning... eller kanske att gå runt och bjuda alla på tårta. Hahaha eller sjunga halsen av sig i regnet. Men en liten bummer är ju att jag inte lyckades få i mig någon mat överhuvudtaget igår, om man bortser från tårtan som jag provsmakade lite kanske, eller den rå Chorizon som fröken Karlsson så vänligt bjöd på. Men är la glad för det eller. Dock har jag kommit fram till att frukost på Statoil på en söndag inte är det flashigaste man kan göra. En jävla baguette för 42.90 med rostbiff och pepparrotscreme ist för smör? Vad fan, drog la en smoothie ist. Kommer fram till att jag glömde kameran hos Holm så bilderna från tårtkalaset kommer att dröja lite... men de är värda väntan. Mig i babyblåa kalsonger, bakandes en jävla tårta. 5/5 toaster. Men nu hägrar duschen och lite kek innan släkten kommer och firar mig och bror. Tårta vankas det minsann! Igen...


Hemmaman elle.

Sitter la i kalsonger i philips soffa efter att jag har gjort skäl för mitt överraskande MVG i hemkunskap.
Det kommer förmodligen att komma upp bilder på mästerverket under kvällningen/morgonen.
Tills dess väntar jag bara på att få leverera skapelsen.
Btw, är svettigt hungrig just nu.
Har dock blivit lovad pizza, frågan är ju bara om den blir köpt eller hemmagjord?


Chillar la

Nyklippt: Check!
Nyduschad: Check!
Nyrakad: Check!
Nystädat: Check!
Klippt gräset: Check!
Stekt: Check!
Hittat linne: I helvetet heller.

Jag vet fan inte vad problemet är men det kvittar hur många vita jävla linnen jag köper så tappar jag bort dit lika fort. Alltid när man ska dra på sig en skjorta, nystryken och fin och bara ska leta upp ett linne. Så finns det inget jävla linne där att hitta. Dagens damp 4shure.

(börjar ana en liten annalkande bränna förövrigt, najs)


Aha!

Har väll gått en rond med dammråttorna i mitt lilla krypin och tycker mig se en klar förbättring om inget annat.

Mitt upp i allt detta dammsugande så slog det mig: "Fan vad ont jag har i nacken"

Och det orsakade mig stora problem att hänknyta något som skulle kunnat leda fram till detta...

Men det tidigare inlägget av min käre bror redde ju upp saker och ting en del. Jag tror nämligen att det kan varit vid en viss spelning som jag idkade att under gårdagen närvara på som dessa muskulaturtänjningar har uppstått. Skönt att inte behöva gå och undra längre.

Men nu är det dags för steg 2 i handboken för "lediga ungkarlar: Hur du tillbringar din lördag"

Nämligen, barampampam...    GRÄSET

Så aufwiedersehn meine schöne mädchen und jungen.

Turndown!

Vi giggar lite!
Victor kör rätt hårt på den här grejen kan ju även tilläggas!

Sense making none.

 

Shit giving I dont.


Just sayin.


Timesaving.

Amen du, jag har la sparat 3 timmar precis eller.

Kommer inramlande klockan 4, det har börjat ljusna och jag tror aldrig att jag ska kunna somna.

Men huxflux vaknar jag och tittar på klockan: 14.43.
"MEN VAD I HELVETE!" är min första tanke, sovit bort hela jävla lördagen. Rusar upp ur sängen och rycker till mig mobilen...

...Där står klockan på 09.42...

Kommer fram till att min väckarklocka är dum i huvudet och visar X antal timmar fel.
Så med det uppklarat gick jag förnöjt och la mig och snoozade en timme till.
Och nu sitter jag här, klockan ska snart slå halv tolv och jag har redan sparat in 3 timmar. Fi fan vad gött.




Stanislaw Jerzy Lec

Dagens Citat: Tiden står stilla. Det är vi som rör oss åt fel håll.


Fredag, Friday, Freitag

Klockan ringer 06.50.

Vaknar känner mig risig.

Tänker vafan, ett jävla nationella inte är hela världen.

Vaknar igen 07.30.

Tänker vafan, jag får ta tag i mitt liv nu.

Och med det går jag upp borstar tänderna och sen flög jag ut ur huset för första gången sen i tisdags. Kändes väll rätt gömen ändå. Provet gick bra, kännde att jag kanske saknade en frukost och lite energi i början men det släppte. Ej jag menar matte A är ju inte kärnfysik.

Sedan flög jag la hem och satte mig i uterummet med en filt, en ny bok och en kopp te medan åskan dundrade och regnet vräkte ner. Helt okej.

Har väll kommit fram till att jag borde äta snarast och ta mig en välbehövlig dusch för att sedan anlända till min käre sons residens för att sedan flyga vidare till brors spelning på ungdomens hus. Känns skönt att ha något på gång igen.

Woody Allen



Dagens citat: "Rikedom är bättre än fattigdom - Om inte annat så av ekonomiska skäl"



Dagens visdomsord.

Laggan says: Jag hörde vad du sa det slank bara inte in.

Laggan says: Åhh, fan vad alla gnäller om allting. Nu går jag ut och hoppar studsmatta.

Det sista fördes på tal klockan 22.09 på en Torsdag, det regnade ganska bra vid den aktuella tidpunkten förövrigt kan jag tillägga.





Yes

Jomen det är la gött att vara sjuk ändå, sitta hemma och läsa böcker i uterummet när regnet smattrar på taket.
Låter ju askalas... om man inte får träningsabstinens efter en kvart. Eller måste dricka svettig vätskersättning ist för att äta.

Dagens höjdpunkt: En svettig kyckling/bulgursallad som kan ha varit det godaste jag ätit.
Dagens bottennap: Det svettiga åskvädret som gör en helt orklös och lam, inte så jävla rockigt.
Dagens tagg: Helgen som närmar sig med stormsteg och att jag snart slipper springa här som en idiot.
Dagens WTF: Min bror(Torsten) lyssnar på Håkan och Dope... vart är världen på väg?



Caught in a bromance, just sayin.

Epic Faces No:1





En regnig dag i Mars. Och plötsligt står man där utan byxor framför kameran och gör sitt.

Yeh

Får ta och hålla med föregående talare!

Yes

Nu har äntligen min fantstiska(hårige) broder fått tummen ur är det med stor ära jag välkomnar alla kommande läsare till vårat lilla krypin. Här kommer det skrivas en massa vettig information om både mitt och Markus liv och förhoppningsvis föras fram åsikter och tankar som kommer att forma framtiden för allt folk här på jorden. Kanske blir det också en del meningslöst trams också, men det är ju i betraktarens ögon en tolkningsfråga.

Så med dessa ord: ENJOY!

RSS 2.0