Taggades

Tisdag, Matte C, Biologi, Engelska B, Idrott och sen missade Svenska för vårdcentralen. Helt ok. Sen hann jag med att springa iväg till F-huset och sjunga upp inför den däringa fredagsensemblen också.

Faktiskt förvånad över min slutsats att det faktiskt är rätt intressant i skolan ändå. Maskar på bilologin och tredjegradsekvation på matten. Maskarna är ialf halvkul... åtminstone äckliga.

Skickat iväg efter lite kläder också, mest för att jag snubblade över en fantastiskt underbar tischa på junkyard igår som jag blev kär i dirr. Och sedan lyckades jag hitta en t-shirt till och en windbreakerjacka som det så vackert heter på lekmannaspråk. Då hindrade jag ändå mig själv från attt köpa två t-shirtar, en anorak och ett par hörlurar. Så ganska stolt ändå.

Sen har jag gjort lite manligtbonnigjobbande... alltså kört tröska.

Helt ok ändå.

Inga ansträngning och lika mycket pengar som för att bära sten.



Eatin ya' food
Leavin' dishes...

Melody AM

Royksopp på en tisdags morgon... funkar fint. Aktiviteten här är slående intentsägande vilket kanske ska göras något åt någon gång då man inte sover, går i skolan, äter eller sover. Inget lovas förutom ett hederligt försök att göra något intressant. Men förövrigt tänkte jag passa på att lova att filmerna från sommarens alla aktiviteter kommer dyka upp inom en något överskådlig framtid. Med tanke på att Linus faktiskt hade fått tummen ur, men sen så dog hans kära dator. Som nu lämnats i AIS händer, vilket medför att så snart denna reparation är genomförd så kommer vi få vänta lite till. Najs.

Make her say

Fredag, Latin, Hälsopedagogik, Tyska, Fysik, Matte. Episkt. Latin funkar, hälsopedagogik verkar soft och resten är åt helvete. Precis som det ska vara.

Fick så resten av schemat också. Åt helvete det med. 8-15.30 varenda dag. Episkt.

Men har ialf lyckats sparka igång torsten gamla giedingmobil så allt är inte skräp.

Tog en tur till skövde på impuls med linus och gick runt och lamade. Matfestivalen, ingen hit.

Dödligt trött för 5 min sedan. Några ferraribilar och en bull senare och jag kan hålla på hela natten.

Sova är bra men godis är bättre.


Skuulan ialf

Ja vad säger man, trodde jag skulle får sluta 9.40 som alla andra i NV09a men tydligen inte. Inger läser att jag ska på någon sorts språkinformation och jag lunkar iväg till 209 för att få info... men tydligen skulle jag ge ist...... see why that is funny?

Men ialf, jag har stått och förklarat för de små söta ettorna varför de ska välja språk(lite kul med tanke på att jag inte ska läsa det...) och har blivit lovad lunchbiljetter av allas vår Martin Erkenborn för min stora uppoffring. Känns bra. Dock tror jag att jag lyckades övertyga mig själv om språket så ska nog hustla till mig lite ändå... jag menar meritpoäng och giedingresor efter gymnasiet slår ju sovmorgon... elr inte...

Men nu har jag en annalkandes migränattack tycks jag mig känna så jag tar en tidig kväll och sen sammanfattar jag sommarlovet imorrn

Ganska oroande förövrigt att jag har börjat skjuta på sådana småsaker nu när skolan börjar... hur ska det då gå med ett extra språk?



Serious shit is serious

Precious time

Nu är vi här då, klockan visar 08.48 och jag beräknar att befinna mig på Ållebergsgymnasiet för terminuppstart inom senast 42 min. Mor kom ju dock in och väckte mig halv 7 och trodde jag började tidigt, och sedan var det ju inte lätt att somna om pga bitterheten som sköljde över mig. Men inte en ko före en tango. Adrian Lux gör ju sitt...



I got this

Ambitiöst!

Inlägg... Skolan börjar imorgon... Fast idag ser jag... Bra sommar... Inte sögen på skola men det är ju oundvikligt och man får ju göra det bästa av situationen!
Maggan!
Där ser du!

Och där var det roliga slut

Nu är det över, slut, finito, finemang, done, over. Sommarlovet -10 är härmed avslutat. Och detta på bästa sätt med en sista-dagen-på-sommarlovet-fika tillsammans med LagganMaggan. 266 kr utav bullar, muffins, kräm, paj, kakor, kakor, kakor, chokladbollar, ost, kex, cola, te, kakor. Kan det bli annat än bra?

Som tidigare nämnt tänkte jag ta tillfället i akt att recapa sommaren lite... men jag skjuter nog upp det tills imorrn och sätter mig och njuter utav de sista timmarna i frihet på bästa sätt. TopGear <3



Summers over, period

All good things come to an end

Nu är vi här, sista dagen på sommarlovet. Den mest ångestfylldadagen known to man.

Men det har varit värre, solen har börjar kika in igenom mitt fönstret och sprider lite glädje. Jobb står på schemat, en fet lönecheck väntar om någon vecka. Sen har jag faktiskt insett att jag saknar skolan lite. Eller ja, missförstå mig rätt. INTE skolan utan snarare Gewers, Jocke, Däckarn, Idrott, Pia, mat på regelbundna tider. Nått sånt. Alltså saknar jag inte muamer, theng, carolanne, ugglan eller respektive ämne.

Men vad gör man inte liksom.

Borde kanske ta och summera sommarlovet på något episkt vis tills kvällen... som en film som borde varit färdig förr 17 år sen. Åtminstone en skriftlig hyllning till den otroligt genialiske person som bestämde att de stackars små gymnaiseeleverna skulle få 10 veckors lov.

Men nu ska jag göra lite nytta och bära sten, mors!


Njuter

Ligga och dra sig till 12, sen lunch och direkt ner i soffan. Fan söndagar behöver ju inte vara så farliga ändå. Även fast det börjar dra ihop sig till skolstart så känns livet rätt ok ändå. Förmodligen kommer det inte kännas såhär tisdagkväll men den dagen den sorgen. Lyssnar på Hoff och drömmer mig tillbaks till regniga nätter i Helsingborg. Hade tänkt göra så nära absolut ingenting idag för att njuta ordentligt av sommarlovets sista söndag, och även för att jag tänkte gå upp halv fem imorgon och hjälpa far med agrikulturandet. Bara för att jag kan, och för att det blir rätt goa arbetsdar när man börjar 5 och slutar 19. Cash is king.



Summer nights

Hoffelse

Pwrombyte på 20 min(dusch,schnagg,strykelse) sen tåget till götet. Där moi, Falk och Staberg dissade Seize the day för en Burger Kingrunda. Sen var det bara njutelse resten av kvällen. Hoff studsade lika bra som vanligt, men Göteborg har mycket att lära från Helsingborg... helt okej väder ändå. Finns det nått goare än att gå löss i regnet liksom? Spårad tågresa hem. Trodde jag skulle dö innnan jag fick nån luft i philips jefla madrass igår kväll, eller för en stund sen rättare sagt. NU tänker jag ialf inte göra mycket mer idag. Sitta i soffan kolla på TopGear, kanske däcka lite, lite redbull och om jag nu av någon anledning blir lite sögen så är ju gymmet öppet till 5. Lockar ju lit eänddå...



Killen är helt skev, men vad gör man?

Pojkar små

Update: Jobbat så manligt man bara kan med en kompaktlastare, en spade och en traktor. Aktuellt projekt ligger i att lägga sten på våran grusgång. Och följande ska då genomföras för att slutföra projektet: Köra bort det gamla gruset, gräva ur, köra dit nytt grus, packa åt, salta, sten.

Just nu är det saltet och stenen som ska dit, sen är det lunch. Kört bort närmare 10 ton sten, grus och jord. Kört hem 16.65(ja exakt) ton grus. 12-18 för er som undrar. Sen 5.6 ton sten på det så är vi i hamn. Det blir ju en del ialf.

Tog mig en tur med syster, systers väninna(episkt ord) och två tards föreställande bror och son till Skövde för att utföra stuff. Roligt att vara barnvakt ändå, de är ju så söta i den åldern. Äntligen fixat till Telias troublestuffshitthing... och det var typ det enda. Eller ja, vi dinerade ju en rätt episk måltid på Max förövrigt. Den bästa lyxshaken nånsin!

Sen håller nog min dator på att dö. Därför kanske jag tar livet av den inom en snar framtid. Eller så lever jag med den. Tough choice. Ingen inspiration har jag att skriva dill heller. Bävar inför skolan och Lars Theng.

Åh just det! Maggan says hi

Barnkalas

Maratonrock= Falköpings största barnkalas. När man börjar hälsa på sina småsyskons kompisar, då vet man att det är illa.

Men ialf, Turndown gjorde ett mycket framgångsrikt framträdande i sin sedvanliga stil. Många kommentarer har släppts till dessa under kvällen med innebörd om hur bra de flesta tyckte att det var. Skönt för dem, hoppas bara att de får en schystare speltid nästa år bara. Timeless gjorde ett strålande jobb de med, likaså Snutjävel, VERKstaden och många fler. Men i en klass för sig var ju självklart Liptones. Dock kan det ju diskuteras hur mycket det berodde på alkoholkonsumtionen hos publiken eller Liptones crowdpleasergener. Men bra var det ialf.

Mycket trevligt folk var det ute, mycket folk som jag inte träffat på ett bra tag och alla var på ett strålande humör. Allt som allt en mycket trefligt kväll, men nu tänkte jag sätta på ett avsnitt Top Gear att somna in till så att jag inte missar mina piller imorgonbitti. Gött liv ändå

Keepin it alive

Lördag morgon, solen skiner, yr lovar uppehåll hela dagen(och natten för delen), maraton kan bli bra, kan bli episkt.
Trots det faktum att jag fortfarande dras med den här jävla bihåleinflammationen och kommer glida därefter. Men känner mig betydligt piggare idag än jag gjort övriga dar vid den här tiden, alltid nått! Ska till och med försöka göra lite nytta idag, för första gången denna veckan. Gräset är nämligen i stort behov av klippning(skräll). Sen fick jag ett sms från Telia klockan 05.17 imorse som meddelade att man numera endast kan beställa iPhonen mot postförskott, vilket innebär att jag nu väntat 2 veckor i onödan då jag står sist i kön igen. Sjukt kul ändå.

RayWilliamJohnson



And I approve this message

Fuck this

Äh vafan, nu tar jag och sätter mig i "solen" i ren protest. Ska det vara såhär i Augusti? Regn avlöser mer regn och emellan det får man en glimt utav solen som knappast värmer mer än en blek vintersol i januari. Nu tar jag på mig grodskinnena och tar med mig en halvtaskig dussindeckare ut. Bara för att.


EYe

Yes ett inlägg då! Det var regnigt jag cyklade... Blött...
Kände även att jag ville dela med mig utav denna fantastiska musiker jag nyss funnit, men även att jag inte vill göra sellout och dela på facebook. Då slog ju tanken mig att jag gör ett blogginlägg så endast alla trogna får ta del utav detta musikaliska geni...
Så ta vara på detta!


Om du inte fick nog

Schvettigt

Sitter i soffan i ett par av mina högt älskade röda adidasshorts och en kanske inte lika högt älskad men ändå uppskattad gåva från Curt Carlsson: En röd "pingispiké", och i denna episka utstyrsel sitter jag och lyssnar på regnet som nöjsamt smattrar på mitt halvöppna fönster och samtidigt lite schvettig hiphop ömsom house. Känns ju rätt ok ändå.

 

Kan det bli mer episkt än repetiv gangstarap bajs från Epic Movie?


Bloody right mate

Mor och far är utflugna ur huset och torsten dansar på bordet när jag är lämnad åt mitt bittra öde.

Helt otroligt vad mycket roliga grejer jag tänkte skriva, hade nästan på känn att detta kunde ha blivit ett smått episkt inlägg. Detta trots den uppenbara bristen på nakenbilder på linus.

Tänkte diktera om hur mycket pencillinkuren suger och hur glad jag blev när jag insåg att skolan börjar nästa vecka.

Eller berätta för er om hur jävligt mitt rum ser ut atm. Jag har nog aldrig haft så här mycket kläder på golvet samtidigt, aldrig så mycket skit på tvbordet samtidigt och högen med snoriga pappershanddukar på golvet bredvid mig bara växer och växer. Illa är det ialf.

Men det är ändå lite hemtrevlig röra över det hela... trots att det finns vissa indikatorer som mer pekar åt kaos.

Hade också planer på att göra lite filmhissande och dissande med tanke på att jag har sett en del de senaste dagarna. EN DEL alltså. Alldeles för många alltså...

Men kommit fram till att jag bara blandar ihop alla nu... men Green Zone var ialf jädrigt bra, Ormar på ett plan(Sa du ungdomar på stan?) var lika äckligt dåligt småtrevlig som den brukar och besvikelsen över Shrek den tredje(som jag äntligen fått tummen ur och se) är för stor för at beskrivas.

Jag tänkte mixa upp lite utav all film med att gå in och försöka sparka igång GTA: Vice City på den gamla burken där inne, då jag under gårdagens Scarfacetittande blev döligt sugen på att leka yuppiegangster i Miamistil med spräcklig skjorta och utsvängda byxor. Är det inte livet så säg?



Trillerpillare

Underbara måndagar, fylls med livsglädje och inspiration till stordåd...

Eller nått.

Vaknar av att jag inte kan andas klockan elva, går upp och snyter mig en i en kvart, halsar en redbull, går in och tar en alvedon och sen tillbaks till sängen. Otroligt nog kände jag mig oförskämt pigg där en stund och i mitt stilla sinne kände jag att en gymrunda inte suttit fel... men tji fick jag. Skulle vara duktig och laga mat till familjen och efter att ha stått upp i fem min så var jag tillbaks på ruta ett. Huvudvärken blir ju bara värre och värre. Så fick la rulla till den stora metropolen Floby och uppsöka läkare för att hustla fram lite pencillin till min bihåleinflammation(great!)

Överlycklig(?) inser jag att jag knappast kan komma göra något som helst vettigt de kommande dagarna och denna insikten gör mig om ännu mer rastlös. Sitter och läser på om ovärda saker på wikipedia och kollar på träningstips på tuben. Dock ska ju sägas att det faktiskt mot alla odds finns fördelar mot att vara sjuk atm: Det regnar ute och man kan ändå inte göra något vettigt ute och man får se hur schleten ut man vill utan att behöva bry sig det minsta!

Dock kanske det sistnämnda inte spelar någon större roll i mitt fall...



Linus är en fitta för att han är frisk och gör vad han vill

Rain

Suttit ute på verandan i mörkret och lyssnat på det stilla regnet falla. Helt otroligt egentligen. Vet inte om det är febern som får mig att bli extra filosofisk eller om det är medfött men ibland får jag sådana ryck när jag bara sätter mig ner och låter tankarna spåra fritt. Speciellt brukar det bli så när det regnar, eller på natten när jag av någon anledning kommer ut. Som när jag i vintras satt i snödrivan bakom huset och tittade på hur solen gick upp över falbygden. Episka scener leder till episka tankar. Eller något. Det är ialf otroligt lugnande och stärkande på något sätt att bara stanna upp mitt i vardagen och bara sätta sig ned och fundera. Inte om vad du ska ha på dig imorgon, inte om hur vädret ska bli eller vad du ha sagt till din kompis. Utan bara glida runt och låta allt flyta ihop. Egentligen är det nog känslan av lugn som gör det. Att bara sitta där helt själv och känna sig ensam. Känna in sig själv skulle man nog kunna kalla det.

Jaja, luddigt ludd. Men vad gör man inte i den stilla sensommarnatten...



Could really use a wish right now

Säg inte mjääh, säg jääh

Åh vad intressant mitt liv är atm. Sover 13 timmar. Vaknar i en pöl utav svett och snor(mm fräsches), går upp och försöker att äta något mer än piller, sen sätter jag mig vid datorn och sitter här tills jag antingen har blivit hungrig nog för att ta en banan eller har tillräckligt mycket huvudvärk för en ny tablett. Rockigt? Som fääen.

Hade verkligen behövt städa den här hålan också... men orkar ju inte ens ta mig upp ur soffan så det är ju tvek.

Börjar bli jävligt svårt att kryssa fram mellan smutstvätt, snoriga pappersnäsdukar, gamla ölflak och gud vet vad. Tror att det finns en skräpmagnet i mitt golv, måste nästan vara så när jag tänker efter!

Dagens planering: Hitta en film att titta på innan lunch, kanske åka in och basta bort lite sjukdomar och köpa något flötigt som jag klarar av att äta dvs om jag orkar, om inte så sätta sig här igen och kolla på film tills klockan blir tillräckligt mycket för att gå och lägga sig igen. Eller kanske skriva ett till gnälligt inlägg om hur jobbigt jag har det med både rinnande vatten och tak över huvudet....

Men lite million stylez och b.o.b lättar ju upp lite i feberdimmorna ialf.



Yes ladies, he is single

Nödslakt

Åhh vad jag älskar att vara sjuk, inget jobb, inget gym... vad fan gör man med sitt liv då?

Har ialf kollat igenom alla svettiga filmer från midsommar och garvat. Önskar verkligen att jag kan förmå schmalez till att redigera ihop skiten så att internet och världen kan få dela glädjen med oss.

Och jag har suttit och suktat efter 15 miljoner olika bilar på nätet också. Är ju inte döligt sögen på körkort nu.

Och sen har jag massa andra intressanta reflektioner om livet också som jag tänkte spara till en gång när det behövs.

För det här blev ju jävligt givande.

Men för att lätta upp stämningen så slänger jag in en bild på en halvnaken Markus, en-fucking-joy!



I want you!

Mina händer <3 Glasfiber

Ytterligare en "livet på landet" arbetsdag. Satt upp stängsel eller som det egentligen heter fre'a. Manligt jobb det med, stå i regnet och slå ner stolpar med slägga. Men det brukar ju vara lite mer hc då det oftast brukar växa sten där jag vill ha ner stolparna men idag gick det nästan skamligt lätt. Sen ska det tryckas ner massa mindre stolpar mellan de stora också, dessa små krabater är gjorda utav glasfiber(fiber utav glas alltså). Säger vi då att dessa glasfiberstolpar har några år på nacken och blivit lite schletna och flisiga så kommer man helt oundvikligen få flisor i händerna. Vilket inte gör döligt ont vill jag lova heller. Tänk dig en glasflis, det gör ont, du ser vart den sitter, du tar bort den, no biggie. Nu tänker vi oss ett par händer fulla utav glasfiberflisor, det gör ont, du ser dem inte, du måste jobba ut dem helt enkelt, lovely!

Nu står en sväng till metropolen Floby på schemat. Precis insett att det är Torsdag idag och det är äckligt lite tid kvar på sommarlovet och jag vill inte tillbaks. And that's sum real talk.



Caught in a bad(hairy) bromance

Hmm?

Frågan är ju om jag borde göra av med 2.392 kr på att uppgradera min spelsamling och kanske hamna i tv-spelsträsket igen lagom till att skolan börjar?

Jag menar hur mycket dötid kommer jag inte få när inte gräset behöver klippas 3 gånger om dan längre och innan backen öppnar? I guess a lot.

Men ialf, dagen. Upp som en mycket välfriserad zombie vid 08.42 och slänger i mig frukost med tillhörande pillerhög. Jobbar och känner mig som jag sovit i en torktumlare med infravärme. Hade jag varit i skolan så hade jag flyigt hem dirrmode, inget snack. Problemet är ju att jag får betalt när jag jobbar...

Så jag tog mig i min imagnära krage och jobbade så svetten lackade. Duktigt så. Manligt ialf att stå i bar överkropp och banka på en plåtbit med slägga. Ialf tills det började regna... wet t-shirt funkade ju inte pga av uppenbara skäl.

Gym hann jag med också, schvarade gött ändå. Sen var det ju avtalat donken med mullsjö. Trefligttrefligt.

Sen våldgästades ju mitt residens lite också men nu har lugnet åter spridits sig över Gökhem, så tänkte passa på att sova lite. Kommit fram till en till anledning att jag inte vill att skolan ska börja: Hur fan ska man kunna tjäna pengar om man ska gå där och mögla(oh, funny man)?



Yes

Steffe!

Sitter här med steffe och sofia och mullsjö...

And that is all!


piglsd

Längtar

Lyssnar på min smått löjligt bra och om än något bögiga chill 2.0 lista och känner mig kramig.

Kollar även igenom alla bilder som tagits med systemen.

Kommit fram till att jag längtar.

Längtar efter snö.

Längtar efter jul.

Längtar efter snowboard.

Men framförallt längtar jag... eller ialf saknar jag farfar.

Det suger, men vad fan dör måste man ju göra.

Men still.




Bara för att jag kan

Snuvig som bara jag kan och feber med tillhörande jävligheter gjorde att min planerade tidiga arbetsdag blev framskjuten tills jag kunde stå utan att saker svajade runt. Kan behövas om man ska tillbringa dagen på en stege. Men gick la hyffsat när efter en stund, hade ju trots allt raidat pillerskåpet och tagit allting som jag fick tag i... vilket inte är säga lite i familjen göranssons residens!

Sen flög jag med syster till skövde för att hänga lite hos telia en stund. Närmare 2 tim blev det till slut, utan att räkna med den tiden som vi gick därifrån för att inmundiga det så kallade eftermiddagsfikat. Men kom till slut fram till kassan och fick även hustlat fram mig till en abbonemangsdeal jag kan överleva med, najz sa polisen. Så nu väntar jag bara på att en liten fyrkantig apparat ska dimpa ner i breflådan. Helt ok.

Måste bara säga det alla går runt och tänker på när dagarna blir kortare, vädret sämre och skolan närmare sig.

Jag längtar efter vinter med snö och 20 minusgrader. Helt otroligt vad jag jag längtar.



Om du inte längtar efter vintern när du ser sånt här, då är det nått fel på dig

Tummen!

Tummen fick sitta kvar i förmån för turndown och taggelse inför maratonrock. Vilket för övrigt kan bli rätt fint!
Men Laggan har en vision.

Why do you always kick me when im high

Åhh vad skönt det var att lägga sig i sin egen säng igår kväll efter tre nätter på sveriges tunnaste "madrass"!

Rätt fullt blev det också i sovdelen av mitt kära mansion när två inte så schmala luftmadrasser blåstes upp till de båda gästerna. Och någon av dessa hade också lite lätt överenergi som mannen i fråga passade på att ta ut när det var dags att krypa ner under täcket. Samma man dampade också loss lite lätt imorse när han lämnade residenset förr tidigt arbete, allt detta ledde till att jag inte alls fick sömn av den kvalité eller kvantitet för den delen heller som jag önskat mig. Men men vad gör man inte förr sina kompanjoner?

Sedan dess har jag stått i solväggen(dock var molnen ganska väl tilltagna så man ska ju inte klaga) och skruvat plåt, you can't help but love them mondays.

Nu ska jag dock åka in till stan och göra av med lite av den ångest som uppstått under helgens mofflande och drickande, inte ok. Men vad gör man inte?

Kanske borde ta en tidig sänggång ikväll också om jag ska dö imorrn...

Och tror det eller ej men det verkar som om det inte kommer komma upp någon video idag heller... ain't to surprised.



Well, this is what I call home

Linus tumme

Arg blir jag.

Här tänkte jag dela av mig med det bästa videoinläggen i världshistorien.... och Linus påstår att jag inte kan ladda upp oredigerade videoklipp. Jag säger då: "Men det måste jag ju eftersom du aldrig får tummen ur och gör det."
Linus: "Fast jo."
V: "Men gör jag det inte nu så kommer det aldrig ske, för du får aldrig tummen ur."
L: "Fast jag gör det imorrn."
V: "Du lovade att klippa ihop inläggen från midsommar."
L: "Ja...?"
V: "Och det var 6 veckor sen du sa imorrn..."

Tummen sitter så långt upp i Linus Lagergrens rektum att det är större chans att mount everest har utvecklat lungor och ben för att kunna ta över världen på onsdag än att några videoklipp kommer bli uppladdade "imorrn"

Men för att jag är så tålmodig och snäll som jag är(slog precis fjanten hårt i huvudet, arg som jag är) så låter jag honom få tills imorrn på sig. Annars kommer han få en "I told you so" som heter duga.



This guy doesn't do stuff. But if he did. He don't

Back to basic

Det finns videoinlägg(värdelösa sådana iofs) från gårdagens aktiviter så jag tänker backtracka från dagen. Så vi lämnade Curtans residens klockan 13.30 och tog tåget till Gbg 15.13. Lite häftigt ändå att sj tillåter att sådana överbokningar. I en vagn för 30 pers var det säkert närmare 60...  men så länge jag får sitta så.

Familjen Lagergren har lyckats låsa ute lille Markus så han kommer att få spendera natten hos mig. Mysigt värre alltså, manly sleepover!

Borde egentligen spinna loss up'al'over det här på något spårat som hänt under helgen... men jag har fullt upp med att skilja b:na från scrollen... lite sschleten ändå.

Dagens upptäckt är ju att mina två favoritkanaler: Hustler och Disneychannel numera ligger bredvid varandra, bra tänkt där Canal Digital!

Utlovade bilder på laggans skinnydip kmr här!

OBS! Endel personer kan uppleva nakenheten i dessa bilder mycket tilldragande! OBS!

fsd


Helsingborg kommer aldrig hämta sig...

RSS 2.0