Rising to the top

Livet blir bara bättre, snö imorrn kväll och snö mer eller mindre hela nästa vecka. Jag gillar't!

Plans? How about maybe

Uuunderbart att bara ha en lektion idag och vara hemma 12, har hunnit äta(tar sin tid när man heter Ingemar...), duscha(tar sin tid när man rockar runt i backen med barnen) och kolla facebook(tar sin tid när man ska skriva något coolt på allas statusar)

Nu sitter jag här i min röda fina Ugli(som sig bör) och funderar på om jag har något vettigt att komma med...

Och jag har kommit fram till följande: Nej

Men jag tänkte berätta att Yr har ändrat sig, de ska börja snöa på Onsdag istället för Torsdag. Det får gå för den här gången. Sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra resten av dan nu när jag är hemma tidigt, kanske skulle leka lite med Linus, eller leka lite i backen med Lufs, eller kanske åka och leka på ByttochNytt och införskaffa mig lite bra-ha-grejer som min käre Morfar uttrycker det, eller kanske skruva fast den panelen i epan som lossnade för en vecka sen, eller kolla lite mer på Torstein Horgmos episka Vimeo-filmer, eller hänga med båtelladiana, eller sova lite...

Kanske skulle vila mina trötta ögon ändå, pusususususususus

Safety First from torstein horgmo on Vimeo.

 

Moget att ta borde inbäddningen osv, men check it out


YR

YR lovar snö nästa torsdag-lördag, går och lägger mig fort innan de hinner ändra sig de asen!



Epic biceppose: Check

It's oooooooover

Då var det slut. Inget mer. No mas. Finito

De tre första grupperna är klara med sin utbildning i alpinåkningens ädla konst. Förhoppnings vis utan allvarliga men för livet, kan ju lätt bli så när jag håller i tyglarna...

Nästan lite ledsamt att släppa ut sötnosarna ensamma i den stora världen... å andra sidan är det rätt skönt att slippa vissa utav den mer gnälliga sorten!

Men allting blir nog bra, främst för att de kommer nya freescha barn imorrn som ska tuktas.

Livet som skidlärare är fan fint.

(Om än något oglamoröst, svettig lunchpaus i 20 min är ju sådär)

Min julklapp till mig själv hade det tydligen blivit lite komplikationer med, den hade utgått ur sortimentet. Men britterna hade tydligen löst det ändå, de kan tydligen mer än bara whisky, ost och te!

Det var faktiskt förvånasvärt piggt på gymmet förut ändå, kroppen svarade fint trots den svettiga arbetsdagen. Mage fick ta stryk som vanligt, "lite" ben och randomized överkropp tiep. Helkropp skulle endel kalla det men vafaaaan.

Nu tänkte jag ialf flöta med lite pringles, kranvatten och OS-krönika på SVT-play, sleep tight

Tips från Wolffen!


Sa han 4Ö?

Förvansvärt pigg trots den tidiga morgonen, bävar inför att gymma efter jobbet. Första och förmodligen sista gången Linus är taggad när jag inte är det, fortsättning följer...



Linus om 4Ö år

Tjalol osv

Skidskola idag, ingen sol, halvtrötta barn, glada skidlärare, pizzaslice till lunch

Sen pwrnap, håva in två talltees, mingus, chill och nu säng

En tisdag värd namnet. Halva hjärnan taggar över till Svensk Hus Mafia och resten sover redan, jobb imorrn igen. Sen hägrar det mera jobb men nu i Bytt och Nytt borden med sötlinus. Kan bli bra.

Signar ut, slut



Inte full, pollenallergi

.

Fint, fint, fint


Me likey

Lite kär i videon osv


Aa jo hej där

Började dagen hyffsat tidigt, det kändes ialf som det var tidigt. Men efter dusch, alvedon och gröt var man människa igen. Fick värma upp pjäxorna lite innan jag kunde ge mig av, hade glömt dem ute i garaget så spännen hade fastnat. Semigött.

Sen dess har det varit full fart hela dan. Första gruppen började 10 och sista slutade 15.30. Är betydligt svettigare än vad det låter, bokstavligt talat för en gångs skull. Men det har varit riktigt kul, ungarna var glada och man kunde ju knappast vara annat själv när det var strålande solsken. Nästan löjligt hur glad jag blir när det är sånt väder som det varit idag, lycklig djupt nere i själen typ.

Efter genomförd arbetsdag så hann jag cutta upp baksidan på låret pga av en skida som löste ut för en halvstompad landning, inte jätteskönt. Sen vart det donk1 med Linus, för skrällens skull. Blev uppriktigt ledsen när det inte fanns någon Big Tasty Bacon. Hade väntat på den mycket länge och med tanke på att klockan då var fem och jag bara hunnit äta en svettig fralla i lunchpausen var jag beredd att döda för lite Bacon. Men nejdå, den hade "utgått". My ass.

Kul att det tog lika mycket plats att skriva om donken som en arbetsdag. Säger nog en del om mig...

Men nu sitter jag här i min fantastiska Uglisuit och däckar av trötthet typ.

Men jag skulle få lite pizza så det löser sig nog.

Sen har jag kommit fram till att det är den 27:nde December idag också. Vilket innebär att denna soliga vinterdag fyller min älskade lilla storasyster år! Hon har halkat runt här i Gökhem i inte mindre än 20 år nu, beaktningsvärd ålder minsann. Tant blir hon nu, vilket jag tycker är mycket roligt. Så hjärtliga gratulationer till henne! Ska sanningen fram så vill jag väll påstå att jag tycker om henne en hel del, kanske till och med älskar vissa dagar.

Så grattis på dig Fia!

Efter genomförd facebookkoll så insåg jag att hon inte varit ensam om att titta fram den 27:nde, hade 4 till som bestämt sig för det. Lite funny osv.

Men nu ska jag sova, hoy



Söt som få och minst lika gammal, grattis Tant!

!


En får aldrig riktigt vara glad

Nog för att det kommer lite snö, det gör det allt. Men ändå känner jag mig så djävulskt bitter över att vi inte fick den utlovade stormen över oss utan istället Baltikum fick smaka på lite puder. Så brutalt ledsen känner jag mig, som om någon snott din bästa julklapp, pissat på den och sedan mailat en bild på det till dig. Något helt ovärt helt enkelt. Kan väll knappast vara mer än två stycken till i världen som kan känna med mig när man blivit snuvad på årets snökaos, den ena är en fisk.

Lagom? Nej tack!

Har haft en så bra dag att det omöjligt kan ha varit en söndag, första någonsin.

Började med att vara på gymmet 9.32. Var duktig och sprang innan för första gången på ett bra tag. Sen var jag ensam därnere i nästan 1 timme innan Linus dök upp, dock störde han inte så farligt. Kämpade totalt på i nästan 2 1/2 timme effektiv träning. Hade blodsmak i munnen efter halva tiden och trodde jag skulle dö när vi "joggade" ner på löpbandet. Jag klarar inte av att ha gymmet för mig själv, vill ha hela kakan så att säga...

Som tur var han de värsta självmordstankarna lägga sig innan det var dags för sedvanligt annandags-kalas hos mormor. Tror aldrig att jag ätit så mycket inom loppet av två timmar... vilket var ungefär den tid det tog för mig att ta mig igenom huvudrätten...

Sen dess har jag hunnit nostalgi-lira lite Skate i brist på annan aktivitet och nu tänkte jag lägga mig i sängen och vänta på att john blund ska komma förbi. Eller att jag hittar någon bra film i något sjukt hörn, men det låter väll föga troligt.

Skidskola 9.45 imorrn hursom ialf. Kan bli bra

Haft den melodislingan rullandes i huvudet hela dagen, fint


4Ö dagar kvar

Hunnit gå upp, duscha, äta mat, ta kort på mina söta idioter till syskon i sina Uglisuits. NU tänkte jag bara sitta här och njuta av lugnet tills klockan slår 14.40 då jag ska dra på mig skjorta, väst och slips igen då det är dags för mer julfirande. Kan bli fint, kameran ska med i förhoppning att få lite bilder på mina söta kusiner. Vilket kan vara lättare sagt än gjort då det har en hel del spring i benen...

Sen är jag lite lycklig över att det faktiskt pudrar på med lite mer snö, har vi tur kan det väll bli en oförsumbar mängd innan det är över. Men ialf.

Please Ignore My RapeFace



Så vart vi där igen

Julafton är över, eller ja. Om 29 min är den över. I år igen.

Började med en dusch för att hålla fräscheten på topp även denna dag, dränkte mig i Old Spice och knöt slipsen. Sen var det bara att åka med på juletåget. Började med fika hos farmor och sen middag med mormor med co.

Missade två minuter av Kalle Anka pga försenad julklappsöppning. Helt ok skörd med tanke på att jag fått de mesta innan, boots och boardbag osv. Men har kommit fram till att det är fruktansvärt mycket roligare att ge än att få, syster och bror blev lite smått euroforiska efter fått sina Uglisuits, Mamma lycklig över sina handdukar, Pappa över sin skjorta(vill jag tro ialf, han kan ju inte det här med att visa känslor), morfar över sin plånbok och mormor över sina burkar. Fantastiskt.

Sen har vi mest tittat på film och chillat i soffan. Som vi brukar på julaftonskvällen. Det är inte helt fel ändå.

Klämt i mig åtskilliga köttbullar och skivor med skinka, riktigt fint det med vill jag påstå.

Satte mig här och började lyssna på Jay-Z... men på något vänster snubblade jag in på jullistan igen, Nat King Coles julskiva får nog gå ett tag till. Jag blir ju bara mjuk, mysig och varm i hela kroppen när jag hör på den. Julglädje på spotify när den är som bäst med andra ord.

Tänkte njuta av en sovmorgon imorrn, och sen sitta och flöta i min Uglisuit. Känner mig lite som en dålig människa för att jag inte fick tummen ur och tog fram kameran under dagen men skit samma.

Sen bäst av allt känner jag ingen känsla över att dagen har gått för fort och jag har missat någonting. Istället är jag bara trött. Och vill att min julklapp från mig själv ska komma. Och att jag ska få börja jobba. Och att det ska bli nyår. Och att jag ska få umgås med mina älskade dumma idioter som jag även tillkännager som mina vänner.

Så god fortsättning på er!


Nat King Cole – The Christmas Song

Lite förbättrat!

Ja, som titeln säger så är läget lite förbättrat och känner mig ändå relativt harmonisk. Hade bra flyt på språket kände jag spontant efter att ha skrivit en formell förfrågan och ett formellt logginlägg! 
Men sedan hände diverse saker på vägen och flytet tappades snabbare än vad jag hann skriva inlägget. Men vi gör ett försök på något kreativt i alla fall.
Jag skulle kunna försöka uttrycka mina känslor runt om julen med ett semi-poetiskt inlägg. Men jag ska skona er detta. Jag får väl säga att jag håller med understående talare, man kunde haft det jävligt mycket sämre. Detta kommer då från en fruktansvärt låtsas bitter fjolla som gnäller alldeles för mycket. Sen det största och kanske mest intressanta och fina är att det är den enda högtid som inte associeras med kollektiv ungdomsfylla, detta har jag sagt förut och jag kommer definitivt att säga det igen.
Sedan så tycker jag personligen att det är fint att det också blivit en så sekulariserad högtid från att ha legat i grund i kristendomen från början, vilket alla inte håller med om då det funnits liknande högtider tidigare. Till exempel så firade vi svenskar en högtid som kallades Midvinterblot, då firade man vändpunkten på året, dvs. att det går mot ljusare tider. Men en högtid som bara blivit en högtid utan egentliga religiösa band.

Känner mig lite väl högtravande nu och lite som om jag försöker vara väldigt politiskt fin och korrekt så jag äcklar mig själv en gnutta. Så det är väl bäst att göra som de visa säger och sluta på topp.


Dan före dopparedan

Började dagen med att ha gemengång på uthyrningen i backen och gjorde upp jobbschemat, BrödernaBra ska rocka tillsammans Nyår och Nyårsdagen... kan bli riktigt roligt.

Men sen har jag jobbat en julstämning som nästan har blivit lite pervers till slut, från noll till max på några timmar är rätt bra vill jag påstå.

Julstädade med julspellistan på max, plockade ut det lilla julpynt jag kände att jag orkade med. Och sen blev det julgodisbak med mina älskade syskon, så klyschigt det bara kunde bli men ohh så roligt och mysigt. De är ju faktiskt två rätt söta idioter som jag älskar över allt annat. Sen är vi ju fånigt bra på att baka också, just saying.

Lite pre-julmiddag med familjen sen, mysfaktor steg ytterligare lite för att avslutas med att titta på The Holiday tillsammans med hela familjen. Sådär sötslikig som en äkta julfilm ska vara, tårarna var inte långt borta. Fruktansvärt löjligt upplägg men skitsamma för det är lika vackert för det.

Jag hade planer på imorse att vara bitter och såga julen som en kommersiellt spoilerad högtid som tappat sin forna glans. Men jag har hunnit ändra mig under dagens gång, åh så jag ändrat mig. Nu sitter jag här i nästintill eufori och lyssnar på massa fantastiska jullåtar som jag aldrig någonsin hört förut och ångrar att jag inte började med detta för någon vecka sen... Sen kan det ju faktiskt varit så att jag bara var lite morgonbitter imorse...

Dock tycker jag man ska skänka en tanke åt dem som faktiskt inte har det lika bra i jul som alla föreställer sig, de som förlorat någon nyligen, eller måste spendera helgen ensam och utanför.

Spoilade lite den stämningen jag byggt upp kände jag nu, vilket inte var meningen. Men det som är julens viktigaste budskap enligt mig är att man ska sprida extra mycket kärlek och omtanke till sina medmänniskor! Få dem att förstå att de betyder mer än vad de tror. Bara vara sådär löjligt julglad och trevlig, de värmer både en själv och andra.

Så nu hoppas jag att ni alla har en riktigt fantastisk julafton!

(Och sörj inte över att den är slut så snabbt, jag tänker njuta av julen till februari. MINST!)

GOD JUL!


hej!

Fick ångest över döden...
Fan va juligt...



Fina Onsdag

Sitter här i min ensamhet och fiser medans jag smäller i mig två piroger, livet är rätt fint. Tilläggas bör det ju göra att jag gör det iförd ett svettigt underställ, vilket gör det hela ännu finare!

Började rätt tidigt idag då syster insisterade på att vara i Skövde när allt öppnade men jag överlevde det med. Mycket gemytlig färd med min kära saralottafia och dessutom fick jag inhandlat de sista julklapparna som numera också är inslagna. Helt ok.

Sen efter en välbehövd powernap så drog jag in till backen och slog mig lite, i en sinnessvag stund så dog jag tre gånger i rad på halvklena försök till Bs 3:a. Första var tämligen smärtfritt men grovt underroterat. Andra var lite mindre underrotation men desto mer knä och face-landning. Men tredje försök gjorde min dag, får runt 270:n sen tappar jag allt som kan kännas vid som balans och landar på knucklen, rakt på röven. Kände hur hela ryggen trycktes ihop och hur fisringen kämpade för att hålla ihop....

Lagom kul, så efter det chillade jag lite och fotade istället. Mycket bättre att stå och se cool ut, enklare och mer smärtfritt också för den delen.

Så nu sitter jag här på min ömmande röv och väntar tills min kära syster får öppna min fantaloniska julklapp, hon kommer börja tillbe mig. Så bra är den, och det bästa är att hon inte har den blekaste om vad det kan vara!

Sen fick jag förövrigt en konstig bild i huvudet under pwrnappen. En slätrakade Victor... hur ska man tolka det?



Nämen

Förihelvete

Såg precis att yr gått från att lova 2 dm snö på torsdag och fredag till att lova gråmulet jävla kukväder. Hade fan sett fram emot det mer än körkortet, nyår och Bad Gastein tillsammans. Kuk

Visioner

Hade planer på att göra ett jättefantastiskt inlägg med massa intressanta betraktelser från livet på den svettiga sidan. Men sen slutade med att det kommer bli lika ointressant sörja som vanligt.

Softade i skolan och fick tillbaka biologin, inte ens svårt att pissa på palme längre. Sen sjöng vi lite osv.

Sen fick jag den stora äran att provhoppa årets bigjump i backen. Ett ganska stort stepdown som jag overshootade grovt. Pulsen steg lite...

Sen har jag funderat x antal gånger varför de jävla idioterna inte kan köra bort snön på natten istället för rusningstid? Var säkert 10 gången jag var nära att bli påbackad av en jävla lastmaskin. Hur svårt kan det va liksom?

Fukkat ur halsen också trot jag, sprängt sjuka grejer typ. Ont gö're ialf.

Men nu ska jag sova 4Ö gånger om, hoy!



Fakkin löv kristmas

Tjalol det är lunch

Upp 05.30, dusch, gröt, stryka skjorta och nu sitter jag här och lyssnar på Jay-Z och njuter av livet. Lov, snön faller stilla från himmelen och jag är klad hest. Blir nog inte värre när jag får på mig kavajen heller, fint



Colgate-smile:t är glorious

WTSF?

Helt fantalonisk dag ialf, ialf. Ialf för att vara en måndag. Fick mvg på fysiken, slog gewers på poäng och krossade palme. Riktigt bra.

Sen halvslapp körövning, träna småbarn. Sen träning själv, halvkul när vi är 5 pers. Men vad gör man?

Min älskade tönt till syster är ialf hemma och sitter här bredvid mig på sin egen laptop och kollar facebook. Vi ser nog rätt söta ut. Ungefär så söta bara vi kan vara.

Men nu tänkte jag göra något vettigt av mitt liv så jag orkar upp imorrn. Swedbank kl.7 imorrn. Hoppas bannemig de bjuder på fika...

(Senharjagförövrigtunnatmigenjuklappfördekronornavitjänadeinpålucia,sweet)



Mest för att vi är så jävla häftiga

Han bloggar för bra!

Jag hinner inte prestera!
När jag efter ett uppehåll, för att förfriska mina vyer, och då samlar ordentligt med kraft för att göra ett inlägg. Så hamnar jag i en lite smånöjd sinnesstämning "Åh, vad jag kan det här med att blogga!". I senare skeden när jag kommer till uppenbarelsen att jag är delaktig i en blogg som kanske borde uppdateras, så smyger man sig in och finner cirka fyrtio inlägg sedan undertecknad gjort sitt senaste, och då tänker man ju liksom "OOOOOKAAAAJ".
Detta är delvis ett kompliment till min käre del(läs majoritets)ägare utav våran söta blogg, men även en insikt i att jag själv inte riktigt fullföljer mitt åtagande till den grad jag borde.
Men som jag tidigare påpekat så känner jag inte mig riktigt hemma i "bloggosfären". Då jag ogillar det stereotypa bloggandet i en ganska omfattande utsträckning. Ska man blogga borde man antingen ha ett ordentligt syfte med bloggandet, något vettigt att säga eller ett intressant liv. Vilket då jag inte upplever att majoriten av alla generic bloggar som man råkar klicka sig in på från facebook loggen upfyller.
Detta har jag sagt förut och jag kommer säga det igen. Tills internet står vid himmelrikets port.
Kontentan blir att jag kommer bli en jävligt ensam och bitter men ändå glad gammal surgubbe!
sgre

Bra skit

Funkar till hoppserve, skidor och somna till. Universalmusik när den är som bäst.
Och jag vet att den är gammal, men det är din morsa med.
Och henne lyssnar du på...

Die Atzen Frauenarzt & Manny Marc – Disco Pogo - Atzen Musik Mix

Schmalvi Julbord

Då har jag klarat av årets julbords drabbning med Falköpings Motorklubb. Är faktiskt betydligt farligare än det låter, spec när man är den lilla söta individen som alla coola killar vill supa under bordet. Men det har varit värre.

Smällde i mig ordentligt med julskinka, köttbullar och 4Ö olika sorters rökt kött. För att inte nämna dessertbordet... jag skulle kunna äta mig till döds där asåsåsåsåså.

Men nu är jag lite trött, så nanar nog kudden för att vara i toppform inför årets sista volleybolldrabbning. Hoppas på att inte behöva skämmas för att jag är sämre än en stenad panda tiep.

Bitter? Nej jag funderar bara.

Sitter här och drar i mig en shake och en kall panpizza efter att stått ensam i flobyhallen i 1.5 timme och skuttat över häckar och övat hoppserve.

Ja det är uppenbarligen något fel på mig.

Den sedvanliga efter träningsdeppen kom i bastun för övrigt då jag kom fram till att jag är rätt sorglig.

Men det hjälper nog med några bananer.

Fint ändå

Har haft en helt ok fredag, mer än ok faktiskt. Riktigt bra om jag ska vara ärlig.

Började med att julpyssla på hälsopedagogiken, mysigt gäng vi har ändå. 6 glada NV:are liksom.

Sen var det lååångt hål då jag sprang runt som en tönt och umgicks med alla andra töntar jag hittade. Riktigt fint att faktiskt få lite tacos också! Sen så har det senaste numret av Diggit släpts, där jag och herr Larsson med flera genomför en paneldiskussion om våldet i samhället. Ganska nöjd med det ändå, såg ut som den håriga tomte jag är men fick till en bra slutkläm ialf: "När du inte kan argumentera dig ur en argumentation så gå därifrån"

Spenderade hela mattelektion med att läsa ovan nämnda skoltidning och spela lite. Soft ändå, kommer ju dock få ta igen den repetitionen på lovet men that's life.

Sen skjutsade jag ner Gewers till stan och han tackade genom att bjuda på fika. Riktigt mysig pojke den där. Sen fick jag den stora äran att hjälpa till med inhandling av julklapp till den blivande Fru Gewers.

Och med detta gjort så slog det mig att jag borde inhandla några fler sådana själv, det är ju faktiskt riktigt kul att köpa saker åt andra. Way better than spending it on donken!

Är på ett mysigt humör nu då jag gillar allt och alla typ. Underbart är det också när snön sakta faller ner på vårat fina hus här ute i strutsarnas Mecka Gökhem. Hade min töntiga syster varit här dessutom så hade det varit riktigt fint.

Men Torsten finns ju som tur är, han fick genomlida ytterligare ett anfall av en kramig och allmänt konstig storebror precis. Kan inte vara lätt att vara Torsten alla gånger.

Men nu tänkte jag kolla lite Chug life innan jag åker och tränar mina adepter till elitmänniskor. Sen tänkte jag spendera kvällen ensam i sporthallen med massa bollar... jag är fan inte frisk.



Rätt stört söta är vi

Update

Sitter här och gör följande: Tittar på fantastiska oldspice reklamer, lyssnar på deppigbög musik, planerar morgondagens idiotträning och funderar över varför inte bruden från bikboks underklädesreklam sover hos mig inatt. Och så läser jag lite från gråtrunka också. Och känner mig underbart bitter.

Men annars så har jag haft en rätt ovärd dag. Trodde jag började elva när det egentligen var tjugo över tolv.

Sen sket jag i matten efter som jag hade körövning som jag var tvungen att ladda i 4Ö minuter inför, hoppas muamer förstod det.

På kören fukkade alla ur, lite kul.

Sen har jag glidit runt i backen med snela heestar också. Det var trevligt. Sen lite donk med andra hestar.

Nu tänkte jag sova. Fuck out



It does make sense

Halvfittig dag

Jävligt otaggad dag idag. Biologi, fysik, matte, kemi och engelska. Där det enda uthärdliga var redovisningen på engelskan.

Sen ett ännu mer otaggat luciatåg för typ 2 pers, förståeligt då vi redan varit där 2 gånger men halvkul att sjunga.

Men skönt att det är slut på det ialf, kommer ju sakna alla söta idioter dock...

Sen dirr till träningen som var ännu mer otaggad. Slog ut varenda bolljävel i slutet, absolut inget gick rätt i anfallsväg. Lagom roligt.

Skyller väll hela dagen på att jag nog håller på att bli förkyld. Ännu roligare...

Nu tänker jag ta livet av mig själv och njuta av min sovmorgon imorrn. Fuck life



Guess that would be me

O-M-F-G

Detta är det bästa jag sett, någonsin. Alla kategorier


Tjalol!

Efter ett uppehåll för att få perspektiv på saker och ting och samla inspiration till att genomföra magnifika stordåd för och med bröderna bra!
First things first, känner ett stort hat jämtemot världen och sociala medier dagen till ära. Det kan vara en förkylning som ligger till grund för dessa hatiska känslor. Dock är ju inte denna nämnda fördkylning tillräckligt påtaglig för att kunna gnällas över, så tji fick jag!
Sociala medier kan vara bland det sämsta mänskligheten har uppfunnit (syftar främst på t.ex. facebook). Visst, i en viss utsträckning kan det vara roligt. MEN hur många gånger har jag inte funnit mig stirrandes på facebookloggen? Alldeles för många! Men vår generation är så fruktansvärt labila att utan internetuppkoppling och/eller vet man inte vad man ska ta sig till!
Jag känner att jag skulle finna det väldigt uppfriskande och harmoniskt att bo på en ö utan internet och telefon, ha en stort utval med böcker, diverse musik instrument och (inte nödvändigtvis) lite sällskap!
TJALOL!
Huset.

Schleten dag idag, ville bara sova men vad gör man inte för att träffa Palme?

Kom fram till att jag skulle haft utvecklingssamtal i fredags, vilket jag uppenbarligen missade... lite pinsamt att det inte var första gången... men bara att langa fram hundögonen och be så hemskt mycket om ursäkt. Dålig människovarning där.

Har ingen aning vad vi gjort idag, bara pillat på iPhonen tieeep. Mest för att vi inte gör något vettigt ändå och för att jag är så jäfvla häftig. Och sånt.

Två luciatåg (till) fixade vi också, helt perfekta på alla vis. Agnes strut gick inte alls sönder och Petra svimmade inte alls. Men fikat var fint, dock inget saffran i lussekatterna. Inte ok.

Men nu är det bara ett jävla tåg kvar! ... det värsta är nog bara att jag kommer sakna det lite, som den teaterapa jag är... lite kul att springa runt i klänning och sjunga är det ju faktiskt. Men vad gör man inte?

Tänkte försöka ta tag i mitt liv och lära mig det jag ska ha redovisning om imorrn. Storyn ur Hamlet är ju så jävla lätt och enkel att följa så det är löjligt. Kanske borde spexa till det och lägga på en indisk brytning på min engelska... tål att funderas på.

Sen blir det nog lite kvällsgym, mest för att jag är så jävla bief(och för att bastun lockar)

Pusshoy

Roc-A-Fella eller BrödernaBra? Same shit


Fina

Lite go ändå


Fuck shit stack

TÄnkte skriva något vettigt, man tar lite skönhetssömn ist

4Ö luciatåg, -4Ö timmar sömn och volleyboll för första gången på ett bra dag. Min dag i en mening

Visst fan

Tänkte ju gnälla lite på vädret också, töväder är fan djävulens verk. Jag blev verkligen ledsen imorse när jag gick ut i morse och det duggade. Nästan så jag grät en skvätt. Ännu värre när det ska bli -10 imorrn och följdaktligen snorhalt. Men bara det blir snö som Yr utlovat så tänker jag låta det gå, för den här gången...

Slaskigt, som ditt ansikte

Gårdagen var rätt slitig med 5 luciatåg. Men vad gör man inte för konsten? Sen är de ju rätt trevliga idioter jag springer runt i klänning med också så man ska ju inte klaga!

Hann med två powernaps på en dag och inom loppet av 5 timmar till och med, en ny upplevelse. Inget att rekommendera dock, var lite svårt att få någon ordning på resten av dygnet sen...

Idag var det sovmorgon som gällde och efter lunch så släpade jag in mitt otaggade arsle till backen för att leka lite. Pga av oinspirationen så var det inte jättekul, men det släppte i takt med att fötterna vande sig vid bootsen mer och mer. Kan nog bli alldeles fantastiskt till slut.

Dog lite för att jag är värdelös på att snurra, men det är ju skönt att inte vara pro. Då hade man ju varit tvungen att göra något vettigt, nu kan jag ju bara vurpa och vara glad ändå. Fint.

Rätt gött att bara carva runt och dampa lite, har saknat det. För att inte tala om afterskin, en stor ramlösa, en påse godis och en påse chips. Och svettigt underställ att toppa av det med. Fint.

Tänkte träna lite imorrn om jag får tummen ur och går upp i tid. Annars så är det lucia som gäller för hela slanten. OM man nu skulle vara sugen så går konserten av stapeln kl19 i fredriksbergs kyrkan, inträdet är kratis.


Fuck me, im famous

3 av 17 luciatåg avklarade. Känns bra. Har världens jävla kramp i underarmen efter att stått med den där jävla stjärnan dock... men vad gör man inte för konsten?

Sen har jag noterats av x antal individer att jag varit i tidningen inte mindre än två gånger de tre senaste dagarna. Vart ska det här sluta?

Sen var det ju lite intressant bildval idag kan tyckas, enda bilden som sög kuk typ. Och den tar dem.

Nu tänkte jag lassa i mig mat, somna till BBT och sen gå upp tidigt som aset för att chilla runt i klänning hela dan imorrn igen, livet är fan fint.

Soft ändå


Helvete

Pissig dag

Gjorde två bra saker på tre set. Har aldrig någonsin spelat sämre, känner mig som en sämre människa än vanligt. Livet är piss.

Men jag drar täcket över huvudet och lyssnar på Public Enemy istället.

Ingen rolig dag.

Helt sjukt

Soft dag, soft med gratis fika, soft att ha klänning och strut på sig, soft plugg, soft gym, soft jävla bästalåtjäveln i världen

Dagens line droppades ju när jag sötlinus bastade våra manliga kroppar förut: "Det hade fan varit soft att få göra egen porr, exakt sån som man vill ha den... "

"Tänk dig, du, jag, samuel och Tholle..."


Det var roligt i bastun ialf...

Har varit på jobbigt jävla dampglädje humör hela eftermiddan tiep, jag tror fan taggtomten är tillbaks på riktigt!

Jag vill bara dö i en stor jävla explosion till den här låten, då hade jag dött lycklig


Stress? Nerå

Måndag: Lucia på Läkaren
Tisdag: Biologiprov, Lucia i Församlingshemmet
Onsdag: Hemmamatch mot Kungälv
Torsdag: Lucia på Hjorten
Fredag: Lucia på Kurorten, Pellviks, Bredablick, Hjorten, Dagnys
Lördag: Fakkin ledig
Söndag: Lucia på Åsle tå, Bergsliden och i kyrkan
Måndag: Lucia i kyrkan och på Ranliden
Tisdag: Lucia på Församlingshemmet
Onsdag: Lucia på Hjorten

Inte alls svårt...

Men chokladboll, kaffe och Prop Dylan löser lite av problemet. Men inte det ofrånkomliga faktum att jag behöver kunna rabbla Fosforskretslopp om några timmar... fäkk

Bra låt + Bra tagg = Bra skit


Vad händer?

Sitter här i soffan och har läst färdigt biologin för dagen. Snön faller utanför samtidigt som adventsljustaken sprider stämning. Jag kollar igenom bilderna från igår och lyssnar på Chiddy Bang. Jag vill bara ut och leka, vintern är fan underbar.

Underbart fantastisk


Taggatronic

För att sammanfatta dagen lite snabbt: Den har varit jävligt bra!

Började tidigt så att vi(brödernabra) skulle hinna inviga backen innan jamet. Bra tagg i början, langade lagom mycket utan att dö. Det var rätt gött att vara speaker. Stå och prata skit för att underhålla folk är ju det jag och herr larsson gör bäst liksom...

Förvånasvärt bra publikflöde och inte dåligt med åkare heller för den delen, fruktansvärt bra overall.

Blev inte alls taggad på att göra ett eget event... men det är väll en senare fråga.

Sen efter genomförd uppröjning(ialf lite) så drog vi tillbaks till backen och mördade mina fötter lite mer. De nya bootsen var jädrigt goa men som nämnt i tidigare inlägg så är mina fötter jädrigt gnälliga för tillfället...

Hann till och med att slänga in en jobbförfrågan till Mr ByttoNytt, får se vart det leder. Cash är ju king som bekant...

Sen har jag dampat och myst med LagganTholleBenga resten av kvällen, inte alls spårat...

Men om ni ursäktar tänker jag sova jävligt gött en stund nu



Mjah

Finafredag

Har varit en helsoft dag, bästa fredagen på länge.

Började med halvslö luciaövning ist för sovmorgon, ett nödvändigt ont I figured. Sen var det hälsopedagogikprov som gick långt över förväntan med tanke på den totala bristen utav plugg!

Sen hem och slaska i sig lite lasagne innan jag och mor tog en liten tripp till Trollhättan.

Fick tag i ett par nya snowboardboots, världens största boardbag, en ryggsäck och en väst. Inte helt fel (speciellt när det är kratis)

Var ganska gemytlig att få lite mor-son tid ändå. Käkade världens godaste hallonpaj med en insjö utav vaniljsås också, inte helt fel det heller.

Sen var det gym med sötlinus för första gången på en månad nästan, fint det med. Rätt bra pump och så skaffade jag mig en ny vän. En utbytesstudent som aldrig gymmat förut i hela sitt liv och frågan lite försynt på engelska om jag kunde hjälpa honom. Snäll som jag är så tog jag en genomgång med honom utav diverse maskiner, lite oväntat med givande!

Sen tacobuffe med BåtRagnarDianaHannaLaggan. Nämnvärt är ju att man luktar lika mycket skit efter en kväll på Terran som en på Chili, inte vad alla tror!

Men nu ska jag ta mig lite skönhetssömn inför morgondagens prövningar! Railjam och innan det tänkte jag testa de nya bootsen i det första åket i backen för säsongen, kan bli en fantastisk dag. Kan även sluta med att jag taggar över och dör på en rail framför alla mitt på torget... och det vill ju ingen missa så kom dit vetja!



Såhär ser det förhoppningsvis inte ut imorrn...

Hej

Hej

Jävligt fint

Sitter här i köket, käkar på en pirog och luktar gott. Livet är inte så jävla illa ändå.

Adventsstakarna kommer fram och sprider ljus och en förjävla mysig stämning(var tvungen att svära bara för att inte verka homosexuell...)

Snön lyser vit och rimfrosten täcker allt så det känns som man lever i en värld täckt av glasyr. Inte så fel.

Fysiken idag var fan löjligt lätt, fick nästan lite dåligt samvete för att det var så simpelt. Ganska roande känsla iofs...

Lite negativt finns det ju också om man ska vara ärlig. Jag har fukkat upp mina fötter på något jävla sätt, får ont vad jag än gör. Och när fötterna fukkar så fukkar vaderna också så jag knappt kan gå. Sen började mitt knä låsa sig på sjuka vis förut, också lite småont. Svarre "smekte" in med den fukkade axeln först in i stolpen på träningen, löjligt ont.

Men psykiskt är det faktiskt som nämnt inte så jävla tokigt. Kan jag bara få gjort hälsopeddan och biologin kanske vi till och med kan påstå att jag kommer nånstans!

Men den dagen den sorgen, hoy


RSS 2.0