Bambuorgasm

Ytterligare en sval sommarkväll i gökhem, ljumma vindar från sydväst, fåglarna kvittrar, solen sjunker sakta ner och Victor är ute och bombar backar... inte så illa för en onsdag.

Inget vettigt blev gjort förräns 15.50 idag då tåget avgick mot G-borg. Snoozade från 8-11 med en fantastiskt huvudvärk och slemmig hosta, mysigt men inget som lite alvedon och bisolvon inte kan hjälpa.

Väl där irrade jag och Markus runt en stund innan vi hittade Södra Larmgatan 21 och tillika Hollywood. Målmedveten som få lättade jag plånboken(bildligt, det tar vi på kortet) och blev lycklig som ett barn på (h)julafton, detta på mindre än 5 min.

Sen hem dirr och avnjöt varsin pizza, dumpa markus och sen ut till Gökhem och leka. Hade inte stake nog att köra orginal så drog åt truckarna lite för att inte dö. Men det rullade på så fint så det blir nog till att släppa på dem så fort som möjligt igen. Åhh, gökhem måste ju vara heaven on earth för en longboardåkare på kvällen. Inga bilar, trevlig asfalt och en solnedgång som inte går av för hackor. Jag klagar inte, inte alls.

Eller ja... har lyckats fucka ur fotleden... igen. Men langade väll fram lite tejp och fixerade den, gud vad lätt det var att sparka då! Borde alltid göra det, dock är det ju inte så jävla rockigt att dra av skiten igen...



Jag kan leva såhär, inga kymmer

N.E.R.D

Yes, klockan är 1. Pigg och glad. Det är varmt. Funderar på att dra ett kvällsdop i min ensamhet. Eller kanske slänga på lite snöporr. Ska försöka tvätta pärlan ordentligt imorrn, eller ja idag. Flippade diskussioner sena sommarkvällar är ju helt ok ändå. Återupptäckt N.E.R.D dessutom, jädrigt go beats och Pharell som äger som bara han kan. En film i hettan på det. Natti!


And it was done.

Upp 9, jobb 9.15-17.30, avsvalkande biltvätt 17.32-17.55, dusch 18.00-18.05

Inte ens svårt.

Nu är det välsignade höet inkört ialf. Pengarna skulle tydligen rulla in under morgondagen, känns rätt gött ialf. Dagens mest stokade händelse var ju ialf biltvätten, dock hade ju tydligen strömmen gått så jag fick do it by hand om vi säger så men gud vad gött det var med lite iskallt vatten efter ytterligare en svettig arbetsdag. Känns som jag taggar för lite beach nu, om jag lyckas skrapa ihop några tards som vill vara med. Dagens problem, och förmodligen de kommande dagarnas är ju om det är en Dervish eller en Vanguard som gäller... longboard gäller de för de som inte hängde med. Är ju inte dåligt sögen efter fredagens shredd i Brastad, porr på hjul.

Känns som detta inlägg blev lite krystat, taggad som as. Har inte ro att sitta still nu när det väntar några dagars ledighet och vädret är som det är, livet är helt okej ialf.



And I so did approve this message

Taggface engaged.

Åhh vad jag älskar att vakna och med panik inse att klockan är 07.30 för att sedan komma på att det är sommarlov. Lycka tror jag det stavas. Har ju insett ett stort plus med hökörning dessutom, det börjar aldrig före lunch. Försöker ladda upp lite bilder från midsommar och taggar till 2 piece. Den gick ju runt några gånger i A6:an under helgen, galet. Längtar tills någon får tummen ur och redigerar ihop alla videoinlägg också, det kan inte bli annat än episkt.



Approval of Lidköping

Men måndag.

Cloudy with a chance of meatballs aka Det regnar köttbullar.

Helt okej film ändå, lockade fram några barnsliga fniss och ett och annat rågarv. Lite kärlek, lite manupilation och lite far-son drama. Tips är ju dock att inte se den på fastande mage, det blir ju en del matprat om vi säger så.

Men ialf, dagen blev väll nästan precis som jag förutspått. Helt okej ändå, känner ju att humöret stigit lite ändå. Måste vara att det nu blivit måndag, kanske även lite pga mysiga filmer framåt kvällningen. Ganska gött.

Borde ju egentligen gå och lägga mig nu då jobb hägrar senare idag, hökörning för hela slanten. Förkyld som jag är så är ju den sortens kroppsarbete inte det doktorn ordinerar, men hey pengar måste man ju ha. Godnatt på er.


Mmm, Söndag

Midsommar, var la ändå helt ok.

Jag och Linus skulle möta upp pojkarna(Alex, Linder och Philleboi) i Lidköping för att åka lite wakeboard och sedan ta oss till Hällekis för vidare bilfärd till Lysekil. När vi anländer så har de lyckats förstöra styrningen på båten, fuckat ur propellern och sabba en kanotavslutning. Så vi sitter där och chillar och käkar godis medans Alex lagar styrningen med hjälp av buntbande och slangklämmor. När allt blev färdigt drog vi glada i hågen med gasen i botten mot Hällekis, bara för att upptäcka att bensinmätaren står och chillar på alldeles för lite för att kunna inge mod och kurage. Med andra ord var vi lyckliga att vi slapp ro hela vägen.

Sedan stuvades all skit och sprit in i bilen och taggmusiken pumpade genom högtalarna. I Götene hann vi med resans första kebabtallrik med vitlökssås(blev två totalt). Sedan åkte vi vilse, blev sura, hade löjligt dåligt med bensin, igen, hittade en mack, sjöng, blev glada. När vi anlände i Brastad så lastades allt ur och sen shreddades det massa skön longboard i den bohusländska natten.

Sen var det midsommar och vi drack saft och var glada. Gjorde Lysekilshamnen osäker, hängde i parken och käkade en jävligt god kycklingbaguette. Kanske missade en del, men det var avezum nevertheless. Tappa bort Linder gjorde vi också, men han hann komma fram lagom till att vi tänkte ringa polisen. Ingen skada skedd.

Fortsättning på midsommarhistorian kommer i form av videoinlägg som filmades under kvällen, blev ett par...

Idag söndag ska jag, Victor Ingemar Göransson vara så schleten och slapp som det bara går. Ialf tills jag tröttnar på det. Min dator sjunger på sista versen, tar snart en halvtimme för den att starta upp helt och ändå laggar den friskt resten av tiden. Ska försöka läsa ut den engelska boken jag ambitiöst köpte i Barca. Och kommer väll förmodligen hamna i stan med en svettig(tillika älskvärd) Markus under kvällen och diskutera om allt och lite till.

Jag har svårt för söndagar alltså, de lyckas alltid bli mer eller mindre ångestfyllda. Förmodligen till stor del för att på en söndag följer det en måndag...



BrodernaBra By Midsommar

You look good in a 2 piece, damn girl.

Sitter la hos Markus och njuter av lite datortid utan tardaddator. Jobbat idag, svettigt. Stekte med lite gräsklippning på förmiddan. Stressat hela eftermiddan och nu slutar det med att jag måste vänta på Lajnus. Pojkarna är för tillfället ute och gör Vänern osäker, avis som få. Men om en timme(om linus får tummen ur) så har vi förhoppningsvis joinat dem. När vi tröttnat på leka bär det av mot kusten för lek, smek och schtek. Känns helt ok ändå.
Vi på brödernabra-redaktionen passar på att önska alla en trevlig midsommar!

CHUG LIFE 10

It is finally here.

CHUG LIFE 10

Enough said.

(skönt att min dator lägger ner snart såpass att jag inte ens får in länken, men ey that's life)

Kärleksstenad - Stigande Flicka

Känner att det schlackas lite gällande uppdatering de senaste dagarna, men hey that's life. Linus har ju överraskande på eget(siljebäcks) initiativ gjort ett mycket roande inlägg. Känns skönt.

Dagens summering ialf: Upp 9, drog en riktigt sommrig frukost med jordgubbar och hallon i yoghurten och så toast på det. Helt ok. Pappsen lät dock meddela att pga vädret blev jobbandet uppskjutet till efter lunch. Därmed gick jag helt sonika och la mig igen, helt sjukt gött var det. Blev väckt lagom till lunch och sen vart det hö för hela slanten. En stund efter kaffet kände jag att det var jävligt gött med en dags hederligt kroppsarbete och allt var så jävla bra. Dåligt att tänka så vill jag påstå. För sedan gick allt som kunde gå åt helvete, försökte förklara allt för Linus förut men det slutade med att det blev en 5 min onödig utläggning om massa annat bajs ist för det som var väsentligt för att förstå att det sög. Men det krångla ialf och jag rev sönder ett par av mina högt älskade gröna byxor. Bara det liksom.

Gym stod sedan länge på schemat efter genomfört dagsverk, dock var det innan jag visste hur mycket det skulle skita sig och hur mycket jag skulle få slita för att fixa skiten. Så lätt sliten och med en dubbelportion gröt i magen(som förövrigt måste inmundigats på rekordtid då jag var sen som as) flög jag in till staden för att upptäcka att gymmet var stängt. Då blev det en favorit i repris ist med spring och biffande på berget. Även årets första(wtf!) dopp avklarades, kändes jävligt gött. Sen vart det pizza med familjen Karlsson/Lagergren, en trevlig notis är att när vi stiger in på MarcoPolo för att avhämta pizzan så står ingen mindre(?) än Ari Kimari och tvättar fönstren som aldrig förr. Vilket förklarade sig i att han hade fått erbjudandet fönstertvätt mot pizza. Hustler som han är tog han det självklart, sköning.

Sen åkte jag och herr Lagergren och tattade en cykel vid badet, rätt go driveby. Fråga Madde Fågel om saken i fråga, hon såg rätt konfunderad ut må jag säga. Ialf drog vi upp på berget och satte oss på flaket på pimpmobilen för att inmundiga utsikten och glida allmänt. Vi lyckades också skrämma bort alla andra som hade haft liknande ideér efter en stund av Markus hostande/rapande/fisande. Jag garvade.

Vi hann även med ett smått episkt konferenssamtal med Linder, Alex och Philleboi om morgondagens utflykter. Jag garvade. Synd bara att jag inte kommer ihåg något episkt citat, det blev ett par.

Men ialf, jobb idag. Sova nu, trött, sjuk, hostar, tietzes och sällskapsjuk som aldrig förr. Helt ok för en torsdag.



If you think this is right, you'r doin it wrong.

Fru Siljebåt

Nu tänker jag då ta tillfället i akt och tillägna ett inlägg till denna extravaganta fröken. Så här kommer en intervju med yours truly Fru Siljebåt!
Frågor till siljebåten!
1. Hur mår du?
jag mår bra tack !
2. Din syn på bananer? Smak? Fördelar och nackdelar med denna frukt? Om denna frukt inte intressarar dig vad finns det då för andra frukter som intresserar dig?
jag tycker bananer är gött.. nackdelen är väl att den ruttar fort och brukar vara brun och äcklig innuti. Fördelar är att det smakar gott och är formad till en rolig form.. lätt att få in i munnen och bita av.
3. Salt eller krydda på stripsen? Medför gärna en motivation till ditt val.
Krydda på sibylla, salt hemma. För hemma har jag ingen sibylla-krydda, så då tar jag salt
4. Hur ser du på BP:s sätt att hantera oljeläckage i mexikanska golfen?
ööh..för krångligt för mig
5. Hur lång tid tror du det tar innan Sverige får någon reda på konjunkturen?
tråkig du är laggan
6. Vad är det äckligaste du vet? Medför gärna personliga erfarenheter alternativt motivation till ditt konstaterande!
det äckligaste jag vet är nog vattenbajs. Det luktar äckligt och är jobbigt att bajsa ut
7. Favoritfärg? Om möjlighet finns så kan du ju slänga med en motivation också?!?!
Tror det är blå.. så himelskt
8. Kött eller fisk?
kött fiiifan
9. Hur ser ditt resonemang runt livet och döden ut?
lev livet, dör vi så dör vi
10. Var grundar sig din fascination för ägg?
var? inte vet jag
Frågor till siljebåten!
1. Hur mår du?
jag mår bra tack !
2. Din syn på bananer? Smak? Fördelar och nackdelar med denna frukt? Om denna frukt inte intressarar dig vad finns det då för andra frukter som intresserar dig?
jag tycker bananer är gött.. nackdelen är väl att den ruttar fort och brukar vara brun och äcklig innuti. Fördelar är att det smakar gott och är formad till en rolig form.. lätt att få in i munnen och bita av.
3. Salt eller krydda på stripsen? Medför gärna en motivation till ditt val.
Krydda på sibylla, salt hemma. För hemma har jag ingen sibylla-krydda, så då tar jag salt
4. Hur ser du på BP:s sätt att hantera oljeläckage i mexikanska golfen?
ööh..för krångligt för mig
5. Hur lång tid tror du det tar innan Sverige får någon reda på konjunkturen?
tråkig du är laggan
6. Vad är det äckligaste du vet? Medför gärna personliga erfarenheter alternativt motivation till ditt konstaterande!
det äckligaste jag vet är nog vattenbajs. Det luktar äckligt och är jobbigt att bajsa ut
7. Favoritfärg? Om möjlighet finns så kan du ju slänga med en motivation också?!?!
Tror det är blå.. så himelskt
8. Kött eller fisk?
kött fiiifan
9. Hur ser ditt resonemang om livet och döden ut?
lev livet, dör vi så dör vi
10. Var grundar sig din fascination för ägg?
var? inte vet jag
Hon ser ut ungefär såhär!
ye

Sickness.

Underbart att sova på en läckande luftmadrass i de allra innersta skrymslena i vårt kära A-hus. Närmare bestämt A514, underbart klassrum. Låg och vred mig som en spole och hostade som en dåre mest hela natten. Halsen, bröstet och huvudet övertalade mig till att stå bredvid på morgonträningen och mitt envisa hostande från bänken övertygade tydligen våran kära Svante att jag inte borde vara där. Så hemskickad för gott alltså.

Har rensat upp lite i mitt så kallade hus en stund ialf, han inte riktigt med det i Onsdags natt av någon anledning. Så nu ser det ganska representabelt ut igen. Fått bort all smutstvätt och uppgraderat garderoben en smula, känns bra.

Skräll att jag är astaggad på att få åka in och träna nu eller? Abstinens är ofattbar, och jag saknar faktiskt att ha sån träningsvärk när det är i princip omöjligt att ta sig ner för en trappa... är det onormalt? Jag får väll njuta av den lilla värk som är kvar. Fick mig även precis några goda skratt då min syster lagt upp alla bilder från barca, jag saknar ju inte frukost på Starbucks, bakfylla i parken eller glid på ramblan...inte ens lite...



Dunkin Coffee <3


Schleten, ja tack.

Men volleyboll är väll rätt kul ändå? Och fysträning? I alla fall i lagom mängd. Har klarat av 6 1/2 av 11 träningar, och träningsvärken frodas som aldrig förr. Igår hade vi uppvärmning/fys med Marcus "Max" Nilsson, Svea rikes enda volleybollstjärna. Topp-tre i världen. Helt okej. Men kontentan förut att det var jobbigt och att vi gjorde de sjukaste övningarna jag sett så påstod Max att mina "höftjuck" var de bästa han någonsin sett. Höftjucken bestod av att bara stå rakt upp och ner och skjuta fram höften och endast höften fram och tillbaka i ytterlägena, och detta var jag tydligen grym på. Förmodligen det enda jag gjort bra under lägret, märks att jag inte rört boll och ännu mindre hoppat eller fysat på snart 3 månader.

Men blev idag beordrad vila efter halva morgonträningen då jag sprungit runt och hostat som en gnu. Svante påstod att det inte lät som jag var helt frisk (döh?) och sa åt mig att vila. Så nu sitter jag hemma i min efterlängtade soffa och försöker komma ikapp omvärlden. Missat en hel del efter en vecka i Spanien och sen isolerad i Frejahallen efter det. Har även fått i mig lite mer piller som tydligen ska hjälpa både mot hosta, huvudvärk och inflammation. Kommer nog må jävligt bra imorgonbitti...

Det är ändå ganska mysigt att få komma hem och sitta och lyssna på regnet som slår på rutan när man ska ta sig en välförtjänt powernap på några timmar. Säga vad man vill om svensk sommar men det är ialf mysigt med regn.





"Ju högre du når, desto mer träningsvärk kommer du få..."

Bangar på livet.

Flyg landar 20.21.

Nån plockar upp Victors väska på transportbandet 20.30

Victor väntar på sin väska tills 20.40 då någon insett att de har fått fel väska och lägger tillbaka den på bandet.

23.00 ser Victor att han är ett par förmodligen fejkade Gucci-solglasögon rikare.

Ägd.

Lite kul också att en Chorizo med hälfta/hälfta aldrig smakat så bra som idag.

Men bangar på livet nu och tänker ha en mycket intim och efterlängtad natt med min kära säng.

Sen ska jag raka mig imorrn, bara det liksom.



Katt liksom.

I don't wanna go home.

Sitter i den glassande solen på balkongen med en iskall Corona i handen och lyssnar på Creedence Clearwater Revival.

Jag vill inte hem. Inte alls. Inte det minsta.

Jag vill sitta här i all oändlighet och bara njuta.

Kanske inte i all oändlighet med en stund till. Måste ju ha mat också.

Men inte åka hem.

Inte alls.

Inte ens lite längre.

Avgång 17.20

Ankomst 20.20

Hemkomst 22.00?

Snyft.



Will miss you Barcelona <3


Don't stop believin'

Frukost på Starbucks, inte ens svårt längre. Sen flög jag iväg till ett nytt köpcentrum. Som bara bestod av El Corte Ingles', som är dyrt som satan och som jag dessutom gick igenom igår. Så nu ska jag dra ner en sväng mot hamnen istället och 1:Hitta krimskrams till bror(den ickehårige(till att börja med ialf)) 2:Hitta ett trefligt ställe att dinera på 3:Göra slut på alla pengar på nått otroligt fantaloniskt.

Finns ingenting som gör mig så taggad som de första 2 minuterna av Don't stop believin' med Journey, det är nog mitt livs soundtrack. Semi-taggad på att åka hem imorrn, ska bli skönt att träffa alla igen, inte vara dragen dygnet runt, inte behöva prata med knäckta spanjorer som inte kan ett ord engelska när du är ute, inte behöva gå runt och svettas 24/7. Sen vill jag inte ens tänka på hur mycket som talar för att jag inte vill åka hem...


BOHO...

Nu ska vi gnälla som fan! Först utav allt somna jag inte förrens kl 1-2 i natt. Upp klockan 6. Åka till jobbet. Sopade några golv under tidiga förmiddagen fortsätter med att ställa sig och måla innertaket i en källare. Konstaterar då att jag har relativt brutal träningsvärk i biceps. Står och målar tak i ca 4 timmar. Ska även tilläggas då att när jag först gått ner i källaren så sken solen, sen när jag kommer upp för att inmundiga lite lunch så regnar det. Slutar min kära mor ska komma och hämta upp mig jag får sitta och vänta på henne 30-40 min. Upptäcker då att jag dragit på mig rätt go huvudvärk. Kommer hem sätter mig vid datorn och läser om när vi springer runt och super, äter gött och levet livet nere i barca... Inte OK... (Sen lyckades jag få någon fet jävla text som jag inte orkar göra normal)

m


Måndag morgon, vad ska man göra?

Hmm känns som det kommer bli ett svettigt långt inlägg om jag ska fylla i den lucka sen förra inlägget. Men det blev ialf mer balkonghäng och sedan rom o cola/iste och en massa Sangria. Träffade en asgo Bulgar som bodde i Sverige men inte kunde ett ord svenska(förutom stockholm är kalas). Vi vinglade ut inatten, jag urinerade på Triumfbågen och svepte en Mojito på 5 sek. Sen gled vi hemåt, eller det trodde jag ialf. Plötsligt stod jag där ute i Barcelonanatten med en vägbeskrivning av en dragen biskopsson och några promille i benen. Men med lite glitch mob i mobilen gick väll hemfärden utan missöden... om man inte räknar med att jag blev antastad av en transa...

Mojiton gjorde sig dock påmind igår då jag hade stora besvär med att få en upp och en nersida på världen, det ville mest bara bli en stor gröt. Men efter en mycket efterlängtad kaffe på Starbucks lättade dimmorna upp och vi gled runt i hamnen och schtekte. Sedan blev det självklart parkhäng, med tårta! Vi började med 2 pers och en flaska vatten, slutade med 15 pers, 3 tårtor och 1 gitarr. Helt okej ändå. Hatar de här jävlarna för att de inte ens tycker de är märkvärdigt längre, de är bara så de jobbar här. Siesta på det och bakfyllan letade sig tillbaka, så mexikanskt blev till en macka på Subway och en munk på Dunkin Coffee.

Nu sitter jag här i sängen och funderar över vad jag ska ta mig till med dagen. Och främst vad fan jag vill ha till frukost? Syster är på jobbet, matkassan är inte tom och möjliga val finns i tusental... livet är inte lätt. Övrigt finns det inte så många planer för dagen, jag glider nog ner till stranden efter frukost. Sedan måste jag vara hemma och släppa in syster när hon kommer hem och efter det skulle det nog skrällas till med strandhäng(!). Chansar dock på att vi lär hamna i parken. Insåg precis att det bara är idag, imorrn och sen en stund på onsdag som jag kan ägna åt att leva livet i Barca, sen är det ett grå-skalat Fkp som gäller. Men I guess that means I need to get out azap and enjoy myself. Puss!



Approval of Tarragona.

Yeh

Tar tillfället i akt och promotear Turndown lite.

Bakschmal i parken.

Men du, blev väll inte alls någon mer sömn imorse, istället tog jag och syster en tur till en fantastiskt mysig park med världens häftigaste fontän. Men först inhandlades det fruktsallad, munkar, godis, gaseosa och annat smaskigt. Det kan vara den bästa bakfyllan jag haft nånsin. Som inte ens har varit en bakfylla om jag tänker efter, bara epicglid typ. Strålande sol bjöds det på också så jag har nog klättrat lite på brun-skalan idag, eller ja... röd-skalan ialf. Käkade världens godaste kycklingkebab, fått världens värsta skavsår (men vad gör man inte för ett par skor för 6 Euro) och nu ska jag dra på mig en skjorta och ett par trevliga shorts innan syster tar död på mig. Frågan är ju blå eller gredelin? Mors!



Skrevandet är inte at leka med. Just sayin.

Bakschmal in Barcelona.

Har precis tagit mig igenom ett sömnigt Barcelona på ett par något skakiga ben. Lite stokad på att jag inte hamnade mer fel än jag gjorde, rätt på första försöket när man är bakschmal och på en vägbeskrivning av en bakfull biskops son och en lika bakfull flicka (Tant) från Tranås.

Igår var det tidig revelj, avresa till Tarragona med tåg som vi precis hann med, svettiga spanjorer i massor och trust me, mina lökringar låg i lä! Väl där gick vi runt med en trevlig guide som rabblade spanska i sällan skådat tempo och alla andra hängde med som aldrig förr och jag stod där och fattade vart tusende ord och kunde med det förstå en tusendel av vad han berätta om de romerska ruinerna. Rätt gemytlig upplevelse. Hela Tarragona var faktiskt väldigt gemytligt, som ett litet vackrare, lite lugnare, lite tristare Barcelona ungefär.

Sen hemresa, tåg, mer svettiga spanjorer, salladsbuffé och en underbar siesta. Sen blev det risotto på balkongen och vin med härliga människor. Haha, kommer nog komma upp ett underbart album som ska namnges med något i stil med "50 epic faces in Barcelona". Håll koll på fejjan I tell you!

Det blev vin för hela slanten tills vi snurrade ut vi 23-tiden. En ganska okej upplevelse ändå, lite vitt vin till risotton var inte att leka med ialf! Syster kände sig inte 100% taggad så hon avböjde utgång, men med de två ovan nämnda individerna var förutsättningarna mer än godkända. Vi gled runt på pub efter pub, bar efter bar, klubb efter klubb. Men det bästa (förutom regnsskogsbaren!) var nog att sitta på Ramblan och dricka packeöl och bara njuta av livet.

Haha, när jag skulle slå mig ner på den första baren vi kom in på så noterar jag en liten påse med gräs på soffan jag tänkte slå mig ner på. Lite chockad föser jag undan påsen och nån annan snappar så småningom åt sig den och lever la livet en stund. Vilka upplevelser tänk!

Efterfesten varade en bra stund in på morgonkvisten, kommer ihåg att klockan var närmare 7 när jag slog mig ner i en ledig säng till tonerna av en tryckluftshammare och Marvin Gaye. Klockan 9 vaknade jag och var hur pigg som helst och började traska hemåt och nu ligger jag som sagt här i mitt lilla krypin med systers dator, en flaska vatten, nyskiten, inte jättebakis, lyssnar på "Everyone's a winner" på spotify (spanskspotifyreklam biter!) och taggar livet. Något ensamt kanske, men ey that's life.

Blir nog en kiwi till frukost och lite sömn nu. Sen vankades det nog utgång ikväll igen. Men jag längtar fortfarande hem. Lite ialf, pussiljumsken!



1 epicface in Barcelonas publictransports.


Usch...

Här blir man kommenderad att hålla igång bloggen när han är borta. Vad gör inte mannen då? Jo, han tar och gör ett inlägg... Så jävla arg blir jag... (fnizz)

Men mätt är man ju.

Resan till Barcelona började kalas. Kommer in på Säve, checkar in väskan, sätter mig och ska slafsa i mig den dyraste baguette jag nånsin sett. 109 spänn för lite räkor och gurka, och jag gillar inte ens räkor. Men finns det bara det till en hungrig Ingemar så vadfan. Precis efter första tuggan går dock brandlarmet och lugnt och försynt traskar vi ut. Men när jag kommer tillbaka så är min jävla baguette borta. Inte så jävla rockigt. Men flygresan gick bra, jag kom på rätt bus och hittade rätt brunbrända och blonda syster vid rätt taxi. Rätt avezum ändå. Däckade i mitt eget lilla svettiga rum som jag blev tilldelad. Får endast plats en madrass och lilla jag, helt perfekt. Min snälla syster ruskade liv i mig framåt 10-tiden och frukosten inmundigades dagen till ära på Starbucks, fyfan vad gött säger jag bara. Hade jag bara kunnat så hade jag fan bott där inne alltså. Sedan blev det lite onödig men ack så viktig shopping. Fastnade på Newyorker igen. Den affären är fan gjord för mig. Sedan drog vi metron till något kickass-shoppingcenter med världens häftigast matvaruaffär. Jag gick runt som ett litet och ville köpa allt typ. Thaimat till lunch i en fantastiskt mysig park som jag inte vet namnet på (parkhäng är ju skiten, eller vad säger du louise?), sen tog vi oss en promenad till stranden och kollade in strandgymmet som jag förhoppningsvis kommer använda flitigt under veckan! Drog sen ramblan upp och självklart blev det en välbehövd fika på Dunkin'Coffee. Åhh dagens happyface blev det ändå när jag fick mig en jordgubbsmunk och världens största citronslush. Nu sitter vi här i den fantastiskt gemytliga studentlägenheten och jag ska ialf ta mig en pwrnap innan det blir dags för mer äventyr. Blöta sådana hörde jag talas om...


Semester är ju fan mat.


Taggmode: engaged

Känns som jag svävar på moln atm, började dagen med en liten nätt promenade från Östra Tunhems kyrka till motionscentralen. Volleybollbenen var väll inte jätteglada efter åt men det var faktiskt riktigt uppfriskande, lagom varmt, inget regn. Eller ja, inga mängder. Har hunnit springa igenom duschen och fått i mig lite tacopaj sedan dess. Känns som det inte finns något som kan få ner mig på jorden idag. Vill bara springa runt och dela med mig av min glädje till alla jag ser... lite nykter farbror gunnnarvarning. Har strykit skjortor för fulla muggar och ska plocka ner det sista jag behöver, leta igenom datorn för att få in lite treflig musik på mp3:an till flygresan. Åhh, önskar jag kunde tatt med mig en selekterad skala härliga människor ner till solen och värmen och levt livet en vecka. Men jag får väll nöja mig att träffa och umgås med min söta syster. Ska försöka förmå Linus till att hålla ställningarna här tills jag kommer hem, tror inte att jag ska förvänta mig några större uppryckningar med tanke på hans tidigare meriter inom bloggandet. Men men, skam den som ger sig. Ska fylla resväskan med alla shorts jag äger och har. Lila, blåa, röda, gröna, gula, you name it! Var rätt konstigt att gå runt i ett tomt gymnasium idag och veta att det är 10 (?) veckor kvar tills jag behöver sätta min fot i mögelkatedralen igen, och då omgiven av massa små förvirrade 94:or som ska nollas. Tough life. Men nu ska jag göra lite nytta, bilen till Säve avgår 17.00. Planet till Girona lyfter 20.50. Älskar livet atm, men brb. Barcelona.



Goes, glaes, Barcelona.

T.P.S Trött På Skiten

Har gjort en enda vettiga sak i skolan idag, halvseriös volleyboll i 30 min på morgonen. Ändå kommer man hem nu, blir lite grinig på detta faktum. Fick ju faktiskt städat skåpet också, skön känsla att bara dumpa all skit. Ungefär som att bajsa... nu ska jag ialf å i mig lite mat innan jag blir för baggig. Sedan ska väskan packas. Sen är det avskedsmiddag på donken som gäller, treflig värre vill jag påstå. Jag vill inget hellre än att ha sommarlov just nu, bara glida runt med massa skönt folk och njuta av solen, livet och ledigheten. Det är det jag vill med mitt liv just nu. För nu är jag bannemig trött på skiten.



This is how I wanna spend my summer.

Njutelse, mjodå.

Smoothie för riktiga män 1: 6 Kiwis, 4 Bananer, 3 Ägg, 1 Portion proteinpulver, 2 Bitar lindt exellence 90 % (det viktigast omfg!), en skvätt citron, filmjölk och lite glass.



Gårdagens citat: "Det är inte lätt att se skogen för träden när du siktat in dig på en fisk."

Fundera ut den ni!


Värdes dag.

Upp 06.50, kommer till skolan 8, får vänta på betygsamtal i 40 min. Sen vänta 1 timme och 30 min till på nästa betygsamtal. Sen trodde Lars att han skulle kunna lura upp mig på berget och kolla på blommor i 3 timmar. Tji fick han. Kontentan av betygsamtalen blev MVG i eng A, VG i matte A/B och svenska A. Ganska tillfreds med de resultaten ändå. Ugglan överraskade ju lite och sa att jag nästan hade haft chans till MVG om jag bara jobbat lite mer på alla skriftliga uppgifter, då hon älskade mina muntliga grejer. Blev allt lite förvånad att höra detta då jag förberett mig på att skälla ut henne om hon hade gett mig G. Gött liv. Nu är det gym som väntar, eller ja. Jag ska dit ialf, känner mig inte kurant för fem öre. Halsen dampar och schleten som ett as. Men titta på Markus är ju alltid kul. Pratade precis med min kära syster och la upp planerna för kommande utomlandsvisit. Taggkänslorna börjar allt krypa sig på igen. Gött liv. Men nu ska jag sluta innan Laggan skär kuken av mig. Puss.





Bakfylleåtergäldelse, nytt ord omfg.

Passar la på att uppdatera lite nu då mitt i all ensilagekörning. Jobbat sen 9 imorse och ser ut som att vi inte lär bli färdiga tills klockan slår 21.00... minst. Det är ungefär vad som hänt idag. Min kära mor har haft ett allvarligt snack med mig om mina "glidarfasoner" också när jag tänker efter... kanske något att ta till sig.

Har lite svårt att greppa att det är på onsdag jag drar till Barca och efter det är det läger och vips så har två veckor av sommaren redan gått. Vill sakta ner tiden lite och få gjort nått vettigt nu det sista, om det nu är möjligt. Lär ju inte finnas så mycket kvar att göra i skolan i veckan. Usch, borde omorganisera mitt liv och göra en allmän uppryckning. Frågan är bara hur?

 

Randomized pic ya know.


Party hard, chrash harder.

Huvudet och halsen gör sitt bästa atm för att ta kål på mig. Kvällen igår var la rätt lyckad ialf. Eller ja, jag hade ju inte tråkigt direkt. Min pappa är lite för snäll också, han kunde väll bara skällt på mig lite. Istället får man j"ag-är-inte-arg-men-jag-är-besviken" blicken och sen går man skamset därifrån med svansen mellan benen. Men hey, jag sover nog en stund till innan det är dags för gottgörelese. Lyckats duscha bort all jävla sand också, upptäckt x antal  skrubbsår som jag inte kan härleda anledningen till. Kommer dock ihåg att Philipslynan drog till mig i huvudet med en flaska. Men natti.

Sjung om studentens lyckliga dag!

Börjar med att säga grattis till alla de fantastiska människor och de där andra som tagit studenten idag!

(Gårdagens citat av Ragnar: "Vi var ute och det var bara en enda människa ute, och en blatte." )

Klockan ringde 07.30 idag, samling 09.30 vid gymnasiet och sen var det 2 timmars schtek i solväggen som gällde. Svarta jeans var inget att rekomendera, men vill man vara fin får man lida pin säger de ju. Nu har jag hunnit dinera lite och ska snart iväg och fira min kära kusin Filip. Har stått här ett bra tag nu och funderat på ultimata outfiten för eftermiddagen/kvällen. Vitt vs. lila, storrutigt vs. randigt vs. smårutigt, uppkavlat vs. nedkavlat, nedstoppat vs. hangloose. Ja, ni förstår ju. Inte alltid helt enkelt att klä sig bara för att man är kille. Var faktiskt nära på att jag fuckade ur totalt och drog lila strumpor, lila linne, lila shorts och lila skjorta... men jag sansade mig till slut och fick fram en någorlunda outfit ialf. Kommer förhoppningsvis vara tillbaka i stan vid 7-8 tiden och då ska jag sätta mig på en parkbänk med Markus och avnjuta en flaska saft tillsammans, sen ligger natten framför oss och allt kan hända. Taggad, ja tack!



No clouds in the sky tonight!

Glider la.

Schtekigaste körövningen i mannaminne gick av stapeln idag. Jag tackar mitt fantastiska val av klädsel, skjortkragen räddade min nacke från ett öde värre än döden. Kan ju säga att det kommer att finnas en enda tenor eller bas-nacke imorrn som inte kommer att skifta i rosenrött. Med undantag för mig då. (moahahah). Är rätt äckligt taggad på morgondagen, eller ja idag då. Om 9 timmar och 22 min ska vi släppas in i dörren som alltid är låst. Rätt mäktigt bara det liksom. Innan dess ska jag dessutom inte bara hunnit få lite skönhetssömn utan en dusch, schnagg, rakning och stryka diverse klädesplagg. Men det löser nog sig. Satt och sctekte med Margus, Ragnar och Siljebäck med pizza framför stadsteatern en bra stund efter kören och sen ramlade jag och Markus in på donken och drog oss igenom ännu en av våra episka diskussioner. Denna kan nog varit den värsta nånsin, kaffe, bränna, tvspelsupplägg, rädsla för djupt vatten, reinkarnation, mening med livet, definition av tid, upprullade ärmar på skjorta eller inte, vad är en själ, finns det nån högre makt, glass, cola eller chokladsås, går det få för mycket smarties, muggar, snö, hur snabbt vi lärt känna varandra, camsamtal som spårar... ja, om nån hade funnits på plats för att dokumentera detta hade vi ju fått en hedersdoktorsgrad i filosofi dirrmode. Men ialf, jag har schtekt på rätt bra idag så aftersun-oset ligger tätt i gökhem atm.

Och btw, käkade världens goaste lunch idag. Min älskade mor hade köpt pastasallad med kyckling och ciabatta som jag avnjöt enligt konstens alla regler på en filt i gräset med en bra bok och lite iskallt iste på det. Farligt gött vill jag påstå. Nu ska jag invänta lite trötthet tillsammans med min goda vän Marvin Gaye.



And when I get that feeling...

Summer lovin'it.

Vaknar av ett toktaggad philip ringer och vill få med mig till skövde. Tackade dock nej till detta erbjudande då jag lovat mig själv en glidardag. Bror min (den hårige) har smittat mig med en förkylning, känns som nån kört ner lite taggtråd i halsen på mig, fina. Skönsången har aldrig kännts så långt borta som nu, men gör la ett försök senare idag. Tänkte gå ut och lägga mig på uteplatsen med en bra bok och steka lite. Sen äta, sen steka, sen äta, sen steka, sen duscha, sen sjunga, sen steka. Dagens planering på ett ungefär. Tills rastlösheten kickar igång igen. Dock har jag märkt att denna avtagit i takt med att snön försvann och vitsipporna tog över. Lite sorgligt faktiskt. Måste verkligen hitta en sommaraktivitet... kanske skulle ta och snickra ihop en inomhusbacke...


Hörde att nån Ingemar hade namnsdag idag. Känns som jag claimar en tårta av mor. Känns som detta kan bli en bra dag.


Skräll i helvetet.

Hemkommen efter en kväll på gymnasiet med beach, grill och dill typ. Lyckades även skrälla till det med en donkenrunda och att låsa in nycklarna i bilen. Goes. Tog en del svettiga bilder dessutom som jag skulle ladda upp på ansiktsboken, men skräll i helvetet att det inte funkar. Jag får damp på skiten.

Men fick ialf inhandlat ett par lila badbyxor, lila linne, och lila t-shirt förut idag. Bra-partiet liksom. Ett par blåa shorts flög även med av bara farten. Taggar la för sovmorgon och endast kör på schemat imorrn nu. Natti på er.





Don't stop til you get enough.

Freedom!

Nu är det slut för denna säsongen, sista provet skrivet, sista läxan läst, sista inlämningen inlämnad. Fifan vad gött. Blir smått lyrisk när jag tänker på det, så många gånger jag längtat till denna stunden under våren. Nu väntar en sommar som ska fyllas till bredden med de dummaste, roligaste, slappaste, goaste grejerna jag nånsin kan komma på.

Dagen har bestått av fysik (där vi läste på inför matten), kör (känns som studenten kan bli riktigt bra!), eng (grammatik har aldrig varit så lätt) och ma (kan varit det lättaste prov jag har haft hittills på gymnasiet). Sedan fick jag gymma solo för första gången på ett bra tag, min käre bror har blivit förkyld och tar det kloka valet att vänta ut sjukdomen istället för att försöka träna bort den. Smart gosse den där. Sitter här och funderar på vad fan man ska göra nu när man inte har nån skola att tänka på... men inte kommer jag på ett piss. Typiskt. Men först och främst skulle jag in till stan med mor för att få tag på lite nya klä'r och sen ligger kvällen och natten öppen för förslag. Humöret stiger i takt med att helgen närmare sig, känns helt okej ändå. Lite extra glad blev jag precis då jag trodde jag lyckats radera detta inlägg, men utkast räddade min dag.

 

 

 

Flyger la.



The good life, let's go on a livin spree.

Började som nämnt 11 idag, äckligt gött med 12 timmars sömn. På en tisdag. Följdes sedan upp med en timmes beach i solen på idrotten, åhh finns inget som går upp mot lite sol och lite sand. Mm, sand. Sätter sig på ställen du inte ens visste att du hade. Två duschar och lika många ordentliga tvagningar senare är jag dock åter sandfri. Efter imorrn så har vi inte ett piss kvar att göra i skolan, bara glida och få betyg och omdömen. Helt okej. En sten lyftes från mitt bröst när jag avklarat tyska-nationella idag. Gick väll bättre än väntat men still inte bra. Så nu har jag all tyska lockdown, vilket medför att jag är ledig på torsdag. Om man bortser från den däringa biologin, men hey jag tror Theng knappast kommer sakna mig. Fan vilket svettigt tråkigt inlägg det här kommer bli, jag som har gått runt och filat på massa bra grejer som jag skulle ta upp och som skulle förändra världen. Får la bli en annan gång... men sommaren har nevertheless äntligen anlänt. Ser ju till och med att bli ett fantastiskt väder på studenten, händer ju inte alltför ofta. Får se till att komma ut och jobba på brännan i helgen så att jag kan bräcka min kära syster när jag kommer till henne nästa vecka. Hon hade ju blivit rätt gött ägd då.



Han lyser med sin frånvaro.
när

Försöker la eller?

Försov mig...
Hosta så jag typ dog när jag skulle häva i mig gröten...
Fann det väldigt smidigt med sjukanmälan nära till hands...
Så det blir till att sitta hemma och gråtrunka, plugga och sen springa och göra ett förhoppningsvis inte helt misslyckat programmering B prov...
Victor gnäller över att jag inte gör några inlägg så ja...
Ska börja jobba på lite videoinlägg och intressantare design när jag har ork och tid till dessa aktiviteter...
Killen kan sin skit kan ju tilläggas och DJ-kit lockar!

RSS 2.0