Goda livets toner

Ödmjuk. Ödmjuk

Back to basics

Ojoj, en resa tillbaks i tiden.
Kan det varit 1.5 år sedan jag och Laggan första gången satt på donken och fikade, eller jag, satt i timmar och diskuterad allting mellan himmel och jord. Nästan så man blir lite nostalgisk när man tänker tillbaks på det, och lite skrämd... det är väll en del tid som gått förlorad/vunnen där.
Det som är lite unikt för oss två är just det, att det är ALLTING du kan tänka dig som diskuteras. Idag till exempel har vi pratat om projektarbete, monetära system, bilproduktion, gräs, brudar, arier, Berlusconi, fest, psykologi. För att bara dra några exempel.
Den här bloggen startades för ca... hmm... jag vet inte. Maj förra året är det första inlägget ialf. Frågan är hur det gick till. Det var nog just under en sån här donken-session som tanken föddes i något av vårat huvuden, och sedan hängde vi tillräckligt för att kunna benämnas som bröder.
Känns skönt att man bara kan plocka upp en sådan grej på 0 min. En kaffe senare och det är som vanligt. Gosigt. Dagen blir bara bättre.
En regnig dag i Mars. Och plötsligt står man där utan byxor framför kameran och gör sitt.fsd
Good times

Fredagsmys, på riktigt

Sådana här kvällar växer inte på träd.

Luften är sval efter en ljummen sensommmar/tidig höstdag. Solen har gått ner och mörkret faller. Sitta i uterummet med hela familjen(Nästan ialf) samlad, äta och umgås i lugn takt. Lite framtidsplaner diskuterades, men det enda jag kan känna är att det kommer lösa sig allting. Det finns ingen ide att hetsa upp sig. Jag älskar min familj, främst för det lugnet vi har mellan oss.

Sen det faktum att jag planerat in ytterst roliga saker i nästa vecka gör inte livet värre, inte alls.

Älskar livet.

Lev inte för framtiden, lev för det ögonblicket du befinner dig i.


Gos

Soligt fredagsmys innan fredagsensemblen(på en fredag, wtf?) med en gosig Andrew. Bra Göran.


Bild

Det här. Är en. Bild

As far as bad goes

Solen skiner ju så jag kan ju lika gärna njuta lite, det tar väll ett tag innan man kan ha t-shirt otvingat på sig igen. Gillar radio förövrigt. Och Twitter. Stackars Twitter.


God morgon

Studiedag, börjar med att vakna till Morgonpasset och hör de spela massa melankoliska låtar lagom till min vanliga morgonmelankoli. Fint. Sedan ringer far och berättar att arbetsstarten skjutits upp på obestämd tid eftersom de tydligen kört fast med lastmaskinen i ett såkallat "surhöl". Vilket inte är så gied. Speciellt när det betyder att arbetsdagen inte blir kortare utan snarare tvärtom.
Sitter här och stirrar på skärmen för att kunna rannsaka mina egna känslor just nu, det går semibra. Det känns som en enda stor röra där lite av allt flyger runt.
Så är det just nu.
Så då vet ni.
Såhär gosigt och soligt känns det inte idag

Behov

Tänkte gjort ett inlägg om en människas behov för att känna lycka, grundat på olika ideer jag kommit underfund med på psykologin när vi gått igenom behovstrappan m.m
Men tappade lite sugen halvvägs igenom inloggningen. Men det grundar sig ialf hur frustrerad jag känner mig där jag är just nu, och jag tänker mig att jag befinner mig på självförverkligande steget. Det känns som att skolan håller mig fast och inte låter mig göra sådant som jag egentligen vill just nu. Kan inte riktigt motivera mig till varför det ska vara så just nu.
På tal om ingenting så gick träningen ganska bra och det ska bli skönt att få sova ut lite imorrn, sen ska det ju dock jobbas. Roligt.
Partyfluga

Woopwoopwoop!

Nu! Nu har det hänt! ÄNTLIGEN så funkar Blogg.se:s app. Bra där. Svettig dag. Gjorde samhällsuppgift och engelskan på hålet, då belönade jag mig själv med lösgodis för 13 kronor som avnjöts i bilen(långt från alla tattarsvin i a-cafeterian som alltid tar för sig(volelybollare(sean och gew))) och så passade jag på att lyssna lite på det fantastiska programmet brunchrapporten. Detta visste ju redan ni som följer mig på twitter, alla två typ, och nu vet ju även ni bloggläsare det. Alla tre. Awesome! Suttit här i soffan i en timme snart och bara bloggat. Inget vettigt alls, men ni får fan pallra er in på Månadsdietens blogg och kolla in läget där. Ni kommer inte ångra er!
Var förövrigt en jävligt awesome, underbar, FONKV:ig plan på spåren. Men det sket sig ungefär i takt med att den började utformas i mitt huvud, det är väll typiskt när man väl får visioner att inte moder natur kan bidra med lite regn just nu. Känner ni också så?
Träning ikväll ialf, sen är det lite hemmajobb imorrn när det vankas studiedag. Sen är det en gieding-sovmorgon på Fredag kvar innan helgen. Veckorna går fan fort.
Hmpf, den där planen asså. Hade potential utöver det vanliga. En vision med stort V. Men som våran kära Alexander Lindblad skulle sagt: "Jag har en till vision!"
I approve of this picture

Nigga please!

Snäll neger.


Men för helvete

Här spenderar man 4Ö min åt att försöka göra någon sorts kompetent inlägg och göra det läsvänligt med fina styckeindelningar och något fuckar ur och kukar ihop allt i ett enda blafs ändå, FUUUU YOOUUU!


This is ma mad face

Tipsingtipsing!

Inspirerad av Andrew så tänkte jag göra också göra en liten tipslista. Eftersom jag är ett bortskämt as när det kommer till att matlagning(mamma <3) så tänkte jag ta något som jag kan desto mer om: Träningsmotivation!

Tips nummer 1: Har du ingen motivation att träna, TRÄNA DÅ! Det kommer kännas så djävulskt gött efteråt och då kommer du kunna göra det en bra motivationshöjare tills nästa gång du känner dig trött och sliten. Dessa dagar är dessutom prestationen inte det viktigaste utan att man gör så gott man kan för dagen. It will do wonders
in the future!
Tips nummer 2: Underhållning. Träning kan bli långtråkigt, främst löpning(ej inkluderat orientering) och gym kan bli väldigt enformigt och tråkigt. Se då till att ha något som fördriver tiden. Detta tipset är ju på intet sätt världsrevoltionerande men o så effektivt, MUSIK helt enkelt. Spela sådant du blir glad av, partymusik likväl lite mer klassiska tongångar funkar definitivt. Radio är lite utav en underdog men kan faktiskt lyfta långsamma gympass till episka upplevelser, så länge det är P3 du lyssnar på(givet).
Tips nummer 3: Var flexibel! Orkar du verkligen inte springa den vanliga rundan, ta då en annan väg tillbaks. Det kanske blir kortare men du kommer kanske falla in i annat tempo i stället för den vanliga tråkiga lunken och det funkar! På gymmet, GÖR DET DU KÄNNER FÖR! Skit i alla program för att pumpa ur det allra sista ur tricepsen, det kommer inte hjälpa dig ett skit ändå(förrens du lägger om hela din kost och satsar allting på resultaten, då får detta effekt), kör lite av varje, eller mycket av allt. När du är trött är du klar, svårare än så är det inte. Vila då en dag emellan istället för att gå till gymmet vareviga dag och pumpa någon liten del.
Tips nummer 4: Multitaska! Nu menar jag inte att du ska bajsa, blogga och skriva dikter samtidigt som du försöker sätta nytt pers i knäböj(definitivt inte). Snarare att du ser till att du har någon(men helst några) att träna med. Umgås, garva och löjla er igenom passet istället för att vara stenseriös(det finns ingen anledning till att vara stenseriös vareviga träning, du mår bättre av lite garv(true story) än kunna ta lite mer i bicepcurl). Sen får träningen gärna även flyta ihop med att ni kanske drar ut och fortsätter hänga och göra dumma saker. För av erfarenhet så har man som roligast i goda vänners lag när man är lite småtrött och euforisk efter ett träningspass i goda vänners lag.
Tips nummer 5: Saft. Saft i vattenflaskan är guld. När du tror att din sista dag är kommen och du ligger och kippar efter andan, varenda muskel i hela kroppen gör ont. Tänk dig då en klunk av farmors saft. Schbäm(bäst effekt uppnås om det är lite av en lyxvara och inte blir en vana)
GLHF

Det är lite påfrestande, ja

Jobbigt att hålla liv i två bloggar samtidigt. Speciellt när man har träningsvärk, usch.
Blöhä

Träningsmatch bithces!

Ja, en träningsmatch mot Falköpings VK.
Vad ska man säga?
Kändes bra under inspike och inbollning.
Gick höger första set(småskakigt helt klart men fick till någon go 0:a), vi spelade uruselt mot ett lika uruselt motstånd. Inget bra set.
Andra setet spelar jag center, känns bekvämt. Vi spelar bättre men inte bra. Gör väll någon gied 3-i-rad anfalls serie som jag till slut lyckas döda. Bra Victor.
Tredje set. Bättre. Fortfarande center. Dödar lite.
Fjärde. Höger. Skriker till mig fixbollar som jag sätter i nät eller ut. Dominerar i block(det är ju inte ens svårt att vara kantblockare, och hör sen)
Femte. Center, går i och blockar ner tre bollar i rad, dödar den fjärde, spelar några bollar till och sen blir jag utbytt i baklinjen och sen matchen slut.
Så roligt var det.
Fan, det är redigt lite irriterande att hålla koll på allt pulver som ska drickas hit och dit. Kan bli en intressant månad framöver.
(Ser väldigt mycket fram emot vårat nya lagfoto, förmodligen det bästa som tagits. Stay tuned!)
Scottish dudes, kan sin skit

Elit-tagg

Först och främst är det väldigt konfunderande att hålla igång på två bloggar samtidigt, här och manadsdieten.blogg.se sjukt.
Sen är det träningsmatch mot FVK ikväll, taggar sönder med pulver och skit. Kommer sprängas på planen typ.
Dagens bästa måste förövrigt när 4 pojkar pressar 10 M:s tider i kalsonger ensamma i hela freja-komplexet. Awesome. Smell ya latr
Tjänar hundradelar bitches

Reinkarnation måste kännas såhär

Precis installerat Chrome och jag måste erkänna, det är bra. Snuskigt bra. Speciellt om man jämför med ett firefox som slutar svara var tredje sekund och skulle kunna reta gallfeber på vem som helst.
Sen när man bara med ett knapptryck kan importera alla bokmärken, sparade lösenord och allt annat viktigt från firefox, då känns det lite som en pånyttfödelse. Underbart.
I helgen så har jag kollat en del NM, rätt gied helgsysselsättning 4sho, och så var det ju lite bartömning igår. Det knasade sig lite när våran värdinna gått och blivit magsjuk. Som tur var kunde vi lösa det på ett ytterst acceptabelt sätt ändå.
Det var stört jävla mycket folk inne på Plantis, verkligen. Det var nästan jobbigt mycket folk till och med, men man ska ju inte gnälla. Det är ju ett rätt sällsynt problem i Falköping.
Är jävligt svinigt trött just nu, blir nog sängen tidigt. Sen ska jag gå upp tidigt trots sovmorgon imorrn och ta blodprover till projektet. Vi ska även göra lite styrketester och sen är vi färdiga att börja våra nya liv som bolabiffar. Awesome.
Jag har kommit till insikt ändå att SD kanske inte är så dumma som alla tror, det slog mig inte första gången jag såg denna, men 40.000.000.000.000 SEK är ju faktiskt en hel del pengar. Ska det verkligen behöva vara såhär?
"Det är väldigt mycket pengar"

Räva!



Probably the best video ever made

En hamster är ingen hest

Livet är som en ost, den finns hål som man kan fylla med valfria saker.

Intensiv dag idag. Hann med att springa intervaller på idrotten, göra en redovisning om något som jag inte visste någonting om, hustla partyplaner, KROSSA ett mycket gammalt och respektabelt rekord, sjunga, äta glass med några av de bästa fredagsensemblare världen har skådat, käkat pirre med sötingar, plugga och fixa en fantastisk blogg.

Rätt produktiv dag om jag får säga det själv.

Roliga saker som hänt:
  • Jag lyckades som sagt göra en redovisning utan att redovisa något
  • Jag vann 300 miljoner på lotto
Det där sista kanske inte var sant.

Men nu är det såhär från det ena till det 53:e, var vänlig och kika in på http://manadsdieten.blogg.se/

Det är förmodligen hösten hetaste blogg, den man bara måste ha koll på. Så när alla era polare står och diskuterar Seans senaste outfit eller Palmes senaste efterträningsspya, se till att du också har koll!

Och med det sagt, SOON IT'S FRIDAY, FRIDAY



Everybody's russian!

Tja fifän

Jag har snart bara en punkt kvar på dagens lista! Känns awesome. Ändå har jag hunnit lägga till massa punkter som har blivit avklarade. Typ som att springa runt på hela skolan och leta efter halvförsvunna paket(som vi hittade till slut), gymmat(efter som volleybollen blev inställd så det är väll egentligen ingen ny punkt) och pluggat lite... lite faktiskt.

Det kändes ganska bra på gymmet, även fast det smyger runt någon sorts sjukdom i kroppen på mig så kunde jag pumpa alla major parts. Så är lite härligt mör nu, känns fint.

Tror banne mig jag kollar lite idol innan jag sussar. Kan jag behöva om jag ska ta mig igenom en underbar 8-16.30 dag full med lektioner, kämpa Göran.



Gammal goding(min syster alltså, väldigt gammal)

Datasal, woopwoop

Underbara Onsdag. Idag har jag haft miljökunskap(lyssnat på Lars tankar och ideer i 80 min), testat blodtryck och puls hos skolsyster för projektet och nu sitter jag och väntar på att min sista lektion ska börja. Trevligt.

Fått ett hemligt erbjudande idag. Ashemligt. Känns som det kan bli det mest hedersfyllda uppdraget jag någonsin gjort, kan bli bra.

Vädret är inget att hänga i granen direkt, men det smattrar ju rätt hemtrevligt mot rutorna högt upp över mig när jag sitter här i datasalen och tåflörtar omedvetet med Henke som sitter och ser ledsen u mittemot. Försökte tvinga fram ett leende genom att dra ett snuskigt skämt men det funkade sådär...typiskt.

Funderar på vad det finns för roligt för mig att berätta om, men mögelluften verkar hindra alla möjligheter till intressanta tankegångar.

Så istället får ni dagens Lars-citat!!

"Det är ett sommarstugeproblem, det vill säga det är inget problem"

"Därför är det bra mycket bättre att dumpa skit i havet än i insjöar"

Mycket intressanta saker som kommer ur den mannens mun dagligen!

Resterande planering för dagen går ut på att:

  1. Fetta in mina skor
  2. Sova
  3. Äta
  4. Träna
  5. Äta
  6. Blogga
  7. Sova

Så då vet ni. Taggar helg och bartömning på Plantis, var där eller var fyrkantig!

 



MM, that ass


Schbäm

Förundras lite över hur folk klagar när R'n'B sjungs på svenskan istället för engelska. Exempel som Ex med Ansiktet och När jag går ner med Nolie & KKV väcker många upprörda känslor hos folk. "Sjunga om sånt snusk!"

Frågan är bara... Har dessa människor såpass kunskap i engelska att de kan översätta låtar som spelas väldigt mer frekvent på radion? Typ sådant från Rihanna, Usher och kanske inte minst från R.Kelly (dock är han ju inte så i ropet atm, men han är ju kungen av musiksnusk). Eller så är de bara ovanligt ignoranta.

Gosig skit ändå. Jag gillar't.





En tanke

Sjukdomar. Varför finns de? Varifrån kommer de? Hur kan vi skydda oss?

Någonstans i historian började folk bli sjuka. Tidigt dog folk säkert av infektioner och inflammationer på grund av bristande "hygien"(om grottmänniskor hade någon att tala om). Men människor kunde inte greppa orsaken och verkan om sjukdomarna för en ganska nyligen och defitivt inte motverka och bekämpa den förrens det senaste århundradet. Är detta något bra?

Ja självklart. Folk blir botade från sådant som vi inte ens vet vad det är men vi kan rädda dem från en säker död.

Men jag undrar ibland, varför blir vi sjuka? Är det något som uppstått spontant utan någon sorts reaktion på våran livstil eller är det snarare en effekt utav den?

Många människor har genom åren räddats med hjälp utav antibiotika, pencillin, skärpt hygien för sjukvårdspersonal, förståelse för människokroppen etc etc. Men jag tänker, hur mycket har detta sätt att hjälpa människor påverkat den överbefolkning och medföljande problem vi ser idag?
För att inte blanda ihop saker och ting så ska nämnas att det snarare är vårat slöseri med resurser som kommer dra ned oss i fördärvet och inte mängden människor men det är självklart så att om vi hade varit mindre människor hade resurserna räckt längre.

Finns det en "gudomlig" tanke bakom tanken att människor dör av sjukdomar eller är det bara ytterligare något som vi tänkande varelser kan lära oss att undvika(typ som att lära sig simma för att slippa drunkna).

Jag säger inte att jag vill låta människor dö och inte heller att gud försöker hålla oss i schack med hjälp av till ex. AIDS och cancer. Jag bara undrar hur allt hänger ihop...



Finns det samband?

Wishlist

  1. Gud borde vara schemaläggare, eller så borde schemaläggarna vara allsmäktiga
  2. Jag vill vara ekonomiskt oberoende alt. världen borde vara en plats där pengar inte existerar
  3. Jag skulle vilja ha kunskap, mycket kunskap om hur allting, ALLTING, hänger ihop
  4. Jag skulle vilja uppfinna ett ekonomiskt försvarbart att ta sig 40 mil på 30 min
  5. Att jag bara skulle få läsa sådana ämnen jag gillar och ha inspirerande lärare

Monday, bloody Monday

Ja, det finns väll inte så mycket att säga om saken egentligen. Måndag liksom.

Träningen gick helt ok, känns som jag har utvecklats på något magiskt sätt under sommarlovet. Hoppas att det håller i sig åtminstone till seriestarten.

Dagens damp: Jag tror nästan att Mozilla behagar att skämta med mig. Jag som länge förespråkat firefox(ja, jag vet att Chrome är bättre men jag har hunnit vänja mig vid det här) men nu är snart måttet rågat. Jag har aldrig varit med om dess like, det har chrashat 2 gånger sedan jag började skriva det här inlägget. Alltså ungefär en gång i minuten. Inte OK. Snart är det herå Firefox och hellooo Chrome.

Vill bara komma igång med projektarbetet nu. Få allting att klaffa...NU!



Snow in BG

För jävlar roligt!

Nu ska bannemig bloggas lite på riktigt här. Slank in på någon random blogg(driven utav en äkta randombloggerska) och fan denna skönhet. Vet att jag gjorde en sådan här på den gamla goda BDB-tiden, så för nostalgins skull!

99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? - Victor Ingemar Göransson
2. Exakt ålder? - 18 år och 141 dagar
3. Vart bor du? - Ravelstorp, Gökhem(Pippabo)
4. Bor tillsammans med? - Mor, far, Torsten och eventuella dammråttor. Samt en syster när hon behagar att vara hemma
5. Husdjur? - Har alltid velat ha en liten/mellan/gigantisk vovve men far är bestämd så tyvärr inga
6. Färg på ditt hus? - Rött, jävligt rött
7. När är du född? - 7 maj 1993
8. Klass? - NV09a
9. Vilket år tar du studenten? - Hmm, nu ska vi se... 2012!!
10. Något jobb? - Jobbar lite hemma när det behövs samt Almvärns skidskola och Byttan under vinterhalvåret
11. När ska du sova ikväll? - Innan 12 ialf
13. Duschat idag? - Yeesch
14. Kramat någon idag? - JAAA
15. Pussat någon idag? - MJAH
16. Vad har du ätit? - Filmackastuvademakaronerköttbullaryoghurtmackaäggkorvmakaroner
17. Dagens klädsel? - G-röna b-rallor och t-ischa
19. Dagens sötnos? - BK-Oscar som skjutsade mig från tåget
20. Dagens roligaste? - Martin och Eriks bataljer framme vid nät
21. Har du många vänner? - Well, jag har väll så att jag klarar mig
22. Hur många har du kysst? - 5< X <500
23. Vem kramade du senast? - Gewers...kanske?
24. Hur många vill du ha sex med? - Det finns väll en del man skulle kunnat leka lite nakenlekar med
25. Hur många har varit otrogna med dig? - 4Ö pers
27. Har du pojk-/flickvän? - Jag var lyckligt gift med Däckarn, men han har tyvärr lämnat mig för bigger, better things...no pun intended
28. Vem pratade du med i telefon senast? - PSGL
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Palme: Lustprincipen är dirr tilfredställelse

FAVORIT:
31. Film? - Det finns ju så mycket olika, men jag är lite svag för Indisicable Me...faktiskt
32. Låt? - Skiftar givetvis, men just nu bli jag väldigt knäsvag när jag hör Levels med allas vår Avicii
33. Mat? - Kyckling i alla dess former är ett säkert kort
34. Dryck? - Loka likes LA: Pineapple Chrush, smarra
37. Stad? - Hmm, inte Falköping. Innsbruck kunde vara en contender faktiskt
38. Land? - Nu när jag får frågan...Norge kanske? Mycket snö men ändå nästan som hemma.
39. Ämne i skolan? - Haha, ja...inget med Ugglan ialf
40. År? - Just nu ser 2011 ut att kunna ta förstaplatsen med råge


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Sean, och hans oförmåga att få saker gjorda
42. Personen du kysste? - Hihihohohahahyhy AMEN DURÅ
43. Gången du spydde? - Haha, finns något lite luddigt minne om någon trappa...eller vänta...två trappor
44. Gången du grät? - Igår kväll, Hur många lingon finns det i världen
45. Pizzan du åt? - Husets kebab
46. Gången du var i göteborg? - I slutet på sommarlovet tiep
47. Gången du var i stockholm? - Ca 14 timmar sen
48. Gången du var full? - Jag kanske var lite påverkad förra helgen. Simple as that
49. Gången du var hög? - Well, no drugs for me ai
50. Personen som såg dig gråta? - PLSGL



ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - "svart är ingen färg lalala"
52. Hund eller katt? - Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Festa sen äre gosigos dagen efter, schbäm!
54. Tv-spel eller datorspel? - TV-spel är jag ju lite svag för
55. Singel eller upptagen? - Fukkar mest ur på heltid, you dig?
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - BDB har ju alltid varit grejen LOL
58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad är ju glassigt
59. Big brother eller paradise hotel? - Paradise Hotel, även om det var ett bra tag sen sist
60. Svart hår eller blont? - Blont
61. Blåa ögon eller bruna? - Blåa..hehe
62. Choklad eller lakrits? - Lakrits, asså herregud. Är det ens en fråga?
63. Göteborg eller stockholm? - Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänster, bäm
65. Coca cola eller fanta? - Cola
66. Pizza eller kebab? - Kebabpizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älskar du inte dig själv kan du inte älska andra
69. Leva eller dö? - Nämen asså shieet vad svårt att välja asså. Fan gött att leva, nuff said



ANTAL:
70. Personer du älskar? - Utanför familjen kan det nog ändå finnas ett tiotal, love is good shiet
71. Personer du hatar? - Haha "Hata är ett väldigt starkt ord, buhu!" Finns väll snarare några riktiga stolpskott.
72. Personer du har haft sex med? - "Säger jag inget så har jag inget sagt"
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - Hmm, rätt soft fråga. Men jag vet att Laggan har hånglat med per killar på ett dygn än jag har hånglat med tjejer... det säger väll endel.
74. Glassar du ätit på en dag? - 5-10?
75. Gånger du gråtit på ett dyng? - Kanske mer så att det varit konstant
76. Gånger du haft minnesluckor? - Så gott som inga, det man inte minns har man inte ont utav
77. Piercingar har du? - Jag har ju en rejäl stav genom ollonet, men annars är det lugnt.
78. Personer du saknar just nu? - Ett par, men saknaden är av lite olika karaktär
79. Gånger ditt hjärta brustit? - Lite för cheesy utryck imo

VEM:
80. Vill du kyssa nu? - En slaskkyss av Håbbe hade varit gosigt
81. Ska du träffa imorgon? - Lars Theng, och lite andra giedingar i skolan
82. Sjöng du senast för? - Den som stod framför mig i matsalskön
83. Hade du senast en konversation med? - Lufsarn
84. Spelade du tv-spel med senast? - Torsten och Pia fick rejält med spö på Wii har jag för mig
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - En jävla gosing
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - En sverigedemokrat kanske? Eller nej, de vet ju inte bättre bara...
87. Förtjänar att dö? - Det är väll att ta i lite kanske, men våldtäktsmän...åh...dem kan jag önska livet ur. Fy fan
89. Vill du sova brevid inatt? - En gosig jävel

VAD:
90. Gör dig glad? - Att ha mycket roligt på gång och att få röra på sig omgiven av härliga människor
91. Gör dig ledsen? - Folk som är så jävla bajsnödiga och viktiga, såna som inte kan låta saker vara
92. Vad vill du helst göra nu? - Sätta mig på ett flyg till en okänd plats och uppleva saker
93. Önskar du att du slapp göra? - Gå upp imorgonbitti
94. Vill du ha nu? - Något kallt att dricka
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - En upplevelse, cash funkar ju med
96. Längtar du till? - Vintern
97. Tycker du om dina betyg? - Jag är aldrig nöjd, men just nu är motivationen inte på topp
98. Ångrar du i ditt liv? - No regrets, jag gör så gott jag kan i varje situation, easy as that
99. Är det bästa som har hänt dig? Att få växa upp i trygghet och kunna utvecklas utan press

100. Trodde du att de här skulle vara roligare än det var? Ja, och jag ber om ursäkt. Det här var inget roligt. Alls



SCBHÄM

Gosigos

Idag har det kretsat mycket om orientering, hyper-intensiva OP-lärare, långa svenska lektioner och borttappade nycklar.

Nycklarna var väll dagens mest nämnvärda gissel egentligen. Skulle leta fram en lapp i skåpet varpå jag tog ur allting och sen när det skulle skyfflas in igen så råkade nycklarna flyga med.. detta märkte jag ju dock inte förrens efter dryga timmen så då hade jag ju hunnit vara på många platser där nycklarna kunnat vara. Så stressade runt en stund innan jag drog en chansing och klippte upp låset. Win-lose situationen som uppstår när man är tvungen att klippa upp låset för att hitta nyckeln.

Men inget att gråta över. Nu, top gear och smoothie.

Projektarbete...eller?

Idag har alla lektioner varit inställda för att vi skulle kunna arbeta med projektarbetet. Sen att vi inte gjorde det är ju en annan femma...

Istället tog jag och Lagglörn tillfället i akt och tog oss en tur till fyndarnas mecka(och jag pratar inte om Ullared...)

Jag stod emot den stora frestelsen att införskaffa mer skjortor, duktigt Victor. Istället inhandlades ett par stört sköna chinos, en frääsch tischa, en långärmad träningströja och sist men inte världens goaste kängor. Pretty much all necessary stuff, för en gångs skull.

Sen är ju resan halva nöjet, speciellt när man har trevligt sällskap och Loka.

Dock var det ju ett litet kruxilux, när jag letade efter vinterskor hittade jag ett par jäävligt snygga Converse som skulle kunna funkat som vinterskor om de bara varit lite fodrade... men jag tog förnuftet till fånga och lämnade dem på sin plats i affären... Dock med vemod i blicken...

När jag kommit hem och berättat detta för mor utbrister hon: Men det var väll ändå dumt, du kunde ju behövt ett par ordentliga skor nu i höstrusket...

Så hopp i galoschen och så åkte vi till Herrljunga och hittade samma sko där till nästan samma pris, ett litet drag med kortet och sen hem igen. Så nu sitter jag här med perfekta skor för alla sorters väder som kan tänkas drabba vårat avlånga land de kommande 6 månaderna, så bringt it on bitch!



Nu kan snön komma, komkom!

Problemet med en bastu

Fortsatte i dag att jobba på något som jag tror kommer bli en vanligt återkommande del utav mina tisdagar, nämligen det ökända tisdags-håltimme-gymmet.

En trevlig upplevelse i sig helt klart. Att få lyfta lite tunga saker och kanske framförallt få gosa in sig i bastun en stund. Det sista nämnda var idag angenämare än vanlig på grund av två saker. Den första orsaken var, som säkert ingen annan missat heller, att hösten idag har kommit hit på riktigt med regn och rusk och för det andra så var de stackars(haha stackars in my ass!) ettorna uppe på berget och hade orientering i eländet. Ni vet vad de säger, Kharma is a bitch!

Men vafan, det var ju inte alls det jag skulle skriva om! Snarare var det den insikten jag kom till när jag satt därinne i värmen och svettades. Nämligen att det är väldigt lätt och behagligt att hitta intressanta och roliga tankegångar i en bastu, förmodligen har det något med att fukt stimulerar hjärnkapaciteten att göra...eller bara att det inte finns så mycket annat vettigt att hålla på med när man sitter där, ensam i ett hörn.

Idag kom jag på något särdeles intressant som jag tänkte att jag kunde göra något intressant inlägg om...

Men nu till nackdelen med en bastu. Du måste gå ur den. Så i samma stund när du ställer dig i den svalkande duschen och börjar posera framför spegeln så har du glömt de tankegångar som kunde öppnat ögonen på en hel värld. Typiskt...



Man vet att det är bra när negrerna är glada.

Åh gud vad jag skratta!

En helt vanlig körövning.

Jag och Palme sitter med våra telefoner och spelar Wordfeud varpå Ann-Britt säger åt oss att lägga ner dem.

Vi är snälla och gör som hon säger, sedan när hon tittar bort börjar vi igen.

Hon säger till oss dirr och någon undrar hur hon kunde se oss. Och här börjar historien:

AB - Jag har vidvinkelsyn.

Jag - Jaha, fisheye. Fisköga!

Varpå Annbritt svarar närmast förnärmat: - Nej, jag är tvilling!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA JAG DÖR.

(Jag vet att detta inte verkar roligt alls, men FUCK you. Det var kul då)

Känslor

Jag är en känslosam människa.

Jag har lätt för att bli glad. Lätt för att bli sur. Bara för att tre minuter senare bli glad och sprallig igen. Sen kanske jag råkar bli lite hängig och sen glad igen.

Alla kan nog visserligen känna så här men jag skulle vilja påstå att jag är något utav ett extremfall. Eller ialf att mina känsloupplevelser blir väldigt extrema. Det är på något vis den jag är.

När jag väl bestämmer mig för att göra något gör jag det helhjärtat och gör verkligen allt för att få det att funka. Likaväl kan jag vara lat, seg och allmänt ointreserad av saker som jag faktiskt inte ser någon mening med. Samma sak gäller när jag blir arg, eller snarare när jag inte blir arg. För jag blir ju nästan aldrig arg, utan jag försöker vara lugn och sansad och kan för det mesta inte se någon som helst anledning att bli arg över saker och ting när det mesta som händer ändå inte kommer påverkas av att jag står och gormar.

Men när något väll händer så kan jag vända på en femöring. Lika väl kan det vara så att jag sitter här i soffan en lördag och gör bara ingenting och det känns som hela världen är emot mig. Men efter ytterligare fem minuter så flyter allting igen, utan att någoting egentligen hänt.

Det är lite svårt att förklara men det känns som att jag tar många känslor på ett lite "större allvar" än gemene man. Eller så är det bara en del av en tonårskris jag omedevetet går igenom. Att jag försöker finna svaret på livets gåta genom att vara "annorlunda och häftig".

Det finns mycket ovärda tankar om detta i min hjärna... så det kan bli mer ovärt dravel!

And here it comes!



Team SMooze

It's on and poppin

Hej igen, hur mår ni denna fantastiska lördagseftermiddag?

Själv har jag det fint i soffan med några nya avsnitt av Top Gear och kolla igenom. Det var lite fest igår, och det var jävligt roligt. Det kan ha varit så att min och Herr Söderholms utklädnad gjorde kvällen... eller ja, det var så. Självklart förevigades den och bilder kommer upp någon gång i framtiden för just nu orkar jag inte gå till sängen och hämta usb-sladden. Men svarta var vi ialf.

Fest hos Philip med mycket trevligt folk, så som Söt-Samuel, Luns-Laggan, Mys-Maggan, Awesome-Anton, Freak-Fredrik, Najs-Niklas osvosv. Niklas stod för mixandet -> det dansades endel.

Det varierade väldigt i antal nere på dansgolvet på Dagnys men de två mest ihärdiga(ihärdiga och svarta) dansörerna var nog nästan jag och Herr S. Awesome.

Mycket folk utanför att stimma runt bland osv.

Duschen för att få bort all färg tog säkert 30-40 min... semikul sådär halv 4 på natten.

Men livet är rätt fint atm så varför klaga?

*Bild på Neger-Anders & Neger-Victor*

Klimakteriet

Hur jag upplever bieffekter av klimakteriet under träning: Först går det jättebra och jag får beröm för mitt blockspel. Sedan går det lite bättre och jag smiskar ned några bollar ute på kanten och dödar rent ut sagt 0:orna. Sedan kommer humörsvängningarna in samtidigt som vi börjar mata center. Det går semibra. Ett bra centeranfall. Resten bajs. Sedan matar vi mer center och det går inte bra. Om möjligt sämre. Men nog försöker jag ändå, hoppar som en idiot och tar mig till boll. Mitt i det djupaste hålet av frustration så kommer frågan: "Måste du se så ledsen ut?!"...

"MEN JAG FÖRSÖKER VÄLL ÄNDÅ FÖR I HELVETE!!!!"

...Jag kände att det spelar väll inte jättestor roll hur jag ser ut när jag försöker anfalla när jag ändå försöker kämpa mot frustrationen och göra mitt bästa...

Slutsats: Var snäll och ifrågasätt inte orelevanta saker när jag är frustrerad. Jag slår då lätt över från frustrerad till arg som den klimakteriekossa jag är.

Hur var träningen frågar ni er nu?

Well, it had it's ups and downs.

När man ändå har ångan uppe...

Ja, varför inte smida medans järnet är varmt som smeden sa?

Ögnade igenom min käre vän, vapendragare, medcepare och framförallt dansante Anders Söderholms blogg precis och fick då för andra gången i dag(visserligen från den samma men genom ett annat medium) bekräftat att doften av tacodip är mitt hitills oidentifierade signum. Hur detta kommer sig är det ingen som vet än. Jag vet inte det ens själv. Helst skulle jag kanske vilja vara doften av nyklippt gräs med inslag av citron...eller nej lime, det är coolare. Samt något lite hårdare som järnspån... fast förmodligen borde det vara mer honung efter som jag är mer en mes. Men nej inget av detta stämmer, det är snarare så att jag doftar av spiskummin(det som faktiskt är tacodoften) och sjuka E-tillsatser som säkert letat sig ned i en chipsdipp. Men hey, vem är väll jag att klaga? Taco är bättre än bajs, alla dagar i veckan.

Vilken doft är du?

Visst fan

Blogga ska man göra också. Men så länge man kan göra det samtidigt som man kollar Idol på play så visst.

Soft dag, 4 timmar hål delat på 2 gör en väldigt hackig dag. 2 timmar spenderades på gymmet och 2 timmar i sängen.

Donken med Laggisch och Thollvi. Trevligt som vanligt även fast den svenska klassikern Mc Leif underpresterade.

Livet känns väldigt fint just nu, det flyter helt enkelt.

Sovmorgon imorrn är ju inte fel heller.

Men som min käre far brukar säga: Hej hopp i lingonskogen!



This is funny

Dagens!

From the mountains med Chetreo aka Niklas Dahlstrand

http://chetreo.bandcamp.com/track/from-the-mountains

Helt ok

Måndag. Upplevelsernas dag. Morgonens dag. Träningsdag. Ugglans dag...

Lite sovmorgon bjöds det på och sedan en ganska mjuk start med Eng C, lite mys med Palme mest. Sen började the hour of the Owl, även känt som samhällskunskap, eller filosofitid, iPhonetid eller helt enkelt valfri aktivitet.

Sedan lite hål då jag tog tag i en del viktiga ärenden, business as usual och pluggade till och med! Bäm liksom, börjar fint.

Sedan en liten session till med ugglan(iPhonen) och sen hem och sova. MMM vad jag älskar att powernappa efter skolan, speciellt när det serveras fika när man vaknar.

Träningen kändes helt ok, tror jag fick till ett anfall som kändes bra rakt igenom. Mitt femte i karriären tror jag det var, awesome. Mycket anfall överhuvudtaget, me likey.

Sen nu har jag mofflat i mig en semigigantisk portion med makaroner och BACONsås. Ost och skinksås fast med bacon. Nu snackar vi foodgasm på hög nivå. Helvete vad gott med bacon. H-E-L-V-E-T-E vad gott.

Nu tänkte jag katcha upp lite i idolsvängen innan jag sover min välbehövda skönhetssömn.

Avslutar med en quote från Sickipediabot: "I went to a Feminist picnic the other day. It was great,apart from the fact no one made any sandwichs"



Du hörde

Sjukt.

Jag, Victor Ingemar Göransson har lärt mig denna helgen lärt mig den riktiga betydelse utav en samling tämligen vanligt använda ord. Till exempel, överraskad, ravead, sjukt, otroligt, skönt, underbart, fantastiskt osv.

Det kändes lite som en reinkarnation på många sätt. Tänk dig som att du varit bajsnödig i flera veckor, samtidigt som du vill nysa, hosta och rapa. Och sen släpper allt på en gång... Tänk känslan. Du inser att du egentligen aldrig varit nödig innan utan detta är the real shit.

Ungefär så känns mitt liv just nu. Lite omvälvande men damn it feels goood!

Ny vecka med ny energi. Livet har sina goda stunder.



Känn dig gärna träffad

Fredag, wohoooee...nja

Började 10, lektion i en knapp timma. Sedan var historian inställd så jag hade egentligen slutat där och då. Men istället hängde jag lite i det coola C-huset med teknisterna i väntan på en liten Skövde tripp med kören.

Efter den LILLA stunden så fan jag mig snart i Skövde Pingstkyrka tillsammans med ett antal fler körsångare och vi hade lite prepepp/rep/workshop-thingish inför en välgörenhetskonsert vi ska vara med på i december. Inte för att vara den som är den, men i början var hag halv entusiastisk... men then all hell broke lose. Jag har nog aldrig varit med om dess like. Men en sak står klart, denna konserten är inget man vill missa. Och nu snackar vi inget man vill missa på riktigt.

Entusiasmen höll i sig en stund till, vi stod i sjöng i väntan på bussen, i bussen och utanför bussen.

Men nu, lagom till att jag kom hem, kraschlandade hela jag kändes det som. Matbrist -> Motivationsbrist. Förhoppningsvis löser den nämnda maten problemet om en stund men just nu känner jag mig som en rutten banan.

Sen är kvällens schema väldigt luddigt i övrigt. Det var tal om att vi skulle ta en öl, men sen var det inte det, och om så är fallet måste logistiken lösas på något sätt(ni som bor i stan vet inte hur bra ni har det). Samma visa imorgon, planen var götet med Anders(vilket jag såg fram emot något ohyggligt) men nu har ju vädret gått och blivit bra så jag får jobba både Lördag och Söndag ist... I hate it when a plan doesn't come 2gether.

Men nu är det väll bara mat som saknas, annars är jag nog egentligen ganska nöjd med livet just nu.



STAR FOR LIFE- Snart i en stad nära dig

Varning för klichéer

När man stannar upp en stund och blickar upp mot den stjärnklara himmelen så får man ett annt perspektiv på saker och ting. Man känner hur höstens kyla börjar komma men att en del av de svala sommarkvällarna hänger sig kvar. Man känner hur man tappar manin i att uppdatera sig på de olika sociala medierna var femte minut och det faktum att medcinsk grundkurs kan bli lite segt existerar knappt.

Man fastnar i någon sorts dvala, man kanske får frågor med så stora svar att ingen levande människa kommit fram till dem. Är vi ensamma i universum? Kommer jorden gå under imorgon? Varför finns just jag?

Man står där en minut, kanske flera. Bara njutandes av det lugn som infinner sig när man kopplas bort från samhällets stress...

Sedan går man in och slår sig ned vi datorn och garvar åt ett klipp där någon idiot på skoter lyckats fastna i en rulltrappa... vart tog frågan om din existens vägen? Jo den försvann samtidigt som du loggade in på Existenz.

Men jag går nog ut och sätter mig en stund till och njuter.



Det är mysigt med stjärnor, as simple as that

RSS 2.0