Victor är en idiot.

Jag vill bara säga att victor är en idiot. Sylt?

Som ni kanske redan vet så var Victot ute på äventyr igår kväll/natt och det äventyret innehöll tydligen en hel del alkohol och danser på bord. Och det var likadant när vi kom hem till residens Curt, där det utdelades en del slag mot denna idiot vid namn Victor Tard Göransson. Men nu har idioten ställt sig och börjat diska så det ser ut att bättra sig.

Men det lär ju bli samma gamla visa ikväll så.......

Ha en trevlig dag för det lär ju inte jag ha i idiotens närhet!



Notera hur Laggan får stryk i bakgrunden


Supa, knulla och åka hiss.

Update sedan sist: Färjan till Danmark, saft i danmark med skåningar(läs danskar), mycket saft med skåningar(läs danskar), färja hem, jag fick förtroendet att se äldst ut så således packades jag på med all sprit inom synhåll för att ta in dessa drycker igenom tullen. Ingen svåring när de inte fanns en tullare i sikte, kul med tanke på att varenda skåning(dansk) påstått att detta var den svåraste tiden att få över saft på hela året. Sen var det ju svårt...

Någon gång efter detta trillade jag ner i dimman ordentligt, jag kommer ihåg öltält, två. Thaimat, godes som fäen förövrigt. Känns som lunchen kommer dineras där. Nånstans tappade jag de andra, och blev lämnade ensam med goa folk i helsingborgs mest fullsatta öltält.

Ja, jag vet ju att det hände mycket mer... aa jo Linus nakenbadade ju i havet mitt på gröningen. Rätt episkt och det var tydligen hans största bedrift under kvällen enligt han själv. Bilder togs men tyvärr är det ju så att jag lyckas förglömma min usbsladd så inga bilder kan trollas upp innan söndag. Men ni har något att se framemot.

Missade Bob Hund gjorde jag också.

Men ialf, när ingen visste vart jag var och de var på väg till våran mötesplats vid skiteriet(Curt Carlssons) så kikar de in i öltältet.

Och där stod tydligen jag och dansade på borden.

Upphittad blev jag alltså.

Fyllesamtal och världens fnissigaste victorvideo spelades in innan jag däckade på mattan under bordet då jag insett att denna var betydligt tjockare än min så kallade "madrass"

Men nu ska jag ta tag i mitt liv och hitta lite frukost, hoj!




I wanna put my foot in your sandal, if you know what I mean *winkwink*


Indian?

Hej alla söta läsare! Vi bröderna med bihang infinner sig för tillfällhet i Curt Carlssons lägenhet i den förbryllande staden Helsingborg. Vi anlände igårkväll för att titta på det helt fanatiskt fantastiska bandet Hoffmaestro. Dagen till ära har vi hunnit äta frukost och vara lite svettiga och ska alldeles strax bege oss utåt för att åka över sundet till det tardiserade landet Danmark för inhandling av specifika produkter. Senare framåt kvällen så ska vi ägna vår tid åt att titta på svettig hund.

Bröderna bra jobbar för övrigt ganska hårt på skägget med varierande framgång. Broder Markus planerar att ge det några veckor för att se hur det tar sig. Bror nr 2 vet jag inte fullt ut hur hans tidsplan för skäggodling ser ut men det kommer väl ett fanatiskt inlägg på detta inom en relativt snar framtid (tummen ur)!

Upp och ner (över och ut)!


Fuck this, were going to Denmark.

17.50 sätter sig förhoppningsvis båda BrödernaBra till tåget mot Helsingborg. Vankas festival minsann. Blir Hoffmaestro så fort vi kommer ner och sen tar planen slut... vi har ialf bokat biljetter hem på söndag... om vi nu överlever tills dess. Så ha det så trefligt här hemma med en regnig cruising. Så puss på er.

Bra

Schleten dag, jobb, gym, longboard.

Oj, höll på att glömma! Hade nästan ihjäl en stackars tax också... trodde ju att en rask promenade på knappa timmen i solskenet inte skulle ta så hårt på det stackars livet. Efter hälften stannar han helt sonika och välter ner på sidan och ligger där utan att röra en fena(eller tass för den delen) på 5 min. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Så var det banne mig inte förr...

Men vafan, Helsingborg imorrn. Taggad som få.

Men nu är jag bara trött och kelsjuk. Puss.



Well, it's just one of them days...

No biggie.

12 timmars arbetsdag körandes en lastmaskin utan ac i en plåthall när solen gassar, tur ialf att man får in P3. Annars hade jag haft anledning att klaga.

På grund av detta har jag ju inte så himlans mycket intressant information att fläska upp, men ialf konstaterat en gång för alla att P3 är den absolut enda radiostationen som går att lyssna på i mer än 1 timme i sträck. Försökte ju med både Rix och Mix en stund vardera men vafan spela samma jävla låt 3 gånger inom loppet av en timme är det de kallar Sveriges bästa musikmix? Min mormor mixar fan bättre än så.

Lite tråkigt att jag missade 18-årspardey i Mullsjö pga av denna överambitiösa dag. Men jag tackar la kanske mig själv när cashen rullar in...

Taggar Helsingborg för fulla muggar dessutom, känns som det kan bli en udd avesome!



Nigga please

Killen är helt skev.

Måndag, ny vecka, nya världsomvälvande upplevelser.

Började bra med att pappa skrällar till det med att komma och rycka mig i stortån och sätter mig i jobb i tidig morgonstund. Klaga ska man ju inte göra. Men sitta i en traktor och studsa från 12-17 är ju inte så rockigt... eller springa efter dampiga kor innan du ens fått frukost. Livet på landet liksom. Hård kärna.

Kul att det blev lite ombytta roller idag gällande gymmet ialf. De flesta som någon gång bestämt en tid och plats att träffa Linus Markus Laggan Carl Calle Casanova Larsson Lagergren vet att han inte kan hålla tider, och detta innebär att man får vänta. Och innan det får man tjata. MEN! Idag så var det jag som drog ut på tiden pga "övertid". Sen har soetnoewsen mage att uttrycka sitt missnöje över detta... lustigt minsann.

Dog nästan efter genomfört motionspass också. Försök att trycka i dig en halvliter slaskig, sliskig jordgubbsshake när du helst av allt vill täcka personen framför dig med en spya version mega. Inte blev det bättre av att personen framför mig var en svettig(men inte för dens skull mindre tilldragande!) halvnaken Linus. Episk situation.

Sen hängdes det lite med PhilleFlytdonElla. Trefligt.

Onekligen har jag haft en väldigt intressant dag... Detta är ju iofs en tolkningsfråga.

Nu börjar jag göra en Linus. Dilla och försöker skriva sofistikerat samtidigt. Och dessutom ta upp minsta möjliga vettiga aspekter på livets orättvisor. Ska nog sova ist.

Men ialf, för er som haft en dålig dag. En fruktansvärt melankolisk måndag när ni nu helst av allt bara sjunka igenom golvet. För er ska jag göra något som ni kommer tacka mig för en dag. Jag ska ge er ett skratt.



Varsegoda.

Ta er verkligen tid att titta på bilden, ta in varenda intryck som den ger er. Och skratta så mycket ni kan. Jag bjuder på den.

Det finns ju en rätt roande historia bakom den här, men tror att den kan ta udden av den komik som bilden utspelar såhär tagen ur sitt sammanhang.

Slående nykterhet.

Radikalt.

Känner mig lite radikal så här på söndagskvällen, blanda det med skäggstubb och lite kreativtet och så får vi ser hur detta slutar...

Förhoppningsvis överlever jag mig själv den här gången också, tror dock att bilder får vänta tills det gror lite mer.

Rätt go dag förövrigt, skrällade med att besöka gyllene måsen tillsammans med Casanova och Tholle.

Värt att nämna var att det var inte döligt mycket kännt folk på PA:s när det skulle inhandlas Polly till Tholin.

Philip, Filip, Ragnar, Linus, Muamer... allt från gymmare till mattelärare söker sig tydligen till PA:s när söndagen blir sen. Noterbart!

Ska vi grilla?

Men varför ska jag ensam sitta och skratta åt alla fantastiska bilder som togs under fredagen? Det kan ju inte vara rättvist. Nämnas kan väll göra att RagnarBåt gick loss med kameran rätt ordentligt och snäll som jag är sparar jag de värsta/bästa till senare tillfälle, be aware! Men annars, bildbomb!




Notera hur Casanova går från dragen till dragnes till däckad på tre bilder. Schvårt?


Have been worse.

Dagens bakfylla: Kunde ha varit mycket värre. Inte helt fel att sitta inne och gotta sig i soffan med en film när regnet öser ner. Jag gillar't!



Well, as far bad goes, this could have been a lot worse.

Fylleinlägg goddammit!

Folk åker hem, jag och Linus tar av oss byxorna och tar några öl till... resultatet ser ni ju på länkade video. Och förövrigt, piggelin dillet är fo real så go for it! Om någon av våra 9 läsare nu orkar kolla igenom det, tbh så slutade jag kolla efter en halv minut. Men puss från BrödernaBra ialf!



OBS! Känsliga tittare varnas! OBS!

Fan, fan, fan.

Helvete också, junkyard har äntligen fått in frogskins. Och det är rea på dem. Och jag behöver dem inte för fem öre, inte ens lite. Så inget problem.

Meeeen... har ju gått och trånat efter ett par hela året... och kan det bli värre än att jag blir pank och lycklig? Eller ialf mindre rik, det är ju faktiskt rea!

Dessutom kan jag ju få gå runt upplyst av min egen personliga lilla spotlight.

Nej då, jag är inte alls brandfag.


Konsten att säga nej.

Var redigt otaggad på att stå och vara sådär urtrevlig mot alla kedjerökande pensionärer på bilbingon men som vanligt kom jag in i nått mode där jag småpratar med alla och hjälper 40 pers samtidigt. Borde nog bli politiker så mycket som jag kan dilla på fri fot... eller radiopratare kanske vore bättre. Speciellt med tanke på hur svårt jag har att säga nej till folk. Det var en kontrollant kort och frågan gick då till mig om jag kunde tänka mig att ställa upp... och svaret blev ju ett ja, kunde ju inte med annat även fast jag bara ville packa ihop och åka hem. Men det var ju rätt drägligt att jobba dubbelt, ialf en stund. Det vill säga tills skyarna öppnade sig och jag stod där i shorts och t-shirt med en döende walkietalkie i handen, då var det inte lika rockigt längre. Hade det funnits en wet tshirtcontest så hade jag sopat banan med alla det kan jag lova. Men det blev ju ialf lite bättre när vår käre ordförande kommer fram och smusslar ner några hundringar i fickan på mig, blinkar och säger: Vi tar det väll svart som vanligt eller?

Lite lättare att vara genomblöt och försöka vara trevlig om man inte gör det helt ideellt.

Men ska väll försöka komma i säng nu så att jag kommer upp någon gång. Får ju sköta mig själv nu när alla slavdrivare har tagit semester, inte så lätt som det låter.



"Jag gillar ju att bada, vatten också för den delen. Men bli blöt det kvittar"

Vaken och alert.

Far väckte mig klockan 10.38 idag genom att våldföra sig på min högra stortå. Anledningen var att jag skulle få den stora äran att köra ett lass grus in till stan åt min kär morbror. Självklart tänker jag... finns det något bättre än att köra ett löjligt överlass uppför kommunens alla värsta backar en onsdagförmiddag? Hann ju ialf slänga i mig lite frukost innan det bar iväg till grushålan för att hämta upp ... ja gissa? Och sen hann jag komma till osten innan det första majorproblemet kom, nyvaken och fortfarande lite groggy som jag var tänker jag ju inte på att jag har kärra och 4.85 ton grus på så när det kommer en liten Renault Clio i full fart uppifrån backen så är det med en hårsmån jag lyckas undvika att jämna denna med marken genom att ställa mig på bromsen och gira som aldrig förr. Ibland får man känna att man lever, som när man får inta den underbara doften av bränt gummi på morgonkvisten. Trodde knappt det var möjligt att ens göra äkta bromspår(alltså inte den sorten som återfinns i en del underkläder) med en traktor som toppar 25. Men tji fick jag!

Nu är jag i valet och kvalet mellan att jobba resten av dan eller dega i trädgården med en bra bok....

Eftersom jag nu kom på att jag ska stå i kiosken på bilbingon ikväll(gratis) så förtjänar jag nog lite vila. Skönt för mig.


Inte en ko framför en tango!

Sitter här på mini linders helt ok datorsetup i knät på lillebror ingemar och bara sprutar kristall! Jag blev uppmanad till att skriva ett inlägg har inte speciellt mycket förväntningar eller idéer om vad som kan tänkas uppenbara sig i detta helt fanatiskt fantastiska inlägg.
Chuggat en hel del backs på badet idag, feckat ur hälen och lite analklåda.
Fes för övrigt Ingemar på kuken nu. Detta ska ha varit en ganska annorlunda och obehaglig upplevelse då fisen "sprider" sina vibrationer vidare genom byxor och ut på den omtalade drulen! Detta kan väl diskuteras och vara svårt att avgöra i vilken grad välbehaget upplevs om man inte upplevt denna helt ofantligt prosaiska upplevelse!

Over and out!


Solen skiner, släpp ut barnen.

Rätt gött att gå upp tidigt och se solen gå upp ändå, trött som jag vet inte vad men man blir ju rätt stolt över sig själv ialf. Otroligt otaggad på att sätta mig i en fulgul lastmaskin och ta vid där jag slutade igårkväll.

Men lite bra musik gör ju det lite mindre jobbigt. Måste ju påstå att jag lyckats få till min 2.0 version av chill-lista på spotify. Just nu är det mycket Airplanes, lite random reggae och I made it(acoustic). Först och sistnämnda bör kollas in, sjukt bra skit. Men nu ska jag fortsätta göra nytta, hoj!


Hard workwork.

Ytterligare en anledning till att älska att jobba på bondgård: Fruktansvärt regelbundna arbetstider(ajroni)

Skulle börjat 9, blev till 12.00 pga väder, vilket i sin tur gjorde att jag hoppade in i duschen klockan 22.02 efter genomförd arbetsdag. Härligt.

En sak som faktiskt utan någon som helst ironi eller sarkasm brukar vara bra med att jobba här ute är att det är mycket varierande arbetsuppgifter där man ser vad man gör. Som att måla, klippa gräs, såga ved och annat allmänt småtrefligt kroppsarbete. Packa silo när man kör ensilage är inte ett sådant. Tänk er att man ska samla upp allt gräs i ett betongfack, och att man sedan ska pressa ihop detta så mycket som möjlig för att det ska gå i så mycket som möjligt. Detta görs med lastmaskin och innebär att man spenderar fulla arbetsdagar med att köra fram och tillbaka över samma jävla hög med gräs hela dan och försöker göra den mindre men den växer ofrånkomligt hela tiden. Jag försökte göra en uträkning på hur många gånger det rör sig om som man åker över den där jävla högen, gick åt helvete men tror att det snittar på kanske 1500 om dan. Lägg på en oventilerad lastmaskinshytt och vi börjar få ett jobb som heter duga...

Men pengar är ju pengar liksom, så jag ska trösta mig själv med att det fortfarande inte är för sent att inhandla lite godis för löjligtöverpris på Shell. Så det så.



Glada och smått stolta Smögenresenärer på väldgästningsbesök.

Det tar sig.

Blev våldgästad av Lysekil/Smögen/Brastadcrewet, snabbsession i gökhem från dess bästa sida, epic sunset: check.

Trevligt att träffa töntarna igen faktiskt.

Men huvudtanken med det här inlägget var att informera om att Markus äntligen fått minneskortet med alla filmer från midsommar. Så inom en överskådlig framtid(I veckan förhoppningsvis) kommer det droppas minst en summary av vårt episka filmande under midsommarhelgen. Jag vet vad som kan väntas så hypear så jag snart spricker, nästan så jag vill lova att det kommer vara sevärt. Kanske till och med så att det rycker i en och annan mungipa när Philip misstar förlängninskablar för ålyngel...

Rent: Ja Mysigt: Tvek

Städat blev det ju till slut, det var segt idag. Frågan är ju om det beror på de aktiviter som utfördes innan eller att det bara var en helvetes massa skit överallt och ingenstans. Men men skönt när det är färdigt. Dock vill jag ju påstå att det inte bara är fördelar med ett städat rum där allting ligger i hyllor och undastuvat i sitt eget hörn. Det tar mycket längre tid att hitta det man vill ha, det känns inte som hemma längre när inte allting ligger på en armlängdsavstånd. Lite kul är det dock att man kunde se hur jag rörde mig här inne genom att titta på allt som låg på golvet. Alla skitiga strumpor låg vid sängen, eftersom jag tar nya på morgonen och låter de andra ligga. Jeansen ligger runt soffan efter som de första jag gör när jag kommer ut hit är att dra på mig närmaste par shorts elr mjukisbrallor om vädret kräver... listan kan göras lång och ännu mer ointressant men jag tror jag have proven my point som de säger i staterna.

Men nu taggar jag för en schleten söndagkväll. Vad gör man liksom? Alla sitter hemma och ugglar, om man inte är i lysekil och leker förstås... om det är något jag hatar mer än söndagar så är det söndagskvällar. Tänk vad bra det blir när jag blir gammal, då kommer jag bli den grinigaste och gnälligaste gubben nånsin. Känns skönt.

Före



Efter

 

Men nu ska jag väll gå in och ta mig mina ägg så att jag inte blir så gnällig längre. Rätt intressant egentligen min gnällighet brukar 9/10 gånger bero på hunger... så om ni nån gång upplever mig särdeles jobbigt pröva att mata mig...

 


I don't do sundays

Sommarlov, alla dagar är den andra lik men söndagarna är likförbannat värst ändå. En ångestkänsla smyger sig in vad man än gör, men frågan är ju varför? Jag vet ju att det är måndag imorrn och att det inte innebär skola eller att jag måste gå upp innan lunch. Eller göra nått vettigt överhuvudtaget för den delen... men det söndagar ska väll vara så I guess.

Borde göra något vettigt med mitt liv, städa rummet framför allt. Nu är det fan för jävligt rent ut sagt, kommer inte ihåg när jag såg golvet senast... eller tv:n eller soffan.

Men skjuter nog på det en stund till, ska väll stilla träningsabstinensen med en liten springtur och lite sånt däringa skrotlyftande tror jag bestämt.

Söndagar suger, men man kan ju i alla fall trösta sig med att halva sommarlovet har gått. Känns ju sådär.



We don't do sundays
But if we did
We don't

Epic



Hörde att min säng var bäddad.

Blöt har fått en ny betydelse

Sådana här dagar önskar man att man bodde i en lägenhet i stan och jobbade på kontor och vände papper dagarna i ända.

Inte bo på landet, köra flis och tvätta traktorer i regnet.

Det sistnämda kändes väll nästan lite waste men är man blöt redan så skadar väll inte lite vatten.

Dagen började ju rätt hyffsat ändå, vaknade på ett alldeles fantastiskt dåligt humör. Värre än vanligt alltså. Sen är kylskåpet länsat så var tvungen att ta upp grötätandet igen, lagom kul. Sen satt min mor tvärs över bordet och kvittrade som en lärka och försökte sprida glädje medans jag helst av allt ville drämma iväg grötkastrullen på henne...

Men ialf, har ju fått köra lite ordentlig offroad. Fullt lass med flis efter, fyrhjulsdrift på små sketna sönderregnade "vägar" mitt ute i skogen. Kladdigt vill jag lova.

Och en sak till som gynnat med kontorsarbete: OB

En varm dusch och en mössa senare är det ju inte så farligt.

Men vad fan ska sluta gnälla och göra det bästa av situationen och åka in till badet och däcka i bastun efter gymmet. Helt ok.



Mr Lonely

Fredag igen, halva sommarlovet, lovely.

Målat idag, ganska gemytlig sysselsättning när solen skiner och det är bra musik i lurarna.

Sen gym på det, skrällade till det med att inte springa idag. Klent men vad gör man?

Sen var det landskamp och tillika bollrullning som gällde... det härligaste var ju alla svettiga kramglada pojkar efter matchen. Men vad gör man inte för sitt fosterlands stoltheter? Duscha är ju inte så farligt...

Philip och Offer har flygit till Brastad och ligger förmodligen i skrivande stund och skedar med Herr Markus Larsson om jag känner mina goda kamrater rätt. Detta innebär att jag är ensam medlem ur brödernabra:s ledningsgrupp som är hemma, och inte får leka. Men cash is king säger ju de som förstår sig på't... detta kan ju dock tolkas på minst två olika sätt.

Hade nått jättebra att gnälla om också, nått helt fantaloniskt som skulle ändra människans sätt att leva på för alltid!

Dock har jag glömt bort det nu... inte svårt alls med tanke på hur seg min dator är nu för tiden... men ialf.

Ska väll dra in till stan och socialisera mig lite, hörde även ryktas om att Båt skulle bli piskade på en omgång beach. Kan bli intressant.



Piggelin, grönt, gott, gömen.

Picturebomb

Det Markus vill ha






Får Markus




Chillin in the rain

Midnattsolsrally, nostalgirally för gamla gubbar i gamla bilar, och har man då en sådan gubbe till morfar så är det klart man ska ut i skogen och stå och njuta i solen när pärlorna glider förbi i sakta mak. Det var ju tanken ialf, men regnet har strilat ner för det mesta men jag har stått med kameran i högsta hugg och försökt tänka bort vätan. Gick faktiskt rätt bra ändå. Märkte inte att jag var blöt ända inpå kalsongerna förräns jag kom hem, bättre än inget liksom. Men det har varit rätt gemytligt ändå, gå runt där i skogen medans bilarna susar förbi en efter en. Försöka ta sig så nära utan att dö, vilket var rätt nära... minst en gång då jag skrapad i armbågen i en fin gammal 911... orange var den nog till och med. Så det är ungefär vad som hänt idag, lite kickass är det ju ändå att jag kunde se både start och mål ifrån mitt sovrumsfönster. Men det är ju i skogen man hänger om man är hårdkärna.

Igår så kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde, förmodligen för att det inte var så mycket. Upp vid lunch, sola, tredje gången gillt på slingan, volleyboll, donk, plantis... det var nog det. Rätt gött vill jag påstå ialf.

Njuter verkligen av att ha torra kläder på mig igen, känns nästan som man är en ny människa när man vart genomblöt, hungrig och trött hela dan. Känns som jag kanske unnar mig en powernap nu när jag varit så duktig... dock hade ju mitt rum inte mått dåligt av en röjning...



Hög iso, slänger mig för att inte dö men lyckas ändå få med 2/3 i bild. Not to shabby

Men räcker 6 ägg?

Frågan är ju vad fan har jag gjort idag?

Ja juste, övningskört fram och tillbaks över vår kära kommun. Inhandlat 2 par skor. Invigt joggingskorna med en till runda runt hälsoslingan, måste erkänna för mig själv att det var lite jobbigare idag. Ialf första halvan, tills jag tog av mig tröjan igen. Man måste ju banne mig få ha fritt spelrum. Gym på det, träningsvärk i benen? Ja, tack.

Sen smög jag mig till freja för att kolla landskamp mellan Swe-Eng. Blev inkallad som bollrullare, inte ok. Men hey vad gör man inte för landslaget. Vann gjorde de ju självklart när de fick sådana förstärkningar på funktionärssidan, något annat vore pinsamt.

Men åter till något annat, som sagt har jag idag införskaffat mig ett par nya joggingskor. Skrällade till det med ett par Asics, varför bryta ett vinnande koncept. Efter lite funderande kom jag fram till att familjen Göransson snart borde få sponsring av Asics, vi har tillsammans 10 par skor därifrån. Nämnas kan ju också göra att 8 av de paren är mina...

Men skorna är ju goa så vad gör man inte?

Mat har jag käkat en jävla massa idag också. Har laddat gröt, köttbullar, shakes och ägg om vartannat hela dan känns det som. Marinera fläskytterfile med klyftpotatis satt ju inte helt fel som avslutning. Dock är ju frågan om jag ska dra i mig några ägg till, eller kan det räcka med 6 stycken?

Men nu ska jag ialf göra så lite som möjligt, sjunka djupt ner i min underbara soffa och beta av några filmer och känner jag mig själv rätt som kommer jag somna efter en kvart in på den andra. Men hey, sömn är inte överskattat no matter what they say. Kanske ska låsa in mig resten av veckan och köra hårt på återhämtning...


Them Badboys




La Familia

Svettig har fått en ny mening

Åhh yes, sprang väll runt på den fantastiskt välmåendesslingan med bra musik i lurarna, schletna skor och svetten lackade... eller nej det gjorde den inte. Den sprutade, men ey vem behöver bada när man lika gärna kan bli ren av att springa en bit?

Tog mig igen ytterligare en gymrunda, kändes faktiskt jävligt bra idag också.

Problemet är ju bara att planen misslyckades...

Jag är minst lika träningstaggad nu som innan.

Men ialf, nya joggingskor står på listan över nödvändiga inköp. Skönt att ha någonting på den listan för en gångs skull, det finns ju en snarlik lista men överst står det myntat "inte så nödvändiga inköp" så den är ju jobbigare att slösa pengar på...

Flugor alltså, vad fan vill dem? Jag har suttit här med ett exemplar som sätter sig på exakt samma ställe på benet hur många gånger jag än viftar bort den. Och jag ska inte berätta hur många gånger jag försökt att iskallt göra slut på hans lidande men misslyckats, ser nog ut som ett ticksbarn på crack typ.

Och nu fick han sällskap... nä nu blir det flugsmällan. Åh vad jag ska njuta av detta...


ofkås majj hås!

Brodern Markus tar tillfället i akt och skrällar till det med ett stycke blogginlägg. Har precis genomfört min första göra-absolut-ingenting-alls-dag den här sommaren. gick upp elva, kollade en film, åt, sov middag och nu sitter jag här och skriver detta extravaganta blogginlägg.
Tog för övrigt b-rädan ner till havet gårkvällen till ära (relativt angenäm upplevelse för övrigt). Satte och filosofera lite över livets stora frågor nere vid havet. Trallade vidare och bombade industriasfalten i Rixös stenbrott. Till kvällen planerar jag en tur åt andra hållet och utforska möjligheterna lite här ute på vischan.
Låter som resten av familjen haft ganska angenäma upplevelser när jag inte funnits i närheten. Men jag har det bra ändå.brädan
en bild på pärlan


Livet på landet.

Ja livet på landet, väcks av far halv 9 för att hjälpa till med att hämta in några kor som har hamnat på fel sida stenmuren. Rätt gött ändå...

Sen hann vi la med att flytta 9 stockar, klyva 2 kubik ved, rycka upp 1 träd med lastmaskin(inte dåligt kul vill jag lova) och så var jag duktig och hämtade posten(!), inte ens svårt.

Är träningstaggad som aldrig förr, så varför inte ta en sväng runt hälsoslingan och sen pumpa ur det sista på gymmet efteråt. Så får vi väll se vem som är taggad sen...


A little less conversation

Sitter väll i kalsonger ute i trädgården med datorn i knät och njuter av svalkan eller, inte helt fel vill jag lova!

Idag har jag hunnit med absolut ingenting, förutom ett spårat intensivt gympass. Fan jag klarar inte av att ha hela gymmet för mig själv, jag går bärsärk på allting. Lyfter lite mer och lite tyngre än jag egentligen klarar och gör det om och om igen. Härligt väder har det ju varit idag också, inte alls så kvalmigt att man bara vill dö. Innan första skuren kom trodde jag att jag skulle gå under, gick ju att smaka på värmen typ.

Hängt med son större delen av dagen... och Båt också för den delen. Och lite gött häng på Ellas balkong hann vi ju också med när jag tänker efter, skrällade till det med vattenpipa idag igen.

Livet är ju inte helt fel just nu ändå, sitter här och summerar helgen och konstaterar att jag har nog haft så kul man kan ha om man ska hålla sig i vårat kära Falköping. Man får ju göra det bästa av det lilla man har liksom, och det har ju gått helt ok.

Men nu dillar jag bara...

High on life i gräset på natten typ...

Nu börjar det bli ganska blött i röven dock...

Kanske skulle dra ut madrassen och njuta av stjärnhimmelen...

För övrigt har jag fastnat lite på New Boyz...

Godnatt...



Schnygg på bakfyllan, no biggie

Drop and gimme 50

Gårdagen då, upp alldeles för sent, mat och sen tog jag tag i mitt liv och tvättade hela bilparken. Sen var det avtalat att bröderna skulle mötas upp på odenbadet för lite avsvalkande badande. Dock var det ju ingen skräll att vi inte kom dit förrens vid 4 då Markus återigen had had a hard time getting his thumb out of his ass, no biggie.

Badet stängde 5 och bröderna drog till donken(skräll7) för att inmundiga lite mat, sedan mötte vi upp sonen och svågern för lite longboard och glass. Samtidigt actually, glidande på hög nivå.

Efter det hände det en del, kvällsbad@panka, chill vid stats teatern med trion båtragnarella, vattenpipa på athena med en något större samling folk, nattbad@badet och på den vägen var det.

Höjdpunkter kan ju varit 1: När någon lyckades välta ner alla kolen från vattenpipa vilket resulterarde i en bränd fot, en bränd filt och en massa brännmärken. 2: När RagnarBåt skulle åka longboard sittandes, Båt hoppar av när farten tilltar och Ragnar börjar vobbla fram och tillbaka över vägen för att räddas från en säker död av en trottoarkant. Måste medge att jag garvade. 3: När John lyckades cutta upp handen när han landade på flaskan han hade i handen, också detta under en färd på dervishen. 4: Däckarn kunde ju inte vara sämre utan hoppar modigt på brädan och börjar rulla nerför backen, halvvägs ner kommer han på att han inte vet hur man bromsar... varpå jag får springa ikapp honom och rädda honom.

Det är tydligen longboard som gäller om man vill skapa lite spänning i tillvaron.

Sen kan det ju nämnas att min mor inte var överdrivet glad när jag kom glidande hemåt i den tidiga gryningen, inte alls glad faktiskt. Mina nycklar var plötsligt i hennes ägo och jag var kommenderad husarrest... ialf tills jag vaknade och hon lugnat ned sig. Så jag är inte nyckellös längre, skönt det vill jag lova. Hade blivit drygt att sparka in till stan.

Linusen har flygit till Brastad och väntas inte komma hem på en vecka, skönt för pajken att få vila målarmusklerna lite.

Jag flyger min söndagsvan trogen in till gymmet, döligt gött i värmen.



New Boys- Tie me down

Just say yes

Stått i solväggen och slitit med att riva för att kunna spika upp nytt. Kändes jävligt bra att stå där i värmen i ett par avklippta blåbyxor i bar överkropp med en kofot i ena handen och hammaren i den andra. Dock kanske det till slut blev lite för mycket av det goda, jag tycker ju mig kunna ana en rödare färgton på axlarna än vad som rekommenderas av sjukvårdsupplysningen.

Acoustic nite up town gick ju av stapeln idag också, rätt gött ändå. Fantastiskt väder, skönt i vattnet och lite mysig akustiskt på det. Vissa hade ju svårt att sluta, dock var ju Turndowngossarna höjdpunkten. Satt ju där i min brassestol framför scenen och njöt av skönsången.

Sen blev det tacobuffe innan vi gled vidare ut i kvällen/natten. Trefligt blev det ju ialf.

Men läget just nu är: avslagen sprite, tutti fruttipassion och chasing cars med snowpatrol.

Med andra ord ögonlocken börjar bli tyngre och tyngre och veckans arbete gör sig påminnt. Tror jag unnar mig en sovmorgon imorrn, så det så!



If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?

På en torsdag, igen.

Det är helt otroligt vad mycket skit man kan hinna med på en dag om man släpar sitt håriga arsle ur sängen innan lunch.

Hann klippa allt gräs(mycket gräs), serva alla klippfordon och hustla in en ny ruta i bilen, innan lunch!

Sen fick jag och far snickrat ihop en dörr, en gavel och riva lite. Sen övningsköra(första gången omfg, no biggie), moffla i mig lite proteinshake, ostkaka och banan för att ta pärlan in till stan och slita lite inne på gymmet. Hann ju till och med att umgås med min käre son och offer också.

Helt okej dag ändå, stolt över min oförväntade produktivitet. Känns skönt att musklerna svarade såpass bra idag igen på gymmet, beror antingen på att pulverbajset funkar eller att jag schlackade igår...

Frågan är ju hur jag ska utforma morgondagen. Om det inte blir jobb dagen lång så finns det att välja på skövde med linus för inköp av planka, eller mullsjö med philip för glidande och intagande av alkoholhaltiga drycker senare på kvällen... sen är det ju det så att de fantaloniska pojkarna i Turndown kommer att lira akustiskt på berget imorrnkväll... och det vill jag ju inte missa för allt smör i småland. Men det löser la sig I guess.

Nu ska jag slänga på en förhoppningsvis intressant dokumentär om anabola och passa på att moffla i mig lite chips med gott samvete. Känns så jävla rätt... på en Torsdag ialf.



Goa bolabiceps ändå.

Another Thursday, No Biggie.

Ljuva torsdagar, hade tänkt mig att solen skulle skina från en klarblå himmel och de ljumma vindarna från sydväst skulle vara som balsam för själen. Istället får vi lite mulet grådassigt mjäähväder, ge mig jääh! Dagens plan är ialf att först och främst få lite jobbat, cash is king. Morfar hade även lyckats hustla fram en ny bakruta som vi med gemensamma krafter ska försöka montera. Spenderade igår ca 2 timmar med att tömma bilen på glasflisor, lagom roligt. Men det värsta är ju dock stereojäveln, blir ju gråtfärdig jag bara ser på på raden av sönderslitna kablar som måste bytas ut.

Efter genomförd gymrunda igår blev det grill och chill med härligt folk, helt ok för en onsdag liksom.

Men ialf, nu ska jag sätta mig på mig ett par slitna jeansshorts, leta fram ett par fungerande hörlurar och glida runt på våran välsignade gräsklippare några timmar. Hade bara solen kunnat titta fram hade det varit helt ok.



Det schteker, det schteker hårt.

Victor vs. Vägg

En dag som denna passade det väldigt bra med lite renoveringsarbete. Jag och far skulle byta ut plankorna på en av alla skjul som vi förvarar maskiner och dylikt i. Med en kofot i högsta hugg har jag dratt, slått och bankat för allt jag är värd för att få ut lite av de aggresioner som uppstod under natten. Var rätt gött att bara dra en järnbit rakt genom en vägg vill jag säga... och dessutom få betalt för det. Svettigt och varmt var det, men lite hederligt kroppsarbete är inte att fördömma. Tror dock att jag inte behövt gymmat efter detta emellertid men vad gör man inte.

Ditt och mitt.

Kaffe på donken med markus igår efter en treflig kväll med pojkarna, sedan tänker jag mig att det lika gärna kan åkas lite longboard. Bara för att jag kan. Hinner väll vara ute i nån timme innan jag blir stannad av en kille som frågar om vägen till närmaste bankautomat. Fastnar i ett urflippat samtal med honom och mer och mer förstår jag att killen är hög som ett jävla hus och plötsligt går han ur bilen och slår sönder en bänk med sin redan gipsade handled. Snällt förklarar jag att jag har en tid att passa och drar mig där ifrån... han kommer dock efter och 10 min senare lyckas jag dock skaka av mig honom.

Promenerar då upp till pärlan och hinner sätta mig i den innan jag inser att höger bakruta är inslagen, stereon borta, alla kablar är avklippta och panelen är förstörd.

Sitter där som förlamad i nån minut och bara tittar på eländet innan jag ringer upp polisen för att göra anmälan alltmedans jag blir mer och mer förbannad på tattarjäveln som uppenbarligen har jävligt svårt att skilja på ditt och mitt. Folk som kännt mig längre vet att jag inte är den som blir arg i första taget, och ordentligt förbannad det händer knappt. Men grattis tattarjävel, du har inte bara fått en fin stereo utan du har lyckats med konststycket att få mig just förbannad. Redigt förbannad dessutom.

Inte en krona får jag på försäkringen heller.

Känns ju skönt att veta vad jag ska lägga 5000 spänn på ialf, ny stereo, ny ruta och montering av denna. För att inte nämna hur kul det kommer bli att ta itu med den kabelhärvan idioten lämnade efter sig. Eller glasskärvorna som numera finns överallt.

Dock ska anmälningshandläggare som svarade klockan 01.35 ha en eloge. Hon var mycket trevlig och förstående. Skönt att någon del av poliskåren är värd beröm ialf.

När natt blir dag.

Dagens 2dolist är kortare än nånsin, klockan 14.50 ska jag befinna mig på stationen för att ta tåget till göteborget med offer, philip och markus. Philip ska införskaffa sig en ny brädbit som han förhoppningsvis inte knäcker.

Passade på att kolla igenom lite av alla de filmer som jag laddat hem men sen aldrig tittat på utan bara låtit ta plats på hårddisken. The Bad Lieutenant med bla Nicholas Cage och Eva Mendez var en riktig underdog må jag säga, var nära att stänga av flera gånger under de första 45 minuterna men sen lyfte det rejält och storyn hoppade så mycket i slutet att man var helt vimmelkantig tillslut, men bra var den.

Magnus Betnér, mannen myten legenden. Kollade igen Inget är heligt för säkert 20:nde gången inatt. Garvade lika mycket som vanligt, det finns ingen skönare mix av ironi, sarkasm och bajshumor... eller fittpiercingar. Roligast med allt är ju att när han var i stan i vintras så var jag i Trysil, härlig tajming ändå. Men Linus fick ju ialf sig ett gott skratt, alltid något.


Doin'it wrong

Ja herregud, jag lyckas helt oprovocerat ta mig upp ur sängen 09.07 idag. Stolt som få. Tog till och med tag i livet såpass att jag erbjöd mig att köra in ved då far har ryggskott. Manligt arbete när det blir som bäst liksom. Kände dock av gårdagens gymmande, blev faktiskt ett riktigt hårtpass igår. Var helt ensam så kunde gå runt och beffa bäst jag ville vilket resulterade i ovannämnda träningsvärk.

Nu tänker jag ta en siesta i trädgården med en bra bok och lite Bob Marley i hörlurarna. Sedan ska jag ta med min syster på ett kvällspass på berget, spring och fys brödernabrastyle. Har en känsla att det kan bli rätt kul...

Inte döligt gött med kvällsbad igår heller, temperaturen i panka hade ju stigit betydligt sen sista gången jag var i där... förmodligen har det skett i takt med antalet badande småbarn som väljer att lätta på trycket i vattnet.

Känns som jag behöver planera in nått majorevent snart, kommer nog hamna i sommarlovskoma annars och vakna upp lagom till skolan och inse att jag inte gjort ett piss.



Brödernabra arbetar

Bröderna Bra Bogserar

Söndag igen, gym står på schemat när(om) jag får tag i Markus.

Igår så var det grill på gökhemsgräddhylla som gällde, blev x antal ändringar på gästlistan pga allt från övertid till sjukdom. Till slut slutade vi upp med ett gött grabbgäng som talade gamla svettiga skolminnen. Webergs sugga till exempel...

Lyckades rätt bra med matbestyren ändå tycker jag, vitlöksmarinerad kycklingfile på grillen. Och till det serverades det pommes och potatissallad, grönsallad och en halvblaskig tsatziki. Jag tyckte ialf jag gjorde skäl för mitt oförtjänta mvg i hemkunskap ialf... hörde ingen annan som klagade när det var gratis heller.

När de övriga stolpskotten lämnat residenset så passade brödernabra på att än en gång på att idka lite utförsåkning på hjul i gökhems vindlande(?) backar. Ialf tills Linus högt ärade Pimpmobil la av och vi istället fick ägna oss åt lite hederlig bogsering istället. Jag är fortfarande förvånad över att den halvdäckade Linus inte körde in i mig en enda gång.

Har kommit in i sommarlovssovandet nu, är uppe lite längre varje natt och sover lite längre på dagarna... inte ok! Släpade mig upp ur sängen 11.26 idag och nu försöker jag ta tag i livet med lite gymmande om nu markus går att få tag på. Sen ligger resten av dagen öppen, en glass eller två känns ju rätt lockande i värmen ialf...



This is his horny face.

You ain't naughtier than me.

Upp 11, hjälpa far, klippa gräs(schtekte hårt), studsa hoppmatta, gym, bad, longboard, mcdonk, longboard, chillande, longboard. That's my day folks.

Mycket longboard, mest stokade är jag nu på nyss genomförda bombande av 47:an. Rätt saftig backe att dra i mörkret utrustad med endast kortbyxor och långärmat med en belysning som lämnade mycket övrigt att önska. Dock hade jag ju musik i lurarna(glitch mob, what else?) och en reflexväst... bara för att liksom. Blev inte överkörd en endaste gång. Lycklig som få nu.

Man hinner ju faktiskt med en hel del på dagarna även fast man går upp 11, om man slutar vid 3 ialf. Men godnatt på er!



Lonely nightsession at public road: approved

GNÄLLALERT!

Tänkte ägna mig åt lite gnäll just nu.

Grushålan, Gökhems pärla har tydligen blivit upptäckt av barnfamiljerna. När jag drog ner där för att chilla så möts jag av en familj med 3 barn. Barnen i sig har jag inte så ont av, värre var det med föräldrarna. Ett styck nojig mor som står vid kanten och ropar och gnäller på barnen med en skrikande bebis på armen och en överenergisk styvpappa som försökte vara den "coola pappan" och leka och stoja med barnen, vilket gång på gång på gång resulterade i att barnen (två flickor runt 10 och en kille ca 6-7) började stortjuta när han för femte gången i rad slängde runt dem i vattnet, hoppade på dem bakifrån och drog ner dem under vattnet. Samtidigt som modern stod vid stranden och sa åt de förskräckta barnen "Ingen fara, han busar ju bara med er!"

Åhh, jag var så nära på att ställa mig upp åt skälla ut den där jävla idioten till styvfar. Kunde han inte bara låta ungjävlarna leka ifred och fatta att det inte kommer bli kul att bli kastad i vattnet den femte gången om man började lipa de första fyra. Nackskottsvarning.

Sen på väg till Strömstad så lyckas en långtradarchaffis med konststycket att välta med sitt ekipage över hela E6:an, som dessutom var fyllt med gastuber. Hey sånt kan ju hända alla men det bästa kommer snart. Tänk er den minsta asfalterade väg ni nånsin sett, typ som en fil på motorvägen. En sådan väg börjar de schmarta poliserna att leda om trafiken på, personbilsmöte var möjligt men hurfanihelvete tänker de när de leder in 24meterstradare från båda(!) hållen. Resulterade i totalt kaos, tur som vi hade lyckades far min vända innan det blev försent(dock hade vi redan suttit fast därinne i 40 min) så vi kunde åka en ännu större omväg. Skönt när polisen verkligen försöker tänka längre än näsan räcker...

Förkylningen tycks inte heller vilja släppa, dock hade min älskade morbror dumpat av superpiller medans vi var borta på kusten och brottades med långtradare så förhoppningsvis gör de någon nytta.

Sedan fick jag precis ett samtal från min kära son som för tillfället befinner sig i Borlänge på Fred och Kärlek, livet lekte tydligen rätt gött där, han och hans kompanjoner verkade gött dragna och jag fick den fantastiskta äran att prata i telefon med två livslevande teletubbies. Det gjorde ju min dag, eller vecka kanske tillochmed.

Är lite avis men inte så mycket ändå, min egna säng känns ju något mer lockande än en svettig luftmadrass i ett jävla tält.

Syster är ju hemma från Barca nu också, helt okej. Lite gött att jag är brunare än henne dessutom...




No shit sherlock.

Får ju lite lätt ångest när man ligger och drar sig till 11, två dar i rad dessutom. Då är det upp, vänta på lunch, sen vänta på att få tummen ur och hitta på nått, sen middag och vips så är klockan kvart över tre och du sitter och ugglar framför facebook... eller rycker bort idrottstejp från benen. På tal om det så hittade jag det jävla fotledskyddet i garderoben idag, under alla kalsonger av alla ställen. Känns som det kommer bli en slapp dag men får ta tag i livet och göra det bättre imorrn, bomba lite backar med bror känns ju onekligen lockande. I eftermiddag/kväll ska jag och far på en roadtripp till Strömstad och plocka upp den förlorade dottern, får la se hur det blir. Tanken var ju att vi skulle stanna till på Junkyard på vägen men efter en mycket noggrann genomgång av hemsidan insåg jag att allt som jag ville ha var antingen 1:Slut 2:Dyrt 3:Onödigt. Så vi susar nog bara igen Trollhättan... men ska ialf slänga med longboarden om vi skulle hamna i nån mysig nedförslutning, lika bra att helgardera liksom! Det som suger är väll att vi bara ska dit, plocka upp syster och sen direkt hem igen, men men bättre än att vara torstenvakt I guess.



På en Torsdag


RSS 2.0