Helvete

När man är så snabb som jag såglömmer man saker ibland. Så här kommer bilden som skulle hängt med i förra inlägget!


Stockholmo

Läget är följande: Jag står i Pias kök utan byxor och njuter av ett glas vatten. Awesome.

Skjutsade upp käringen hit igår och ska stanna här tills onsdag.

Vaknade 10.30 och strax efter ringer Petra och bokar in en lunchdejt. Sagt och gjort så käkade vi på kungshallen, gled runt lite och avslutade det hela med en gofika. Riktigt trevligt må jag säga, schbäm!

Nu ska jag leka med Pias iPad tills hon kommer hem, och sen får vi se vart kvällen tar oss.

Har fått lock för örat igen också, helvete vad arg jag blir.

Petra tycker jag ser ut som en stekare. Jag tycker jag ser ut som en gieding.


Lördag

Skrivit högskoleprov. Nu sitter jag i världens bästa fåtölj och dricker öl. Ensam med tre teknikare och tittar på sjuka saker. Kan bli en bra kväll. Puss


Vänta nu

Utan att vara för sliskigt, äckelpäckel, sackaros-slask-söt-snuffsi-pluffsi så skulle jag vilja tillägna denna låten till en viss liten krullboll som alltid klagar på sitt utseende. Tycker hon är en idiot. Eller så är det bara så att hon är blind. Men tycker om henne ändå. Puss
Ja

Håll i hattjäveln!

Nu du din gamle indian, nu snackar vi livskvalite/njutning på hög jävla supernivå.
Började 9.55 idag, med-grund. Som tidigare nämnt gick vi igenom min barndom(astma) och vi toppade av med lite av min tonårsperiod(mykoplasma). Tänk vad mycket tid jag spenderat på sjukhus ändå...
Sedan gick vi på historian i två minuter, kunde gå direkt eftersom det var meningen att vi skulle jobba med den uppgift jag gjorde färdigt förra veckan, så jävla bra är jag.
Så då kunde jag gosa i cafeterian innan engelska-provet, vilket var lätt. Eller ja, inte svårt ialf. Så det var la gi.
Sedan på vägen hem fick jag den smått geniala tanken att jag skulle bada lite(jag menar jag har ju för fan kort på BADET, då säger det ju sig självt att man måste BADA!) då min kropp inte hade klarat av ett till träningsvärk framkallande pass i gymmet så kunde jag lika gärna gosa lite innan jag skulle hämta Pia på kvällen. Så jag samlade ihop de mest ökända badarna inom 4Ö mils omkrets och vips så stod vi där i duschen allihop och njöt av våra inoljade kroppar... eller ja, vi duschade ialf.
Jag, Lagg och Anders lekte som bara vi kan. Plankade, hoppade, badade, bastade och som alltid avslutade vi med att efter-bad-fika på donken, underbart.
Nu sitter jag här, nybadad, nytrimmad och njuter av underbara bilder, episk musik och den smått fantastiska insikten att Pia kommer inom mindre än en timme får mig att tro att detta förmodligen kan ha varit en av de bättre fredagarna i mitt liv. Topp-tre no doubt ialf... och då kan ni ju tänka på att jag inte ens fått krama qvennan än. Då seglar vi nog upp i topp på dirr. Där ni. Av de 936(ca) fredagar jag upplevt i mina dar så är detta den bästa. SCHBÄM.
Livet känns som ni kanske förstått jävligt askalas. Imorrn är det högskoleprov(semikul) och sen är det ett underbart lov som väntar, AWESOMENESSNENENSNNSFFNSN.
Så jävla taggad att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Livet är underbart, tänk på det. Puss
src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1846564/images/2011/dsc_0004_172476659.jpg" alt="" class="image" />
Vi kan det här med att bada

Dagens: Nostalgi

Nu har vi haft en astmagenomgång på medicinsk grundkurs. Åh good times. Var ju ganska sjuk när jag var liten, riktigt liten och nästan upp till högstadiet kände jag av det. Så varenda symptom, behandling osv kändes som en fläkt från det förflutna. Kanske hittat en anledning till varför jag inte blivit så lång också, tillväxten kan tydligen hämmas av mycket kortison när man är liten och om vi säger såhär: jag har haft min beskärda del av kortisonbehandlingar.

Bra skit.


Dagens: Eufori

Sätter mig i bilen, rattar in Morgonpasset, och det första som ljuder ur högtalarna är i introt till Levels. Pulsen ökar i takt med basen som pumpar ur högtalarna som snart skallrar till bristningsgränsen. Vägen öppnar sig framför mig och i bästa Jon Olsson-anda trycker jag gasen i botten i samma stund som melodi-slingan kommer in. Allting skallrar och skakar, nålen vrider sig villigt medsols och träden susar förbi fortare. Hur känner jag mig? Lycklig, upprymd. Samtidigt som tidigare fest och bilreseminnen från denna låt kommer tillbaka. Härlig start på dagen, bra Göran


Trött

Så. Nu är det alltså torsdag.

Eller ja.

Det är snart fredag snarare.

Idag har jag fukkat ut på friidrotten på idrotten. Dödat mina ben(på två sätt, ett bra och ett jävligt dåligt). Lyssnade på världens jävla bästa låt med Björne(skäll inte på Hugo, bästa(orkar inte länka från telefonen, använd tuben för helvete)).

Det var typ det enda vettiga som hände i skolan.

Efter skolan hängde jag som sagt med två riktigt gosiga små krabater(Hunk-Anders och Snygg-Maria). Vi käkade clementiner, satsumasens äckliga släkting som Maria avskyr. Vi pratade om bröst. Vi tittade på 1400 bilder. Vi åt bullar och drack mjölk. Rätt awesome helt enkelt.

Nu sitter jag här i soffan och funderar på hur faen jag blev såhär trött...

Jg borde läsa på engelskan, förbereda mig inför högskoleprovet och framförallt betala en räkning som ska senast betalas idag. Lättare sagt än gjort när Swedbank har kraschat. Dåligt Swedbank.

Vill skynda mig i säng så att jag kan somna, vill bara att tiden ska gå asasketagörafort! För imorgon, så, kommer, nämligen.... PIA!!!! Åh så jag har längtat efter den blonda studsbollen som garvar mer än hon tänker vettiga tankar. Eller ja... Jo, det är nog fan så.

Inte alls taggad på helg och Pia.

Däremot svintaggad på att tillbringa hela lördagen i F4205.

Eller vänta nu...


Att uppnå i livet!

1. Ett kontor med ekbänk och skinnfåtölj!
2. Verkstad att bygga kompressionsmotorer i!

IgenIgen!

Är man pro om man har varit med två(2!) inlägg i rad på skolans blogg?
Ja. Jag tror faenimig det.
Highfive!
Approved

Paketpaket!

Vi fick ett litet paket på träningen idag också. Och för en nätt summa av 200 riksdaler fick vi en tomtenisse-dräkt(ny träningsoverall) med tryckt siffra på. Det är fanimig grejer det! Tråkigt nog är de ju faktiskt snygga, färgvalet förstår allting. Simon, du är hopplös.


Därså, hej igen! Vanliga Victor här. Inte gnäll-om-rökning(fast börjar någon käfta så kommer han på dirr, var så säkra). Tänkte klargöra en sak från det tidigare inlägget, men glömde faenimig av vad det var.
Så...
Idag har vi gjort de sista testerna på projektet. Det gick bra. Började med världens flopp i rygglyften, gjorde bara 200, 115 mindre än förra gången. Eftr det tog det sig och jag höjde mig i allt(om än knappt) i resterande(förutom pull-ups, men biceps orkar ingen med). Roligaste var nog mitt smått guturala vrål när jag körde sista rep:en på knäböjen. Till och med så jag förundrades över vilka jävla ljud jag kan åstakomma, hade vi filmat det kunde det blivit en ny klassiker!
Sedan var det lite språk-historia prov. Gick nog helt okej. Ingen genomklappning och inget mirakel-prov heller.
Imorrn ska vi ha redovisning i miljön, kan gå åt helvete totalt. Efter skolan ska jag träffa mina små älsklings pluffsisnuffsar(Anders och Maria). Maria som jag inte träffat på säkert...ah, det är nog banne mig 4Ö dar sedan. MINST! Hon kanske till och med får en kram om hon har tur... ehe.
Nu tänkte jag kolla färdigt på funny people. En film som hittills varit väldigt bra. Inte för flamsig, inte för seriös, inte för pretantiös(hur fan stavar man det?). Kan bli en framtida favorit. Fast det är klart, ett dåligt slut har man ju sett för... så det är ju ingen garanti att denna ska hålla hela vägen igenom heller.
Kika gärna in på http://manadsdieten.blogg.se/ om ni nu inte redan gjort det! Där finns alla resultat från testerna och en hel drös med gosiga bilder!
Pusspuss
Yeah buddy

Rökning, för i helvete!

Börja med att lyssna på detta klippet. Det handlar om att Blondinbella twittrat om att hon alltid frågar om de hon intervjuar för anställning röker eller ej. Detta finner Hanna väldigt upprörande och bäm är diskussionen(sågningen av Blondinbella?).
Jag skulle vilja ta och göra ett litet inlägg om rökning och vad jag tycker om det och även bemöta lite ståndpunkter från det ovanstående(ljudande) ljudklippet.
Rökning är dumt. Nej, föresten. Rökning är IDIOTI.
Vilken normal människa skulle svara ja på frågan: Hej, skulle du vilja röka på en pinne som kommer göra dig sjuk när du blir äldre? Den innehåller massa skit, bland annat ett nervgift(ja, typ det farligaste vi kan hitta, kan jämföras med cyanid). Sen kommer du lukta skit också men det gör inget. Så, vad säger du?
Ja. I min värld är det ganska självklart. Rökning är något man inte håller på med. Eller inte bör hålla på med ialf. Det skadar dig själv, andra, det kostar pengar, du får ett beroende. Och just beroende-delen är väldigt intressant tycker jag. För visst, alkohol är skadligt, minst lika skadligt som rökning, men innan ni hoppar på det argumentet och använder det för att kasta mig på hycklartåget så vill jag utveckla. Folk som är beroende av rökning kallas rökare. Rökare finns i alla samhällsklasser, rik, fattig, kort, lång, smal och tjock. Det är ingen som ser ner på en människa för att de är rökare(möjligtvis jag själv då).
Folk som är beroende av alkohol kallas alkoholister. Alkoholister sitter på parkbänkar och dricker ful-öl. Ingen gillar en alkoholist. Vem vill vara alkoholist?
Vad är då skillnaden? Rusen är olika, drogerna är olika. Men beroendet blir det samma. Även här vill jag påpeka att jag inte jämställer alkohol och rökning som droger utan vill påvisa att de båda skapar samma sorts beroende. Och en stor skillnad att alkohol inte(i allmänhet) är en produkt som man brukar flera gånger om dagen för att finna lugn, ta en paus eller vad man nu gör. Rökning däremot är just detta. Inget man slänger sig med på nyår för att skåla in det nya året, inget man tar till fredagspizzan för att njuta av helgen. Utan något man tar när man har fem minuters rast.
Och nu då, till det aktuella ämnet. Blondinbella vill veta om hennes anställda röker. Klart som fan att hon ska fråga det. Utan att dra några vidare generaliseringar här, vem är det egentligen som röker? Vem börjar röka trots att man vet att det inte för något gott med sig?
Jag ser det såhär, om man bortser från allt tjat om mer raster och lukt(som är ganska triviala saker) så känner jag att personen någonstans kanske visar något med sin rökning. Att man har börjat en gång i tiden för att man är osäker på sig själv, att man kanske gärna gör som alla andra och mest flyter med. Är detta en egenskap man söker som arbetsgivare?
Det kan ju vara ett plus, helt klart. Om man vill ha en arbetstyrka som följer strömmen men inte vågar göra så stora utsvävningar. Istället för människor vars inre ofta säger åt dem att säga till att detta inte är acceptabelt och kan stå upp/emot ensam i en grupp. Denna gruppen kan ju bli svårare att leda. "Jag har alla hästar hemma men de springer åt alla jävla håll" är en beskrivning som kanske skulle passa in på en grupp individer med som är säkra i sig själva och kan stå upp mot andra.
Hanna nämner i klippet att det i princip är mer "normalt" att prova att röka när man är liten än att inte göra det. Det tyder på en sund upptäckarlusta och nyfikenhet. Ursäkta, men då råkar jag vara jävligt onormal. Visst barn gör dumma saker och provar sådant som de inte får. Men där någonstans går ändå gränsen.
Till sist(detta blir ju alldeles för jävla långt och jag hade kunnat skriva betydligt längre, BETYDLIGT) så undrar de om det är rätt att välja bort alla som röker? Självklart inte det. Men är det då fel att välja bort någon på en arbetsintervju för att de är uppenbart alkoholiserade.
Lek med tanken att man inte skulle anställa folk som röker.
Då skapas ännu en anledning till varför man inte ska röka, man får inga jobb.
Varför ska man ens röka? Jo, för att det är coolt(Det har Aron Flam sagt) och för att man blir "lugn"(din hjärna får sitt knark för en liten stund). Så varför bara inte sätta ned foten och få slut på skiten en gång för alla. Spara regnskogen från tobaksplantage, spara alla passiv-rökare sina lungor, låt rökare spara sina pengar och framförallt, låt rökare ha ett sundare liv!
Hade cigaretterna kommit fram idag så hävdar många att de inte tillåtits. Så varför kan vi då inte bara ändra på något som vi redan bestämt? Jag menar, "man kan alltid ändra sig".
Problemet är att tobaksföretagen tjänar så snuskigt mycket pengar på detta att de aldrig kommer tillåta något sådant att hända.
Och snälla rökare, bli inte så jävla förbannade när ni läser detta. Det är inget personlighet. Tänk efter vad det faktiskt är för något ni gör och vad ni får ut utav det.
Men för fan, rök bara inte.
"How hard can it be?"


Ids inte

Jag orkar inte blogga, ska nana kudden ist. Läs här vad som hänt istället(se till att blogga nu Anders!)

Träning

Så då har jag gjort en bra träning. Nu tänker ni: "wow, shit just hit the fan!"
Och vet ni, det är inte nog med att det gick bra, det var djävligt roligt också! Cepade och skrek och lekte som på den gamla goda tiden nästan, samtidigt som jag gjorde bra saker. Bra Göran!
Hände inte mycket vettigt i skolan idag. Jag och Palme knypplade ihop lite psykologi-uppgifter och sedan har jag skrivit klart mitt PM-som skulle varit inne för... ett tag sen. Dåligt Göran, men lite bra att det är färdigt.
Imorrn så är det sluttester på projektet. Får se hur det går, Henke lyckades ju nämligen sänka lyckan på träningen ganska direkt genom att hamra ner en boll rakt på min oskyddade tumme(dåligt blockat, jag vet). Jag nästan lite rädd att något gått sönder först, jag har ju stukat fingrar förr och det kändes inte helt ok. Men just nu känns det ok, ont men ok. Får väll tejpa skiten imorrn. No biggie.
Nu lägger jag mig i sängen och kollar på någon skitfilm tills jag somnar, puss
Tur att vi är snygga

Ljuva söndag

Så, nu är ännu en bakissöndag snart till ände. Och med facit i hand så har denna varit riktigt bra.
Vaknade upp vid 10 av att en liten svart hårboll vid namn Håbbe krafsade på dörren, blev lite gos med honom innnan jag åt frukost tillsammans med Svärmor och Torsten(den riktiga torsten, alltså inte torsten). Sedan så låg jag i soffan och tittade på skräpiga tv-serier några timmar och tog mig hemåt vid två-tiden. Tog en välbehövlig dusch innan jag satt mig i bilen igen för att inhandla lite mat. Fläskkött med wokade grönsaker och friterade tigerräkor, pretty much the most awesome lunch ever! Efter jag dinerat färdigt så lade jag mig i soffan för att titta på film(Evan almighty, inte lika bra som Bruce) och efter filmen tyckte jag att jag behövde vila lite... men då ringer Anders och påminner om att jag skulle kollat volleyboll! Men när jag nästan vaknat och nästan rest på mig så säger han: "Äsch, du behöver nog sova, ligg kvar du." Åh, tack för erbjudandet! Så då sov jag i en timme, blev väckt av mat-klockan(Pappa), åt äpplepaj med vaniljsås, satte mig vid datorn, Anders raggar in mig till donken för lite sällskap och nu är jag här igen.
Helt okej awesome dag.
Borde egentligen pluggat språkhistoria...meeeen, jag överlver nog.
Nu ska jag nog slänga på en dålig skräpfilm att somna till, så är jag fräsch och go imorrn. Puss!
Gosiga på donkentoaletten, standard

Falafel och spya

Så, då var kvällen till ändå(ialf nästan). Första utekvällen i Skövde är avklarad. My impressions: Skövdefolk knuffas något djävulskt, de spyr lite vart som helst. Men, de har jävligt fin nattamat.

Festen började hos erik vid 5-isch(typ 6 snarare). Sedan var bordet på husaren bokat till 8. Och efter det gick det utför. Jävligt go burgare. Nu tåg hem, sen gå till ängsgatan, sova i världens goaste säng.


Godmorning Gökhem

Åh vad Jg gillar sovmorgon! Ligger här och demonstrativt blundar mig igenom morgonen bara för att inte få så mycket solljus i dem att hjärnan i ser att det är dags att gå upp. Så nu ligger jag här 10 i 11 och kommer väll undra vart min lördag tagit vägen men, BMI.

Igår så var det lite "återträff" med massa floby-giedingar. Vi tryckte in 18 pers i en liten tvåa, bara det är ju en smärre bragd. Vi käkade tacos, kollade på bilder och film från våran kabaré som vi gjorde i 9:an. Den kabarén var bannemig något att hänga i granen, jag var ju nästan bra som bonne till och med(ehe).

Idag hade jag tänkt göra följande:

1: Gå upp
2: Åka till stan
3: Köpa nya hängslen och ev. fluga.
4: Tvätta o vaxa bilen
5: Klippa gräset(kan eventuellt helt överta punkt nr 5)
6: Trimma skägget
7: Fiesta i Skövde med Wolff-pack

Så, då vet ni

Ps. Om ni inte visste vet nu snart att jag har en flickvän med förmåga att bli bajsbrun på sommaren. Ds.


Bilder!

Jag är lat. Ja. Men det får ni fanimig stå ut med. Passar det inte så kan ni kolla på Anders blogg... Inte för att det är bättre men ah.

Tänkte ialf posta några bilder nu från det senaste dygnets upplevelser (notera att detta är upplagt från iPhonen och sedan redigerat via datorn och därför har bilderna kuckat ur och det finns inget uns av kronologisk ordning längre)

Anders Aka MR Allt-i-allo innan allt drar igång

Aron överdriver med sminket, söt.

Gokorv på statoil

En liten spelkula har glömt sina skor

@Laggan, wtf?

Efter-efterfest när den är som bäst

Efter-efter-efterfest med BKs

Jag, Laggan, Erik och två tekniker. Tidigt

Och till sist, la Föreställning

 

 


Ännu en dag i resten av mitt liv

Ja, då sitter jag här i soffan. Klockan är 17.17. Väntar på att PiaFiaFisen ska ringa. Lyssnar på en pianocover av levels och sjunger på you raise me up. Standard.
Vad har jag gjort idag då?

Den fråga som fått er alla(alla 4Ö) att söka er just hit.
Jo, så här var det...
Klockan ringde 04.50, jag vaknar och tror inte på vad det är jag ser. Hela min kropp skriker "SOOOOV!". Sagt och gjort så går jag upp och käkar gröt(med rårörda hallon, LYX!). Sen drar jag in och hämtar Laggan. Åker till F-huset. Blir insläppt av Erik och tar plats i F-cafeterian.
Vad faen då för frågar ni er nu?
Jo, idag har nämligen Ållebergsgymnasiet i FALKÖPING(notera, inte Falkenberg) haft besök av Morgonpasset i P3. Hur awesome?
Så jag satt där på min lilla stol(när jag inte sprang runt), skrattade och njöt om vartannat över det faktum att få se de personer som gör sveriges bästa morgonshow live. Epic.
Jag fick vara med om väldiga tekniska problem, påhopp på Skövde(och Floby men det kändes mer välförtjänt) och till sist, tjugo i 10 så fick jag vara med och önska en låt live. Det kan ha varit något av det roligaste jag gjort. Det var en häftig känsla och uppbyggnaden efter att först pratat lite med progamledarna igår på efterfesten, och sen lite imorse, och sen suttit där och väntat och till sist få avsluta hela denna P3-hype på bästa möjliga sätt.
Ja, jag är lite starstruck. Det må så vara. Men snälla, låt mig vara det. Man lever ju bara en gång, och förmodligen kommer jag bara vara med i Morgonpasset en gång.
Ni kan lyssna på härligheten här!
Övrigt som hänt idag är att jag raveades på svenskan. Ugglan ger mig en lapp där det står att jag har ett omprov att göra...
...Jag fattade ingenting. Ett omprov? Jag hade en tid då jag aldrig fått G på ett prov(tills ettan typ), men jag har ändå alltid lyckats hålla mig godkänd. Och då kommer det här som ett slag i ansiktet. Ett prov som jag faktiskt pluggat på, och med mina vanliga mått mätt så hade jag fan pluggat MYCKET!
Men.
Det var fel(puuh). Jag fick VG på provet och Ugglan hade bara sjabblat lite. Det förstörde dock nästan min dag.
Men bara nästan. Avslutade med en mycket bra Fredagsövning. Nästan en av de bästa någonsin ialf. Förmodligen för att jag fortfarande glider på mina P3-upplevelser. Men det spelar ju inte roll varför jag är glad så länge jag är det!
Puss på er och ha en fin kväll era små gosingar!
Mitt huvud är knullat, jag vet.

Lika bra

Smida medans järnet är varmt eller hur brukar det låta?
Ja. Alltså ikväll har Humorhimlen Live gästat Falköping och närmare bestämt Stadsteatern.
2 timmars underhållning av hög klass. Pang Prego var där, Tankesmedjan var där, Humorhimlen Labs finest var där, Aron Flam, Morgonpasset. Eliten helt enkelt.
Vi kom till teatern vid fem. Insläppet till foajen var sex. Insläppet från foajen till konsertsalenischgrejen var sju. Föreställningen började halv åtta.
Mycket väntan. Värst var foajen när nästan 500 pers stod där och svettades och trängdes.
Jag tyckte föreställningen var bra. Vissa delar bättre och vissa sämre.
Publiken var bra, men jag tror personligen att de flesta blev väldigt slöa av att köa(hehe rim). Inte minst foaje-upplevelserna tog på krafterna.
Mina favoriter var Aron Flam(jag som hade lite koll på vad hann snackade om innan hängde nog med bättre än övriga i publiken), Tankesmedjan(Älskar Knyckis) och han den söta gubben i basker som pratade om Meduza.
Sen var morgonpasset roliga också, eller ja. Mest Kodjo.
Men nu, det som blev kvällens höjdpunkt. EFTERFEST!
Alltså, läget är följande. Alla mina favoriter från P3 är i Falköping(vilket du som ickeradiolyssnare kan jämföra som att maria montesami(eller hur fan det stavas) skulle vara i stan), självklart vill man säga hej, kanske byta några ord och om man har tur kanske till och med få igång en diskussion.
Så sagt och gjort. Jag gled med Anders lite lätt i hasorna(han som jobbade) och började med att ge Jesper Rönndahl en komplimang för hans fluga(icebreaker 4sho) och sen var cirkusen igång. Det svåraste var förmodligen när jag pratade med Emma Knyckare, blev helt starstruck, fick knappt fram orden... sjukt. Men jag tog igenom det och jag tror inte det märktes så farligt. Sedan pratade jag lite med Diego, presenterade mig med twitter-namn(weird). Hälsade på alla i morgonpasset, pratade lite. Fastnade med Little Marbels. Pratade skidor och utbildning och mitt smått nazistiska utseende med Aron Flam.
Det slutade med att jag och Anders satt med The Marbels, Aron Flam, en kompis till Timbuktu(som jag inte riktigt fattade vad han gjorde där) och någon ansvarig på morgonpasset. AWESOME.
Jag vill ju inte vara den som är den och skryter om möten med kändisar... men... det är ju ändå en grej.
Knyckare och Diego var goa men lite tillbakadragna(first expression). Rönndahl var som han är på radio. The Marbels var jättetrevliga. Morgonpassetgänget var lite... ja, kanske lite "fina i kanten", eller nej. Men de känndes som de hade huvudet lite ovan molnen. Aron var som han verkar att vara, lite utav en besserwisser men trevlig och faktiskt väldigt lätt att prata med(kändes lite awesome att stå och prata skidor och puder och flow med honom med full inlevelse).
Usch, förlåt. Det här vill ju fan ingen läsa. Mår dåligt över att jag blir så starstruck. Men som sagt, vad ska man göra åt det?
Bästa ikväll: Att det på något vänster verkade som jag stötte på Aron och att samordnarkillen från morgonpasset kände igen mig. Win.
Godnatt. Klockan är 01.01, jag ska upp om 3 timmar och 59 min. Awesome.

Starstruck

This person is starstruck. Efterfest med P3-gänget. Annorlunda, heftig upplevelse. Nu är det sängen. Sen upp tidigt och inte glömma brassestolen imorgon. Puss


Public Service

Nu vet ni, det gör ont

Stresspress

Nu är det tisdag. Tisdagkväll om man vill vara lite mer precis. Tisdagkväll den 18:onde Oktober 2011 och klockan är just nu 19.29 om man vill vara väldigt exakt.

Sovmorgon idag. Men till vilken nytta? Kändes mest som att den bidrog till att göra mig seg och orkeslös. Dagen fortsatte nämligen som om jag precis stigit upp ur sängen. Vilket är semikul.
Tre lektioner och ett väldigt krystat gympass har jag hunnit med hittills idag. Sedan har jag läst igenom lite inför provet i med. grund. Jag har faktiskt också dillat lite om förhållandet mellan män och kvinnor i de båda forna storkulturerna Grekland och Egypten.
Så nu är det bara historiaprov, samhällsinlämning, miljöprov, miljöinlämning, engelskaläsning och psykologi-experiment kvar i läx-väg.
Imorrn är det skolfotografering, vilket innebär finklädsel. Sedan är det humorhimlen-live på kvällen(så jävla sjukt taggad för övrigt). På torsdag morgon ska jag och linus sitta och titta när morgonpasset sänder från 06.30-10.00 i cafeterian och förhoppningsvis få byta några ord med våra "idoler" (ehe). Fredag så är det dags för inlämning av miljön och på kvällen är det tacos med flobygänget. På lördag har jag lyckats med konststycket att boka in två födelsedagsfirandet. Ett i Fkp och ett i skövde... Sen ska jag nog bestämt sova lite på Söndag.
Det är endel i görningen just nu och det känns som jag har svårt att hålla mig "on top of things" som jänkarna skulle sagt.
Just nu är det helt okej dock.
Men det har varit rätt tungt i övrigt idag.
Nu så är frågan om jag ska hänga lite med Anders(som även han kommit fram till att det är awesome att ta kort på sig själv i innerbakspegeln på traktorn när man "jobbar") och Anton eller om jag ska läsa i min engelskabok och prata lite i skype(om nu ens min jävla dator vill samarbeta) med Pia(min flickvän, kan ni tänka er så tokigt?). Frågan är bara hur fan jag ska kunna välja. Pojkarna lockar med snickerskakor och Pia lockar med prat om bajs, satsumas och apor...
Aja. Bajs på er ialf.

Lyssna och tagga

Ja.

Turkland, gosigosgos

"Tärningen är kastad"

Som den store Ceasar sa en gång när han skulle slå ner ett uppror.
Och på tal om det så är det ju numera officiellt(Facebook), jag har en flickvän.
Har ni lugnat er?
Bra.
Då kommer här en lite introduktion.
Hon heter Pia Lovisa Liedholm och är född på Julafton(sucker!). Hon tycker om att cepa och äta satsumas. Hon svettas nästan lika mycket som jag när hon tränar(ja, helt seriöst). Hon har en förkärlek till att säga "Ahmen tyyp" lite för ofta. Hon skrattar åt det mesta som innefattar bajs, och när hon är på rätt humör så skrattar hon åt allt. ALLT.
Hon är väldigt glad, sällan arg, lipar mest hela tiden. Tycker om Greys, bonde söker blygdläpp och mig. Sätter man henne, Maria Kroogh och Anders (S) Söderholm i samma rum i mer än två minuter ballar saker och ting ur. Garanterat.
Så då vet ni.
(Försökte toppa hennes påhopp om mig på hennes bajsblogg men det gick la sådär...)
Jag tänker toppa det med massa fina bilder på henne utplacerat under en lång tid...MOAHAHA
Stilstudien i dyk talar sitt tydliga språk. Nuff said

Usch

Sitter och tittar på träningsvideor på tuben av någon anledning. Man inser så smått då att man inte är så vältränad som man tror. Det finns många sjuka jävla idioter där ute som kör saker man inte ens tycker borde gå. Man känner att man blir svagare ju mer man tittar... precis det man behöver när man kört ännu ett pass där orken tryter...
Just to mention a few...

Allt nytt

Nu ligger jag i min soffa och njuter. Ganska skönt att komma hem till ett hyffsat välstädat hus. Speciellt när det är varmt och mörkläggningsgardinerna är uppdragna(annars är det mest ett konstant mörker här inne). Moe har dessutom varit så söt att hon tänt ett doftljus.

...vilket kanske inte är så dumt med tanke på att Jg aldrig fist(ja, fist) så mycket som jag gör nu. Dieten tar ut sin rätt.

Sedan har det hänt lite mer tragiska saker i helgen här hemma. Mormor och morfars över allt älskade katt Svante har jagat sin sista mus. Tråkigt men det var dags för honom, han har snarare levt på övertid det senaste. Har nog aldrig träffat en katt med så mycket personlighet. Vilket kan ha att göra med att de behandlade honom som en människa så till slut trodde han väll att han var en. Jag kommer faktiskt ihåg första dagen när de hämtat honom och hur jag för allt i livet inte förstod varför de kallade honom Svante och inte Pelle(alla katter är Pelle Svanslös när man är liten).

Må du ha ett glassigt liv i katthimlen Svantis!


Måndagmorgon

Går upp i Stockholm, vaknar på tåget, kommer till liv i skolan. Min måndag so far.

Sammanfattningsvis så har jag käkat gotländsk entrecote och druckit gotländskt öl. Skippat att stå i kö till nordiska, ätit på moderna. Hängt med Erik och Christian och spelat Trivial Pursuit(självklart barnfrågor...). Käkat pasta, gofika och kollat på telges hemmapremiär mot tierp(riktigt roligt, vi gick inte alls löss på läktaren...tråkigt att telge vann dock). Käkat gokorv och bacon och chokladpudding och satsuma och djungelvrål till kvällsmat.

Inte taggad på ny vecka. Samhäll, historia, miljökunskap, högskoleprov och Gud vet allt. Sen kommer humorhimlen och Morgonpasset till stan. Och sen måste jag till sjukgymnasten. Körigt.


Fina

Såhär fint har det aldrig varit på donken. Världens mest välklädda dubbeldejt. Goa burgare, glass osv. Trevlig kväll på er!

(det här inlägget skulle in i torsdags... Dåligt bloggappen)


Does this make me...

Gör mitt framträdande(utan att blivit namngedd men ändå dock på bild) på ållebergsgymnasiets nya blogg mig till A, B, C, D eller Ä-kändis?
...Im just wondering...
Links -> http://allebergsgymnasiet.se/blogg/

How hard can it be?

Fick hämta ut den här lille krabaten i receptionen idag, på sjuka vis.

Någon har tydligen fått mitt namn lite om bakfoten...

Kan förövrigt påstå att han förde med sig årets roligaste budskap. Det ni bitches


Suited up!

Idag är det alltså International Suit Up Day, deltog självklart på bästa möjliga vis. Skjorta, väst, fluga, finskor och självklart kostym på're.
Ganska melow dag. Dock kändes det förbaskat lång, svenska och med-grund gör sitt, OH såt tråkigt det är.
Gymmade lite lätt istället för att vara med på idrotten då jag vaknade kallsvettig, snorig och gud vet allt. Men som en klok qvenna en gång sa, det går över. Och just nu så känns det som jag åtminstone kommer överleva dagen. WIN!
Det är finmiddag med herrarna Lagergren och Söderholm ikväll(väldigt vad förnäma deras namn heter, tänk vad sketet Göransson är i sammanhanget...), vi ska väll vara lika förnäma som vi brukar. Alltså donken eller pirre.
Nu såhär när jag insett att det serveras pannkakor hemma så börjar nästan tveka på kvällens planer, men vad faen det är ju bara en dag om året som vi alla fröjdas kring kostymen så får ta pannkakssmällen!
För övrigt, inte så svårt att gå från kostymnisse till bondläpp på 3 min och 45 sek. I COUNTED!
Stenmur > Stativ

Dutti!

Den filmen vi ser på psykologin är helt sjuk. Jag har aldrig känt mig så obekväm när jag tittat på en film, allting är jobbiga situationer. Ska se om jag kan hitta den och länka till ikväll... Usch känner mig lite illa till mods fortfarande.

Men jävlar vad jag har presterat nu! Läst klart de sidorna i engelskan vi skulle och till och med tvättat bilen!

Det senare var väldigt behövligt. Så skitig har den aldrig varit innan så länge den har huserat på Ravelstorp. Dum som jag är glömde jag att ta en före och efter bild men det får ni överleva. Puss!


Miracles do happen

Tur att hon kan stämma dem ialf

Ja... Hej

Nu ska här göras lite ordentligt bloggande!

Lyckats få ett sånt häringa gulligt hål på ca 4 timmar nu igen... så jag tog tillfället i akt att åka hem och göra lite onytta.

Men som vanligt tog det mig ca en timme att gå från mitt skåp till bilen, det finns många störande moment på vägen. Cafeterian framförallt brukar vara en fälla jag går i. Sätter mig vid ett bord och pratar skit(läs umgås på bästa sätt) med några kära vänner, som snabbt brukar följas upp av några andra och så håller det på så tills det gått någon timme. Sen måste man gå in och prata med Pelle om något och då fastnar man där med. Då brukar det oftast, förvånande nog pratas ännu mer skit än uti i Cafeterian, gosPelle. Känner redan nu att jag kommer sakna allt detta sociala med skolan något OHYGGLIGT mycket. Det är det bästa jag vet. Typ.

Men nu till något helt annat.

Imorgon är det INTERNATIONAL SUIT UP DAY. Så kostymen ska på, inga men, gör det bara! Känns som att det blir grå kostym, grå fluga men skjortvalet är inte riktigt spikat än... frågan är om man ska gå casual eller freaky...

Eller ja, i mitt fall är det väll snarare hur freaky?

VÄDRET!
Det är ju nästan så att jag skulle kunna gilla hösten. Lagom för att man ska kunna ha på sig jacka, halsduk och mössa men inte så kallt att man dör om man inte har den knäppt eller har handskar. Ingen större värme i solen men den klarblåa himlen gör sitt för humöret ändå.

Kommer på mig själv att jag nu sitter på firefox, IGEN, trots att det cepar. Vanor är inte roliga.

Roade mig med att ta lite bilder och gör ett novist försök till collage i Picasa... kunde blivit bättre, helt klart.

Men alla vi barn i början.





Points for tryin atleast

Matchen

Ja, vad finns det att säga om en kväll i en soffa, framför en tv, med 3 väldigt annolunda individer mitt ute i obydgen?

En hel del kan det komma att visa sig.

Först och främst åkte jag till PA:s för att vänta in Anders och Agne. Efter ett kryptiskt samtal kommer det en röd Ådi insusandes på parkeringen och ur hoppar två glada gossar. Inne i affären så börjar vi sjunga när vi står och väljer chips och under den mest energifyllda delen av sången så passar Anders på att hoppa upp på min rygg, när vi hör ett gapskratt bakom oss... Någon hade överblickat scenariot och fann det tydligen väldigt roande. Kul att kunna glädja någon!

Sedan gjorde vi oss väg fram till lösgodiset när plötsligt en påse Polly viner tätt förbi Agnes öra. Oscar har tillslutit. Med 10 min till matchstart slänger vi oss i Ådin och åker till Agne, hoppar ner i soffan och börjar snaska på chips, lösgodis och choklad.

När Sverige får frispark så börjar vi alla såga de svenska chanserna till mål. Men tji fick vi...

Någonstans här börjar det balla ur. Ju fler gånger frisparksmålet visas desto mer skriker vi i förvåning, förtvivlan, lycka och ja, lite allmänt så där.

Vi skriker när Holland gör mål. När domaren ramlar. När finnen missar mål. När Holland gör mål. När det blir straff. När finnen gör mål. När Elm gör inkast. När Elm slår en frispark.

En fantastisk kväll. Personlig höjdpunkt måste vara när jag i en fifa-match mot Agne(där jag var något djävulskt pressad) lyckas under mitt enda "anfall" bara vända om och damma upp bollen ribba en bra bit utanför straffområdet... Glädjen visste inga gränser...





Gosingar

Puss

Ja, men hej hallå bloggeligloggen. Hur mår du? Hur har din dag varit? Hur var det i skolan?
Underbart med sovmorgon till 11.05, underbart att käka skollunch till frukost, underbart att titta på film på psykologin.
Underbart.
En helt okej(nästan mer egentligen) dag. Som sagt film på psykologin, sedan lite kör. Vi började med Forget you(Alltså Fuck you och inget annat, härmed inleder jag mina kupp-planer...ehe), och sedan körde vi Halleluja-kören, det roligaste vi gör på hela året ska vi alltså i år göra twice. THAT'S AWESOME! Avslutade dagen med att gå på Engelskan utan några böcker och utan att ha gjort läxan, bra där Göran.
Hann dessutom med att dra ett powergym mellan kören och engelskan. Dagens ledord var tungt och snabbt. Var helt död efter 40 min, precis lagom med tanke på att det var lite stressigt.
När jag kom hem från skolan fick jag ett ryck och strök varenda ostruken skjorta jag äger, vilket tog ca 1 timme(10 skjortor på 60 min är inte fy skam IMO!), detta var nog främst för att jag ville rättfärdiga mitt uppskjutande av alla bajs-skol-saker som jag borde gjort... Dåligt, fast bra.
Jag och Torsten besökte Flobys stolthet, Thai-vagnen, och till våran stora lycka fanns det vårrullar idag!!! Bra skit. Så nu är jag nästan löjligt mätt och belåten.
Och för att runda av dagen tänkte jag hoppa in i bilen och möta upp med ett gäng Börjes(Anders, Oskar och Agne) för att titta på fotboll. Detta är ju lite utav ett hyckleri då jag själv är den största förespråkaren för hat av fotboll, och i synnerhet då det svenska landslaget, men jag rättfärdigar även det här genom att hålla på Holland.
Lyssna nu på lite jävligt bra musik och ha en trevlig kväll.
Ett riktigt jävla as

När mörkret sprider sig..

När livet är såhär för jävligt och allt bara känns som ett enda stort förkukat problem, då är det sådana här vänner man vill omge sig med. Eller åtminstone kunna tänka på tillbaka på den väldigt trevliga helg vi spenderat tillsammans, I frekkin löv you guys

Gosingar

.

Vet inte om jag ska skrika, skratta eller gråta.
Jag är så jävla frustrerad.
Det känns som att varenda volleybollträning fram tills idag varit utan värde.
Som att varenda knäböj lika gärna kunde varit ogjord.
Ingenting går.
Jag gjorde en bra sak på träningen idag.
En.
På 180 minuter gjorde jag en enda bra sak.
Och det var inget heller som det kommer skrivas nationalskalder om, utan snarare något godkänt.
Helvete.
Helvete som i vad fan är det för mening med det jag gör?
Vill bara slå på något. Hårt.
Men jag hade säkert missat...

Goes

Åh herregud. Så känns det just nu.
Försökt ladda upp ett synnerligen välkomponerat inlägg med tillhörande bild från mobilen hela morgonen men det känns som det inte är meningen att jag ska kunna ha en fungerande blogg-app...
Ialf så tog jag tåget från Stockholm 08.11 imorse.
Och bara för att få lite perspektiv på saker och ting så anlände bussen till Fridhemsplan 03.53 imorse... då kom vi alltså hem.
Så jag är lite seg, men det kunde varit 4Ö resor värre!
Nu ska jag bara åka till Floby och spöa skiten ur några gamla Habo-nissar. Och sen ska jag vila/sova/ta igen mig.
Dock hänger en del skoluppgifter över mig... och det känns inte alls kul. Inte kul alls.
Men det som inte dödar det härdar I guess.
(Jag tar ingenting om kvällen för jag ger mig faen på att jag ska kunna publicera det där jävla inlägget från mobilen någon gång!)
Puss.
(Tänk om jag bara haft en pigelin nu...)

Stockholm

Dagen har varit giedogömen. Vi har ätit frukost. Varit vid globen. Glidit runt på Sture-P. Shoppat. Käkat på Kungshallen. Fikat. Shoppat. Käkat. Duschat.

Nu så är det nog lite utgång på g. Tagget växer sig till allt eftersom kvällen går.

Tåget går hem 08.11.

Matchen börjar 15.00

Det kommer gå för jävla fint och bra och massa annat.

Köpt mig en jacka, en halsduk och två långärmade tröjor, då vet ni. Gimengömengamen.



Donken på Sture P, fina

Nytta och nöje

Spenderar lite tid i Sveriges huvudstad. Vad har jag hunnit göra än så länge?

Jo, sova till 10. Äta frukost. Ta en promenad. Äta lunch. Titta i en bok. Äta godis.

Och nu funderar jag på nästa steg i kedjan... det känns som att det kommer bli en liten tupplur. För jag är bannemig trött. Eller så får jag ta och kika på någon film(och somna in till den istället...)

Bäst att ladda upp med energi för sedan lär helgen bli rätt fartfylld när det anländer ytterligare två idioter hit som ska leka och avslutar med en match mot Habo på söndag.

Hoppas bara att jag kan hoppa. Mina ben spelade mig nämligen ett litet spratt igår när vi skulle springa milen på idrott B. Mina smalben bröt ihop, det gjorde ondare än något jag upplevt tidigare. De var så jävla spända att jag helt seriös väntande på att ett muskelfäste skulle slitas av eller något... Såhär kändes det efter ca 8 min.

Dum som jag är fortsatte jag väll att försöka i nästan 30 min till innan jag bröt och började gå tillbaka. Idiot som jag är.



Seriöst. Seriöst ont.

Greg Hill, min nya idol

Först och främst, Steve Jobs. En man med många strängar på sin lyra och en outtömlig passion för sitt arbete. En inspirerande människa på många sätt och vis. Han kämpade mot cancern länge, men inatt förlorade han. Vila i frid.

Sedan sitter jag och blegar i senaste Åka Skidor och har kommit över ett reportage som inte är vettigt någonstans, ialf inte den mannen det handlar om.

Greg Hill, 36 år gammal, fru och två barn. Bosatt i Kanada och jobbar som diversearbetande snickare. Sedan har han under 2010 gjort en liten utmaning för sig själv. 2 000 000 fot, 609 600 m. Det är har han klättrat under sina topp turer på ett år, bara för att han ville "testa sina gränser". Han var tvungen att snitta 1700 höjdmeter per dag(motsvarar att gå upp och ner för Åreskutan... 2 gånger), detta skulle han alltså SNITTA på 365 dagar...

"Jag gick ju oftast bara max 6 timmar om dagen, resten gjorde jag annat, så just det var inte så tungt"

Killen är sjuk. No doubt.


Chokladbollnjutelse

Detta kan vara den lyckligaste stunden i mitt liv. Mjölk. Och. Chokladboll. Fuck yeah.
U mad?

Hemmapojke

Vad gör man om man har en timme till övers och känner sig i kontakt med sin barnsliga-skapar sida? Chokladbollar ofc!
Nästan löjligt hur länge sedan det var sedan jag gjorde det sist...
Jag skyller på de fantastiska fiberhavregrynen för det att smeten inte blev så sammanhängande som den borde. Fan kul att "baka"(om man nu kan kalla chokladbollar för att baka).

Nu tänkte jag sitta och njuta av att jag inte behöver trimma mig förrens imorgon och att jag nog klarade av samhällen på ett helt ok sätt, livet leker.


.

Inget socker, satfläsk

.

Tanken som slår er alla när ni ser hur jävla mycket skit jag skriver

När jag ändå har ångan uppe...

Nils-Gunnar och Maria-kerstin är ute och åker bil. Nils-Gunnar är mycket stolt över sin välpolerade Nissan Sunny från -87. Nils-Gunnar och Maria-Kerstin är på en tur ner till sin äldsta son Kurt. Kurt bor i skåne. På vägen tar NG upp sin mobil och tänker inte på att han glömmer att gasa. Så ligger han där och puttrar på i 76 km/h på 90-väg en bra stund tills MK påpekar med sin irriterande, rök-rossliga stämma "Det är 90 här gubbskrälle", varpå NG trampar plattan i mattan och lägger sig i 110 knyck. En stund senare börjar de diskutera om hurvida de ska renovera varmvattenberedare eller köpa en ny, och hastigheten sjunker återigen... för att sedan åka upp!... och sedan ner igen när de inte för allt i världen kan komma på vilken radio kanal de ska lyssna på...
Detta var en liten introduktion till en tanke jag många gånger tänkt när jag under nu snart fem månader innehaft körkort, som lyder: vad faen kan inte alla bara använda farthållare för?
Finns det något mer irriterande än ligga bakom den där jävla Nissan Sunnyn från -87 på en 80-sträcka (insåg nu att det var ett jävligt dåligt exempel efter som en såpass gammal bil med allra största säkerhet inte har en farthållare... men... aja!) när de leker jojo med hastigheten.
Tänk om alla bilister bara kunde sätta i farthållaren på angiven hastighet och glida med. Inga farliga upphinningsolyckor pga av varierad hastighet. KRAFTIGT minskad bränsleförbrukning då man slipper onödiga fartökningar. Ett väldigt mycket trevligare flöde på trafiken i allmänhet.
Nackdelar?
"Men man kan ju inte alltid hålla samma hastighet, det finns ju svängar, buhu!"
Point taken, men jag vågar hävda att så länge det inte råder vinterväglag så kan du på i princip alla Svea rikes vägar med hastighet över 80 km/h inte hitta en tillräckligt skarp sväng för att inte bibehålla hastigheten igenom. Motbevisa mig gärna.
"Man kommer ju bli ännu mer okoncentrerad på vägen om man inte behöver gasa!"
Nähe!... Och dessutom skulle det kanske krävas mindre koncentration om man kunde lita på att väglusen framför håller sin hastighet och helt plötsligt inte tvärnitar för att den insett att, ja, vad faen nu folk sänker hastigheten på en raksträcka för.
Jag tror att detta hade gagnat alla bilister som färdas på vanliga vägar(motorvägar kan ni få göra vad fan ni vill på), jag känner att Skövde-vägen skapat ett levande exempel för just det jag försöker förklara. Folk tvingas hålla 80 hela vägen för att slippa fastna på kort och då accepterar dem det och petar i farthållaren för att slippa tänka, och vips har vi skapat en stressfri transportsträcka!
Så snälla Nils-Gunnar och Maria-Kerstin, sälj Nissan-helvetet från -87. Låt den återvinnas till 67 nya fina brödrostar och en kitschig soffa och köp en nyare, snålare, säkrare och framförallt bättre bil. En med farthållare. Och använd den. Tack på förhand.
Er tillgivne Ingemar
Nissan Sunny -87

Knark är kul?

Som en lite uppföljare till tidigare inlägg(och hur vi kom in på det överhuvudtaget) så kommer det lite tankar om droger.
Alkohol är en drog. Staten har monopol på alkoholförsäljning i Sverige. Då köper svenskarna sprit svinbilligt i Tyskland istället. Vad händer då? Förutom att de sliter på den stackars bron och släpper ut massa C02 så försvinner massa potentiella skattepengar ut ur systemet.
"Vi kan inte släppa monopolet, folk kommer supa ner sig som de idioter de är. Storebror måste hålla handen."
Frågan är...
Tänk om man istället skulle släppa lös alkoholförsäljningen men höja skatten. Priset skulle sjunka till följd av lavinartad konkurrens och skatteintäkterna skulle öka. Vem kan klaga på något sådant?
Självklart skulle vi inte stå inne på ICA och köpa en Jäger för 100 kr men för ett betydligt mer konkurrenskraftigt pris internationellt sett än de priser som återfinns på Systembolaget i detta nu.
Men för varje flaska skulle en större del av kakan ändå gå till Staten i form av skatt och det kan väll inte vara fel som sagt? Och vore det inte helt fel att ha skattepengar så att vi slipper skicka tillbaka 91-åriga senildementa tanter till ett land där de inte känner en levande själ...
"Alla blir alkoholister"
Jag tror ärligt talat att alkoholkonsumptionen inte skulle öka. Möjligen så att de som redan är fast i ett beroende skulle kunna komma över den åtråvärda saften billigare....
Men det är i min värld så ialf att folk vill ha det dem inte kan få. Blir spriten mer lättillgänglig, då blir den inte lika intressant.
Ännu en effekt av detta vore ju att den illegala sprithandeln skulle få sig en rejälv törn istället för att som nu frodas som aldrig förr.
Men nu kommer jag till den liknelse jag skulle dra till förra inlägget och jämförelsen med legalisering av knark.
Du får sälja sex, helt legalt.
Du får inte köpa sex, helt illegalt.
Varför kan vi då inte bara legalisera varenda drog i hela världen och göra dem tillgängliga på alla våra(numera konkurerande) Apotek? Men innehav och bruk av dem är förtfarande olagligt. Vore inte det en kalaslösning?
Knark är bajs

Tokiga tankar eller vansinniga visioner 1.0

Jag och min käre bror tog tillfället i akt att fira kanelbullens dag på mössebergsbagaren. Awesome. Men mitt i all diskussion om framtid, fusion och fitt...vaginor, så halkade vi in på ett onekligen väldigt intressant ämne! Något som jag tänkte försöka ringa in i form av ett litet gosigt inlägg med mycket text, mycket svammel och förmodligen utan någon egentlig slutsats(så ha inga höga förhoppningar om du fortsätter att läsa)
Nu följer en liten historia för att sätta in er i problemet innan tesen förklaras...
Håkan jobbar skift på ett industriföretag. Håkan är singel. Håkan har väldigt små fötter. Håkan vill ha sexuellt umgänge men hinner inte med en partner och har inte tillgång till en "friend with benefit". Vad gör då Håkan. Han köper sex.
Gunilla är manikyrist. Gunilla jobbar även deltid som prostituerad. Det är lagligt. Gunilla kan stå inne på Rosenbad och skrika högt om erbjudanden till män och kvinnor att nyttja henne för diverse saker och ingen kan ge henne vare sig böter eller fängelse för det.
Men då kommer det sig att Håkan och Gunilla träffas och gör en go deal som båda är nöjda med. De är påväg hem till Håkan för lite gos.
Men precis när de "get down to business" så hoppar farbror blå ur garderoben och sätter handklovar på stackars Håkan och sätter honom i finkan för sexköp...
Men samtidigt i etagelägenheten ovanför Håkan så håller Pök-productions på att spela in en erotisk film. Just nu håller Bengt och Åsa-Katrin på att idka älskog på den stora vita skinnsoffan medans Svullo-Kent står bakom kameran med sin flötiga mustasch och ryter ut när de ska byta positioner.  Farbror blå bryr sig inte om att haffa varken Bengt, Åsa-Katrin eller SK med mustaschen. Så länge alla inblandade är över 18 och det finns en kamera med i bilden så ger Farbror blå snarare tummen upp, även fast både Åsa-Katrin och Bengt säljer sina kroppar för sexuella tjänster... hur går det här ihop?
Det betyder alltså att Håkan skulle kunnat rädda sin lite pinsamma situation genom att helt enkelt filmat sin lilla akt med Gunilla och helt plötsligt legaliserat och omskrivit sitt sexköp till en filminspelning. Så himla enkelt.
Men åter till Svullo-Kent och co.
Vad skulle hända om kameran plötsligt råkar dö? Är det då plötsligt sexköp? Och hur ska man då strafflägga denna aktivitet?
Det kan ju vara så att kameran bara stängs av för några sekunder, ska det då finnas olika bötesmängder beroende på antalet juck per minut eller på mångden lem som förts in och ut? Detta är frågor som jag gärna skulle vilja få ett svar på.
Vart går gränsen mellan pornografi och sexköp? Och räcker det bara med en kamera för att göra det till pornografi? Och varför är Svullo-Kents mustasch så flötig?
Tacksam för svar!
Observera, bilden är inte ett montage!

HÅÅÅÅL

Jag gillar inte hål(no pun intended).
Speciellt inte de från 08.50 till 15.00.
Men jag har ju hittills fått klart psykologin och bara en timme har gått sedan lunch! Och innan de hann jag gör ett helt ok gympass, kändes faktiskt oväntat bra!
Nu sitter jag och lyssnar på Brunchrapporten och väntar på ett väntat(trevligt) samtal.
Sedan tänkte jag försöka läsa lite samhäll(prov imorgon känns gömen(skjut mig))
Om man kanske kunde få med sig någon att äta en kanelbulle eller två... det är ju faktiskt KANELBULLENSDAG IDAG!
Ett fyrfaldigt leve för jäst, mjöl, socker, kanel(och gud vet vad det mer finns i bullar)!
HURRAHURRAHURRAHURRAAAAAA!
Fortsätter på old-school bilder, gosigt

Sängliggande tankar

Det är lite underligt ändå, det här med att inte kunna somna efter träning. Ialf finner jag det väldigt motsägelsefullt att man efter mycket hård fysisk ansträngning kan ligga här i flera timmar utan att ens vara nära att falla in i den fas som i folkmun brukar kallas för räva-go-sovelse.

Varför?

Förmodligen för att jag brukar proppa i mig en del(mängder) mat mellan 9-10 på kvällen, eftersom jag måste. Sen släpps det säkert lös en hel hop med måbra-hormoner i kroppen som gör mig pigg som en jag vet inte vad.

Så då ligger jag här måndag och onsdag natt och vrider mig som en spole utav högsta kvalité och förvandlar min så oerhört välbäddade säng till något som man tror varit en boplats för ett gäng knull-glada babianer(inte fyllt med diverse kroppsvätskor utan mer stökigt).

Det suger lite. Eftersom kroppen är slut men knoppen är kristallklar som aldrig förr, så som den snarare borde vara under de ca 10 timmar i veckan Ugglan har genomgångar... Men man kan väll ute få allt. Räknar med att ligga här minst en timme till innan jag somnar. FMS, fuck my sleep.

Men för att lätta upp stämningen så fick jag ju maximalt antal rätt på engelskan, gimagömen.


Bjudelse

Goa ändå

Frustration

Ännu en frustationsfylld volleybollträning... men jag skötte mig bra idag. Skällde inte på någon, sparkade inte på något, tog bara skiten duktigt i prutten. Står och stampar på samma punkt just nu, no matter how hard I try. Men men, det går väll över tills jag gifter mig.
Idag har jag verkligen funderat över vad fan jag håller på med egentligen?
Tre lektioner i skolan. Antal lektioner som jag kände var värdefulla för mitt framtida yrkesliv: 0
Men postivt är ju att jag har klarat en fjärdedel av projekttiden, vem sa att jag är bitter?
Jag är nog bara måndagstjurig.
Men vet ni vad de betyder?
Att jag kommer vara sjuhelvetes glad imorrn.
Bitches.
Ladies, please control your orgasms

Sånt man har blogg till...

Skulle skriva ett inlägg om att jag känner mig destruktiv.
Så råkade jag uppdatera inläggshanteraren.
Så då försvann allt jag hade skrivit...

Glad hest

Klad hest

Sova?

Så, vad har hänt idag?
Jo, vi har spelat match mot RIG C, seriepremiär till och med! Det gick väll sådär, förlust med 3-1 men ändå en förhållandevis jämn och förhålandesvis välspelad historia. Det var väll endast jag som drog ner stastisken lite, men hey, jag var ju kanon på inspiken så det går nog på ett ut!
Efter matchen drog jag med några idioter till Skövde för att hänga och klämma på lite datorer. Dock så fittade Skövde med oss, de stängde 17 och inte 18. Så istället hälsade vi på Linder en snabbis och tog en välbehövd middag på Max... inte okej men vadfaen gör man inte.
Tråkigt att jag inte fick klämma på datorer, vet inte riktigt om jag ska köpa och definitivt inte vad. Men den som lever får se I guess.
Nu tänkte jag titta på någon film innan jag går och lägger mig förhållandesvis tidigt så att jag kan komma upp i tid och träna imorrn. Sen ska jag spendera eftermiddagen åt inlämning i med. grund. och kanske psykologi om jag blir klar, inte taggad. INTE taggad.
Bara 250 dagar kvar, desto mer taggad.
Snö är också kul

RSS 2.0