Fukkin löv V.I.G.I

Kombinera allt jag tycker om: Organisera saker, köra fyrhjulingen, bygga saker, köra lastmaskin, åka snowboard, fota, käka flötig mat, dricka för mycket energidryck, slå sig, vara trött dygnet runt och sova så många svettiga pojkar i mitt krypin som möjligt.

Alltså allt som gör livet värt att leva.

Från början så tog det kanske totalt 8-10 timmar innan det ens fanns något att hoppa på och efter några timmars arbete i fredags så var det fullt åkbart. Laggan, Love och Alex körde hårt(Love körde på sitt sätt...) och gjorde undertecknad fylld med eurofori och liknande känslor. Löjligt bekräftande.

Efter några timmars shredd drog vi in till donken i de fulaste utstyrslarna möjliga, mycket härlig upplevelse. Topp 3 moments på donken lätt.

Sen sov vi la någon timme elr två innan det var dags att häva sig upp ur sängen och dra iväg till skidskolan. Efter genomfört jobb så körde vi lite till. Linder, Philip, Lus och Laggan gjorde sitt bästa för att slå sig fördärvade. Sedan drog vi en spårad pizza innan vi drog ut igen och körde till Laggan pajjat sin skida och bensinen i elverket hade evaporerat. Vilket kanske var bra då jag precis hunnit finna lite jobbiga visioner om inverterade luftfärder...

I morse var det samma visa igen, upp och häva i sig en PK för att få igång maskineriet igen. Var det jobbigt att gå upp i lördags så kan jag säga det att döden inte var långt borta imorse... fifan.

Pga väldigt olyckliga omständigheter då våran älskade Kristoffer Linder kantade landingen i stan med ryggen först(vilket resulterade i en kotkompression och ingen mera åkning för honom i vinter) så slutade det med att jag, Laggan och Oliver körde skiten ur den nu ännu slitnare fyrhjulingen för att fånga de sista timmarna utav årets V.I.G.I och en fantastisk solnedgång. En olycksfylld avslutningsdag som ialf hade vädret med sig.

Nu sitter jag här nyduschad, nyrakad, nysnaggad i nytvättad Ugli. Känns jävligt konstigt att inte lukta kuk längre. Vilket jag gjort konstant sen i fredags, då jag inte funnit motivation till att varken duscha, byta underställ eller sockar då det ändå bara var någon timmes luktfrihet det skulle infria ändå. Och jag ska inte ens försöka att beskriva den doft som legat tung inne här under snart 2 1/2 dags tid. Tänk dig att 4(*2) killar kommer in och slänger av sig pjäxor, kläder, underställ, strumpor och att utrymmet är väldigt begränsat. Jag kan ju säga att jag aldrig varit med om något liknande ialf...

Men nu tänker jag göra något jag tycker jag förtjänat. Nämligen sova 4Ö timmar. Herå!



Bildbomb kommer

V.I.G.I is like war, people die

Är inte alls trött. Det luktar inte alls kuk här ute och man kan se golvet för alla grejer. Tre lögner.

Jag är trött. Det luktar kuk härute och man kan inte se golvet för alla grejer. Tre sanningar.

Lyssnar på Edith Piaf och njuter av det faktum att jag snart får komma ut i friska luften. Jobb till 2, sen hem och hoppas på att det klarnar upp och att det slutar blåsa. Då blir jag klad hest. Nu ska jag försöka leta fram min underställs tröja i röran, wish me luck



Noterbart är att jag är en idiot

Visst ja!

Jag har ju en sån häringa blogg också, den kanske man ska underhålla lite också...

*Tänker på vad jag gjorde igår och kommer inte ihåg något*

Men idag har jag ialf haft kostym på mig(nya kavajen, semigo) och haft två lektioner(sry Theng, biologi är inte värd 3.5 timmes hål), druckit kaffe med mor och far, sovit, letat fram all skit vi kan behöva ikväll och nu tänkte jag kolla House tills det blir dags att rulla till Floby och träna lite småbarn.

Gjorde ett ryck och tvättade fälgarna på el'traktor. Och hör och häpna så skruvade jag faktiskt upp den panelen som varit loss på passagerarsidan sen tidig december. Känner mig sjuukt duktig.

Hoppas att jag inte dör ikv, håller en tumme elr två



On top of the world(läs snöhögen)

Tråkig uppdatering

Sovmorgon till 9, matte D, kemi B, fisk och sen hem. Soft.

Lyckades visst förtränga att vi hade svenska och engelska efter två timmars hål men jag gjorde annat viktigt som förhoppningsvis kompenserar det.

Till ex pluggade jag fysik i säkert 10 min, löste tre uppgifter och kände att jag kunde allt. Sen läste jag på suffixen i Latinet i två min... tror att jag kan två.

Sen byggde jag kick några timmar, planade ut inrunnet, hämtade PVC-röret, fyllde ut landningen och lite annat ointressanta saker.

Nu tänkte jag kolla på Top Gear och/eller House till det blir läggdags. Men först; Bajsa



Vi kan våran bicepspose

Livet

Helt ok dag, hundra lektioner(4) innan lunch och sen avsluta med kemilabb som jag och Herr Anthony piskade skiten ur. Skolan sammanfattad i en mening, svårt.

Sen dess har jag hunnit börja på årets V.I.G.I setup, gymmat och hängt med Laggan och Tholle.

Är jävligt taggad på V.I.G.I men sorgligt nog finns det nog inte tid till alla mina ideer som flyger runt i min skalle, men kreativiteten och skaparglädjen är på topp samtidigt som de ska bli fint väder både natt och dag i helgen så det ska nog hinnas med ett och annat ändå... Fifan vad jag är glad



Snö är fan livet

(V.I.G.I = Victor Ingemar Göransson Invitational)

eller ja

Kom ju på att jag utökat min så kallade "garderob" med två nya kavajer på något vänster, kavajgubben inom mig myser

Negative trajectorycurve

Frågan är hur mitt liv kan gå från ointressant till superointressant?

Jag kan berätta hur, man spenderar bara hela helgen i uthyrningen. Inte ens svårt. Har hunnit med att käka pizza med Linus, kolla på Sherlock Holmes(semibra, sevärd), kollat på en säsong av House(bra, men det visste ju alla) och sen absolut ingenting mer. Soft.

Jag som hade sjuka planer om att jag skulle ha massor av energi över att bygga sjuka saker, tji fick jag. Nu tänker jag kolla vädret och sen sova i 4Ö timmar. Hoppas ni har haft en mer händelserik helg än jag!


Förtio sjuka saker i en låda

Fredagsmys = bada på hälsopedagogiken, softaste lektionen i mannaminne. Borde bli standard kan tyckas.

Softade på latinet som vanligt, slingrade mig ur ett läxförhör som jag skulle gjort igår som jag skulle gjort idag som jag får göra på måndag. Typ.

Sen sprängdes jag mentalt på matte C-provet. Det var något av det sjukaste jag gjort på länge. Önskar att jag kunde hoppas på bra betyg, men jag är nog för smart för det(läs realistisk)

Fan, jag skriver ju som om jag hette Johan Palmenäs. 4Ö sjuka sprängda softa

Har tränat lite småbarn och hunnit åka lite b-räda(med b-rudar på)

Nu tänkte jag kolla lite House och sen sussa sött tills det är dags för jobb imorrn. Dumt att klaga.

(Och har varit tvungen att falla för trycket och skaffat Spotify Premium idag... jag vet inte hur jag känner inför det riktigt. Om jag ska skratta eller gråta... men det är väll ett senare problem)



T.R.I.M Tungan Rätt I Mun

Me in a nutshell

Tidig revelj idag då det var genrep 07.30-08.30 med fredagsensemblen inför ållebergsdagen, sen lite chill och rehabelitering(aka donkenfrukost) innan det var dags för första uppträdandet. Gick la helt ok, kände mig lite cool när jag gick längst fram när vi gick in och fick "representera" de svenska mästarna... inte för jag var med på den tiden men ialf... jag kände mig jävligt häftig just då.

Alltid lika kul med uppträdanden, speciellt utan klänning och strut. Är ju inte alltför bortskämd med den sorten numera...

Jag blev ju inte mindre cool eftersom jag var så fräsig med svart skjorta, svarta byxor och vita hängslen. Fräsigt.

Förmodligen fanns det bara två pers som uppskattade drogföreläsningen, nämnligen brödernabra. Shan Atchi är överskattad och var halvbra. En liten poäng här och där men inget som kittlade skrattnerverna något vidare. Fick ju hans bukett sen, vilket gjorde att jag blev ännu lite coolare - när jag och Shan blivit polare(var bara tvungen för att det rimmade)

Sen blev det några minuter onödigt plugg innan jag drog in och gymmade lite. Nästan pinsamt hur gött det kan vara att rycka i lite tunga saker och njuta av det... perverst

Lookalike

Halvsemisoft dag(taftologi win)

Gewers fick mig att gå hela dagen istället för att åka hem och plugga matte och sova vid tolv. Hatar honom för det såhär i efterhand men ialf. Hade sista biologi A lektionen idag, lite ledsamt... fast ne. Vi kollade på en jävligt intressant dokumentär om primater världen över, jobbig NV-varning på att jag faktiskt tyckte den var riktigt bra...

Sen har jag varit inne i backen och haft en halvjobbig privatlektion, lite svårt att få två 12-åriga tjejer som aldrig stått på ett par skidor förut att lära sig åka på blåis...

Hunnit med att plugga matte en timme och nu ska jag koppla av...

På något halvvänster så har jag kommit underfund med att jag gjort väldigt mycket på senaste, både varit och shreddat i Funäsbergets park (se 04.39)

 

Och så spelar jag tydligen handboll i Hk Country...

 

Inte undra på att jag tycker det blir lite körigt...


Sensation!

Tänkte mig att jag skulle skrälla till och göra min första inläggsstreak sedan före krigstiden. Jag har inget vettigt att säga tänkte mer bara göra detta för konstens skull. Tilläggas är ju att jag är en dålig människa som slunkit undan en uppsats och fått extra tid på en annan med lite charm och modifiering utav sanningen. Känns fruktansvärt bra, då jag kände starka panikkänslor jämtemot allt plugg som jag inte orkade göra för att jag är en tragisk, dålig och fruktansvärt lat människa.

En annan tanke är vem som egentligen orkar ta sig igenom mina och Victors inlägg. Jag för en gör det ju inte. Känns ju sensationellt då om någon annan skulle orka göra detta egentligen, men vad vet en enkel man som jag.
Har kommit till faktumet att det är väldigt avreagerande att skriva, speciellt utredande texter. Detta kräver ju dock inspiration och att man får upp en bra flyt i "skapandet" om man ska uttrycka sig i sådana konstnärliga termer. Det lite ledsamma är att det som vore mest "häftigt" som ungdomarna kanske hade uttryckt sig vore ju att lyckas få ned lite fin lyrik på papper, men icke. Det tar stopp. Får jobba på detta.

Det är inte alltid lätt att vara bög och tycka om flickor


Hallå.

För er ihärdiga läsare så vet ni vad det är dags för. Jag tänker inte säga vad som flyger genom mitt huvud, men ni förstår var jag menar.
Jag tänkte för en gångs skulle inte skriva det vanliga inlägget jag brukar skriva utan försöka gå utanför ramarna och skriva ett sådant inlägg som jag egentligen vill skriva men oftast saknar inspiration och material inför eller känner att det är för personligt och inget som allmänheten bör få ta del av.
Men sagt och gjort så ska jag försöka mig på det här. Jag var i Branäs i helgen på en skidresa, vilket egentligen inte hör hit, vilket då gjorde att jag för ett par dagar stängde ute mig från omvärlden till en liten del. Egentligen bara inte gå in på facebook. Men då när jag kom hem från denna resa på söndagkväll och inte hade besökt denna helvetessida sedan i fredags ca 16.45 så gled även måndagen förbi utan att jag egentligen tänkte på att jag inte besökt denna hemsida. Så då slog det mig att jag borde göra en intern utmaning utav det här och göra ett uppehåll för en vecka.

Det ledsamma med det hela är att jag under den tid jag spenderar framför datorn nära på reflexmässigt har öppnat facebook. Detta är egentligen ganska hemskt när man tänker på det att man är så bunden under denna hemsida. För jag känner ju inte att jag får ut speciellt mycket när jag väl sitter där och nu efter några dagar borta där ifrån så känner jag ingen större saknad heller.
Sen är det ju så att jag vill komma någon vart med mitt liv och vara lite produktiv. Vilket då ibland stoppas när man sitter och refreshar facebook tills man blir blind. Så detta är egentligen ett ställningstagande att jag ska försöka att bryta de starka banden som jag byggt upp med detta komersiella monster.
Detta kan man ju argumentera fram och tillbaka för och väga in en fruktansvärd mängd med olika infallvinklar. Det finns ju dels det med att vissa tycker privatlivet förstörs, vilket jag inte är en utav dem då jag tror att i dagens samhälle så om regeringen eller något ondskefullt geni skulle vilja monitorera alla individer så skulle inte det kräva en speciellt stor effort. Då de flesta nu mera har smarta mobiltelefoner med gps och snabb internetuppkoppling. Men då med alla dessa sociala medier (dock är vi svenskar väldigt smalt insatta i detta och håller oss för det mesta till facebook och diverse bloggar, när det finns en fruktansvärt vacker internetkultur utanför dessa ramar. Men detta är ett helt annat ämne (Note to self, skrivmaterial)) så kan man hamna i en sorts kontroll ändå, i och med att du själv kan välja att visa allt du håller på med och endast dölja en del saker i ditt liv.
Så den aspekten är inget som direkt skrämmer mig. Jag tror mer det är en form utav frustration jämtemot att jag egentligen inte ens bryr mig om vad allt folk gör. För man har ju inte bara de "vänner" som faktiskt är ens riktiga vänner som man kan ha någon form utav intresse av vad de håller på med.


Nästan samma som vanligt i alla fall.


God kuk till er alla


Handboll, vafan

Sista gången jag såg en handbollsmatch var det från VM i Kroatien. Det enda jag kommer ihåg är att man inte vågade och när man gjorde det så var det idiotsatsningar utan dess like, allting såg tungt och orkeslöst ut och man mådde illa bara man tittade på dem.

Sen dess har jag bojkottat handbollen, det skulle aldrig kunna bli några matcher värda att se utan de gamla gardet med Wisslander och co. som gjorde handbollen till en tidig favorit.

Och nu gällde det, Vm på hemmaplan och Sverige hade allt att vinna. Man krossade tydligen Chile i matchen som jag knappt visste spelades och det var tydligen en av de bästa matcherna som spelats på länge inom svensk handboll. Såg de tre sista minuterna av förra matchen och det såg lite ut som Sverige var på gång igen.

Med experternas ord i öronen så bänkade jag mig i soffan för att se Sverige "ta med sig enkla poäng in i nästa omgång"

Inte riktigt. Det var som om det var Kroatien all over again. Ingenting stämde, ingen vågade visa vägen och moralen är körd i bott. Däremot var det riktigt härligt att se ett överpresterande Argentina med målvakten Schulls i spetsen.

Det ska nog mycket till för att jag ska kolla på någon mer match inom en nära framtid...

Det räcker med att jag måste vara med och spela sådana matcher själv...

3 vs 3

3 Dåliga: Jag orkar inte plugga matte när jag nästan somnar på väg hem. Jag vill bara gråta när det är plusgrader i Januari. Jag hinner ingenting.

3 Bra: Torstein Horgmos videoblogg gör mitt liv lite mer uthärdligt(http://vimeo.com/user1083256). Svenskan är färdig och redovisad. Ledde idrottslektionen idag så slipper "bäva" inför det, inte ens svårt.

Känner bara för att sova mest hela tiden, ialf då jag inte är omgiven av människor. Hade en svår stund framför gröten idag igen men lyckades hålla mig vid liv och ta mig till skolan. Rätt soft ändå, glida runt och tjöta är ju inte helt fel. Idrottslektionen var som ovan nämnt inte ens svår att leda. Men jag hade väll inte väntat mig något annat direkt, är ju van vid gnälliga småbarn istället för duktiga gymnasieelever som både lyssnar och förstår, sådan lyx har vi inte i skidskolan...

Blev lite gym med Linus efter skolan, knäna höll ihop bra och jag maxxade lite discogym... bara för att jag är så jävla bief osv

Sen skulle jag pluggat matte på dirren när jag kom hem var det tänkt... men jag var sååå nära på att somna när jag körde hem så jag orkade verkligen inte läsa om aritmetiska talföljder och ännu mindre räkna. Så det går la som det går.

Nu tänkte jag nog kolla på lite handboll innan jag gör det jag längtat efter ända sedan jag gick upp. Nämligen gå och lägga sig. Fin meningsbyggnad där osv...



Grattis på 18-årsdagen Gew!

Huvudvärk och geleråttor

Var så jävla trött imorse att jag satt länge och övervägde om jag faktiskt skulle dränka mig i gröten för att slippa gå till skolan imorse... valde att inte göra det till slut. Något jag ångrade minst två gånger under dagen.

Hängde med på fysiken, sov på matten, "räknade ord" på svenskan(även känt som att gå där ifrån och äta), lyssnade på biologin och hade körövning istället för latin. Helt okej för att vara åt helvete. Semigött att behöva åka direkt till sporthallen dirr efter skolan och stanna där resten av kvällen. Dock gick träning riktigt bra och det kändes minst lika bra som igår. Kanske är inne i en tvådagars-topp...

http://www5.idrottonline.se/FlobyVBK-Volleyboll/HerrA/--NyheterHerrA--/Malmo-Floby2-3/

Faktiskt en mycket läsvärd resume av gårdagens aktiviteter, betydligt bättre än mina egna dito. Värt att nämna är ju att min "förmåga att upprätthålla fina Flobytraditioner under färd" innebar endel aktiviter som skulle kunna bedömas som blottning eller nedkylning av ändtarmsöppning beroende på sammanhanget... men ialf var det ganska trevlig... Kände att det där lät jävligt fel såhär i efterhand men bjuder väll på den.

Nu ska jag gå och bajsa och sen försöka ta igen lite sömn, lev lungt.

Mycket sevärt(ialf nästan värt ett klick)


Vafan

Tyckte du att inception fuckade med ditt sinne? Pröva Revolver, shitgoddammit vad jag är mindfuckad just nu...

En söndag i mängden... fast ne

Bortamatch i Malmö var dagens headevent.

Uppstigning klockan 04.50 för att samlas kl 06.00 och ändå lyckas jag bli stressad... Men en hyffsat smärtfri nedresa. Åka tre stycken normalbyggda gossar i bak i en V50 där det sitter två lika stora gossar är inte jättekul, speciellt inte i 4 timmar... Men vi överlevde även fast mina knän gjorde sig påminda om sin egen existens. Blev en extrafrukost på vägen ner, donken självklart. Men den kompletterades med den bortamatchsutvecklade dieten bestående utav RedBull och mentos.

Vi var väll framme kanske en timme och 40 min innan matchstart så vi drog några promenadstråk tills det var dags för inspike. Orkar inte orda om matchen då det redans skrivits ett ypperligt matchreferat av Dr Ull som kanske hittar hit i sinom tid... Vi vann ialf med 3-2 och det var en jävligt rolig match allt som allt.

Sedan hade vi blivit utlovade Sveriges bästa falafel efter matchen och den höll för förväntningarna. Segerfalafel för 25 kr borde bli standard. Tror jag hittat en ny kärlek, mycket mat för löjligt lite pengar -> Super Falafel i Malmö

Hemresan innefattade gnäll om brist på plats i baksätet, otaliga försök att hitta en smärtfri position och en tillhörande stopp på Gotteboet.

Nu har jag dragit på mig både dubbla knäskydd(värmande jävlar) och Uglisuiten och är laddad för en söndagsfilm innan det blir dags för sängen. Självklart akompanjerad med en nätt påse godis från ovanstående plats.

...vädret suger kuk men vad fan ska man göra...

Gnälla funkar ju uppenbarligen inte ialf...

Ska sluta gnälla

Titta här, jag gnäller om för dåligt med snö och vad händer då? Jo stora fina flingor dalar sakta ner över mig när jag glider runt och hjälper folk i backen. Moder natur, jag älskar dig även fast du har dina dåliga dagar du med.

Två lektioner, inkassera lön både från Skidskolan och sen Uthyrningen och sen direkt till ett redan påbörjat sexårskalas. Inte helt fel att sitta där och smälla i sig god mat medans man tittar på det underbara snöfallet och lyssnar på hur småkusinerna trulsar runt. Och sen ska vi ju inte ens prata om tårtan...

Livet känns faktiskt riktigt jävla bra just nu. Inte ens ett jävla tal manus kan få mig på dåligt humör, tänkte powerskriva ihop det och sen gå ut och bygga en djävulsk stepup ute på gården. Good life.

Såhär känns mitt liv just nu, fast med snö


Fascination Inspiration

Trots att jag jobbar så känns det som jag haft sovmorgon i 4Ö år... tänk vad en timme till i sängen kan göra en gott. Som sagt jobb idag. Blir nog bara två lektioner, en privat med bräda(smörlektion<3) och en fortsättningsgrupp med den förmodligen bakfulle herr Holmstrand. Försöker finna lite inspiration för vintern, rätt svårt när man läser väderrapporterna två gånger i minuten och inser att det kommer inget puder. Det kommer regn. Mycket regn. Självmordstankarna kryper allt närmre...

Drömde om en fantastisk åkdag. Strålande sol, 30 cm puder som sedan på något vänster övergick till en nyshapead park. Våta drömmar my gosh.

Men får väll återgå till verkligenheten. Blåsigt, mulet, stenhårda drivor överallt och en oshapead "park". Nu ska jag bajsa, hoi!

Livet är:

Helt okej.

Kostym i skolan, alltid trevligt. Känner sig som en helt ny människa. En sofistikerad sådan. Tre lektioner, alltid soft. Powernap, alltid skönt. Träning med småbarnen, alltid underhållande. Ensamshredd i backen, alltid fint.

Shreddet var väll dagens bästa förmodligen, jävligt skönt att få åka lite ordentligt och dessutom att bara behöva åka och "minda" sin egen skit. Knäna höll, rätt glad. Just nu är livet rätt bra, nysnaggad, nyduschad, nytrimmad och det ska snöa inatt. FINT.



No tie omfg

...A och ja, fick något sjukt ryck och tog sjuka kort när jag kom hem från backen. Resultatet kommer nedan. Har aldrig påstått att jag är normal...




Bara för att understryka: Jag gillar vintern och jag har aldrig sagt att jag är normal.

Godnatt!


På tal om...




 

På tal om att folk tjatar ut ord(jag inkluderad ofc)


Livet är fint, kallt

Torsdagar var en favorit en gång i tiden, två lektioner, sovmorgon och sluta tidigt i ett enda paket. Det var livet.

Nu är det 08.00-16.30 allovermyass, inte så rockigt. Och lagom torra lektioner har vi också, NV <3

Mitt knä var det ja, var lite orolig ett tag där imorse då jag såg mitt invalida jag sitta inomhus resten av mitt liv och hata allt. Som tur är lyckades jag leta fram ett sånt häringa fantastiskt knäskydd som värmer upp allting tills det bara är varma och sköna känslor kvar. Det funkade... sort of. Tog av det för en stund sen och insåg att det kanske inte var anpassat för mina lår... satt rätt tajt. Men nu börjar det göra ont igen så ingen förlamning här inte, tur.

Tog det svåra beslutet att avstå backen idag och istället vila mig i form. Men hann ialf med en sväng till Bytt och nytt innan de stängde och fick med mig ett par nya handskar, nya skidstrumpor och ett nytt underställ. Allt mycket nödvändigt faktiskt. Helt sjukt, när köpte jag något jag behövde sist?

Men nu ska jag sova. Eller ialf ta en dusch, sen käka korv med bröd och mos (<3) och spela ps3. Livet kunde varit värre.

(överlycklig över att det faktiskt är kallt igen och det är rimfrost i träden, så fint att jag bara vill sätta mig i ett sjukt hörn och njuta)

Livet är soft, världen är stor

 



Inbyte?

Mitt knä har nog äntligen klappat ihop för gått, good life.

Fast ne

Oliwer Twist <3

Läget är följande: Jag har läst 200 sidor på säkert 5+ timmar. Den är på 500 och den ska vara klar imorrn... redbullen står på kylning och jag läser på om powerläsning.

För övrigt så suger det lite med skola ändå, man är fan inte ledig när man kommer hem(no shit sherlock).

Sen känns det som mina knän har tagit semester... eller snarare skulle behöva en. Varenda gång jag reser på mig önskar jag att jag aldrig satt mig ner. Det gör ont.

Annars så är det väll som vanligt, huvudet upp och fötterna ner.

Klockan är 21.39, tippar på att jag är klar runt 03.00... softigt



These badboys will get me trough the night... I hope

lol

Den stora frågan är varför jag alltid ska komma till denna förvåning som jag nämnt i tidigare inlägg och då i och med den känna mig lite tvingad att skriva inlägg.
För det är ju inte en gång vi talar om här utan ett stort antal gånger. Varför kan jag inte bara få någon form utav kontinuitet i "bloggandet" för jag tänker inte kalla de jag gör att blogga riktigt. För det stereotypa bloggandet har jag redan uttryckt mina känslor jämtemot.
Det var ju lite synd att min fina idé med veckans ämne aldrig riktigt tog fart. Alla andra verkar ju kunna köra sina snuttegulliga frågestunder och min idé är ju bara samma sak men mer utförligt. Men sedan kan det ju mycket väl vara så att det inte finns så mycket fläsk att dra i och med det mindre antalet läsare vi har. Dock vill jag uttrycka min tacksamhet jämtemot er och att ni få trogna, solidariska och vackra läsare faktiskt finns där och förgyller vår statistikgraf.
Men man kan ju inte få allt här i livet. Det är ju lite brodernabra mot bloggosfären och om inte (alltså om det finns liknande bloggar som förespråkar liknande saker) så skulle ni mer än gärna få visa mig då det vore intressant med lite vettigt bloggande här i världen. Sedan så kanske världen inte skulle vara en så trevlig plats om alla vore cyniker men det är ju ett senare problem som man brukar säga.
Sen är ju frågan om det är jag som är den skeva skeden i silverservisen. Att det som finns på bloggosfären faktiskt är det som folk vill ha. Att jag lever i min lilla egna värld och tror att folk vill ha vettigare saker när de egentligen inte vill det. Det är ju också tänkvärt. Sedan ska ju även tilläggas att jag inte är det minsta insatt i denna bloggosfär som jag nämner. Det finns väl bra folk och tankar ute i världen. Men frontmännen och dess undersåtar gör ju inte saken bättre.
afee
brodernabra.blogg.se bloggen där Linus hatar bloggar

Nära ögat

Det där som norrmannen säger när han blev skjuten i pannan: Det var nära ögat.

Precis det var det nu, tänkte vara duktig och gå och lägga mig i sängen och läsa Oliwer Twist. Men som av en impuls halkade jag in på schema-sidan och såg att jag började 09.30 imorrn. EPIC WIN! Eller rätt gött ialf. Går nog och sätter mig och spelar lite mer Colin Mcraerteat Dirt 2, jävligt fint vill jag lova. Påtal om sånt så börjar körkortet närma sig med stormsteg, inte alls sugen eller så.

Tomten hade varit här med min julklapp från mig själv också, sjukt glad. Jag är så duktig på att köpa presenter, jag vet alltid vad jag kan tänkas vilja ha. Blir att inviga skönheterna på Torsdag.

Skolan var det också, softare än väntat. Mycket trevligt att återse alla idioter, saknat alla men Gewers har jag nog saknat mest. Han är ju så söter. Facetime <3

Sen lättades mitt hjärta något enormt när jag fick klart för mig att alla prov är nästa vecka och inte denna... dock är det Kemi, Fysik, Sve-redovisning och Matte C-tenta på en vecka ist... kan bli soft. Men det är ett senare problem, som mycket annat här i livet. Tänk på det ni! Aja, spelelse hägrar



Snälla tomten? Snälla Mamma? Pappa? Tandfen? Laggan?

Hbg - Fina Livet episode 2

Hittade lite klipp och bilder från en av sommarens höjdpunkter: Helsingborgsfestivalen

Vi var fulla konstant typ, vi var glada konstant, vi åt konstant, det spelades go musik konstant, vädret var fint konstant(fast ne)

Men fint var det ialf, fyra pojkar i ett vardagsrum och en kaffeautomat rakt från himlen. De första minnesbilderna som kommer upp är torrsimmet på något sjukt torg i Helsingör när jag och laggan hängde kvar med Jimmie. Förövrigt var det jävligt skumt hur vi träffade på våra kära dansk-vänner. Första kvällen så kommer det fram någon randomsnubbe och frågar om vi vill ha cigg och sedan hänger han med oss en stund. Sedan dagen efter på andra sidan sundet så har vi lyckats sätta oss på bänken bredvid honom och hans följe. Helt sjukt raveat 4Ö osv. Men livet var fint då. Jag saknar det, för till skillnad mot Linus kan jag erkänna att jag saknar saker.

Och jag gör mig jävligt bra på film när jag är full vill jag nästan påstå. Synd bara att jag inte kan dela glädjen eftersom brödernabra tydligen har en policy som förbjuder att vi laddar upp oredigerat video-material... en paragraf som jag är säker på att jag inte varit med och godkänt. Men håll tummarna för tummen så ska vi nog alla kunna glädjas åt en full Victor som sjunger "Alla vill till himmelen" med egenkomponerade dansmoves till det. Eller när jag sitter och käkar thaimat.

Men nu är det Oliwer Twist som gäller, endast för att jag inte ska känna mig så dåligt för att jag hoppade över de andra läxorna. Hoi



4Ö Sjuka liv

Snö

Tänkte gör nån liknelse om att vara snökåt och kolla Yr var tjedje minut är som att vara kär och kolla in brudens facebook dygnet runt och gilla allt som går. Men jag skiter nog i det. Det är ju rätt onödigt.

Första sovmorgonen på lovet idag, fäkkin wonderfiul. Nog för att jag gick upp 10.05, men det var då jag vaknade och jag var helt jävla utsövd. Sånt som inte händer. Jävligt fint.

Första planen för dagen var att gymmma och sen plugga. Men när solen kikade fram igenom målen så omprioriterade jag lite. Det blev brädåkning istället... och bara sådär så gick solen i moln. Skräll7.

Lekte lite, shapeade en kick och byggde en landning och blev med ens jävligt sugen på att få till en ordentlig VIGI-setup.... men tiden är inte på min sida. Hade jag inte gått i skolan, inte spelat volleyboll, inte jobbat, inte velat träffa folk, inte sjungit i sjuka körer, inte tränat sjuka barn. Då jävlar hade jag sprungit ut på dirren och byggt en jibbpark som heter duga. Men som sagt, lite går före...

Tänkte nog inte göra så mycket resten av kvällen. Borde plugga men kör på min vana att inte göra det och lita till det lilla jag har innanför pannbenet ska göra lite nytta ändå. Tiep.

Läste igenom två meningar jag har skrivit nu, och fattade ingenting. Inte undra på att Ugglan tycker jag är en idiot. En idiot som tydligen inte är värd mer än G i svenska. Men vafan.

Blev jävligt sugen på att facka på livet och hänga med Laggan och The Linders till Branäs nästa helg. Men den där jävla volleybollen tar ju upp varenda helg. Så där sket det sig.

Hade varit så jävla gött att få åka lite riktig park med riktiga åk och inte bara en feature.

Känner nu att det här lovet har gått något djävulskt fort, precis som vanligt. Men nu har jag bara gjort en sak, jobbat. Vilket gör att det ändå känns rätt meningslöst... men får la hålla tummarna för att jag blir glad när jag har pengar i plånboken när det börjar närma sig avfärd till Bad Gastein.

Satt och kollade klipp från midsommar med Laggzor och Tholle igår. Tråkigt gött vi hade då, sol, öl och livet lekte. Soft. För övrigt var det jävligt maskulint att sitta och käka sorbet straight outta da box och softa med grapparna, de är ju så söta.

Hörde rykten om att det skulle ut och faras imorrn. Jag sa Gällstad elr Jkp. Mamma sa Skövde och Max. Mamma känner mig alltför väl...



Soft liv

Ljusning på horisonten

Denna filmen är det enda som skänker mig lite glädje i en svår stund som denna


Fukk


Fy fan för livet

Tre timmars privatlektion med två tjejer och en nytändning av dödslängtan. Min dag so far.

Lektionen gick bra och de var riktigt duktiga. Och that's about all of the good stuff... eller ja, fick ju träffa Pia och Antonia också! Alltid trefligt :3

Men sen till dödslängtan.

Varför i helvete regnar det den 8:onde Januari? Inte bara nån liten skur utan jävla dagsregn, och inte lite duggande nöjer de sig med heller. Nejnej, ordentligt jävla höstregn med regndroppar stora som hus(overdrivnig). Jag mår fysiskt dåligt att behöva uppleva det här, psykiskt ska vi inte ens prata om. Jag går från den bästa psyk-toppen jag haft på år och dar och ramlar ner i ett djupt jävla slaskhål istället. Kul.

Hoppas alla vinterhatare får en jävligt trevlig dag ialf, för vädret är ju verkligen upplyftande. Idioti.

Insikt!

Kom än en gång till någon form utav förvåning och insåg att jag faktiskt medverkar i en blogg!  Så fick inte riktigt skuldkänslor men något åt det hållet och kände att jag skulle skriva ett inlägg. Då kom den eviga frågan upp, som många gånger förut. Vad ska man skriva om som har någon form utav relevans? Så var jag påväg att än en gång börja skriva om att det är svårt att finna saker att skriva om. Men då förstår ni kom jag på mig själv med att detta ämne har jag redan arbetat av åtminstone 5-6 gånger. Så det blir ju ganska tradigt om man vill uttrycka sig så. Så nu står jag här ensam, kall och vet inte vad jag ska skriva om!
Så för en gångs skull så ska jag sjunka så lågt att jag tänker göra en brief genomgång av vad som jag gör. Då det kanske kan intressera er trogna läsare en gång vad herr undertecknad hålls med.
Jag har suttit mest hela förmiddagen och lekt i ableton för att lära mig mjukvaran. Jag vill även uttrycka min nyfunna kärlek som heter midikontroll och midimapping, jag och den där passar som ler och långhalm ihop. Sedan har jag även kopplat upp mina datorer på hemnätverket så de kan interagera med varandra och även skaffat mig en så kallad dropbox. Allt detta för att få en så mysig datormiljö att vistas inuti, för det spenderas alldeles för mycket tid här.
Men på tidigare punkt så kan jag säga så mycket som att jag HOPPAS att jag själv kan ha tillräckligt med självdisciplin och jävlaranamma så att jag kan lyckas producera några bangers, då jag tjatat en jävla massa om att jag ska börja producera ordentligt. Men som med mycket annat i mitt liv så är det en fruktansvärt massa snack och ambition men fruktansvärt lite verkstad! Så även om det kanske inte är riktigt rätt projekt och ambition att börja med så är det ändå en steg i rätt riktning, en intern framgång kan man ju hoppas på någon form utav kedjereaktion.
Men känner jag mig själv så brukar det bli som så att vinner man på en front förlorar man på en annan. MEN något som heller inte borde ha är förutfattade meningar om saker och ting. För går man in med en sådan sinnesbild så ökar risken för att utkomman också blir sådan. Nu får jag det att låta lite mer dramatiskt än vad det är, för så illa är det inte. Fast det har väl hänt att folk blir trampade på tårna på grund utav min lathet och felaktiga prioritering. Så då är det ju det som blir ihågkommet osv osv.
Dugligt inlägg ändå...
afee
Snagg incoming

(Sedan kan ju även någon få förklara för mig varför min styckesindelning tenderar att inte fungera)

Rockar runt

Tidiga mornar är guld, fast ne

Tror jag har en förkylning på ingång men den hålls i schack med ett uppskruvat tempo dygnet runt. Det enda som hjälper imo.

GJorde världens sjukaste arbetsdag igår, nonstop(och då snackar vi nonstop) working från 09.30-14.00 och sedan hann jag bara micra min mat innan det började igen. Tog 2.5 timmar att få i sig lunchen...

Men vad gör man inte för att folk ska kunna få njuta av det fina vädret och alpinåkningens alla fördelar?... eller just det! Pengar va're...

Trodde jag skulle få sova idag, men fick två privatlektioner igårkväll så det är väll bara att häva sig iväg igen. Men börjar det regna så kör jag in huvudet i vallamaskinen... eller kräver fyrdubbelt OB.

Soft


Smells like kneehurting

Doften av mint sprider sig i rummet när jag glider in i min klarröda uglisuit...

Sista dagen i skidskolan är avklarad och knäna har fått sig en ordentlig omgång med tigerbalsam. Vaknade på det sämsta möjliga humör idag, inte blev det bättre av att jag klev ut i världens snödriva iklädd endast kalsonger och foppatofflor när jag var på väg in. Endast för att inse att jag hade glömt nycklarna och var tvungen att gå tillbaka och i ett försök att hoppa över snödrivan halkar jag och landar ytterst oelegant på röven rakt i drivan... inte det bästa sättet att vakna på...

Men försökte ialf hålla humöret uppe resten av dagen, går ju ganska lätt när vi har så härliga barn i skidskolan.

Lite halvkasst att jag ska stå inne hela dagen imorrn när de har lovat solsken för första gången på snart en vecka. Den dagen kommer kännas lååång inne i dunklet i uthyrningen.

Har lyckats pwrnapa i 2 timmar och plugga intensivt och ostört i 1 timme, vilket inte händer ofta(läs aldrig) så jag är rätt nöjd med dagen trots att jag inte hann gymma pga sjuka helgtider och skit på gymmet. Who is this trettondagen?

Hörde att min julklapp nu är påväg till svearike och att jag ska få lite återbäring från mor och far. Min syster blev nämnligen helt bestört när hon fick höra att jag var tvungen att betala hela min resa till Bad Gastein själv och sa att hon själv hade fått alla sina resor under gymnasiet betalda... thank you dear! Lite oväntad återbäring är aldrig fel!

Men nu ska jag försöka plöja igenom Oliver Twist i en sittning så att jag slipper det i helgen, lek lugnt!

(håller alla tummar och tår för att det kommer snöa och inte regna på lördag och att det faktiskt kommer 20 cm på tisdag!)



Trysil-10


Best wakeupcall eva

Episkt dåligt och bra samtidigt, how is this even...


eGo



Ne, nu går jag och bajsar

En typisk träningskväll

Sitter här nöjd med livet, eller ialf såpass trött att jag inte orkar hata det. Benen värker lite efter hårda prövningar. Träningen var hyffsad, noterbart hur jag gick från självmordsbenägen till lyrisk på 15 min. Volleybollens fina sida, bättre än tvärtom. Rätt gött att lira lite boll med pajka assååå.

Rätt hård dag i skidskolan, det var dags för att starta upp nya tredagars-grupper idag så det var mer eller mindre mayhem hela tiden. Men men det löser sig som käringa sa.

Känner av det nu dock, blir ganska långa dar när man ska tönta sig och träna o shiet. Borde vara lite bög och bara tjäna pengar ist. Fast ne.

Känner mig trött, gammal, sliten och lite ensam. Sistnämnda katalyseras nog lite av den deppiga skitmusiken som jag har på chill-listan som jag hittat tillbaka till efter en låång tids uppehåll.

Nämnvärt är ju även att Herr Ullemark hade hittat tillbaka till Flobyhallen och firade det med att ge mig en liten träff med bänken. Knä <3 Bänk <3 Tejp

Var ju iofs inte så farligt men det var redan som ovan nämnt lite sargat. Men fan, nu gnäller jag ändå.

...*Byter spellista*...

Därså, bass down low. Lite bättre med en gång... men jag behöver bajsa...

Jobb imorrn, förhoppningsvis snö, plugg(och nu ska det fan bli plugg)

Fint


aeoskoej

Tuff hest


just det

Fan det var ju det jag skulle göra också, länka sjuka videor. Jag vill också kunna se kickass ut i superslowmo och vara grympå snowboard... sweet dreams I guess

A Sunny Day At Breck from Julian Marshall on Vimeo.


Fäkk tuep

Sitter nu här igen och klockan går och hittar massa ovärda intressanta saker som jag vill göra. Klipp att kolla, musik att lyssna på och grejer att köpa. Ficka

Kommit in i en väldigt oföränderlig rutin gällande dagarna. Klockan ringer 08.10, snoozar 10 min. Upp, uglisuit på, in, av uglisuit, på underställ, på ugli, gröt, tandborste, hämta pjäxorna, dator(5min kolla yr), backen, lektion, äpple, lektion, lunch(pizza 9/10 ggr), lektion, hem, sova, göra något ovettigt(träna), mat, dator, sova.

Och så runt.

Riktigt fint om jag fårsäga det själv. Dagens ljuspunkter har varit lite kompensationssnö, två nya klänningar som jag precis hämtat ut, lite brädåkning, lite glada barn och lite go träning. Soft

Nu tänkte jag sova, mest för att jag är så jävla häftig.

Blir nog ryamattan förövrigt, sängen är ingen storing längre. Hoi



Stilig hest

Jag känner mig

Arg fast nöjd. Det är en salig blandning kan man säga!

Känner mig sviken

Sviken, besudlad, lurad, åsidosatt.

Vafan vill Yr när de först visar att det ska komma 20 cm snö imorrn och sedan ändra sig till 2...

Jag tänker aldrig mer älska en vädertjänst på nätet, inte efter ett sådant här svek 2 gånger på en vecka...

Dagens mest onödiga lista #1

Saker som jag vill göra innan jag går och lägger mig:

-Beställa världens största hoodie

-Se på yr att det kommer snöa hela natten

-Åka bräda i slaskig snö i solskenet

-Ta bilder i slaskig snö i solskenet

-Köpa en gopro

-Filma i slaskig snö i solskenet

-Hitta tejpjäveln

-Tejpa mitt knä

-Hitta min sista redbull

-Dricka min sista redbull

-Torka ur boardbagen

-Hitta världens bästa skidfilm

-Få världens bästa internet

-Få världens bästa dator(eller ja, det räcker med ens som fungerar...)

-Få reda på att skolan brunnit ner och vi har jullov till påsk

-Odla ut en funktionsduglig mustasch



Men mest av allt vill jag ha lite extratid någondag då jag faktiskt hinner göra någonting...



Klad hest

Då var det dags igen!

Hallå, som titeln säger så var det dags för ett sånt här inlägg igen.
Men du kanske ställer dig frågan varför? Det enda jag kan svara på det är att ingen riktigt vet och att det är filosofisk fråga med ett stort tankedjup, men jag kan säga så mycket som att till och med en man utav min bravur måste ibland ha utlopp för sina textrelaterade lustar.
Idag tänkte jag anta det stora och svåra projektet att skildra den enorma bitterfittighet som det innefattar att vara en sådan fruktansvärt manlig man som jag. Vi börjar att ta tag i den kanske mest stora, omfattande och uppenbara frågan! Varför? Till detta har jag absolut inget att säga till mitt försvar och inga argument över huvud taget för varför jag tenderar att bedriva denna sinnesstämning känd som bitterfittighet.
Man kan ju ta sig friheten att resonera runt i kring detta fenomen. Tjänar det någonting till att vara en sämre medmänniska än möjlighet? Till detta kan jag bara svara, nej! Men Linus/Markus/Laggan vad får du ut av att vara så bitter? Absolut ingenting överhuvudtaget. Förvisso kan man stundtals få möjligheten att trycka ned en medmänniska, vilket jag på sjukliga grunder finner en del av min vardagliga dos utav komik. Men för att återgå till grundsvaret så kan det vara så att vi funnit en loop i mitt lilla sjuka system. Att jag är bitter för att jag är bitter. Denna bitterhet ligger nog grundad ett tag bak i tiden och jag har inte riktigt lyckats ta mig ifrån denna loop.
Trivs jag med att vara bitter? Inte det minsta. Jag skulle mer än gärna vara dum och lycklig. Få bara glida med och njuta av det lilla som livet har att erbjuda.
Så vad lär vi oss av detta barn? Det kanske är den viktigaste frågan?
Roligt och roligt, greser sa inte ha roligt!

Så!

Ungefär så här känns mitt liv just nu, jävligt soft, folk som visslar i bakgrunden. Helt ok


Status: Tillfreds

Tillbaks till verkligheten!

Haha fast ne. Livet är nästan lite för bra just nu för att vara verkligt.

Men för att ta saker och ting i ordning ska jag recapa nyår lite snabbt: Vi hade en gentlemannamiddag hos Tholle med ryggbiff och andra godsaker. Bland annat en fantastiskt fint improviserad marängtårta utav undertecknad. Det blev en riktigt fin och sofistikerad tillställning med öl, vin och chmpange.... dock inte i några mer bemärkningsvärda mängder så när det blev dags för att dra ut så var inte tagget på topp. Inte blev det bättre av ett svettigt spöregn heller. Men vad gör man inte? Det blev väll lite trevligt att hälsa på allt folk utanför Dagnys men pga ovan nämnda otagg så var jag mer sugen på att sova än något annat...

Något som jag och Linus till slut fick göra. Mer eller mindre ialf, vi intog båda horisontalt läge i varsitt hörn utav uthyrning. Ajustdet, i uthyrningen och ingen annanstans. Och varför kan man fråga sig? Det hade fallit på vår lott(vi var de enda som ville) att jobba 09.30-17.15 på Nyårsdagen. Rätt soft.

Just då tackade jag mitt otaggade drickande, det gjorde natten väldigt mycket lättare. Och då vill jag ha sagt att det inte var speciellt lätt, pröva själv att sova i uthyrningen med endast en handduk under sig och en väska till kudde. Rätt oglamuröst osv. Men det var jävligt nära och fint till jobbet dan efter...

Dock skulle jag överdriva grovt om jag påstod att det var jobb vi höll på med, nae vi schtekte mera. Det var inte en människa där innan 12 så vi hann både fixa frukost och dylikt innan vi fick någonting att göra... vilket vi knappt fick. Dagen spenderades till största delen i en brassestol i solen. Jobbigt liv, speciellt om man får betalt...

Det var väll nyår i stora drag. Idag så var det löjligt segt att gå upp även fast jag nog fick en 10 timmars sömn. Men det släppte efter en stund. Första lektionen gick lätt, andra var den segaste jag upplevt. Sen fick jag lite ledigt innan jag avslutade med en snowboardgrupp på eftermiddagen. Och den gruppen var det roligaste jag gjort på länge. Snowboard är fantastiskt och skidor blir aldrig samma, tyvärr. Men det har varit riktigt gött att jobba idag med, glidit runt i sweet-solglasögonen hela dan och stekt. Nästan jobbigt att få betalt när man njuter så under tiden...

Andra noterbara saker är att mitt högerknä cepar ur, jag anar en slatter... jag har hittat tillbaks till chill-listen efter ett lååångt uppehåll (http://open.spotify.com/user/victorkawa/playlist/3uFTpFZenUQpiKaZY8tGoO)
Och jag kekar lösgodis för andra dan i rad... osmalt

Men nu ska jag försöka hinna med att fira in det nya året med en pizza med Lajnus, kan bli bra!

Å just det, BrödernaBra önskar er ett fantaloniskt gott nytt år!



Från Linus till er: en riktigt jävlig kebabsallad

RSS 2.0